Dodaj do ulubionych

RODO, śmodo...

31.05.18, 22:14
"Pamiętaj, że wyrażenie zgody jest dobrowolne a wyrażoną zgodę możesz w każdej chwili cofnąć"

Ale nie informujecie, że jak się ją cofnie to nie można korzystać z serwisu. Firefox pod windą. Gdzie można na was złożyć skargę? Jest jakiś wzór? A może ktoś coś podpowie?
Obserwuj wątek
    • zosima Re: RODO, śmodo... 02.06.18, 13:24
      Misiaczku, widzę, że nie dajesz rady. Zdopinguję cię. Napiszę tu:
      giodo.gov.pl/579
      Jeśli zatrudnili tam pisiora, to on chętnie skorzysta z możliwości przys...nia się do Agory. Naprawdę chcesz?
    • marrant Re: RODO, śmodo... 04.06.18, 15:32
      Jak się objawia niemożność korzystania z serwisu? Powinna od czasu do czasu pojawiać się jedynie zachęta do wyrażenia zgody. Czy coś działa inaczej?
    • aseretka Re: RODO, śmodo... 05.06.18, 11:27
      Może Administracja da jakieś wskazówki, jak postępować, bo też już mną zaczyna coś
      telepać, gdy widzę ten komunikat!
      Wwyraziłam zgodę klikając najpierw w link "Dowiedz się więcej lub zdecyduj o zgodzie", a
      następnie oznaczyłam ptaszkiem: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych
      przez Agora S.A. i zaufanych partnerów Agora S.A. do celów marketingowych, w
      szczególności na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i
      preferencji w serwisach Agora S.A. i w Internecie." Następnie zaakceptowałam
      poprzez: "Zamknij i zapisz zmiany".
      I nic... :( Komunikat cały czas się pojawia. Nie tylko na FF ale również i forach "Podróże". Il? e razy mam jeszcze wyrażać zgodę
      • marrant Re: RODO, śmodo... 05.06.18, 12:39
        Na jakiej przeglądarce?
        • aseretka Re: RODO, śmodo... 05.06.18, 14:12
          Na internet explorer. Przy korzystaniu z gogle chrome problem znika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka