Dodaj do ulubionych

Czy ktos w koncu mi wyjasni...

05.09.10, 14:38
...dlaczego i za co zostalam zbanowana?
Moj nick cafem ma totalnego bana od 2 dni. Zaden z moich ostatnich watkow nie zostal
skasowany ani wyslany na Osla Lawke.
Nie wydaje mi sie, abym naruszyla jakikolwiek regulamin.

Ban jest absolutny. Kazdy nowozalozony nick wysylany jest w kosmos po kilku minutach, niezaleznie
z jakiego kompa pisze.

Znajoma z forum dostala bana na swoje IP, kiedy litosciwie usilowala sprawdzic, czy moze za mnie
zalogowac sie na swoim komputerze.

Za co, pytam?
Wyslalam 5 maili do administracji w ciagu ostatnich 2 dni. Nikt nie raczyl mi odpowiedzic.

Burdel i samowola:/
Obserwuj wątek
    • cafem3 Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 05.09.10, 15:50
      A, i jeszcze lacido prosze odblokowac, bo ona to juz w ogole bogu ducha winna - tylko na moje
      konto usilowala sie zalogowac!

• bartoszcze Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 05.09.10, 15:50
      Albo zmyśliłaś ładną historyjkę, albo zapomniałaś o czymś ważnym powiedzieć.
      • cafem3 Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 05.09.10, 15:58
        Podaj mi w takim razie powody, za ktore mozna dostac bana na IP.
        Jedynym wykroczeniem, jakiego kiedykolwiek sie na forum dopuscilam, bylo podszycie sie pod
        inny nick (ze zmiana jednej literki) dla glupiego zartu - zostal on mniej wiecej rok temu po kilku
        dniach zbanowany. Nick, nie IP.

Mysle, ze 30% FK dopuscilo sie gorszych wykroczen.

Wiecej na sumieniu nie mam.
        Wiec prosze o wyjasnienie.
        • siwa Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 14:29
          > Jedynym wykroczeniem, jakiego kiedykolwiek sie na forum dopuscilam, bylo
          > podszycie sie pod
          > inny nick

Akurat to wykroczenie jest wysoko punktowane w naszym rankingu forumowych świństw i za to łatwo dostać trwałego bana.
          Bana Ci zdjął dzisiejszy dyżurny, w takich sprawach musisz przeczekać weekend, nie jest to przypadek wymagający natychmiastowej reakcji.
          Nie ma też potrzeby pisania na wszystkie adresy, jakie znajdziesz w sieci.
          • cafem10 Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 15:27
            > Akurat to wykroczenie jest wysoko punktowane w naszym rankingu forumowych świńs
            > tw i za to łatwo dostać trwałego bana.

Jakkolwiek, tamto bylo rok temu, a od tamtego czasu zadnego wykroczenia nie popelnilam;)

Wiec chyba nie za to dostalam bana, prawda? ;)
      • cafem3 Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 05.09.10, 16:14
        > Albo zmyśliłaś ładną historyjkę, albo zapomniałaś o czymś ważnym powiedzieć.

Nie wydaje mi sie.
        Jesli szanowna moderacja uwaza, ze ban byl sluszny - prosze o publiczne przytoczenie tutaj posta (pod
        jakimkolwiek moim nickiem, jesli szanownej moderacji wydaje sie, ze mam ich wiecej), za ktory ban na
        IP sie nalezal.
        • real_mayer Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 05.09.10, 18:56
          jestem za :)
          dowody prosimy!!!!!! A jak nie to oficjalne przeprosiny się należą
    • autokrata.fetyszysta Ban dla cafem? Absurd jakiś... 05.09.10, 19:26
      BTW po co istnieją w ogóle opiekunowie forów?

Możnaby sobie (naiwnie) pomyśleć, że np. także po to, by mieć pojęcie, kto rzeczywiście zasługuje
      (jeśli już) na bana, a kto nie...
    • giwi Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 05.09.10, 20:07
      Nie zauwazyłas, że w ciagu ostatnich dwóch dni był weekend. Na odpowiedź musisz poczekać.
      • giwi ps. 05.09.10, 20:08
        Masz jakis komunikat od systemu?
        • cafem4 Re: ps. 05.09.10, 20:15
          Tak, mam:
          Możliwość zalogowania się została zablokowana. Powód: Powód: brak logowania przez 180 dni..
          Wniosek o zniesienie blokady prosimy kierować na adres: abuse@gazeta.pl.

Po kazdym wylogowaniu sie ponowne zalogowanie staje sie niemozliwa i musze zalozyc kolejne konto.
          Jedynie z poczta gazetowa, bo inaczej nie dam nawet z nowym nickiem rady wejsc na forum.

I lacido odblokujcie, bo ona niczemu winna!
          • giwi Re: ps. 05.09.10, 20:38
            Tak, gdy sie nie loguje przez pół roku, konto zostaje zablokowane. Był jakis czas temu komunikat o tym. Nie ma to jednak nic współnego z blokada IP. Gdybyś miała IP zablokowane, nie mogłabyś załozyć żadnego konta. Dziwne natomiast, że nie mozesz założyc nowego konta. Czy jest w tym przypadku jakis komunikat?

Tu jest regulamin konta pocztowego
            auth.gazeta.pl/pub/konto/Regulamin_konta_pocztowego_uzytkownika_Gazeta.htm
            punkty 15, 16, 18 (mowa o zablokowaniu konta, gdy uzytkownik sie nie loguje)

Musisz poczekac do poniedziałku lub wtorku.
            • autokrata.fetyszysta Re: gdy sie nie loguje pół roku, konto zablokowane 05.09.10, 20:43
              Po pierwsze - idiotyzm sam w sobie.

Po drugie - co to ma wspólnego akurat z cafem, obecną stale na forum?
              • wacikowa Re: gdy sie nie loguje pół roku, konto zablokowan 06.09.10, 07:47
                Może to,że nie ma konta pocztowego na GW tylko np na "onecie"? Tak czy siak też
                idiotyzm:)
                • autokrata.fetyszysta Re: Może to, że nie ma konta pocztowego na GW 08.09.10, 19:32
                  Swoją drogą to też uważam za idiotyzm - ale ty razem usera ;)

Konto pocztowe (sklejone z forumowym) nic nie kosztuje - a przydać (choćby raz na ruski rok) się może ;)
            • cafem6 Re: ps. 05.09.10, 20:48
              Tak, ale ja sie loguje codziennie, wiec nielogowanie sie przez 180 dni nie wchodzi w gre;)

Za kazdym razem, kiedy po zalozeniu nowego konta zostane wylogowana - bo na przyklad nie ma
              mnie przez 30 minut przy komputerze - juz nie moge sie na to konto zalogowac - wyswietla sie znow
              komunikat o nielogowaniu sie przez 180 dni.

W domu posiadam dwa komputery; probowalam wiec zalozyc nowe konto z innym adresem
              mailowym na drugim komputerze - nie dalam rady sie na nie nawet zalogowac, znow pojawil sie ten
              sam komunikat.

Wiecej, kolezanka z Polski (ja pisze ze Szwajcarii) chcac mi pomoc, probowala sie zalogowac jako
              Cafem (znala moje haslo) ze swojego komputera. I ja tez zbanowalo.
              Kompletnie, rowniez jej nicka i wszystkie inne, ktore probowala pozniej zalozyc.
              • giwi Re: ps. 05.09.10, 21:04
                Najprawdopodobniej jakis błąd. Poczekaj do jutra na odpowiedź mailową od administracji. Dziś nikt Ci, niestety, skutecznie nie pomoże. :(
                • cafem6 Re: ps. 05.09.10, 21:13
                  Dzieki.
                  Nie mam wyjscia, poczekam;) Tymczasem bede sobie funkcjonowac jako cafem6, choc to okropna
                  profanacja mojego nicka;)
      • omlet.schabowy Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 05.09.10, 21:10
        giwi napisała:

> Nie zauwazyłas, że w ciagu ostatnich dwóch dni był weekend. Na odpowiedź musisz
        > poczekać.

Ale bana jej w weekend wlepili. Cafem napisała ostatnie posty w piątek po 23.
      • real_mayer Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 11:45
        giwi napisała:

> Nie zauwazyłas, że w ciagu ostatnich dwóch dni był weekend. Na odpowiedź musisz
        > poczekać.

musicie sobie wersję uzgodnić, bo się różnią znacznie
        forum.gazeta.pl/forum/w,654,115307390,115368330,Re_Czy_tego_watku_nie_mozna_wyciac_.html
        siwa ma na temat weekendu zupełnie inne zdanie ;/
        • giwi Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 12:39
          Chyba nie doczytałes do końca uwaznie. :-)
          "dyżurny w weekendy sprawdza maila forum@agora.pl i to
          najskuteczniejsza metoda zgłaszania wpisów do wycięcia.

Post Siwej dotyczył wyłącznie zgłaszania wpisów sprzecznych z Netykietą.
          • real_mayer Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 13:07
            czyli co_ jest dyżurny w soboty, ale zanim otworzy maila już wie, o czym jest??? i otwiera tylko te, które, przeczuwa, że są o wpisie niezgodnym z netykietą? O matko oni są wszechwiedzący! Może wiedzą też kiedy będzie koniec świata?

giwi napisała:

> Chyba nie doczytałes do końca uwaznie. :-)
            > "dyżurny w weekendy sprawdza maila forum@agora.pl i to
            > najskuteczniejsza metoda zgłaszania wpisów do wycięcia.

>
            > Post Siwej dotyczył wyłącznie zgłaszania wpisów sprzecznych z Netykietą
            • giwi Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 13:13
              W wątku mowa jest o zablokowaniu loginu. Dyżurny się takimi sprawami nie zajmuje. Głównie kasuje posty sprzeczne z netykietą. Jeśli zaistnieje bardzo wazna sprawa, kontaktuje się z administracją. Zablokowany login, choc irytujacy dla właścicielki, nie jest sprawą wymagająca natychmiastowej reakcji. To jest załatwiane w zwykłym tygodniu pracy.
              Wiele razy była mowa o tym jak dyżurny działa.
              • real_mayer Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 13:32
                teraz to mi dałaś do myślenia, taki plan mam, jak masz zablokowane konto to temat wiadomości powinien przykuć uwagę czyli np: uwaga uwaga netykieta została złamana, albo: usuńcie wpis bo jest niepoprawny politycznie - szybko! <coś w stylu: jak Cię gwałcą, to trzeba krzyczeć, że się pali, bo "pomocy" nie działa>

Jak już otworzy i stwierdza, że to podpucha,to <do wyboru>:
                a>zamknie i oznaczy jako wiadomość nieprzeczytaną, lub do załatwienia w godzinach 10-16 w poniedziałek, lub później?
                b> skoro już straciłczas i energię na przeczytanie to pójdzie o krok dalej i rozwiąże problem

Ciekawe co mu zajmie więcej czasu co?
                • siwa Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 14:33
                  real_mayer napisała:

W przypadku zablokowanego loginu:

> a>zamknie i oznaczy jako wiadomość nieprzeczytaną, lub do załatwienia w god
                  > zinach 10-16 w poniedziałek, lub później?
                  > b> skoro już straciłczas i energię na przeczytanie to pójdzie o krok dalej
                  > i rozwiąże problem

a. Z prostego powodu
    • omlet.schabowy Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 05.09.10, 21:15
      cafem1 napisała:

> ...dlaczego i za co zostalam zbanowana?

Twoje ostatnie posty? Apelowałaś w nich o wyrzucenie spamera z forum.
      Już wczoraj przyszło mi do głowy, że administracja mogła omyłkowo objąć Ciebie
      banem, którego dostał(?) ten spamer. Albo zamiast niego, też omyłkowo, zbanowali
      Twój nick. Bo byłaś blisko.
      • cafem6 Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 05.09.10, 21:19
        Ja juz sama nie wiem.
        Tylko chce moje cafem odzyskac;)
        • giwi Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 08:28
          Hmmm, to jednak była jakas akcja? A Bartoszcze pytał? :-)
          forum.gazeta.pl/forum/w,654,116150878,116152680,Re_Czy_ktos_w_koncu_mi_wyjasni_.html
          Jak się cos złego dzieje, trzeba napisac do administracji albo aesa. Pisanie 125 postu o spamerze zupełnie mija się z celem i powiększa śmietnik na forum. ;-)
          • cafem9 Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 10:17
            > Jak się cos złego dzieje, trzeba napisac do administracji albo aesa. Pisanie 12
            > 5 postu o spamerze zupełnie mija się z celem i powiększa śmietnik na forum. ;-
            > )

Od piatku wyslalam 5 maili.
            2 na abuse@gazeta.pl, do siwej, do papryczki, i na forum@agora.pl.

Jest poniedzialek, koniec weekendu i dalej wszyscy maja to w du.pie.
            • giwi Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 11:12
              Na pewno nie w dupie tylko na kupce wśród kilkuset innych maili. :-) Musisz poczekac na swoja kolejkę. Nie jestes jedyną, która w piątek pisze list. W weekend administracja nie pracuje.
            • siwa Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 14:37
              Dostałaś odpowiedź i wyjaśnienie.
              Teraz możesz zdjąć z nas wszystkie powieszone psy.
              • Gość: cafem5 Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... IP: *.mia.bellsouth.net 06.09.10, 15:25
                a ten login dlaczego zostal zbanowany po dwoch wpisach, mimo, ze nie nalezal do zbanowanej kobity? (przy czym wyraznie bylo napisane na forum, ze to eksperyment, a nie proba podszycia, zeby zobaczyc, czy banuja "za cos" czy "tak dla zjebu"?)? a cafem7, ktoren w ogole nie zdazyl zaistniec i dostal bana przy pierwszej probie loginu? i WSZYSTKIE inne loginy ktore byly na tym samym komputerze?
                • cafem10 Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 15:32
                  Ja chcialam tylko powiedziec, ze cafem5 i cafem7 to nie ja... Wiec prosze mnie juz wiecej nie blokowac za powyzsza wypowiedz:D:D:D
              • cafem10 Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 15:25
                siwa napisała:

> Dostałaś odpowiedź i wyjaśnienie.
                > Teraz możesz zdjąć z nas wszystkie powieszone psy.

Ale zanim je zdejme:
                1. Na maila dostalam dwie sprzeczne ze soba odpowiedzi. Jedna, ze sie nie logowalam 180 dni, i druga, ze zostalam odblokowana. Well; korespondencja w toku.
                2. Wyczyscilam pamiec podreczna, kuki, a nawet zrestartowalam kompa - nadal jestem zablokowana.
                3. Kolejna osoba (juz trzecia, o ktorej wiem) dolaczyla do grona zablokowanych:

forum.gazeta.pl/forum/w,16,116128292,116180222,Re_szanowna_dyrekcjo_FK_.html
                Ciekawe, jak to odkrecicie:) Ja mam zablokowane 3 komputery, Lacido zdaje sie dwa, a kolezanka Basia na szczescie chyba tylko jeden:D
                Moze cos z bezpieczentwem namieszaliscie w systemie?;)

• siwa Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 15:28
                  Jakbyś nie założyła sześciu loginów i nie pożyczyła ich kilku osobom, pokrzywdzonych byłoby mniej.
                  Teraz faktycznie musicie chwile zaczekać.
                  • cafem Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 15:48
                    Ja juz tylko chcialam powiedziec, ze znowu jestem soba! :)
                    Dzieki!

Jeszcze odkreccie te inne zblokowane nicki! :)
                  • cafem Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 15:53
                    siwa napisała:

> Jakbyś nie założyła sześciu loginów i nie pożyczyła ich kilku osobom, pokrzywdz
                    > onych byłoby mniej.
                    > Teraz faktycznie musicie chwile zaczekać.

To nie moja sprawka.
                    Ktos zalozyl cafem5 i podal publicznie haslo, my sie na to pologowalismy i kazdy, kto sie na cafem5 zalogowal dostal bana:D
                    Ciekawe, ile nas jest... Generalnie sprawnie dzialajacy system banujacy;)
                  • miss.yossarian Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 17:55
                    siwa napisała:

> Jakbyś nie założyła sześciu loginów i nie pożyczyła ich kilku osobom, pokrzywdz
                    > onych byłoby mniej.
                    > Teraz faktycznie musicie chwile zaczekać.
                    >

gdyby miała swój login to nie zakładałaby następnego. gdyby następny nie znikał to nie powstałyby kolejne itd.

rozumiem że przyczyna tej historii, czyli pierwotny ban ginie gdzieś w mrokach średniowiecza i użytkownicy (zainteresowani i reszta) nigdy nie dowiedzą się za co można takiego zarobić?
                • Gość: cafem5 Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... IP: *.mia.bellsouth.net 06.09.10, 15:33
                  czwarta. trzecia bylam ja :)
                  • cafem Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 16:27
                    A w ogole ktos Ty? ;)
                    • Gość: cafem5 Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... IP: *.mia.bellsouth.net 06.09.10, 16:38
                      policja :)
              • lacido Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 17:46
                to jeszcze ja poproszę o wyjaśnienie :)
    • ykiko Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 05.09.10, 22:21
      ha ha - optymistka............
    • wacikowa Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 06:57
      Żądaj odszkodowania za poniesione straty moralne;))
      I nie masz blokady IP bo by lacido bez problemu weszłaby z innego komputer i IP.
      ID poszło pewnie.
      • omlet.schabowy Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 08:46
        > ID poszło pewnie.

Ale ona się chwali, że ma 2 komputery i z obu próbowała.

forum.gazeta.pl/forum/w,654,116150878,116161513,Re_ps_.html
        • wacikowa Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 09:43
          Wychodzi zatem Ban gigant na wszystko:)
          ID można zmienić za pomocą VolumeID.exe:)
          • cafem9 Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 10:19
            well.
            Jestem w biurze, wiec ide zalogowac sie jako cafem z biurowego kompa:)

Na bank wlepia mi bana, zaraz zdam sprawozdanie:D
            • cafem9 Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 10:22
              Wiec w biurze juz tez mam bana:D

Koniec swiata.
              • giwi Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 11:18
                Lepiej już się nie odbijaj od poszczególnych drzwi, bo sobie tylko narobisz guzów ;-)

Blokada loginu jest denerwująca, ale innym pisac możesz, więc nie jest to jeszcze koniec świata. Lepiej spokojnie poczekaj na odpowiedź administracji. Życzliwie radzę i to za darmo. :-)
                • poprostu_basia2 Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 16:40
                  A ja się chciałam zapytać jak to jest możliwe, że za próbe logowania na konto cafem5 (stworzone przez innego forumowicza) dostałam bana nie tylko na swój login, ale tez na każdy inny który założyłam na tym samym komputerze? Nawet raz się nie dało zalogować.

A no i dzięki za odbanowanie:)
                  • cafem Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 16:43
                    Basiu, taki system banujacy.

Ja sie po jakiejs pol godzinie od zalozenia cafem5 zalogowalam na nie - i je rowniez w taki sposob zbanowalam. Jeszcze wtedy nie wpadlam na to, ze inni logujacy sie na cafem5 zostana zbanowani:)
                    Szczegolnie, ze Ty mialas ruchome IP. Omlet z ruchomym IP sie na cafem5 logowal i go nie zbanowalo:/
                    • poprostu_basia Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 17:13
                      Najwyraźniej było mniej ruchome niż myślałam:P No ale ja sie w sumie kiepsko na tym znam.
    • lacido Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 17:43
      Chciałabym wiedzieć tylko na jakiej podstawie Cafem i ja zostałyśmy zablokowane ;/ i jest tak jak pisze Cafem, dostałam od niej maila z prośba o pomoc. Zaproponowałam, żeby ktoś inny spróbował zalogować się na jej konto. Cafem podała mi hasło po czym i ja nie mogłam sie zalogować pod nazwą lacido. Dziś już w ogóle nie mogłam się zarejestrować pod żadną nazwą.
      paranoja
      • giwi Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 17:57
        Przecież Cafem dostała juz odpowiedź mailem, reszta jest w postach Siwej.
        O, np. tu
        forum.gazeta.pl/forum/w,654,116150878,116185635,Re_Czy_ktos_w_koncu_mi_wyjasni_.html
        • miss.yossarian Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 18:02
          giwi napisała:

> Przecież Cafem dostała juz odpowiedź mailem, reszta jest w postach Siwej.
          > O, np. tu
          > forum.gazeta.pl/forum/w,654,116150878,116185635,Re_Czy_ktos_w_koncu_mi_wyjasni_.html

giwi, jesteś tu niezastąpiona.
        • lacido Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 18:03
          może ona dostała ale ja nie, jako osoba zablokowana moim zdaniem niesłusznie mam prawo do wyjaśnienia
        • cafem Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 18:04
          > Przecież Cafem dostała juz odpowiedź mailem, reszta jest w postach Siwej.

Wybacz, giwi, ale to nieprawda.
          Zadnego wyjasnienia dlaczego nie dostalam. Chyba, ze jako wyjasnienie przyjmujesz bzdurne tlumaczenie, ze nie logowalam sie od 180 dni - wystarczy przejrzec moja historie na forum i od razu widac, ze to bzdura.
          • lacido Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 18:08
            to już mogliby napisać że coś im się sp...iło ;/
            • cafem Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 18:13
              Ty dostalas bana, bo jestes wspolwinna przestepstwa, ktorego ja nie popelnilam.
              Czy jakos tak:D
          • giwi Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 19:22
            Z tego postu zrozumiałam, ze dostałaś :-)
            forum.gazeta.pl/forum/w,654,116150878,116185635,Re_Czy_ktos_w_koncu_mi_wyjasni_.html
            Miłego wieczoru życze z odzyskanym loginem. :-)
            • cafem Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 19:38
              giwi napisała:

> Z tego postu zrozumiałam, ze dostałaś :-)
              >
              rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,654,116150878,116185635,Re_Czy_ktos_w_koncu_mi_wyjasni_.html
              > Miłego wieczoru życze z odzyskanym loginem. :-)

To napisala Siwa.
              A ja tego nie potwierdzam.
              • wacikowa Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 20:26
                Znaczy,że" łże elita"?:) Wypluj cafka bo znowu bana zaliczysz:)
                • cafem Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 06.09.10, 23:08
                  Oczywiscie, ze lze.
                  Zamiast wyjasnien uslyszalam, ze jak mnie odblokowano, to teraz moge z nich psy odwiesic.
                  • siwa Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 07.09.10, 08:06
                    Wyjaśnienie jest tutaj.
                    Podszywki są dość surowo karane, banem na wszystkie konta, które często są innymi podszywkami.
                    W Twoim przypadku nie były, dostałaś rykoszetem za coś co dla Ciebie było "niewinnym żartem", a dla dyżurnego, który banował było atakiem na inną osobę.
                    Jest ryzyko jest zabawa
                    • real_mayer Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 07.09.10, 10:55
                      wow czyli dostała bana za to co było rok temu???
                      Ekspresowe działanie!
                      • cafem Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 07.09.10, 13:04
                        Pomylka, real_mayer.
                        Wtedy dostalam tez bana. Na nicka.

Dostalam wyjasnienie od moderacji.
                        A wiec tym razem, za to samo, za tego samego nicka, ktory byl zbanowany rok temu, chociaz zadnego lamiacego regulamin posta nie wymodzilam, dowalono mi jeszcze bana na IP i ID:D

Bo wielonikowcow (pal szesc, ze tamten nick wisial sobie moze 2-3 dni i napisal gora 15 postow), pacynki i wulgarystow sie banuje! A ja, wedle moderacji, naleze na forum do tych wyjatkowo wulgarnych.

Wiec strzez sie, bo nie znasz dnia ani godziny, kiedy Ci wyciagna posta sprzed trzech lat lub starego nicka i dla zasady zbanuja:)
                        • real_mayer Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 07.09.10, 13:12
                          o kurde a ja kiedyś pod innym nickiem pisałam, ale mi się nie podobał bo założyłam go tylko tak żeby zobaczyć co i jak...
                          matko sałatko.... teraz to faktycznie jestem w strachu uhuhuhuuuuuuu
                        • cafem Re: Czy ktos w koncu mi wyjasni... 07.09.10, 13:12
                          Ale wystarczy.
                          Dostalam rzeczowe wyjasnienie od moderacji i sprawe uwazam za zamknieta.

Dla wszystkich ciekawskich - bana dostalam za starego zbanowanego nicka sprzed roku, ktorego uzywalam wtedy przez 2 dni dla zartu.

Nowy system banujacy czy co - za stare przewinienie oberwalo mi sie dobitnie jeszcze raz:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka