Dodaj do ulubionych

Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie linki

• tramilo Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 31.01.13, 16:44
      www.bakusan.pl spory wybor kabin i brodzikow do nich z wysylka za darmo, mila i sprawna obsluga
    • dudeks9009 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 15.02.13, 09:31
      Ja polecam gorąco sklep internetowy Rojam Store - sklep.rojam.eu
      Dobre ceny, miła, szybka i rzetelna obsługa, w razie potrzeby fachowa porada ;]
      Sprzęt alpinistyczny, wspinaczkowy i do prac na wysokościach. Jeśli ktoś szuka to polecam tam zerknąć.
    • dzienjutro4 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 18.02.13, 15:39
      Sprawdzone przeze mnie sklepy to megamarket.com.pl i mixmedia.pl
    • r.emik Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 18.02.13, 22:36
      Ja polecam Meble Fokus. Co prawda ich główna specjalizacja to meble kuchenne, ale robią również inne. Dla mnie wykonali meble na wymiar do łazienki, bo była bardzo "niewymiarowa"
    • Gość: kela Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.13, 10:13
      Witam,polecam sklep KELA- z akcesoriami kuchennymi i łazienkowymi. Idealna relacja ceny do jakości .Jeśli lubisz piękno i funkcjonalność to miejsce jest dla Ciebie . Akcesoria kuchenne do zdrowego i przyjemnego przygotowywania potraw. Akcesoria do nowoczesnej i praktycznej łazienki >najlepsze materiały nowoczesny design”. KELA uważa że łazienka jest najważniejszym pomieszczeniem w domu- ponieważ wiemy ,że każdy dzień zaczyna się i kończy w łazience Można trafić na ciekawe wyprzedaże końcówek serii.www.kela24.pl/product.php/id,7039.html.Kela dla Ciebie
    • nowoczesny12 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 24.02.13, 18:25
      Wiele aranżacji znajdziesz
      Nasz sklep www.nowoczesneplytki.pl to miejsce, w którym dokonają Państwo zakupów produktów do wymarzonej łazienki, salonu, kuchni, tarasu, biura i każdą inną powierzchnię.
      W naszym sklepie mogą państwo liczyć na profesjonalną i fachową obsługę.
      Zadowolenie klienta to dla nas sprawa priorytetowa. W naszej ofercie posiadamy płytki ceramiczne, płytki podłogowe, płytki ścienne, flizy, terakotę, klinkier i mozaiki renomowanych Polskich i zagranicznych producentów m.in: Opoczno, Ceramika Paradyż, Tubądzin, Cersanit, Ceramika Gres, Nowa Gala, Ceramika Końskie, Domino, Milo.
      W naszym sklepie warto robić zakupy, ponieważ ceny produktów są średnio o 30% niższe niż w sklepach tradycyjnych. Nasza oferta stale ulega aktualizacji o pojawiające się na rynku nowe kolekcje wielu producentów płytek ceramicznych.
    • ajjw Nowy sklep! 02.04.13, 10:23
      Ciekawy nowy sklep z wyposażeniem łazienki znalazłem na www.ideal24.pl
    • Gość: Ksulend Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.play-internet.pl 06.04.13, 13:09
      e-verdom.pl Zamawiałam kosmetyki z Anglii.
    • wwweronikaaa12 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 11.04.13, 11:18
      polecam www.luxury-house.pl fachowa pomocna obsługa i meega duży wybór płytek i kamienia naturalnego
      • fantavision Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 17.04.13, 15:52
        Ja polecam www.cucinare.pl duży wybór markowych młynków do pieprzu i kawiarek. Towar zgodny z opisem, drogi ale nie porównywalny do chińskiej tandety
    • Gość: Nacia Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.04.13, 11:12
      Mu urządzaliśmy łazienkę w stylu retro w sanitariaty.pl
    • Gość: Radek tu masz meble na wymiar i gotowe zestawy IP: *.cdma.centertel.pl 28.04.13, 11:52
      polecam
      www.solpol-meble.com.pl/
      tam są meble gotowe i robią na wymiar
    • Gość: edita Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.globalconnect.pl 02.07.13, 09:37
      Ja z kolei polecam nowootwarty w Warszawie z siedzibą chyba w Opolu salon mebli Sandow. Mają ciekawe kolekcje mebli kuchennych i do jadalni. Wraz z mężem zdecydowaliśmy się na rozkładany stół dębowy z klasycznymi krzesłami w białej tapicerce. Krzesła są obłędne - polecam! www.sandow.com.pl lub www.sandow.pl
    • Gość: <M> Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.jmdi.pl 06.07.13, 21:36
      Łazienki i kuchnie - bathroom24.pl
      • Gość: kela Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: 89.171.136.* 10.02.14, 07:22
        Witam serdecznie i zapraszam osoby ceniące sobie zdrowy sposób gotowania i niemiecką jakość
        szczególnie polecam patelnie granitowe <a href="
        www.stoneline.pl/sklep-internetowy"title="stoneline.pl" target="_blank">patelnia stoneline</a>
      • Gość: all-domo.pl Re: Zapraszamy do nowo otwartego składu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.14, 08:34
        all-domo.pl - wszystko na temat. :)
    • elabornix Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 06.07.13, 21:38
      Na dobre AGD do łazienki i nie tylko polecam matrixmedia - sprawdzone.
    • einikki Dekoracja Domu 28.11.13, 18:13
      Zapraszam na stronę Dekoracja Domu, gdzie znaleźć można wiele inspiracji i niepowtarzalnych rozwiązań dekoracji mieszkania i ogrodu :)
      dekoracjadomu.pl/
      • Gość: Gosia Re: Dekoracja Domu IP: *.ip.netia.com.pl 11.04.14, 13:06
        Strona jak najbardziej Ciekawa, jeżeli można to ja też wam zaprezentuje swoje ulubione strony.
        W Sumie stronę...
        ONAIDOM

Znakomite dodatki w niskich cenach..
      • sasajna Re: Dekoracja Domu 07.08.15, 20:48
        fajną opcją we wnętrzu są zielone ściany: wertykalni.pl/zielone-sciany/ - generalnie ładnie to wygląda, jak jest profesjonalnie zrobione
    • Gość: lucek Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: 89.171.136.* 10.02.14, 07:17
      witam
      jeśli szukacie dobrych jakościowo akcesoriów do łazienki to polecam sklep internetowy gdzie kupiłem
      <a href="www.alledom.pl/component/virtuemart/kosz-kosmetyczny-3l-vino-ke-20902-detail?Itemid=0
      "title="„STYLE” ke 18781" target="_blank">kosz kosmetyczny KELA</a>
    • sammiee Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 13.02.14, 11:17
      Sklep z płytkami ceramicznymi, gresowymi i glazurą to PasteGroup. Mają też ceramikę i armaturę. Można zobaczyć na www.paste-group.pl/ . Maja dobrej jakości produkty i bardzo ciekawe.
    • Gość: Marcin Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.jmdi.pl 13.02.14, 20:21
      Sanitariaty.pl Ludzie na prawdę znają się na rzeczy!
    • Gość: piotr Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: 89.171.136.* 14.02.14, 09:49
      Witam..
      polecam patelnie kamienne,,super do smażenia bez tłuszczu i bez obaw o przywieranie...
      www.stoneline.pl/component/virtuemart/patelnia-o-24-cm-stoneline-ke-15475-detail?Itemid=0
    • einikki Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 16.02.14, 15:39
      Polecam sklep DekoracjaDomu - posiada spory wybór niezwykłych, oryginalnych elementów dekoracyjnych do każdego wnętrza
      dekoracjadomu.pl/
      • Gość: Vabni Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.14, 10:33
        Ehak 24.pl to dla mnie najlepszy sklep tego typu.
    • Gość: MKa Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.14, 14:46
      www.all-domo.pl
    • zbigmeks Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 19.03.14, 13:25
      Ja mogę polecić sklep Kolory Maroka (www.kolorymaroka.pl)

Oto 3 przykładowe opinie klientów:

Płytki sprawują sie znakomicie. Nie sprawiały chyba też zbyt dużo kłopotów przy kładzeniu. Byłam pozytywnie zaskoczona kolorystyką bo przecież nie widziałam płytek na żywo wybierając je z katalogu. Próbki kolorystyczne znajdujące się w sklepie dość dobrze oddały kolory na płytkach, które przyjechały do domu. Nie są to jednak płytki dla tych, którzy wymagają, żeby każdy kafelek był identyczny i wyjęty spod igły – różne drobne przebarwienia, nierówności we wzorze (widoczne jednak dopiero jak się im przyjrzy uważniej) to w moich oczach zaleta tego produktu, dodająca mu autentyczności, ale nie każdemu taki sznyt może odpowiadać. W utrzymaniu są absolutnie bezproblemowe oraz dobrze trzymają fugę.

Anna z Zakopanego

Jestem bardzo zadowolony. Płytki sprawdzają się wyśmienicie. Zostały położone na ścianie i prezentują się cudownie. Polecam.

Filip z Warszawa

Płytki cementowe prezentują się kapitalnie w naszej łazience. Mogę je z czystym sumieniem polecić każdemu. Właśnie teraz zamawiamy płytki do korytarza. Każda osoba odwiedzająca nasz dom jest pod wrażeniem właśnie tych płytek. Gorąco polecam!

Krzysztof z Sochaczewa
    • inalazienkowska Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 10.04.14, 10:17
      www.in360.pl sprawnie szybko i profesjonalnie przede wszystkim polecam .
    • Gość: mp3 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.14, 08:55
      Polecam www.sklepkati.pl
      Naprawde dobre ceny i świetna obsługa
    • Gość: grosja Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.14, 09:50
      ja pozostaję wierna Łazience Plus- naprawdę tanio :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka