Dodaj do ulubionych

Cenzor rulezzzz...

IP: *.dynamic.mm.pl 21.07.18, 15:00
"Prosimy zapoznać się z Netykietą.
Nie możesz pisać do 21:49 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl."

I tak już od ponad tygodnia... Mogę prosić o uzupełnienie informacji o dzień miesiąc i rok?
Obserwuj wątek
    • student_zebrak Re: Cenzor rulezzzz... 22.07.18, 11:07
      ja czekam do nastepnego dnia, przestaje klikac i znajduje inna rozrywke
      pytac o powod? e!
      • grycan1 Re: Cenzor rulezzzz... 22.07.18, 21:45
        student_zebrak napisał:

> ja czekam do nastepnego dnia, przestaje klikac i znajduje inna rozrywke
        > pytac o powod? e!

Bo Ty nie jesteś uzależniony.
      • bialeem Re: Cenzor rulezzzz... 23.07.18, 15:49
        bo ciebie blokuje na krócej niż trolla faka:)
    • marrant Re: Cenzor rulezzzz... 23.07.18, 15:50
      Możesz. Trzeba napisać na forum@agora.pl
      • inocom Re: Cenzor rulezzzz... 23.07.18, 23:25
        marrant napisała:

> Możesz. Trzeba napisać na forum@agora.pl

Na Berdyczów?
      • student_zebrak Re: Cenzor rulezzzz... 10.08.18, 00:58
        po xxx? I tak nie bedzie odpowiedzi. Dlaczego w komunikacie z godzina nie ma podanej przyczyny? O ktory wpis chodzi?
        Ale dla was to za trudne.
      • 006ryjgnojonyjaknitras Mnie tam gnoją od czerwca i już nawet nie narzekam 12.08.18, 05:05

bo nie warto. Chciałoby się zacytować Bartoszewskiego, ale naprawdę nie warto.
        Jak czytam ten wątek na gwozdziu o pisaniu pod jednym nickiem, to nie wiem, czy mam płakać, czy śmiać się z czyjejś głupoty, bo mnie banują za nick, a nie treści postów i powiem szczerze, że już mnie to nawet nie wk.urwia, tylko śmieszy , że im się chce.
        Od czerwca mam już tyle nicków, że sam się zgubiłem, a naście lat pisałem pod jednym zapijaczony_ryj, ale przyszedł SMS z Nowogrodzkiej i zablokowali mnie tak na amen, że nawet nie mogę się zalogować na pocztę.
        Tych co chwalą PiS tak nie banują, a ja chwalić PiSu nie będę, bo wiem, ze na czele stoi Świr, a cała reszta to jego marionetki.
        A tym na moderacji co mnie gnoją życzę podwójnego orgazmu z okazji mojego setnego bana, na jak patrzę na to ile razy na oślej ląduje stanie się pewnie niebawem.
        Jedno jest pewne, zostałem niekwestionowanym królem oślej ławki i choćbyście się zesr... z nienawiści do mnie to tego mnie nie zabierzecie!!!
        Ten wątek też pewnie niebawem wyleci, tylko się dyżurny obudzi.

I ja wam też tak dobrze życzę jak i wy mnie.
        Miłego dnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka