pan_pndzelek Re: Jakiś stary malarz spamuje 06.06.04, 23:04 Nie mów Basiu, że on jest stary. On jest na pewno młody inteligentny i ma celne riposty... narazisz się jemiołomiltoniom... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jakiś stary malarz spamuje 06.06.04, 23:44 o, trafil swoj na swego. (łączy Was coraz wiecej) coz, pozostaje mi zyczyc Wam wszystkiego dobrego... pozostaje bez odbioru, a. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Skończyłaś już to samotne chlanie? 07.06.04, 00:56 Skończyłaś już to samotne chlanie? Żałosna stara kobieto... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Na zakonczenie tego watku 07.06.04, 01:15 Stary to jest moj stary i malowac nie umie, niestety".Stara ", to jestem ja wiecv prosze takich wyrazow nie uzywac. Moj maz stary jest ekspertem od polskiego. Mamy takie go znajomego Wlocha Francesko sie nazywa.Dalam mu kiedys Polakow do pracy , chlopcy mu odremontowali chalupe, wiec na koniec zaprosil ich na szklanke.Oczywiscie z moim starym, wiec postawil te szklanke, ale zapytal mojego meza jak jest po polsku "sante", a moj stary calkiem powaznie powiedzial mu , ze " spadaj". Wiec moj biedny Francesko chodzil ze szklanka od jednego do drugiego i krzyczal "spadaj!" Chlopcy pospadali z krzesel ze smiechu, i od tego czasu nie ma "na zdrowie" , nie ma" sante "'-jest "spadaj" Odpowiedz Link Zgłoś