Gość: f.a.q IP: *.dynamic.mm.pl 21.07.18, 15:00 "Prosimy zapoznać się z Netykietą. Nie możesz pisać do 21:49 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl." I tak już od ponad tygodnia... Mogę prosić o uzupełnienie informacji o dzień miesiąc i rok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
student_zebrak Re: Cenzor rulezzzz... 22.07.18, 11:07 ja czekam do nastepnego dnia, przestaje klikac i znajduje inna rozrywke pytac o powod? e! Odpowiedz Link Zgłoś
grycan1 Re: Cenzor rulezzzz... 22.07.18, 21:45 student_zebrak napisał: > ja czekam do nastepnego dnia, przestaje klikac i znajduje inna rozrywke > pytac o powod? e! Bo Ty nie jesteś uzależniony. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Cenzor rulezzzz... 23.07.18, 15:49 bo ciebie blokuje na krócej niż trolla faka:) Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Cenzor rulezzzz... 23.07.18, 15:50 Możesz. Trzeba napisać na forum@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Cenzor rulezzzz... 23.07.18, 23:25 marrant napisała: > Możesz. Trzeba napisać na forum@agora.pl Na Berdyczów? Odpowiedz Link Zgłoś
student_zebrak Re: Cenzor rulezzzz... 10.08.18, 00:58 po xxx? I tak nie bedzie odpowiedzi. Dlaczego w komunikacie z godzina nie ma podanej przyczyny? O ktory wpis chodzi? Ale dla was to za trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
006ryjgnojonyjaknitras Mnie tam gnoją od czerwca i już nawet nie narzekam 12.08.18, 05:05 bo nie warto. Chciałoby się zacytować Bartoszewskiego, ale naprawdę nie warto. Jak czytam ten wątek na gwozdziu o pisaniu pod jednym nickiem, to nie wiem, czy mam płakać, czy śmiać się z czyjejś głupoty, bo mnie banują za nick, a nie treści postów i powiem szczerze, że już mnie to nawet nie wk.urwia, tylko śmieszy , że im się chce. Od czerwca mam już tyle nicków, że sam się zgubiłem, a naście lat pisałem pod jednym zapijaczony_ryj, ale przyszedł SMS z Nowogrodzkiej i zablokowali mnie tak na amen, że nawet nie mogę się zalogować na pocztę. Tych co chwalą PiS tak nie banują, a ja chwalić PiSu nie będę, bo wiem, ze na czele stoi Świr, a cała reszta to jego marionetki. A tym na moderacji co mnie gnoją życzę podwójnego orgazmu z okazji mojego setnego bana, na jak patrzę na to ile razy na oślej ląduje stanie się pewnie niebawem. Jedno jest pewne, zostałem niekwestionowanym królem oślej ławki i choćbyście się zesr... z nienawiści do mnie to tego mnie nie zabierzecie!!! Ten wątek też pewnie niebawem wyleci, tylko się dyżurny obudzi. I ja wam też tak dobrze życzę jak i wy mnie. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś