16.03.24, 07:21
m.youtube.com/watch?v=-wWltkehgOw
Oni ciągle chcą coś cenzurować , ale w swoich filmach Holywood sprzedają akurat treści które powinny być ukryte czyli seks przemoc demoralizacja
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Cenzorzy 16.03.24, 07:25
      Kiedyś oglądałem film z Izraela. Na jakimś przeglądzie filmów omawiano filmy trzeciej rzeszy czy powinny być zakazane czy nie. Padło zdanie że ludzie z Norwegii mogliby uznać swoją wyższość blondynów. Pomyślałem wtedy. Do jasnej cholery co ich obchodzi co pomyśli ktoś w Norwegii. Ci ludzie mają obsesję wychowania na swoje potrzeby całego świata, a antysemityzm jest właśnie dlatego że ciągle chcą to robić
    • dotera Re: Cenzorzy 16.03.24, 07:32
      Nie mogą przeboleć że nie wszystkie media społecznościowe i wyszukiwarki internetowe są w ich rękach. Obsesja kontroli informacji.
      • dotera Re: Cenzorzy 16.03.24, 07:38
        Karma wszystkich wraca. Karma Niemców jest to że mają społeczeństwo multi kulti ich przytłaczające. Karma Izraela że ci miłośnicy rzekomo multi kulti mają gruby rasowy problem z Palestyna oraz chcąc kontrolować informacje wyrastają im Chiny z potencjałem informacyjnym przytłaczającym konkurencyjnym. Wszyscy chcą być sprytni a karma ciągle wybija.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka