Dodaj do ulubionych

Czujnosc admina

19.07.11, 10:00
Admin tego forum nadzwyczaj czujny. Szkoda tylko , że niektórym "słusznie myślącym" najgorsze chamstwa i obraźliwe określenia uchodzą na sucho. Inni przedstawiający "niewłaściwe" treści są kasowani. Gdzie ta wolnosc wypowiedzi, którą nam gwarantuje konstytucja ?
Obserwuj wątek
    • humbak Re: Czujnosc admina 19.07.11, 10:03
      Prywatne forum, prywatny regulamin. Użytkujesz, znaczy zatwierdzasz. Życie to dziwka:)
      • ewalongoria Re: Czujnosc admina 19.07.11, 10:07
        Tylko tak się dziwnie składa , ze kasowane są głównie wypowiedzi forumowiczów o poglądach prawicowych. Lewackie chamstwa nawet najgorszego rodzaju uchodzą na sucho, gdy nawet bardzo boleśnie obrażają innych . Przypominają się czasy PRL-u i jedynie słusznych poglądów i jedynie słusznej partii.
        • humbak Re: Czujnosc admina 19.07.11, 10:10
          Zależy jak zdefiniujesz prawicowość. Poza tym zgłaszaj do likwidacji chamskie (zwłaszcza wulgarne) wypowiedzi. Ja tak robię.
        • wanda43 Re: Czujnosc admina 19.07.11, 10:37
          ewalongoria napisała:

> Tylko tak się dziwnie składa , ze kasowane są głównie wypowiedzi forumowiczów o
          > poglądach prawicowych. Lewackie chamstwa nawet najgorszego rodzaju uchodzą na
          > sucho, gdy nawet bardzo boleśnie obrażają innych . Przypominają się czasy PRL-u
          > i jedynie słusznych poglądów i jedynie słusznej partii.

A ja odnosze wrazenie, ze kasowane sa glownie wypowiedzi forumowiczow o liberalnych lub lewicowych poglądach. Prawacko-katolickie chamstwa najgorszego rodzaju uchodzą na sucho, gdy nawet bardzo bolesnie obrazają innych. Przepominają sie czasy PRLu i jedynie slusznych poglądow jedynie slusznej partii.
          • zapijaczony_ryj Dokładnie tak 22.07.11, 07:03
            wanda43 napisała:

> ewalongoria napisała:
            > A ja odnosze wrazenie, ze kasowane sa glownie wypowiedzi forumowiczow o liberal
            > nych lub lewicowych poglądach. Prawacko-katolickie chamstwa najgorszego rodzaju
            > uchodzą na sucho, gdy nawet bardzo bolesnie obrazają innych. Przepominają sie
            > czasy PRLu i jedynie slusznych poglądow jedynie slusznej partii.
      • uu5.1 [...] 19.07.11, 10:11
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • gold.lachon gdyby giwi znała netykietę 19.07.11, 10:34
          uu5.1 napisała:

> konsekwentna i sama przestrzegala regulaminu.
          >
          > i kazde zlamanie regulaminu traktowala podobnie
          >
          • uu5.1 no ale giwi sobie nie za bardzo radzi 19.07.11, 10:47
            i dlatego fk wyglada tak jak wyglada
            • giwi Re: no ale giwi sobie nie za bardzo radzi 19.07.11, 11:12
              Dzielnie zaniżasz poziom, kasuję Ci niemal wszystko. Jesteś w czołówce forumowego dna.
            • olga_w_ogrodzie Re: no ale giwi sobie nie za bardzo radzi 19.07.11, 13:01
              uu5.1 napisała:

> i dlatego fk wyglada tak jak wyglada

wygląda tak, bo więcej jest takich, jak Ty.
              nawet cała ekipa moderatorów nie nadąży z porządkowaniem,
              gdy Ty i Tobie podobni zaczynacie obrzydliwe harce.
    • tw_wielgus Re: Czujnosc admina 19.07.11, 10:06
      Też mnie dręczy to pytanie odkąd dowiedziałem się jak reporterzy Polsatu zostali brutalnie pobici na zjezdzie rodzinnym moherów i nikt ze sprawców nie został do tej pory zatrzymany.
      • ewalongoria Re: Czujnosc admina 19.07.11, 10:09
        Cop ma piernik do wiatraka? Jak się to ma do zwyczajów na tym forum?

tw_wielgus napisał:

> Też mnie dręczy to pytanie odkąd dowiedziałem się jak reporterzy Polsatu zostal
        > i brutalnie pobici na zjezdzie rodzinnym moherów i nikt ze sprawców nie został
        > do tej pory zatrzymany.
        • olga_w_ogrodzie Re: Czujnosc admina 19.07.11, 12:59
          ewalongoria napisała:

> Cop ma piernik do wiatraka? Jak się to ma do zwyczajów na tym forum?

zabawne.
          osoba, która na forum o polskiej scenie politycznej,
          zajmuje się kondycją psychiczną autorki wątku o nadużyciach kampanijnych partii,
          interesuje się co ma piernik do wiatraka.
          żenada.
    • zgred-zisko Re: Czujnosc admina 19.07.11, 10:28
      Forum jest takie, jakie jest. To samo z adminem. Może nam się podobać lub nie, ale bez jego interwencji forum błyskawicznie zmieniło by się w szambo. Ja też parę razy wyleciałem, nie bardzo wiedząc za co (parę razy wiedziałem za co :) ), ale forum mi się podoba i chętnie go czytam. A nawet czasem sobie poszczekuję :)
    • giwi Re: Czujnosc admina 19.07.11, 11:13
      Kasowani są wszyscy na tych samych zasadach.
    • giwi Wątek przeniesiony z forum Kraj (n/t) 19.07.11, 11:14
    • marrant Re: Czujnosc admina 20.07.11, 10:23
      Polecam zapoznanie się z regulaminem i netykietą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka