Dodaj do ulubionych

Giwi - odpowiedz!

25.06.13, 23:01
Gdzie jest mój post p.t. "Kto i kiedy zapyta CBA_ Kamińskiego" i co było w nim niezgodne z regulaminem i netykietą? Czy mam podstawy rozważać możliwość zwrócenia się o zadowalającą odpowiedź do arbitra? Postaram się takiego znaleźć.
Obserwuj wątek
    • palnick Re: Giwi - odpowiedz! 25.06.13, 23:03
      Daj spokój. Nie masz szans :-)
      • lionold Re: Daj spokój. Nie masz szans :-) 25.06.13, 23:07
        Chyba masz rację ale w życiu nie spodziewałbym się tego po ORGANIE, kojarzonym bardzo blisko ze sztandarowym bojownikiem o wolność słowa. Sam się okazuje być "organem".
        • palnick1 Re: Daj spokój. Nie masz szans :-) 25.06.13, 23:14
          Jaka wolność słowa? Oni działają według hasła:
          "Nasza prawda całą dobę". :-)))
    • giwi Re: Giwi - odpowiedz! 26.06.13, 12:40
      Nie wiem gdzie jest, nie widzę aby był skasowany. Kiedy był napisany? Może nie wysłałeś?
      To był post w czyimś wątku czy pierwszy post w założonym przez Ciebie?

Nie musisz arbitra szukać. Niżej jest podany mail do administracji. Pisząc tam podaj od razu odpowiedź na pytania.
      forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html
      • lionold Re: Giwi - odpowiedz! Re odpowiedź! 26.06.13, 16:36
        Był napisany i wysłany bo sam go naocznie czytałem w wątku. Po pewnym czasie zniknął i ślad po nim zaginął. Postaram się odtworzyć jego treść z pamięci. Nawet kosztem odpowiedzi na durnowate pytania. Sam lubię otrzymywać racjonalne odpowiedzi na moje pytania.
    • zapijaczony_ryj Zaraz będziesz udowadniał, ze Kopernik był kobietą 26.06.13, 12:46
      A post był bo pamietam, dotyczył związku wypowiedzi Kamińskiego na temat nowej strategii z wczorajszymi wydarzeniami w kraju.
      Był polityczny, krajowy i na pewno nic nie łamał.
      Podpowiem V kolumna PiS na moderacji zadziałała, albo PiS_daki wyklikały
      pzdr.
    • zapijaczony_ryj Mam, wisi!!! Przepros Giwi i zmień okulary 26.06.13, 12:48
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,145353581,145353581,Kto_i_kiedy_zapyta_CBA_Kaminskiego.html
      • giwi Re: Mam, wisi!!! Przepros Giwi i zmień okulary 26.06.13, 12:54
        O, wielkie dzięki. :-)
        Szukałam wyszukiwarką dokładnie wg tego, co napisał Lionold i nic mi nie pokazało, bo w tytule jest więcej kresek.
        • lionold Re: Do Giwi. Zgodnie z dobrą radą zapryja. 26.06.13, 16:44
          Giwi PRZEPRASZAM - aczkolwieczek skoro sama nie mogłaś znaleźć to czy w tym może nie być czegoś zagadkowego?
        • z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j Re: Mam, wisi!!! Przepros Giwi i zmień okulary 26.06.13, 18:20
          giwi napisała:

> O, wielkie dzięki. :-)
          > Szukałam wyszukiwarką dokładnie wg tego, co napisał Lionold i nic mi nie pokaza
          > ło, bo w tytule jest więcej kresek.

Też wielkie dzięki , to ja przed chwila wypełniłem test Kopernika!
          Za co?
          Już nie zapytam
      • lionold Re: Mam, wisi!!! Przepros Giwi i zmień okulary 26.06.13, 16:40
        Teraz wisi - ale okulary mam dobre. Już drugi raz mi się zdarza, ze cos mojego po pewnym okresie nieobecności siEM na powrót pojawia. Więc na wszelki wypadek PRZEPRASZAM! To mi nie sprawia bólu.
        • indeed4 Widzisz - magic! 27.06.13, 18:06
          A tak naprawdę pewnie było tak, jak z moim dzisiejszym, też "magicznie przywróconym" wątkiem - Giwi (pseudo "och, sorry, że zupełnie bez powodu wywalam wątki, ale akurat mam dzisiaj focha!") zwyczajnie przywróciła wywalony wątek po twoim wpisie na FK. Dlaczego? Proste - zorientowała się, że nie ma żadnego argumentu na swoje usprawiedliwenie i jeśli tego nie zrobi będzie publiczna wtopa, wyjdzie na wierzch skandaliczny poziom admina GW.

I tak wyszedł - że admin AGORY z obłudnym, fałszywym uśmieszkiem mataczy i kłamie jak z nut, żeby ukryć swoje wpadki wiem już i ja i ty.
          • indeed4 Ups! 27.06.13, 19:09
            Dopiero teraz zauważyłem, że złożyłeś Giwi propozycję nie do odrzucenia - zwrócenia się o opinię do arbitra (jak się można domyślić, prawnika).

Taaa - no i już wiadomo, dlaczego nagle dostała takiego przyspieszenia :-)))
    • indeed44 Również czekam na odpowiedź: 27.06.13, 13:38
      z jakiego powodu w trakcie trwania konferencji (eksponowanej na stronie głownej portalu!) aministracja (w osobie szanownej Giwi) przenosi ten wątek na forum Smoleńsk?

forum.gazeta.pl/forum/w,28,145398571,145398571,NPW_nie_bylo_materialow_wybuchowych.html

Słucham.
      • zapijaczony_ryj Re: Również czekam na odpowiedź: 27.06.13, 13:42
        indeed44 napisał:

> z jakiego powodu w trakcie trwania konferencji (eksponowanej na stronie głownej
        > portalu!) aministracja (w osobie szanownej Giwi) przenosi ten wątek na forum S
        > moleńsk?
        >
        > forum.gazeta.pl/forum/w,28,145398571,145398571,NPW_nie_bylo_materialow_wybuchowych.html
        >
        > Słucham.

Bo to martwe forum i trzeba je dokarmiać wątkami z Kraju, bo inaczej by zdechło:
        forum.gazeta.pl/forum/w,1157,145398550,145398550,A_jednak_byly_dwa_wybuchy_.html
        większiość wątków na tym forum pochodzi z kraju
      • indeed4 Można już obstawiać 27.06.13, 13:49
        jak szybko zniknie reklamowy wąteczek szanownej Giwi, która go troskliwie podgrzewa i hołubi od dwóch dni na FK (wszak każdy wie, że osoba GIWI to nad wyraz odpowiedni temat na polityczne Forum Kraj).

No, droga Giwi - czas, start!
        • giwi Re: Można już obstawiać 27.06.13, 13:58
          Dlaczego klamiesz? Nawet bez okularów widac, że nie ja go załozyłam.
          • indeed4 O taaak - i nie ty się w nim nader chętnie 27.06.13, 14:08
            dopisywałaś (i to czerwonym kolorkiem!), każdy to widzi, nawet bez okularów, prawda...?

:-)))))))))
      • giwi Re: Również czekam na odpowiedź: 27.06.13, 14:06
        Bo forum Smoleńsk jest właśnie o Smolensku. Zakładasz bardzo dużo watków o katastrofie, dyskutujesz bardzo aktywnie a tam jest zdecydowanie lepsze miejsce. Wątki o konferencji juz na forum są. Możesz się do nich dopisac zamiast zakładać jeszcze jeden.
        • indeed4 Doprawdy? 27.06.13, 14:11
          Dlaczego kłamiesz. Włoż okulary i sprawdź ile aktualnie wisi na FK wątków nt konferencji o Smoleńsku, a potem porozmawiamy.
          • giwi Re: Doprawdy? 27.06.13, 14:43
            No właśnie. Od wczoraj sa trzy, w tym Twoje dwa. Polecam okulistę i wariograf.
            • giwi ps. 27.06.13, 14:44
              Nie trzy tylko cztery, nie zauwazyłam wątku Lebowskiego
              • indeed4 Cztery?!! Nooo - szukaj dalej, szukaj... 27.06.13, 14:49
                ja na pewno nie będę robił niezgułowatym adminom GW screenów i podstawiał im tego pod nos - wybacz, ale nie mam na takie głupoty czasu.
                • indeed4 Za przywrócenie dzisiejszego wpisu dziękuję 27.06.13, 15:17
                  ale tak naprawdę możesz sobie z nim zrobić co chcesz - bezmyślnie wywaliłaś na KwS tyle ważnych wątków (jak np. ten) że już od dawna mam na temat twojego stosunku do Smoleńska ugruntowaną opinię i jeden przywrócony wątek absolutnie tego nie zmieni.

To naprawdę Ty kiedyś w wątkach zawzięcie dyskutowałaś z Anwad i normalsem? Aż trudno uwierzyć, wygląda to tak, jakbyś wspierała Macierewicza i za wszelką cenę zależało ci na utrwalaniu ich zamachowych wersji.

Muszę uciekać - miłego popołudnia.
                  • indeed4 PS. Na forum jest już 10 wątków nt. konferencji 27.06.13, 15:41
                    no dalej - na co czekasz? Wywalaj je wszystkie na KwS, bo (uwaga!) "trzeba się dopisywać do jednego" :-))))

Poziom administracji AGORA SA.
          • indeed4 No i jak tam - okularki włożone? 27.06.13, 14:43
            Pięknie - czyli tak jak użytkownicy widzisz, że na FK aktualnie wisi 8 (słownie: osiem) wątków nt. konerencji o Smoleńsku, po kilkanascie wpisów każdy.

Usunięty (i to zaraz, natychmiast!) wątek Indeeda z dwoma wpisami. Na pewno sprawiłaś sobie dobre okulary? To przeczytaj jeszcze raz - z dwoma.

Masz coś na swoje usprawiedliwienie? A proszę bardzo - próbuj :-)))

Wiem co piszę, bo robisz takie numery nie perwszy raz - dwa dni temu wykonałaś identyczną akcję z sondażem (och, ach! Kiedy Indeed pisze o sondażach też cię tak okropnie irytuje i drażni, prawda?!) ale założyłem identyczny, dostałaś nauczkę i na szczęście podziałało.

Dobrego psychologa polecam - albo zmienić pracę, Agora SA z całą pewnością może sobie pozwolić na lepszych pracowników.

Bye.
    • giwi Wątek przeniesiony z forum Kraj (n/t) 27.06.13, 13:55
      • indeed4 O, jakie to przykre... 27.06.13, 14:14
        Nasza droga Giwi po dwóch dniach szybciuteńko przeniosła swój osobisty reklamowy wąteczek na Forum Moderacja - i jakoś tak się (bardzo dziwnie!) złożyło, że dopiero po pytaniu Indeeda...
        • giwi Re: O, jakie to przykre... 27.06.13, 14:38
          Masz medal trotylowy za bystrość :-)
          • indeed4 Re: O, jakie to przykre... 27.06.13, 14:54
            Wrzutek autoreklamiarskich trudno nie zauważyć - zwłaszcza jeśli przez "skromnego" admina są grzane na FK przez dwa dni i do tego oznaczone ślicznym, firmowym czerwonym kolorkiem...
            • indeed4 Reklamiarski wąteczek na twój własny temat 27.06.13, 15:00
              jakoś ci na FK nie przeszkadzał i nie łamał regulaminu - za to wątek Indeeda bardzo, prawda, droga Giwi?

No widzisz...
              • Gość: = Re: Reklamiarski wąteczek na twój własny temat IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.13, 10:24
                Trzeba sztucznie budować sobie markę ;]

OK, można mieć spory staż na forum.* Jednak zwyczajnie dziwi fakt, że administracja toleruje takie zasyfianie FOM.
                _____
                * Swoją drogą jest przykre, że ludzie tracą na bzdety mnóstwo czasu, który można spożytkować w szczytnych celach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka