Gość: jacek#jw IP: 213.25.190.* 07.04.04, 09:32 Propozycje można składać w sposób dowolny. Moja to Giwi. Nie potrafi wydukać z siebie żadnego rozsądnego zdania. A więc: Giwi - 1. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xiazeluka E tam 07.04.04, 09:53 To jest jakiś mądry? Myślę, że konkurs byłby zabawniejszy i ciekawszy, gdyby głosować na najmądrzejszego ormowca. Moja propozycja: 1. Brak kandydata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: E tam IP: 213.25.190.* 07.04.04, 11:22 Sprawiłeś mi swoim postem pewną trudność techniczną, książe. Mam nadzieję, że nie pominąłem niechcący jakiegoś społecznika. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Wybieramy najgłupszego moderatora. 07.04.04, 09:55 Zdecydowanie piessna .Polecam Jacku jej wypowiedzi, a najbardziej rozczula mnie to "grzeczniej prosze" no i ilosc watkow z jej wlasnymi wypowiedziami odeslanymi na osla lawke, tez mowi samo za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Wybieramy najgłupszego moderatora. IP: 213.25.190.* 07.04.04, 11:20 giwi 2 piessna 2 tma34 1 mechaniczna_pomarancza 1 admin_kobieta 1 coolle 1 plum-plum 1 psychos 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Głosuję na Szacika - ale reszta też ma wysokie IP: 195.150.115.* 09.04.04, 11:00 notowania. Odpowiedz Link Zgłoś
1szylider plum-plum z f Uroda 13.04.04, 01:59 Witam! Kasuje posty na temat i kuturalne, zostawiając zawierające inwektywy i nie na temat. Zresztą już sam nick mówi tak wiele... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: plum-plum z f Uroda 13.04.04, 10:52 a Twoich postów nie kasuje? Bo w sygnaturce masz normalną, żywą reklamę, za którą normalnie trzeba płacić. Ciesz się więc z plum-pluma, bo gdybym była adminem, to bym cięła bez znieczulenia Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: plum-plum z f Uroda 14.04.04, 09:21 Kasuje posty szylidera, zawierające reklamę jak cholera, z podaniem konkretnego kosmetyku i nr strony w katalogu z sygnaturki. Dodam jeszcze, że szylider NIGDY nie polecił ŻADNEGO kosmetyku oprócz Oriflame, więc nie ma się co łudzić że chodzi o faktycznie porady kosmetyczne, a nie wciśnięcie paru kremików. Trochę dziewczyn się wkurzyło, między innymi ja, i zaczęło szyliderka opieprzać, co on tu opisuje jako szkalowanie - bowiem NIKT już z nim nie chce gadać, a na jego spamy sypią się obelgi. Admin kasuje posty z reklamami, co szyliderkowi najwyraźniej się nie podoba, więc uknuł sobie jakąś chorą teorię spiskową o mojej rzekomej wielonickowości, oraz o tym, że admin f. Uroda sam jest w Avonie i dlatego go tępi, a potem - że admin to JA :) Teraz lata i skarży się na plum-plum na wszystkich forach. Gdzie nie zajrzę, tam on już jest i skamle, biedulek... Poczytajcie jego posty, zajrzyjcie na jego forum a zobaczycie z kim macie do czynienia. Nawiasem mówiąc, tą sygnaturkę też mu już tebe kazał zmienić, ale szylider nadal obstaje przy swoim... On jest jak karaluchy, za cholerę go niczym wytępić nie można... Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: plum-plum z f Uroda 14.04.04, 09:26 Muszę kupić nową perfumę. Aby Was pogodzić powiem, że nie kupię ani w Oriflame, ani w Avonie. Kupię starą dobrą "Przemysławkę". Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Wybieramy najgłupszego moderatora. 14.04.04, 11:37 Watek jest niepowazny. I klasa podstawowki sie klania i tekst typu "XXX jest glupi" Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Wybieramy najgłupszego moderatora. 14.04.04, 11:46 a nene, XXX jest tylko srednio madry, ale zeby zaraz gupi to duza przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qtasek Re: Wybieramy najgłupszego moderatora. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 13:42 a aniela jest genialna i najmądrzejsza !:) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Nawaly ciec Mysia sie klania nisko 14.04.04, 19:10 • Re: niby slusznie piessna 14.04.2004 18:40 odpowiedz na list odpowiedz cytując bo czasem w nawale cięć coś się przesmyknie. Dziś spokojnie, można dokładniej posprzątać :-) Poza tym jesli choć pół zdanka jest od autora postu, to post zostaje. Wylatują tylko linki całkiem "gołe" Michnik tak w Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Nawaly ciec Mysia sie klania nisko 14.04.04, 19:13 Michnik tak nam walczyl o wolnosc slowa, ze nam wywalczyl.Nawaly ciec majéa. Piessna masz pierwsze miejsce gwarantowane,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Wybieramy najgłupszego moderatora. IP: *.plusgsm.pl 15.04.04, 09:31 liloom napisała: > Watek jest niepowazny. I klasa podstawowki sie klania i tekst typu "XXX jest > glupi" A Ty co? Mądrosci tu szukasz??!!! Masz głosować a nie agitować. Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan giwi, na pohybel !! IP: 5.2.1R1D* / 193.251.169.* 14.04.04, 22:21 ta klerykalna malpa zbyt wiele sobie pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: jestem za aniela IP: *.plusgsm.pl 15.04.04, 09:33 graciella napisała: > pieprzy jak kucharz Księżniczkę Zoot będziemy wybierać innym razem. Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: jestem za aniela 15.04.04, 11:37 tez jestem za. zawsze mialam ambicje byc adminem (niewazne jakim) Twoj glos Graciella jest tym cenniejszy, ze nie mozna mu zarzucic stronniczosci, albowiem nie przypominam sobie zebym wczesniej juz miala nieprzyjemnosc natknac sie na Twoj byt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: jestem za aniela IP: *.toya.net.pl 15.04.04, 19:47 Znowu na barykadę włazisz Anielo? Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: jestem za aniela 16.04.04, 09:20 a nene. skadze. spacerowanie po barykadach to meska rzecz. mozna sobie lydki nieladnie zadrapac. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: jestem za aniela 16.04.04, 10:02 Właśnie. Aniela sam kiedyś przyznała, że ma koncesję na prowadzenie ludu na barykady, ale nie na wprowadzanie. Doprowadzi ich pod, po czym stanie sobie z boku i będzie się przyglądać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: jestem za aniela 16.04.04, 10:45 Aha, a potem dostaniesz maki, co to piły polską krew. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: jestem za aniela 16.04.04, 11:50 bo to zydowskie maki sa. ewentualnie maki-cyklisci Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: jestem za aniela 16.04.04, 12:13 A nene. To są polskie maki, ale pijące krew polskich dzieci, które wraże siły kompotem z maków karmią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Wybieramy najgłupszego moderatora. Notowania IP: *.plusgsm.pl 15.04.04, 09:28 giwi 5 szacik 2 plum-plum 2 piessna 2 tma34 1 psychos 1 mechaniczna_pomarancza 1 coolle 1 admin_kobieta 1 Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielonickowiec Re: Wybieramy najgłupszego moderatora. Notowania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.04, 02:56 Giwi * wiele Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 pukanie spod dna 29.05.04, 12:31 Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > Giwi - 1. Cala stawka musi byc wyrownana. Bo samo zgloszenie sie do kolektywu kapo swiadczy o czlonkach kolektywu. Zgodnie z zasada "glowa psuje sie od glowy" obstawialbym jednak kierownictwo. Trafiloby zapewne na dosc sympatyczna Maas gdyby nie uwzgledniac niewidocznych na forum. Szechrety z czola peletonu kazdy zna. Odpowiedz Link Zgłoś
wuzetka1 Re: Wybieramy najgłupszego moderatora. 30.05.04, 03:54 Number one to oczywiscie admin_kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
lolek_troll Re: A fe ! Nieładnie ! 31.05.04, 21:31 Ona jest tylko myśląca inaczej. p.s.: i siedź cicho, bo jeszcze każe tobie wyp....ć z jej foruma :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria12 Re: Wybieramy najgłupszego moderatora. 04.06.04, 22:22 Co za idotyczny konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś