e4ska
19.12.12, 11:26
Wiadomo, że piszemy za darmo... ale z drugiej strony - jeśli każdy pisze "za darmo", po co niszczyć własne gniazdo?
Cytuję:
• Re: Netykieta
e4ska 08.12.12, 13:50 Odpowiedz
E, raczej uwierzono ci.
O praktykach zahir/kreski, bo pisuje ona tutaj pod co najmniej dwoma nickami, góra wie. I co? I nic.
pierzchnia 08.12.12, 12:36 Odpowiedz
Kiedy przed paroma miesiącami poruszałem ten problem na forum to jakoś, tak do końca, nikt mi nie uwierzył.
Kompleksów nie wyleczy się zakupem najdroższego ubrania, a gdy taki dorwie się do władzy to na efekty, jak widzicie, nie trzeba długo czekać.
To kiedyś było fajne forum, ale zostało splugawione przez chorego człowieka, a że władze zwierzchnie, tak naprawdę, mają to gdzieś - jedynym rozwiązaniem jest przeniesienie tego forum na inny portal.
Nie każdy człowiek, uczestniczący na forum, kieruje się egoizmem - są tacy, którzy po prostu potrafią się z innymi zaprzyjaźnić bo wiedzą, że, jak to zaśpiewał kiedyś Rysiek Riedel - najgorzej w życiu to, samotnym być.
boja55 08.12.12, 11:55 Odpowiedz
kreska54 napisała:
> Na tym forum nagminnie łamane są te punkty:
>
> "Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców"
>
> "Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją poza forum."
>
proszę poinformuj dlaczego zostały usunięte moje posty,a także post sio_la.
Kiedy piłem i kiedy byłem w abstynencji byłem najmądrzejszy.Zawsze to ja wiedziałem co jest dobre,ale dla mnie.Opinie przeciwne dyskredytowałem.Tu na FU widzę,że moderatorzy postępują w ten sam sposób.Posty Augusta są usuwane,o czym On informuje,teraz wycięto mnie.Czy dzielenie się własnym doświadczeniem łamie netykietę,czy może wypowiedzi te są w sprzeczności z poglądami moderatorów ?
• Re: Przepraszam - dopiero teraz zauważyłam Twój w
alkodarek 19.10.12, 11:13 Odpowiedz
Może i tak jest , jednak zostały także usunięte wpisy z moim komentarzem . Nie chce mi się już uczestniczyć w tym swoistym kółku wzajemnej adoracji kilku uzależnionych od internetu forumowiczów , którzy nie dorośli do merytorycznej dyskusji . Szkoda życia .
Zawsze uważałam Agorę za miejsce, gdzie obowiązuje wolność słowa. To jak jest z tą wolnością?