Dodaj do ulubionych

Kółko Wspołczucia dla Adminów Forum Kraj

09.04.11, 23:16
Kawadafak...
Wyrazy współczucia dla adminów, serio, jak się popatrzy, co tu się dziś wyrabia - chociaż to tylko odprysk tego, co się wyrabia w tym śmiesznym kraju.
Obserwuj wątek
    • tujacek Re: Kółko Wspołczucia dla Adminów Forum Kraj 09.04.11, 23:24
      Współczucia?
      Nie przepadam za GW i michnikowszczyzną, sami sobie zasłużyli na to robactwo, które toczy to forum. Sami je hodowali i karmili, a Giwi i reszta je wspierali.

Ale życzę Polsce, że to i inne publiczne fora otrząsnęły się z tych pluskiew!
    • martusia_krolowa_polski Dołanczam się. Al ponikąd sami są sobie winni, 09.04.11, 23:25

przez tyle czasu tolerując PiSowe łgarstwa oszczerstwa i pomówienia.
    • qqazz Re: Kółko Wspołczucia dla Adminów Forum Kraj 09.04.11, 23:29
      Jutro to dopiero będzie się działo.

pozdrawiam
    • strikemaster Re: Kółko Wspołczucia dla Adminów Forum Kraj 09.04.11, 23:31
      Na szczęście wigilia 10 kwietnia jest tylko raz.

Finntroll
      • rzewuski1 Re: Kółko Wspołczucia dla Adminów Forum Kraj 09.04.11, 23:36
        a ja się przyzwyczaiłem doi tego wszystkiego
        i nie podnosi mi się ciśnienie jak słyszę czy czytam te bzdury pisowskie
        • strikemaster Re: Kółko Wspołczucia dla Adminów Forum Kraj 09.04.11, 23:45
          Ja też sie przyzwyczaiłem, fajnie sie to wyśmiewa, właściwie jest wprost do wyśmiewania stworzone. Czasem się zastanawiam, czy to przypadkiem nie jest zakamuflowana opcja POwska? :)

Finntroll
          • rzewuski1 Re: Kółko Wspołczucia dla Adminów Forum Kraj 09.04.11, 23:49
            a ja odnoszę wrażenie ze oni się umówili z PO na ten cyrk i robią ze zwykłych ludzi, szaraczków idiotów
            • strikemaster Re: Kółko Wspołczucia dla Adminów Forum Kraj 09.04.11, 23:53
              To jest dla mnie jasne, chociaż ewentualna umowa obejmuje szefostwo połówek POPISu, ci z dołów tutaj na forum na prawdę by się z przyjemnością powybijali.

Finntroll
    • Gość: POdwyżki POdatków Re: Kółko Wspołczucia dla Adminów Forum Kraj IP: *.foebud.org 10.04.11, 16:16
      To fachury od Ketmana. Nie ma co współczuć.
    • giwi Re: Kółko Wspołczucia dla Adminów Forum Kraj 10.04.11, 20:00
      Dzięki za zrozumienie. :)
    • kkuba111 gdyby Admini Forum Kraj byli konsekwentni - 19.04.11, 18:11
      to by na fk bylo lepiej
    • Gość: giwidzimisie W jednym się zgadzam... IP: *.icpnet.pl 22.04.11, 16:11
      ...giwi to istotnie osoba ze wszechmiar godna współczucia ;->
    • douglasmclloyd Tajni agenci Agory 24.05.11, 00:29
      Właśnie dowiedziałem się, iż Agora ma swoje Ochotnicze Rezerwy MOderatorów cenzurujących fora w/g swojego widzi mi się. Otake Polskę żeśmy walczyli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka