tramilo Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 31.01.13, 16:44 www.bakusan.pl spory wybor kabin i brodzikow do nich z wysylka za darmo, mila i sprawna obsluga Odpowiedz Link Zgłoś
dudeks9009 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 15.02.13, 09:31 Ja polecam gorąco sklep internetowy Rojam Store - sklep.rojam.eu Dobre ceny, miła, szybka i rzetelna obsługa, w razie potrzeby fachowa porada ;] Sprzęt alpinistyczny, wspinaczkowy i do prac na wysokościach. Jeśli ktoś szuka to polecam tam zerknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
dzienjutro4 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 18.02.13, 15:39 Sprawdzone przeze mnie sklepy to megamarket.com.pl i mixmedia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
r.emik Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 18.02.13, 22:36 Ja polecam Meble Fokus. Co prawda ich główna specjalizacja to meble kuchenne, ale robią również inne. Dla mnie wykonali meble na wymiar do łazienki, bo była bardzo "niewymiarowa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kela Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.13, 10:13 Witam,polecam sklep KELA- z akcesoriami kuchennymi i łazienkowymi. Idealna relacja ceny do jakości .Jeśli lubisz piękno i funkcjonalność to miejsce jest dla Ciebie . Akcesoria kuchenne do zdrowego i przyjemnego przygotowywania potraw. Akcesoria do nowoczesnej i praktycznej łazienki >najlepsze materiały nowoczesny design”. KELA uważa że łazienka jest najważniejszym pomieszczeniem w domu- ponieważ wiemy ,że każdy dzień zaczyna się i kończy w łazience Można trafić na ciekawe wyprzedaże końcówek serii.www.kela24.pl/product.php/id,7039.html.Kela dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
nowoczesny12 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 24.02.13, 18:25 Wiele aranżacji znajdziesz Nasz sklep www.nowoczesneplytki.pl to miejsce, w którym dokonają Państwo zakupów produktów do wymarzonej łazienki, salonu, kuchni, tarasu, biura i każdą inną powierzchnię. W naszym sklepie mogą państwo liczyć na profesjonalną i fachową obsługę. Zadowolenie klienta to dla nas sprawa priorytetowa. W naszej ofercie posiadamy płytki ceramiczne, płytki podłogowe, płytki ścienne, flizy, terakotę, klinkier i mozaiki renomowanych Polskich i zagranicznych producentów m.in: Opoczno, Ceramika Paradyż, Tubądzin, Cersanit, Ceramika Gres, Nowa Gala, Ceramika Końskie, Domino, Milo. W naszym sklepie warto robić zakupy, ponieważ ceny produktów są średnio o 30% niższe niż w sklepach tradycyjnych. Nasza oferta stale ulega aktualizacji o pojawiające się na rynku nowe kolekcje wielu producentów płytek ceramicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
ajjw Nowy sklep! 02.04.13, 10:23 Ciekawy nowy sklep z wyposażeniem łazienki znalazłem na www.ideal24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksulend Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.play-internet.pl 06.04.13, 13:09 e-verdom.pl Zamawiałam kosmetyki z Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
wwweronikaaa12 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 11.04.13, 11:18 polecam www.luxury-house.pl fachowa pomocna obsługa i meega duży wybór płytek i kamienia naturalnego Odpowiedz Link Zgłoś
fantavision Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 17.04.13, 15:52 Ja polecam www.cucinare.pl duży wybór markowych młynków do pieprzu i kawiarek. Towar zgodny z opisem, drogi ale nie porównywalny do chińskiej tandety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nacia Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.04.13, 11:12 Mu urządzaliśmy łazienkę w stylu retro w sanitariaty.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek tu masz meble na wymiar i gotowe zestawy IP: *.cdma.centertel.pl 28.04.13, 11:52 polecam www.solpol-meble.com.pl/ tam są meble gotowe i robią na wymiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edita Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.globalconnect.pl 02.07.13, 09:37 Ja z kolei polecam nowootwarty w Warszawie z siedzibą chyba w Opolu salon mebli Sandow. Mają ciekawe kolekcje mebli kuchennych i do jadalni. Wraz z mężem zdecydowaliśmy się na rozkładany stół dębowy z klasycznymi krzesłami w białej tapicerce. Krzesła są obłędne - polecam! www.sandow.com.pl lub www.sandow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <M> Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.jmdi.pl 06.07.13, 21:36 Łazienki i kuchnie - bathroom24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kela Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: 89.171.136.* 10.02.14, 07:22 Witam serdecznie i zapraszam osoby ceniące sobie zdrowy sposób gotowania i niemiecką jakość szczególnie polecam patelnie granitowe <a href=" www.stoneline.pl/sklep-internetowy"title="stoneline.pl" target="_blank">patelnia stoneline</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all-domo.pl Re: Zapraszamy do nowo otwartego składu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.14, 08:34 all-domo.pl - wszystko na temat. :) Odpowiedz Link Zgłoś
elabornix Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 06.07.13, 21:38 Na dobre AGD do łazienki i nie tylko polecam matrixmedia - sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
einikki Dekoracja Domu 28.11.13, 18:13 Zapraszam na stronę Dekoracja Domu, gdzie znaleźć można wiele inspiracji i niepowtarzalnych rozwiązań dekoracji mieszkania i ogrodu :) dekoracjadomu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Dekoracja Domu IP: *.ip.netia.com.pl 11.04.14, 13:06 Strona jak najbardziej Ciekawa, jeżeli można to ja też wam zaprezentuje swoje ulubione strony. W Sumie stronę... ONAIDOM Znakomite dodatki w niskich cenach.. Odpowiedz Link Zgłoś
sasajna Re: Dekoracja Domu 07.08.15, 20:48 fajną opcją we wnętrzu są zielone ściany: wertykalni.pl/zielone-sciany/ - generalnie ładnie to wygląda, jak jest profesjonalnie zrobione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: 89.171.136.* 10.02.14, 07:17 witam jeśli szukacie dobrych jakościowo akcesoriów do łazienki to polecam sklep internetowy gdzie kupiłem <a href="www.alledom.pl/component/virtuemart/kosz-kosmetyczny-3l-vino-ke-20902-detail?Itemid=0 "title="„STYLE” ke 18781" target="_blank">kosz kosmetyczny KELA</a> Odpowiedz Link Zgłoś
sammiee Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 13.02.14, 11:17 Sklep z płytkami ceramicznymi, gresowymi i glazurą to PasteGroup. Mają też ceramikę i armaturę. Można zobaczyć na www.paste-group.pl/ . Maja dobrej jakości produkty i bardzo ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.jmdi.pl 13.02.14, 20:21 Sanitariaty.pl Ludzie na prawdę znają się na rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: 89.171.136.* 14.02.14, 09:49 Witam.. polecam patelnie kamienne,,super do smażenia bez tłuszczu i bez obaw o przywieranie... www.stoneline.pl/component/virtuemart/patelnia-o-24-cm-stoneline-ke-15475-detail?Itemid=0 Odpowiedz Link Zgłoś
einikki Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 16.02.14, 15:39 Polecam sklep DekoracjaDomu - posiada spory wybór niezwykłych, oryginalnych elementów dekoracyjnych do każdego wnętrza dekoracjadomu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vabni Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.14, 10:33 Ehak 24.pl to dla mnie najlepszy sklep tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKa Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.14, 14:46 www.all-domo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zbigmeks Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 19.03.14, 13:25 Ja mogę polecić sklep Kolory Maroka (www.kolorymaroka.pl) Oto 3 przykładowe opinie klientów: Płytki sprawują sie znakomicie. Nie sprawiały chyba też zbyt dużo kłopotów przy kładzeniu. Byłam pozytywnie zaskoczona kolorystyką bo przecież nie widziałam płytek na żywo wybierając je z katalogu. Próbki kolorystyczne znajdujące się w sklepie dość dobrze oddały kolory na płytkach, które przyjechały do domu. Nie są to jednak płytki dla tych, którzy wymagają, żeby każdy kafelek był identyczny i wyjęty spod igły – różne drobne przebarwienia, nierówności we wzorze (widoczne jednak dopiero jak się im przyjrzy uważniej) to w moich oczach zaleta tego produktu, dodająca mu autentyczności, ale nie każdemu taki sznyt może odpowiadać. W utrzymaniu są absolutnie bezproblemowe oraz dobrze trzymają fugę. Anna z Zakopanego Jestem bardzo zadowolony. Płytki sprawdzają się wyśmienicie. Zostały położone na ścianie i prezentują się cudownie. Polecam. Filip z Warszawa Płytki cementowe prezentują się kapitalnie w naszej łazience. Mogę je z czystym sumieniem polecić każdemu. Właśnie teraz zamawiamy płytki do korytarza. Każda osoba odwiedzająca nasz dom jest pod wrażeniem właśnie tych płytek. Gorąco polecam! Krzysztof z Sochaczewa Odpowiedz Link Zgłoś
inalazienkowska Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 10.04.14, 10:17 www.in360.pl sprawnie szybko i profesjonalnie przede wszystkim polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp3 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.14, 08:55 Polecam www.sklepkati.pl Naprawde dobre ceny i świetna obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grosja Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.14, 09:50 ja pozostaję wierna Łazience Plus- naprawdę tanio :) Odpowiedz Link Zgłoś