senioryta13
08.11.24, 20:51
Forum Swiat, jak widac stalo sie nieoficjalnie prywatnym forum moderatora/cenzora. Ta osoba omalze wszystkie moje posty i watki usuwa bez jakiejkolwiek przyczyny.
Dzisiaj zamiescilam taki oto nowy watek :
"Okrutne prawo
senioryta13 08.11.24, 16:45
Administracja Bidena poniosła w czwartek kolejną porażkę, gdy sędzia federalny odrzucił próbę legalizacji setek tysięcy nielegalnych imigrantów, będących w związkach małżeńskich z obywatelami USA. "
Watek zostal usuniety po kilka minutach. Moje posty sa usuwane omalze wszystkie, rowniez bez przyczyny.
Bardzo prosze sie zdecydowac czy FS jest forum publicznym, czy prywatnym. Jezeli zdecydujecie, ze FS jest forum publicznym, to ja mam rowniez swoje prawa aby na nim moc pisac.
Pod waszymi artykulami w gazecie.pl sa roznego rodzaju komentarze, dlaczego na FS sa wycinane???? I to nie tylko moje. Jak cenzor prywatnie nie moze zgodzic sie z roznymi opiniami, szczegolnie jak ludzie pisza z calego swiata I maja swoj wlasny poglad na wydarzenia, to droga wolna nikt go nie zmusza. A redakcja niech bedzie konsekwentna w swoim dzialaniu, a nie jak wiatr. W jednym miejscu wolno miec taka I taka opinie, w drugim jest juz wycinana.
Czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz.