Dodaj do ulubionych

>>wyszukiwarka i tajniackie loginy gazety<<

14.11.04, 20:27
Dlaczego wpisując loginy niektórych stałych forumowiczów do wyszukiwarki Forum
Gazety nie znajdujemy żadnych ich postów, wątków chociaż takie są na forach?
Kto ukrywa się za tymi nickami?
Pracownicy portalu, ect ???
Przykładem może być Niech(wybacz mi Niechu), Bykkk(znany konfident), czy
prymitywny Maciekkkk???
Pewnie jeszcze jest spora grupa takich tajnych nicków...
Obserwuj wątek
    • umfana ....zapadło milczenie ze strony admin forum.... 14.11.04, 20:44
      Czy ktoś zastanawia się nad opowiedzią?
      • niech Re: ....zapadło milczenie ze strony admin forum.. 14.11.04, 20:53
        W przypadku Niecha sprawa jest jasna. Jestem pracownikiem portalu i nie zycze
        sobie zeby ktos przegladal moje wpisy bez mojej zgody. A co do reszty... To
        musi byc jakis bug. Wyjasnimy to.
        • Gość: piecyk gazowy Niech... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.11.04, 20:56
          Niech moc będzie z Wami!
          • umfana Re: Niech... 14.11.04, 21:18
            Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> Niech moc będzie z Wami!

i chyba "bug"....ciekawe co znaczy słowo 'bug'???
            • pejsaty Re: Niech... 14.11.04, 21:20
              umfana napisała:
              ciekawe co znaczy słowo 'bug'???

bug to taka rzeka. doplyw wisly.
              • umfana Pejsaty.... chodziło Ci chyba o Bug ...... 14.11.04, 21:27
                pejsaty napisał:
                > bug to taka rzeka. doplyw wisly.
                Bug - nazwy piszemy dużą literą!
                Pejsaty spytaj swojej polonistyki...
                • pejsaty Re: Pejsaty.... chodziło Ci chyba o Bug ...... 14.11.04, 21:32
                  umfana napisała:

> pejsaty napisał:
                  > > bug to taka rzeka. doplyw wisly.
                  > Bug - nazwy piszemy dużą literą!
                  > Pejsaty spytaj swojej polonistyki...

nazwy piszemy wielka litera, a nie duza! i piszemy przez "o kreskowane" czyli
                  Bóg - spytaj swojej katechetki...
                  • umfana Re: Pejsaty.... chodziło Ci chyba o Bug ...... 14.11.04, 21:36
                    nie mam katechetki i nie miałam i nie będę miała ... i tym sie chyba różnimy!
                    • Gość: pollak Re: Pejsaty.... chodziło Ci chyba o Bug ...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 21:50
                      Od razu widać żeś bystra siostra w racjonaliźmie, której obce są wszelkie
                      zabobony.
                    • pejsaty Re: Pejsaty.... chodziło Ci chyba o Bug ...... 14.11.04, 21:53
                      no katechetki tez nie mialem, ale mialem kiedys jedna zakonnice. fajnie bylo. :)
        • umfana Re: ....zapadło milczenie ze strony admin forum.. 14.11.04, 21:01
          Poczekam na czerowny login i wtedy uwierze w cuda boskie!
          :o)
    • pejsaty Re: >>wyszukiwarka i tajniackie loginy g 14.11.04, 21:03
      trzeba przyznac umfano, ze jak na osobe zastanawiajaca sie nad calkowitym
      usunieciem sie z grajdola gazetowego z wykasowaniem konta wlacznie, wykazujesz
      spora ciekawosc, mniemam wiec, ze powstrzymalem cie skutecznie od tego
      desperackiego kroku...
      • umfana Czy ktoś dam mi sensowną odpowiedż??? 14.11.04, 21:10
        Skoro Niechu jest pracownikiem Gazety to i Bykkk takze....a to oznacza, że
        gazeta zatrudnia konfidentów!!!Może ktoś czerwony mi zdementuje to twierdzenie?
        • Gość: pollak Re: Czy ktoś dam mi sensowną odpowiedż??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 21:23
          Ten bykkk ma 3 (słownie trzy) literki na końcu?
          • pejsaty Re: Czy ktoś dam mi sensowną odpowiedż??? 14.11.04, 21:26
            aha po ilosci literek k na koncu poznajemny wlasnie konfidentow. im wiecej ich
            jest, tym wiekszym konfidentem ten ktos jest. :)
        • niech Re: Czy ktoś dam mi sensowną odpowiedż??? 14.11.04, 21:24
          1. Bug to takie drzewo. Jak glon i gasztan.
          2. Nie jestem konfidentem. To do mnie donosza.
          3. Nie jestem czerwony. Wpisz mnie na liste przyjaciol to bede zielony. Mimo
          jesieni.
          • umfana Bykkk mnie kiedyś zadenuncjował u debilki ijaw 14.11.04, 21:34
            razem z nickiem Maciekkkk ubliżali mi wiele razy
            Zawsze ich ignorowałam!
            • Gość: pollak Re: Bykkk mnie kiedyś zadenuncjował u debilki ija IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 21:41
              1. Ty, widzę, nikomu nie ubliżasz, a już napewno nie ijaw.
              2. Czy to Ty byłaś trollem który na FA podszywał się pod nią?
              3. Jak rozumiem na końcu są 3 litery 'kkk'.
              • umfana Re: Bykkk mnie kiedyś zadenuncjował u debilki ija 14.11.04, 21:49
                Nie byłam trollem ... ciekawe czemu bornisz SB`ecką i UB`ecką ijaw, która mnie
                okradła i napisała paszkwil ośmieszający mnie na swoim forum, gdzie nadal
                kultywuję glupia pipa na moje posty.Ijaw dla mnie to menda nad mendy z epoki
                stalinowskiej!Widać Ty Pollak masz taką samą mentalnośc kapo jako to zero ijaw,
                skoro tak ją ochraniasz!
                O literkach KKK napisz swojej przyjaciólce ijaw ... i wytłumacz jej co one
                oznaczają, ponieważ ta debilka zapewne nie wie skoro współpracuje z KKK i
                zarazem zajmuje pisze o dsykryminacji...
                • niech Re: Bykkk mnie kiedyś zadenuncjował u debilki ija 14.11.04, 21:54
                  To nic. Po polnocy umfana bedzie pisala takie rzeczy ze wam galy pekna. Tez bym
                  zapalil to co ona ale jutro rano musze byc w robocie. Szczesciara.
                  • umfana ijaw ma wielu wrogów ... nie tylko mnie 14.11.04, 22:10
                    Niechu !
                    Sam przyznasz że ijaw to wyjątkowe zero społeczne!Nie tylko ja miałam z tą mendą
                    problemy.Trafiłam do niej przez forum Kate i pózniej nie mogłam się od
                    czepić...ijaw szukała mnie na innych forach i zaczepiała.Nawet trafiła za mną na
                    forum Jelonki.Póżniej pipa zaprzyjaźniła się z KKK i nagryzmoliła kosmiczny
                    paszkwil na moją osobę.Kiedy jej napisałam, aby wycieła wszystkie moje posty ze
                    swojego forum ona zabanowała mnie ... tak robi tylko ostatnia szmata społeczna!
                    ijaw ma wielu wrogów, nie tylko mnie!Widać względem większości tak
                    postępuje...Cóż gdybym miała wielkiego czarnego penisa ijaw zapewne nadal
                    molestowałaby mnie na wszystkich forach.
                    • niech Re: ijaw ma wielu wrogów ... nie tylko mnie 14.11.04, 22:13
                      Nie wiem kto to jest ijaw. Jestem spokojnym uzyszkodnikiem forum W-wa i nie
                      wchodze gdzie mnie nie prosza. A ze nigdzie nie prosza to nigdzie nie wchodze.
                      PS. Niniejsze forum jako techniczne nie lapie sie. Tu wchodze bez proszenia.
                      Nie tylko ja.
                      • umfana Re: ijaw ma wielu wrogów ... nie tylko mnie 14.11.04, 22:15
                        niestety tam nnie zaproszono i sciągano kiedy nie chciałam pisać...
                        ChWD ijaw
                • Gość: pollak Re: Bykkk mnie kiedyś zadenuncjował u debilki ija IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 21:59
                  Jesteś z_ajebista. /* nie wiem co innego napisać, w związku z tym co przeczytałem */

Czy wszyscy "obrońcy zwierząt" i inni lewi ekolodzy też tacy są?
                  • pejsaty Re: Bykkk mnie kiedyś zadenuncjował u debilki ija 14.11.04, 22:01
                    jestescie okropni. a ja mam zamiar zaprzyjaznic sie z umfana. moze mi da wtedy
                    namiary do swego dealera?
                    • niech Re: Bykkk mnie kiedyś zadenuncjował u debilki ija 14.11.04, 22:06
                      Ona podzieli sie z toba za fri. Ma towaru zdecydowanie za duzo.
                      • umfana Panowie macie jakiegoś głoda ? 14.11.04, 22:21
                        Coś się Wam poprzestawiało. Jestem świadoma tego co tu piszę!
                        To koleżanki Pejsatego używają jointów a jak nie mają to idą do Pejsacza,
                        ponieważ on działa na nie lepiej od ganji.
                        • niech Re: Panowie macie jakiegoś głoda ? 14.11.04, 22:22
                          Chcialabys zaspokoic nasze glody? A jak?
                          • umfana Dalczego nikt nie udzieli mi odpowiedzi tylko ... 14.11.04, 22:25
                            Zamiast udzielić mi odpowiedzi na zadane pytanie moderator, lub administrator
                            bawi się w chamski sposób wątkiem Niecha :
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=17157578&a=17641716
                            • pollak Re: Dalczego nikt nie udzieli mi odpowiedzi tylko 14.11.04, 22:36
                              Czy nie muslalas nad tym aby udać sie do psychiatry?
                              • umfana Pollak dlaczego mi ubliżasz?Co zrobiłam Ci złego? 14.11.04, 22:39

• Gość: patience Re: Bykkk mnie kiedyś zadenuncjował u debilki ija IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 12:37
              umfana napisała:

> razem z nickiem Maciekkkk ubliżali mi wiele razy
              > Zawsze ich ignorowałam!

Hehe a swego czasu mnie ktos na FA podejrzewal ze to ja jestem bykkkiem. Bo
              dowcipkowal:))))

Rozumiesz, ja mam slabosc do takich co ich podejrzewaja, ze to ja, bo skoro sie
              zachowuja ludzaco podobnie do mnie, to znaczy, ze musza byc niezwykle godnymi
              nikami, o wysokim morale oraz nadzwyczajnej inteligencji. O Mackkka nikt mnie
              nie podejrzewal, wiec honor i godnosc tego nika jest mio obojedna. Mozesz go
              stratowac.
    • umfana dlaczego promujecie chamstwo na swoim portalu? 14.11.04, 22:40

• umfana Re: dlaczego promujecie chamstwo na swoim portalu 14.11.04, 22:50
        ochraniacie takich ludzi:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23726
        albo tego podszywacza pod Piecyka:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=17157578&a=17641716
        Co Wam Piecyk zrobił?Zwrócił tylko uwagę Pejsatemu i teraz jakiś beznadziejny
        głąb mści się na nim podszywając pod niego i wypisując głupoty, które później
        moderator usuwa?Powinni Wam zabrać prawo moderowania!!!
    • pan_pndzelek >>>Łolaboga, łomatko, łowmordę, łożeszty... 14.11.04, 22:53
      Łolaboga, łomatko, łowmordę, łożeszty... Umfi chyba coś sama w domu produkuje i
      niechcący dokonała odkrycia na miarę Nobla w dziedzinie chemii, medycyny,
      psychologii, psychiatrii oraz rozrywki... Umfi! Za gram tego czegoś będą ci
      płacić równowartość w złocie... wchodzę w ten biznes na 30%...

PS. Klony i trolle się budzą...
      • umfana sam napisałeś wymowny post na forum Kate 14.11.04, 23:01
        i nisko oceniasz SB`ecką ijaw, więc nie nabijaj się ze mnie!
        Chyba nie tolerujesz konfidentów, zdrajców i innych paszkwili?
        P.S.
        Mam nadzieję, że nie moje trolle- urnfana i umfama.
        Heh... czy wiesz, że Pollak sądzi iż jestem trollem ijaw i wyzywa mnie od
        chorych psychicznie!
        ;o))))
    • messja Re: >>wyszukiwarka i tajniackie loginy g 15.11.04, 00:39
      wszystkim, ktorzy zechcieli zabrac glos na tym watku chcialam serdecznie
      podziekowac. to dzieki takim wpisom jak wasze to forum daje mi nadzieje, ze
      warto tu zagladac.

dawno sie tak serdecznie nie usmialam:)
      • Gość: xxx Re: >>wyszukiwarka i tajniackie loginy g IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 01:17
        To ty jestes umfana! Zdemaskowalas sie!
        • messja Re: >>wyszukiwarka i tajniackie loginy g 15.11.04, 10:21
          Gość portalu: xxx napisał(a):

> To ty jestes umfana! Zdemaskowalas sie!

a nene. umfana jest jedyna i niepowtarzalna, podobnie jak aeska rysia.
    • Gość: patience Umfana, masz joba IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 04:17
      Znajduje sie on w pewnej kancelarii prawnej, w ktorej na gwalt potrzebuja
      czynnika sledczego. Full time job. A ty myslalas ze jaki?

;)
      • Gość: patience Niechu? A ty masz piwo. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 04:20
        Ewentualnie masz. Bo ja sobie na przyklad nie zycze, zeby gini kopiowala moje
        posty na twardziela i mi je cytowala z jednorocznym opoznieniem mniej wiecej.
        Czy moglbys cos z tym zrobic?
        • pan_pndzelek Re: Niechu? A ty masz piwo. 15.11.04, 10:42
          Ginia to bezrobotna starzejąca się emigrantka... cóż ona ma lepszego do roboty
          niż kopiować i wklejać? Nie odbieraj tej ostatniej radości rodaczce na
          obczyźnie...
          • Gość: patience Re: Niechu? A ty masz piwo. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 12:27
            Ale przyznasz, ze mozliwosc wypisania sie z wyszukiwarki brzmi fascynujaco?
            Lista wxceptions keywordow. hm...
    • tebe Re: >>wyszukiwarka i tajniackie loginy g 15.11.04, 11:25
      Brak odpowiedzi w ciągu 15 minut w niedziele wieczorem uznajesz za milczenienie
      - w domyśle - wymowne? Dziękujemy za uznanie.

Odpowiedź na ten temat już była. Dobrze poszukaj na FoF.
      Jeśli będziesz miła, Niech Ci przypomni - on wszystko pamięta.
      • messja odpowiedz tebe 15.11.04, 11:58
        tebe napisał:

> Brak odpowiedzi w ciągu 15 minut w niedziele wieczorem uznajesz za milczenienie
        > - w domyśle - wymowne? Dziękujemy za uznanie.
        >
        > Odpowiedź na ten temat już była. Dobrze poszukaj na FoF.
        > Jeśli będziesz miła, Niech Ci przypomni - on wszystko pamięta.
        >

jaka jest umfania kazdy widzi, ale ty tez jestestes fajny na swoj sposob. niby
        nie robisz sobie z niej jaj, ale ta twoja "profesjonalana" odpowiedz sprowadza
        sie do:

-idz se poszukaj
        -badz mila dla Niecha

widac trudno bylo ci milczec mimo, ze nie miales ochoty potraktowac jej
        powaznie. ciekawe dlaczego:)
        • Gość: patience Re: odpowiedz tebe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 12:20
          > widac trudno bylo ci milczec mimo, ze nie miales ochoty potraktowac jej
          > powaznie. ciekawe dlaczego:)

No wlasnie, niech nam wyluszczy detalicznie, co robil w niedziele wieczorem.
          Byloby najlepiej, gdyby to byla story dla doroslych.

Ale duzo ciekawsze jest, jak sie wypisac z wyszukiwarki?
          • messja Re: odpowiedz tebe 15.11.04, 12:30
            Gość portalu: patience napisał(a):

> > widac trudno bylo ci milczec mimo, ze nie miales ochoty potraktowac jej
            > > powaznie. ciekawe dlaczego:)
            >
            > No wlasnie, niech nam wyluszczy detalicznie, co robil w niedziele wieczorem.
            > Byloby najlepiej, gdyby to byla story dla doroslych.
            >
            > Ale duzo ciekawsze jest, jak sie wypisac z wyszukiwarki?

tlumaczenie dla wolnomyslacych:

-ja sie nie dziwie, ze tebe nie potrakotwal autorki watku powaznie
            -ja sie dziwie, ze nie majac zamiaru traktowac jej powaznie i tak jej odpowiedzial.
            zlosliwie.

a dokladnie: dziwilabym sie gdybym miala powody traktowac tebe powaznie.
            • Gość: patience Re: odpowiedz tebe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 12:50
              > tlumaczenie dla wolnomyslacych:

znaczy, poki nie przetlumaczysz, to nie rozumiesz?

> -ja sie nie dziwie, ze tebe nie potrakotwal autorki watku powaznie
              > -ja sie dziwie, ze nie majac zamiaru traktowac jej powaznie i tak jej
              > odpowiedzial. zlosliwie.

Ja tez uwazam ze brak story dla doroslych o tym, co tebe porabial w niedziele
              wieczorem, to czysta zlosliwosc z jego strony.

> a dokladnie: dziwilabym sie gdybym miala powody traktowac tebe powaznie.

mmm? Znaczy, nie bylo oswiadczyn ani powaznych zamiarow?
              • messja Re: odpowiedz tebe 15.11.04, 12:54

> > tlumaczenie dla wolnomyslacych:
                >
                >
                > znaczy, poki nie przetlumaczysz, to nie rozumiesz?
                >

nie udalo sie - trudno. w kazdym razie probowalam.

ps.
                wiadomo przynajmniej ze zjawiska takie jak umfania to nie takie znowu wyjatki:)
                • Gość: patience Re: odpowiedz tebe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 13:05
                  > nie udalo sie - trudno. w kazdym razie probowalam.

Nie przejmuj sie niepowodzeniami. Przesylabizuj sobie jeszcze raz...;)

> wiadomo przynajmniej ze zjawiska takie jak umfania to nie takie znowu
                  > wyjatki:)

To prawda. Ty tez jestes niezly czynnik sledczy. Wytropilas maas na oslej
                  lawce. Co prawda tylko posrednio, a nie in flagranti, ale zawsze to jest cos;)
                  • messja Re: odpowiedz tebe 15.11.04, 13:12

> To prawda. Ty tez jestes niezly czynnik sledczy. Wytropilas maas na oslej
                    > lawce. Co prawda tylko posrednio, a nie in flagranti, ale zawsze to jest cos;)

nie trzeba byc szczegolnie bystrym ani spostrzegawczym by wiedziec, ze maas jest
                    teraz aesem. ale rozumiem, ze pewnym osobom nawet taka wiedza moze imponowac.
                    dlatego ciesze sie, ze okazalas mnie i moim wpisom az tyle zainteresowania:)
                    • Gość: patience Re: odpowiedz tebe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 13:19
                      W zwiazku z tym, ze istnieje mozliwosc, ze maas zeszla do podziemia
                      feministycznego miedzy innymi w zwiazku z twoimi talentami sledczymi, to
                      traktuje cie z niebywala powaga. Nigdy sie do ciebie nie zblizam bez zbroi,
                      tarczy, oraz morgensterna dobrze nabitego gwozdziami.
                      • niech Wyjasniam umfanie... 15.11.04, 16:02
                        1. Wart umiec liczyc. W tym przypadku do trzech. Bykk =/= Bykkk.
                        2. Moja wyszukiwarka znajduje wymienionych delikwentow.
                        3. A mojego loginu nie odnajduje bo ja jestem adminem i nie zycze sobie
                        zagladania w moja forumowa przeszlosc.
                        • messja Re: Wyjasniam umfanie... 15.11.04, 16:04
                          juz sie nie tlumacz. my juz i tak swoje wiemy. jestes jednym z "nich".
                        • umfana Niechu jak mozesz być adminem, skoro 15.11.04, 16:56
                          skoro ten post jest Twojego autorstwa, cyt:

Re: >>>Chyba zaczęła się WOJNA!!!
                          Autor: niech
                          Data: 27.08.2004 12:29
                          To fakt. Kiedy wypisuje setki postow o rznieciu noworodkow w odbyta nie sa w
                          stanie mi nic zrobic.
                          PS. Ale na wpisy o glupocie eeli reaguja natychmiast. Ona chyba jest im bliska.
                          PS2. Glupota - oczywiscie.
                          • niech Re: Niechu jak mozesz być adminem, skoro 15.11.04, 17:02
                            Bo ja nie jestem adminem spolecznym. Ja jestem adminem zawodowym. A ten wpis to
                            kontrolowana prowokacja. Sprawdzamy jak admini spoleczni zachowuja sie w takich
                            sytuacjach. Jak kogos nerwy poniosa to usuwamy. Potrzebujemy wspolpracownikow o
                            nerwach ze stali.
                            • messja Re: Niechu jak mozesz być adminem, skoro 15.11.04, 17:08
                              niech napisała:

> Bo ja nie jestem adminem spolecznym. Ja jestem adminem zawodowym. A ten wpis to
                              >
                              > kontrolowana prowokacja. Sprawdzamy jak admini spoleczni zachowuja sie w takich
                              >
                              > sytuacjach. Jak kogos nerwy poniosa to usuwamy. Potrzebujemy wspolpracownikow o
                              >
                              > nerwach ze stali.

a potem sie dopiero usery dziwia, ze te aesy to takie "orly i sokoly"....
                            • umfana ROTFL 15.11.04, 17:20
                              niech napisała:

> Bo ja nie jestem adminem spolecznym. Ja jestem adminem zawodowym. A ten wpis to
                              >
                              > kontrolowana prowokacja. Sprawdzamy jak admini spoleczni zachowuja sie w takich
                              >
                              > sytuacjach. Jak kogos nerwy poniosa to usuwamy. Potrzebujemy wspolpracownikow o
                              >
                              > nerwach ze stali.

oj Niechu ... Niechu ... i kto tu jest zielarzem?
                              ;o)
                          • Gość: patience Talent detektywistyczny sie ujawnil IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 17:20
                            umfana napisała:

> skoro ten post jest Twojego autorstwa, cyt:
                            >
                            > Re: >>>Chyba zaczęła się WOJNA!!!
                            > Autor: niech
                            > Data: 27.08.2004 12:29

Podziwiam. Ponoc w wyszukiwarce nie ma, a wyszukane jest. Umfano, kopiujesz na
                            twardziela co ciekawsze posty?
                            ;))))
                        • Gość: patience Re: Wyjasniam niechowi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 17:12
                          Ze ja tez jestem adminem, tylko gdzie indziej. Oraz rowniez nie zycze sobie
                          zagladania w moja forumowa przeszlosc. Czy da sie to zalatwic za pomoca
                          polubownego piwa?

;)

• niech Re: Wyjasniam niechowi... 15.11.04, 17:14
                            My tu - w Agorze - jestesmy nieprzekupni!
                            PS. Ale jakbysmy spotkali sie poza Czerstwa to kto wie...
                            • Gość: patience Re: Wyjasniam niechowi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 17:23
                              A masz mocnom glowem? Bo moge zlapac za nika, jako ze bywam w Warszawie czesto,
                              a problem czynnikow sledczych ktore mnie tropia uwazam za na tyle palacy, ze
                              jestem gotowa naduzyc;)
                              • messja Re: Wyjasniam niechowi... 15.11.04, 17:25
                                jak juz spotkasz niecha to powiedz jak wyglada. podobno jest kobieta.
                                • Gość: patience Re: Wyjasniam niechowi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 17:30
                                  messja napisała:
                                  > jak juz spotkasz niecha to powiedz jak wyglada. podobno jest kobieta.

To ty sie interesujesz kobietami? To by co nieco wyjasnialo na temat twojego
                                  zainteresowania maas. No dobra, jak sie okaze kobieta, to ci
                                  odstapie;))))))))))))
                                  • messja Re: Wyjasniam niechowi... 15.11.04, 17:37

> messja napisała:
                                    > > jak juz spotkasz niecha to powiedz jak wyglada. podobno jest kobieta.
                                    >
                                    > To ty sie interesujesz kobietami? To by co nieco wyjasnialo na temat twojego
                                    > zainteresowania maas. No dobra, jak sie okaze kobieta, to ci
                                    > odstapie;))))))))))))

zainteresowanie wygladem niecha odbierasz jako zainteresowanie kobietami? hmmm
                                    ciekawe wnioski, by nie uzyc bardziej dosadnego sformulowania... a moze osobiste
                                    doswiadczenia?
                                    tym bardziej kiedy mowisz juz, ze "odstapisz" kogos, kto zgodzil sie tylko
                                    spotkac z toba na piwo. z tym: ze tez nie na pewno.

ps.

pejsaty czy ona przyszla tutaj z umfania? jakas wylegarnia tego na ktoryms z
                                    forow jest?
                                    • Gość: patience Re: Wyjasniam niechowi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 17:45
                                      Messja podpuszczalska;)
                                      Najpierw tebego wyciagalas na intymne zwierzenia w sprawie niedzielnego
                                      wieczoru, potem poinformowalas towarzystwo ze maas jest wlasnie teraz na
                                      kobiecie, a teraz do mnie z pytaniami startujesz? A wszystko w ciagu jednego
                                      dnia tylko. Nic to. Pszesluhac siem nie dam. Ani teraz, ani po piwie. Tobie na
                                      zlosc siem bendem ómawiac dyskretnie i nie bendem na foróm efektów tych
                                      ómawianek omawiac. A co!

;)
                                      • messja Re: Wyjasniam niechowi... 15.11.04, 17:54

nie bendem na foróm efektów tych
                                        > ómawianek omawiac. A co!
                                        >
                                        > ;)

wiem dlaczego: lecisz na kobiety. mnie tez juz probwalas podrywac. fuj!

ps.
                                        podobno jestes prawnikiem. ten dziwny jezyk, to jakies skryzwienie zawodowe czy
                                        osobisty atawizm? bo jesli to mialo byc zabawne to hmmmm...
                                        • Gość: patience Re: Wyjasniam niechowi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 17:58
                                          > wiem dlaczego: lecisz na kobiety.

Na kobiety to leci co najwyzej moj morgenstern. Widze, ze juz
                                          dolecial:))))))))))

Odp. na PS.

Nie, to tylko wariant Bronislaw Malinowski wsrod dzikich:))))
                                          • messja Re: Wyjasniam niechowi... 15.11.04, 18:05
                                            jesli twoim zdaniem ilosc emotikonow jest wprost proporcjonalan do jakosci
                                            dowcipu to mam dla ciebie przykra nowine: nie dziala.
                      • messja Re: odpowiedz tebe 15.11.04, 16:36

w zwiazku z twoimi talentami sledczymi, to
                        > traktuje cie z niebywala powaga.

na marginesie to przypomnial mi sie jeden glupi dowcip:

"mmm? Znaczy, beda oswiadczyny albo powazne zamiary?"

ps.

wiem, wiem: wyjatkowo glupi, ale nie moglam sie powstrzymac:)
                        • Gość: patience Re: odpowiedz tebe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 17:27
                          > > w zwiazku z twoimi talentami sledczymi, to
                          > > traktuje cie z niebywala powaga.

> na marginesie to przypomnial mi sie jeden glupi dowcip:
                          > "mmm? Znaczy, beda oswiadczyny albo powazne zamiary?"

mmm... A jestes facetem?
                          ;)
                          • messja Re: odpowiedz tebe 15.11.04, 17:30

>
                            > mmm... A jestes facetem?
                            > ;)

leci na mnie. niedobrze:(
                            • Gość: patience Re: odpowiedz tebe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 17:36
                              > leci na mnie. niedobrze:(

Morgenstern na ciebnie leci? To zalezy dla kogo niedobrze...;)

www.man.poznan.pl/~ritter/Html/morgenstern.html
                              • messja Re: odpowiedz tebe 15.11.04, 17:50
                                dobra dobra - juz sie nie tlumacz zboczona babo.

ps.
                                niech sie ktos poswieci i mnie od niej uwolni. moze byc i niech, skoro nie ma
                                nic przecwko temu.
                                • Gość: patience Co, juz? Poddajesz siem? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 17:54
                                  A nie mowilam. Morgenstern zawsze skuteczny.

PS. Ide na piwo. Na razie:)
                                  • messja Re: Co, juz? Poddajesz siem? 15.11.04, 18:02

> A nie mowilam. Morgenstern zawsze skuteczny.
                                    >

skoro tak twierdzisz... ja bym sie jednak zbyt wczesnie nie cieszyla: pewno
                                    bedziesz miala nawroty....

w kazdym razie jesli mnie nadal podrywasz to nadal nie jestem zaintersowana.
                                    mozesz to tlumaczyc, ze sie poddalam jesli tak ci wygodniej:)
      • umfana TeBe promuje chamstwo na forum, 15.11.04, 16:59
        dlatego traktuję mnie jak w określony sposób...
        • niech Re: TeBe promuje chamstwo na forum, 15.11.04, 17:04
          Myslisz ze sie nie sprawdza jako admin? Jeszcze kilka takich skarg i bedzie sie
          musial pozegnac z praca.
          • messja Re: TeBe promuje chamstwo na forum, 15.11.04, 17:07
            niech napisała:

> Myslisz ze sie nie sprawdza jako admin? Jeszcze kilka takich skarg i bedzie sie
            >
            > musial pozegnac z praca.

a najbardziej plakalby niech po stracie kolegi. po fachu.

ps.
            uprzedzajac pytania: ja tez ale z osobistych pobudek.
            • niech Re: TeBe promuje chamstwo na forum, 15.11.04, 17:10
              Chlopaki nie placza.
              • messja Re: TeBe promuje chamstwo na forum, 15.11.04, 17:15
                niech napisała:

> Chlopaki nie placza.

twardziel jestes. tylko nie daj sie sprowokowac umfani i wiecej nic jej nie
                wyjawiaj. to w koncu twoje zycie i twoja praca.
                • umfana mogę być dla Was Don Kichotem 15.11.04, 17:22
                  i dobrze mi z tym...to zawsze lepsze niż bycie WIATRAKIEM !
                  • messja Re: mogę być dla Was Don Kichotem 15.11.04, 17:24
                    umfana napisała:

> i dobrze mi z tym...to zawsze lepsze niż bycie WIATRAKIEM !

i ja bym powiedziala, ze to swietne podsumowanie tego watku.
                    serio.
                  • pejsaty Amfana a pokaz no zrenice 15.11.04, 17:29
                    no tak, znowu rozszerzone...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka