hummer 04.01.10, 19:13 Jak kliknę w kosz, to co się stanie z wątkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giwi Re: Po co ikonka kosza na Oślej? :) 04.01.10, 21:20 Nic się nie stanie. Ośla ławka to takie samo forum jak każde inne. Róznica polega na tym, że nie można tu pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Po co ikonka kosza na Oślej? :) 04.01.10, 21:35 giwi napisała: > Nic się nie stanie. > > Ośla ławka to takie samo forum jak każde inne. Róznica polega na tym, że nie mo > żna tu pisac. Znaczy się, też sztandarowe? :) Pamiętam jak kiedyś 1 kwietnia można było pisać. Nawet była zachęta ku temu :) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Po co ikonka kosza na Oślej? :) 05.01.10, 19:18 hummer napisał: > giwi napisała: > > > Nic się nie stanie. > > > > Ośla ławka to takie samo forum jak każde inne. Róznica polega na t > ym, że nie mo > > żna tu pisac. > > Znaczy się, też sztandarowe? :) Pamiętam jak kiedyś 1 kwietnia można było pisać > . Nawet była zachęta ku temu :) > > Też pamiętam, nawet się tam parę razy wpisałem jako ryj dziewica jeszcze nie banowany. I zgadzam się z Toba, ze wtedy to było forum jak kazde inne. I tylko wtedy! Odpowiedz Link Zgłoś
kornel-1 Re: Po co ikonka kosza na Oślej? :) 04.01.10, 22:44 giwi napisała: > Nic się nie stanie. > > Ośla ławka to takie samo forum jak każde inne. Róznica polega na tym, że nie można tu pisac. Dziwna odpowiedź. Wyklikanie koszem może spowodować usunięcie postu na innych forach. Tak nie jest na Oślej Ławce. Zatem różnica nie polega jedynie na tym, że nie można tam pisać. Nie można również usunąć postu z tego forum przez wyklikanie. Ponadto na Oślej Ławce nie ma cenzury. Kornel Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Po co ikonka kosza na Oślej? :) 04.01.10, 22:56 Chyba czegoś nie zrozumiałes. Na pytanie co się stanie jesli ktos wyklika odpowiedziałam, ze nic się nie stanie. Śmietnik jest ostatecznym miejscem zsyłki. Owszem, nie ma na osle cenzury. Bystro zauważyłes. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kornel-1 Re: Po co ikonka kosza na Oślej? :) 04.01.10, 23:13 giwi napisała: > Chyba czegoś nie zrozumiałes. Na pytanie co się stanie jesli ktos wyklika odpowiedziałam, ze nic się nie stanie. > Śmietnik jest ostatecznym miejscem zsyłki. > Owszem, nie ma na osle cenzury. Bystro zauważyłes. ;-) Ach, gdyby obcowanie z bystrymi było zaraźliwe! Niestety, nawet po moim poście nie zauważasz błędu logicznego w swojej odpowiedzi hummerowi ;-) A teraz popełniasz dalsze błędy: pytanie było o kliknięcie a nie o wyklikanie. Poza tym nie może "ktoś wyklikać", gdyż zliczany jest tylko 1 głos od każdego. Kornel Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A tak swoją drogą bardzo informacyjny :) 04.01.10, 23:29 giwi napisała: > Chyba czegoś nie zrozumiałes. Na pytanie co się stanie jesli ktos wyklika odpow > iedziałam, ze nic się nie stanie. > Śmietnik jest ostatecznym miejscem zsyłki. > Owszem, nie ma na osle cenzury. Bystro zauważyłes. ;-) Można się np. dowiedzieć, że imć prezydent ma zdrowie kobiety :) forum.gazeta.pl/forum/w,396,105062593,105160678,Re_Ciaza_czy_nie_.html forum.gazeta.pl/forum/w,28,104349371,104349371,Pan_prezydent_wciaz_chory_.html Odpowiedz Link Zgłoś
hummer I już wiemy do czego służy kosz na oślej :) 05.01.10, 01:16 hummer napisał: > giwi napisała: > > > Chyba czegoś nie zrozumiałes. Na pytanie co się stanie jesli ktos wyklika > odpow > > iedziałam, ze nic się nie stanie. > > Śmietnik jest ostatecznym miejscem zsyłki. > > Owszem, nie ma na osle cenzury. Bystro zauważyłes. ;-) > > Można się np. dowiedzieć, że imć prezydent ma zdrowie kobiety :) > > forum.gazeta.pl/forum/w,396,105062593,105160678,Re_Ciaza_czy_nie_.html Można kliknąć i czerwony nick znika z oślej. :) Jakby tam mojego nicka nie skierowano, pytającego, za co płacimy na bramkach, skoro podatek paliwowy już jest w paliwie. To pewnie bym nie zobaczył. Teraz zastanawiam się kim są inni na F28 :) Też podobne towarzystwo? Wiem wiem, piszą prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Po co ikonka kosza na Oślej? :) 05.01.10, 20:22 > Śmietnik jest ostatecznym miejscem zsyłki. Ale nawet na Oślej jest możliwość, że ktoś tylko wyosłuje, zamiast usunąć w niebyt. Wtedy kosz na śmietniku nabiera sensu:) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj D o b r e !!! 05.01.10, 19:07 giwi napisała: > Nic się nie stanie. > > Ośla ławka to takie samo forum jak każde inne. Róznica polega na tym, że nie mo > żna tu pisac. Powiem więcej. Bardzo dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
split01 Re: Po co ikonka kosza na Oślej? :) 07.01.10, 00:57 Zamordyzm ma rozne kolory , dlaczego nie odrazu w kosz ??? Na innym forum napisalem ze moi reprezentanci/spece od creative taxing moga sie od was uczyc ,... ========================================================== Ośla ławka to takie samo forum jak każde inne. Róznica polega na tym, że nie można tu pisac ,... Odpowiedz Link Zgłoś