wikinka 07.02.09, 15:40 tak jak w tytule.Już mi się nie podobaja ale boję się,że odrywając te meble oderwę tez płytki.Aha z silikonu były robione tylko takie małe punkty do przyklejenia.płytki były położone miesiąc temu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: meble przyklejone na silikon do płytek IP: *.aster.pl 10.02.09, 01:12 Miesiąc temu położyłaś płytki i do tego przylepiłaś meble i teraz Ci się nie podoba? Plis powiedz, że żartujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikinka Re: meble przyklejone na silikon do płytek IP: *.aster.pl 10.02.09, 18:57 nie żartuję chcę zmienic te meble co w tym dziwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: meble przyklejone na silikon do płytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 19:18 czy jesteś blondynką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikinka Re: meble przyklejone na silikon do płytek IP: *.aster.pl 10.02.09, 19:22 gośc.prosiłam o konkretna poradę a nie durne odpowiedzi.Zastanawiam się po prostu czy nie oderwę płytek "odlepiając" mebel.przyklejony jest w kilku miejscach punktowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: meble przyklejone na silikon do płytek IP: *.zus.pl 11.02.09, 15:48 A co Cię obchodzą płytki. Jak masz kaprys wywalić miesięczne meble, to wywal też płytki. Najlepiej weź młotowiertarkę i pojedź razem z tynkiem. P.S Pierwszy raz słyszę o montowaniu mebli na silikon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: meble przyklejone na silikon do płytek IP: *.aster.pl 16.02.09, 18:29 ale chamstwo na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
tynkiozdobne.pl Re: meble przyklejone na silikon do płytek 16.02.09, 18:45 Spokojnie! Pomysł zmiany mebli po tak krótkim czasie jest może zbyt ekstrawagancki dla niektórych, ale zapewniam Cię, że jeżeli płytki dobrze zostały przyklejone to prędzej okleinę z mebli zerwiesz niż uszkodzisz płytki. Sposobem może być użycie np struny gitarowej do odcięcia mebli od płytek. Podjedź do fachowców od wstawiania szyb samochodowych. Sprezentują Ci może cieniutką linkę stalową w prezencie :). Odpowiedz Link Zgłoś
bunclik Re: meble przyklejone na silikon do płytek 16.02.09, 22:27 po prostu weź nóż tapicerski taki cienki z łamanymi ostrzami i wsun miedzy mebla a kafelki i przetnij ten sylikon i po kłopocie Odpowiedz Link Zgłoś