Dodaj do ulubionych

Do moderatora z zapytaniem

25.04.25, 08:56
dlaczego toleruje się ataki at personam, a gdy chce zripostować to kasuje się cały wątek, pewien troll postanowił zrobić sobie z moich wątków cel życiowy, pisze bez związku z tematem, bez sensu, chciałbym uzyskać jakąś odpowiedź, sensowną, a nie wysyłanie mnie do poczty agory, i tak nikt nie czyta tego co piszemy, więc to jest do wiadomo czego taka moderacja, a teraz mnie skasuj.
Obserwuj wątek
    • czan-dra Re: Do moderatora z zapytaniem 25.04.25, 08:57
      Tu przykladowy wątek, forum.gazeta.pl/forum/w,28,178863298,178863298,Jeszcze_jedna_proba_Cytaty_du_y_.html
      • czan-dra Re: Do moderatora z zapytaniem 25.04.25, 11:09
        Następny link, jak sądze to niewiele da, forum.gazeta.pl/forum/w,28,178866539,178866539,Daje_pisiorom_dowod_.html
    • no-popis Re: Do moderatora z zapytaniem 29.04.25, 20:02
      czan-dra napisał:

> dlaczego toleruje się ataki at personam, a gdy chce zripostować to kasuje się c
      > ały wątek, pewien troll postanowił zrobić sobie z moich wątków cel życiowy, pis
      > ze bez związku z tematem, bez sensu, chciałbym uzyskać jakąś odpowiedź, sensown
      > ą, a nie wysyłanie mnie do poczty agory, i tak nikt nie czyta tego co piszemy,
      > więc to jest do wiadomo czego taka moderacja, a teraz mnie skasuj.
      Nie potrafisz po prostu funkcjonować w środowisku o różnych poglądach. To znany problem tych co chcą ale dowiadują się, że jednak nie potrafią.
      Rozumiem Twój ból jak stoisz ze spuszczonymi spodniami, to nieładny widok, a wypracowany hejt okazał się wcale nie tak błyskotliwy i słuszny jakim Ci się wydawał przed kliknięciem "wyślij".
      Moderacja powinna postawić ochroniarzy przy Twojej TFUrczości i nie wpuszczać polemistów na forum.
      Zamiast odpowiedzieć stosujesz wyzwiska, agresję i stresujesz się tym, że jesteś usuwany.
      • czan-dra Re: Do moderatora z zapytaniem 30.04.25, 17:00
        sea_monster
        Re: Do Sea_Monster, part II
        02.03.23, 13:37
        kasi.aa napisała:

> Przyślij proszę przykłady wpisów, o których mowa, na forum@agora.pl

Wystarczy wyszukać jakiekolwiek wpisy tego użytkownika. 95% jego wpisów to hejt lub ataki personalne.
        • no-popis Re: Do moderatora z zapytaniem 01.05.25, 10:34
          czan-dra napisał:

> sea_monster
          > Re: Do Sea_Monster, part II
          > 02.03.23, 13:37
          > kasi.aa napisała:
          >
          > > Przyślij proszę przykłady wpisów, o których mowa, na forum@agora.pl
          >
          > Wystarczy wyszukać jakiekolwiek wpisy tego użytkownika. 95% jego wpisów to hejt
          > lub ataki personalne.
          Odpowiedzi na ataki agresywne, niemerytoryczne i wulgarne ataki personalne, zamiast polemiki, są tylko obroną. Być może moderacja bierze to pod uwagę.
    • kasi.aa Re: Do moderatora z zapytaniem 30.04.25, 17:43
      Proszę o doprecyzowanie zgłoszenia i przysłanie bezpośrednich linków do wspomnianych ataków personalnych oraz wskazanie loginu. Lub w formacie: login, data i godzina wpisu, pełna treść zgłaszanego wpisu. Pod adres forum@grupagazeta.pl
      • don.kulawy Re: Do moderatora z zapytaniem 08.05.25, 12:57
        Każdy post tej osoby jest personalny i nigdy nie ma cokolwiek wspólnego z tematem wątku.

Przyklad pierwszy z brzegu. Stopka to już jest szczyt wszystkiego.

storima napisał:

> don.kulawy napisał:
        >
        > . W PL o ile wiem nie ma ta
        > > kiego zwyczaju.
        >
        > Może nie ma zwyczaju, ale mamy takie prawo i nazywa się: rozdzielność majątkowa
        > .
        >
        > A jak u ciebie w Rosji?
        >
        >
        ----
        Dumny jestem: Jako były udokumentowany opozycjonista PRL ukazałem dowody kreowania fałszywej tożsamości w celu uprawiania antypolskiej, kremlowskiej propagandy. Dopiero interwencja wraz z przesłanie mojej dokumentacji do dyrekcji zarządu AGORY oraz GAZETA.PL zakończyła ten proceder. Kliknij w ten link.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,178914329,178914329,Jak_wyrzucic_goracy_kartofel_.html
      • don.kulawy Re: Do moderatora z zapytaniem 08.05.25, 14:37
        Nawet w tym wątku, w którym sama odpowiadałeś jest personalny atak no-popis'a, ale ty tego nie widzisz :)
        forum.gazeta.pl/forum/w,654,178911788,178911788,Co_tu_sie_znowu_dzieje.html
        • no-popis Re: Do moderatora z zapytaniem 14.05.25, 05:56
          don.kulawy napisał:

> Nawet w tym wątku, w którym sama odpowiadałeś jest personalny atak no-popis'a,
          > ale ty tego nie widzisz :)
          > forum.gazeta.pl/forum/w,654,178911788,178911788,Co_tu_sie_znowu_dzieje.html
          To tylko reakcje na osoby, które jak Ty piszą do mnie ruska onuca itp co oczywiście nie jest Twoim zdaniem atakiem personalnym.
          Odpowiedż adekwatna do Twoich , znanych na forum, ataków personalnych.
          • don.kulawy Re: Do moderatora z zapytaniem 15.05.25, 14:43
            Nie pomyślałeś, ze jest akurat odwrotnie? Twoje i twojego słodkiego kolegi akcje budzą reakcje.
            • no-popis Re: Do moderatora z zapytaniem 15.07.25, 09:43
              don.kulawy napisał:

> Nie pomyślałeś, ze jest akurat odwrotnie? Twoje i twojego słodkiego kolegi akcj
              > e budzą reakcje.

Nie pomyślałem bo tak nie jest. Żyję w świecie rzeczywistym i opieram się na faktach.
    • no-popis konkretny przykłąd POstawy Pokrzywdzonego Czandra 16.05.25, 18:38
      Cytuję dzisiejszą opinię Czandra i moją polemikę:

[b]"czan-dra napisał:

> du*a zaapelował o wybranie prezydenta, którym nigdy nie był, a nawet się do teg
      > o nie zbliżyl, by wybrać takiego [b]"Wybieramy strażnika suwerenności i bezpiec
      > zeństwa państwa, który powinien działać i mówić jasno i stanowczo: Polska ma sw
      > oje cele, swoją godność i ambicje zakorzenione w ponadtysiącletniej historii"[/
      > b] toż to paranoja, po dziesięciu latach dowiedział się jak powinien działać pr
      > ezydent a nie podnóżek kaczyńskiego, nędznie kończy ów paraprezydent.
      no-popis
      Prezydent Duda to zaraz po Kwaśniewskim drugi rzeczywiście suwerenny prezydent RP. Twoja ocena jest przepełniona nienawiścią polityczną.
      Wałęsa działał pod wpływem Kiszczaka i robił to co chciał generał komunistycznej bezpieki bo ten miał jego rękopisy raportów z donosami i oryginalne pokwitowania pieniędzy pobranych od oficera prowadzącego tej ....ikony Tuska.
      Komorowski to wykonawca każdej woli Tuska i tak, ewentualnie, będzie z Trzaskowskim.[/b]

....a teraz odpowiedź POkrzywdzonego, którego ponoć hejtują i stalkują, jak zwykle atakująca rozmówcę, zupełnie niepolemiczna ale za to agresywna i obraźliwa.
      Czandra
      Popisał się troll, nie czytam jego wypocin, to ruską narrację stosuje stalker, Tusk be, du*a cacy, chory troll.
    • no-popis Re: Do moderatora z zapytaniem 13.06.25, 06:00
      czan-dra napisał:

> dlaczego toleruje się ataki at personam,
      Trzeba mieć tupet, Czandra aby używając tylu obrażliwych słów, tylu hejtów skarżyć się na ataki ad personam.
      • czan-dra Re: Do moderatora z zapytaniem 13.06.25, 15:31
        > sea_monster
        > Re: Do Sea_Monster, part II
        > 02.03.23, 13:37
        > kasi.aa napisała:
        >
        > > Przyślij proszę przykłady wpisów, o których mowa, na forum@agora.pl
        >
        > Wystarczy wyszukać jakiekolwiek wpisy tego użytkownika. 95% jego wpisów to hejt
        > lub ataki personalne.
        • no-popis Re: Do moderatora z zapytaniem 16.06.25, 21:45
          czan-dra napisał:

> > sea_monster
          > > Re: Do Sea_Monster, part II
          > > 02.03.23, 13:37
          > > kasi.aa napisała:
          > >
          > > > Przyślij proszę przykłady wpisów, o których mowa, na forum@agora.pl
          > >
          > > Wystarczy wyszukać jakiekolwiek wpisy tego użytkownika. 95% jego wpisów t
          > o hejt
          > > lub ataki personalne.

No to pierwszy jaki wyświetlił się z archiwum.
          Ja polemizuję z Rzewuski w wątku o niepraworządności Dudy i potrzebie jego skazania zdaniem rozmówców.
          Mój post :
          no-popis
          Re: du*a, terror praworządności,
          15.01.24, 13:08
          rzewuski1 napisał:

> Zadarł z bestią polityczną jakim jest Tusk.
          > Już po nim , nie dotrwa do końca kadencji zwłaszcza że są paragrafy na niego bo
          > łamał konstytucję.
          No tak. Rzewuski i Tusk a może nawet Bodnar jak stwierdzą, że Duda łamał konstytucję to .....można aresztować?
          Nawalny zadarł z bestią polityczną taką jaką jest Putin a Bielawski z bestią polityczną jaką jest Łukaszenka, którzy też sami oceniają czy Ktoś naruszył czy nie naruszył konstytucję :)

A to Twoja odpowiedż:
          czan-dra
          Re: du*a, terror praworządności,
          15.01.24, 13:34
          Wpisuje się ponownie idiota z pisiej bandy, nikt go nie czyta, nikt mu nie odpisuje, bo wiadomym jest że toto zaraz zacznie pisać o Tusku, już to zrobił bez żadnego sensu psychopata tak jest uwarunkowany na Tuska, że gdyby go spotkał to by mu obsikał nogawkę, a może ktoś nie wie co to za szuja, a więc no-popis.

Po co kłamiesz i robisz z siebie nieszczęśnika skoro zawsze Ty jesteś agresorem.
          Braków w wiedzy i umiejętności argumentacji nadrabiasz agresją, wulgarnością i knajactwem. Ja sobie dam radę ale nie kłam i nie płacz.
    • no-popis czandra to tylko propaganda, hejt i agresja 11.07.25, 07:53
      To mój post :
      no-popis
      Orwell to ciekawe porównanie
      09.07.25, 05:28
      W Rok 1984 jest pojęcie Dwójmyślenia.
      Dwójmyślenie idealnie pasuje do Obywatelskiej (PO) zdolności do akceptowania i wierzenia w dwie sprzeczne ze sobą idee czy przekonania.
      Np
      jesteśmy za przyjęciem dowolnej ilości migrantów i jesteśmy przeciwni temu,
      bierzemy ślub kościelny w trakcie wyborów i opiłowujemy katolików,
      Kapitał nie ma narodowości i ....kapitał ma narodowość,
      500 + to populistyczna bzdura i 800 + to sukces
      :) idealnie pasuje!
      itd itp
      a tu odpowiedż POkrzywdzonego i nękanego czy stalkowanego, niewiniątka Czandra:
      czan-dra
      Re: Hołownia, komentarz

09.07.25, 07:17
      O, głupi i głupszy dali głos, dla wyjaśnienia, mam ich obu zablokowanych, a po ilości postów łatwo domyśleć się czy półgłówki się wpisały, a teraz coś to dla was przygłupy, dwa półgłówki nie czynią głowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka