gini 25.10.11, 23:11 forum.gazeta.pl/forum/w,1157,130100908,130100908,Zowu_wyciete_.html Zrobili mnie adminka ))) pozdrawiam w sumie przyzwyczailam sie do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giwi Re: Siwa posmiej sie troche 25.10.11, 23:22 Nic nowego. Pamietasz? Ktoś kiedyś rozszyfrował, że giwi to gini+wikul :) Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Siwa posmiej sie troche 25.10.11, 23:25 giwi napisała: > Nic nowego. Pamietasz? Ktoś kiedyś rozszyfrował, że giwi to gini+wikul :) > Trzymaj się. Jakos sie trzymam ale jak wchodze na kraj, to szybko sie zabieram z powrotem,, na aqua cisza spokoj, czasami ktos znajomy sie odezwie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Szybko się zabierasz z powrotem 26.10.11, 01:07 żeby ( tak jak w wątku niżej ) gdzie tylko się da wklejać czyjeś stare posty i całymi latami obsesyjnie nękać człowieka, podając na forum jego nazwisko i fakty z prywatnego życia - nie robisz nic złego, bo przecież sam je kiedyś pod jakimś tam postem nieopatrznie opublikował, nie ma w tym nic nagannego - prawda spokojna, skromna i przyzwoita pani Gini? Prawda Giwi? pif-paf.salon24.pl/342013,do-wszystkim-trolli-smolenskich#comment_4984411 Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Siwa posmiej sie troche 26.10.11, 09:43 gini napisała: > Zrobili mnie adminka ))) Bardzo ładne :) Powinnam zbierać takie wizje co z kogo robią, jako studium forumowego obłędu ;) Adminów Aquanetu co najmniej kilkunastu juz było, a ja mam tak niesamowicie bogate życie towarzyskie, że aż sama jestem zaskoczona ilością przyjaciół. > pozdrawiam w sumie przyzwyczailam sie do Ciebie Teraz się zadumałam, czy powinnam się ucieszyć, czy przerazić. (A z publikacją danych osobowych faktycznie zbastuj, my wiemy, Ty wiesz, nie piszmy już o tym). Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Siwa posmiej sie troche 26.10.11, 11:26 siwa napisała: > gini napisała: > > Zrobili mnie adminka ))) > > Bardzo ładne :) Powinnam zbierać takie wizje co z kogo robią, jako studium foru > mowego obłędu ;) > Adminów Aquanetu co najmniej kilkunastu juz było, a ja mam tak niesamowicie bog > ate życie towarzyskie, że aż sama jestem zaskoczona ilością przyjaciół. > > > pozdrawiam w sumie przyzwyczailam sie do Ciebie > > Teraz się zadumałam, czy powinnam się ucieszyć, czy przerazić. > (A z publikacją danych osobowych faktycznie zbastuj, my wiemy, Ty wiesz, nie pi > szmy już o tym). > Naturalnie ,ze powinnas sie ucieszyc, kazdy by sie cieszyl. Zadnych danych nie publikuje,juz jestem grzeczna .Wtedy z reszta nie ja publikowalam tylko sam zainteresowany. Ale to przeszlosc.Uciekam i nie zawracam glowy. pozdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Siwa posmiej sie troche 26.10.11, 12:37 > my wiemy, Ty wiesz No, nie bardzo - dzięki kolezance gini i jej kolegów z forum "świat" wiedzą o tym tysiące anonimowych userów, bo przecież każde forum na którym pojawi się fx musi być informowane o jego tożsamości i poście ( w którym kiedyś w przypływie literackiej weny opisał siebie i swoją rodzinę jako goszcząca u nich studentka ) w taki sposób, jak na załączonym wyżej w linku obrazku. Zalinkowany post jest sprzed miesiąca - od 2004 r. były ich setki, wkleja je obsesyjnie w każdym miejscu, gdzie tylko się pojawi fx. Założył blog na S24, ale musiał zrezygnować w ogóle z pisania, bo wklejała to na innych blogach salonu. Dokładnie to samo robi ostatnio z fragmentem utrzymanego w humorystycznej konwencji profilowego opisu przemiłego i skromnego you-know-who, w którym żartobliwie napisał o sobie, że jest "nadczłowiekiem". Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Siwa posmiej sie troche 26.10.11, 13:07 Zapewniam Cie, że wszystkie zgłoszone przypadki publikowania danych czy prześladowania innych userów są zgłaszane. A już zupełnie nie mam wpływu (serio, serio) na to co dzieje się na Salonie24. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Siwa posmiej sie troche 26.10.11, 14:32 Tfu, są wycinane. ... wszystkie zgłoszone przypadki publikowania danych czy prześladowania innych userów są wycinane. (przydałoby się to poprawianie) Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Siwa posmiej sie troche 27.10.11, 06:18 Oj, klamczuszka z Ciebie, Siwa. Nie, nie wszystkie tego rodzaju przypadki sa wycinane. Wprost przeciwnie. Wy, owszem, macie regulamin, ale wiekszosc z Was nie rozumie jego zapisow. Kiedy przychodzi co do czego kazdy admin i kazdy moderator interpretuje sobie te zasady po swojemu. A Ty, Siwa? Coz, sporo w Twoich wyjasnieniach na tym forum zwyczajnej nieprawdy. Prosisz by zglaszac przypadki naruszenia regulaminy PO TYM jak zostaly zgloszone. Troche smieszne, nieprawdaz? Gdy ktos trafia na to forum ze skargami, mozesz byc pewna, ze wczesniej zdazyl juz wyslac zgloszenie na adres forum@agora.pl Oczywiscie, jak to zwykle u Was bywa, zostal zignorowany. Dopiero swoiste upublicznienie problemu spotyka sie z reakcja. Twoja reakcja najczesciej polega na - UWAGA - odeslaniu delikwenta pod adres forum@agora.pl Naprawde urocze. I ilez w tym profesjonalizmu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Siwa posmiej sie troche 27.10.11, 15:47 Na każdy mail jest reakcja, nie przy każdym natomiast interakcja. Ilość słanych maili raczej w jakość się nie przerodzi. Odpowiedz Link Zgłoś