Dodaj do ulubionych

Usunięty wątek

11.07.25, 11:07
Witam.

Ze względów technicznych, musieliśmy usunąć wątek ze zgłoszeniem. Dla przypomnienia, forum o moderacji, nie służy do zgłaszania wpisów/wątków naruszających postanowienia regulaminu. Można zgłosić wpis/wątek wysyłając jego adres na e-mail administracji forum@grupagazeta.pl

Wskazane wpisy, z usuniętego wątku, zostały ocenzurowane. Informujemy, że regulamin forum obowiązuje również na forach prywatnych. Dodatkowo powielanie treści naruszających postanowienia regulaminu, jest także naruszeniem tego regulaminu.

Użytkownicy, którzy obrażali innych uczestników forum, w usuniętym wątku, otrzymało R/O - blokadę pisania na forum do poniedziałku.
Obserwuj wątek
    • typowynazista Re: Usunięty wątek 11.07.25, 19:27
      Jaki wątek? Którzy użytkownicy?
      • klatwafornittyzostalarzucona Re: Usunięty wątek 11.07.25, 19:36
        BRW ;)
      • wariant_b Re: Usunięty wątek 12.07.25, 01:07
        typowynazista napisał:

> Jaki wątek? Którzy użytkownicy?

Na tym forum. Na temat wydarzeń na Humorum Seniorum.
        • hrasier_2 Re: Usunięty wątek 12.07.25, 09:19
          wariant_b napisał:

> typowynazista napisał:
          >
          > > Jaki wątek? Którzy użytkownicy?
          >
          > Na tym forum. Na temat wydarzeń na Humorum Seniorum.
          Przecież on doskonale wie. Sam rozpętał tu dyskusję. Jakby ktoś go o coś prosił. Wydarzenia były na innym forum.
    • letnierefleksje Re: Usunięty wątek 13.07.25, 13:53
      Ten adres mailowy nie działa. 3 lipca wysłałam prośbę o usunięcie jednego postu w wątku na forum psychologia, a post wisi dalej. Nikt mi nie odpisał.
      • bagienny Re: Usunięty wątek 14.07.25, 12:52
        Z przykrością informuję, że nie mamy żadnej korespondencji z Twojego adresu. Na jaki adres została wysłana wiadomość? I może nie tutaj, ale podaj z jakiego adresu do nas napisałaś - szczegóły forum@grupagazeta.pl
        • letnierefleksje Re: Usunięty wątek 15.07.25, 17:50
          Dziękuję za usunięcie. Dwa maile i prośba na forum i się udało.
    • wybitniemondry Re: Usunięty wątek 15.07.25, 10:15
      Raz jest tu osiem wpisów a raz siedem.
      I to nie jeden raz tak się zmienia.
      Dlaczego tak jest?
      • bagienny Re: Usunięty wątek 15.07.25, 14:59
        Jeżeli ktoś trolluje lub pisze nieprawdziwe informacje, takie wpisy są usuwane.
        • omgojp Re: Usunięty wątek 15.07.25, 16:54
          A ja nie trolluje, tylko prawde pisze. Ktos juz na podany adres pisal, odpowiedzi nie otrzymal. Kiedy na forum o moderacji zapytal dlaczego, dostal identyczna odpowiedz jak pani wyzej. No naprawde, cuda, ze do was nigdy maile nie dochodza... I prosze mnie tutaj nie obrazac, zarzucajac mi, ze klamie, albo trolluje.
          • omgojp Re: Usunięty wątek 15.07.25, 16:58
            A teraz mnie prosze przeprosic za klamstwo i oszczerstwo.
            • omgojp Re: Usunięty wątek 15.07.25, 17:05
              Niewygodne fakty. To oczywiscie tez usuniecie ;)
            • bagienny Re: Usunięty wątek 15.07.25, 17:11
              Widzisz, jednak można podać informację, a nie enigmatyczne "ktoś". Przy okazji zwróć uwagę, na odpowiedź jaką otrzymał.
              • omgojp Re: Usunięty wątek 15.07.25, 17:15
                Takim tonem prosze sobie do lustra przemawiac. Mozna podac informacje, a mozna nie podawac. Natomiast zanim moderator/admin kogos obrazi, zarzucajac mu klamstwo powinien sie stuknac w czolko jednak...
          • bagienny Re: Usunięty wątek 15.07.25, 17:07
            Powołujesz się na podane przez siebie informacje twierdząc, że są prawdą. Jeżeli wiadomość z jakiegoś powodu nie dotarła do naszej skrzynki, co może się zdarzyć, można to sprawdzić, zweryfikować, poprawić - cokolwiek i zająć się zgłoszeniem, którego dotyczy wiadomość.
            A co do trollowania, jakoś nie zauważyłem, żeby inni użytkownicy publikowali "śmieszne" fotki na forach administracyjnych.
            • omgojp Re: Usunięty wątek 15.07.25, 17:10
              Podane przeze mnie? A pan umie czytac ze zrozumieniem? Bywalec hoteli to nie jest moj nick. Prosze sobie wejsc w watek z ktorego sa sreeny (kilka pytan do moderacji) i zobaczyc, czy to sa informacje podawane PRZEZE MNIE. Czy jednak przez zupelnie kogo innego...
              • omgojp Re: Usunięty wątek 15.07.25, 17:14
                Aha- przeprosin nawet nie chce, prosze sie nie fatygowac. Na waszym forum, czarno na bialym, mozna przeczytac to, o czym napisalam- wedlug pana "klamiac i trollujac"- no nie powiem, lekko wam przychodzi tutaj obrazanie ludzi.
    • wybitniemondry Re: Usunięty wątek 16.07.25, 16:56
      bagienny napisał:
      > Ze względów technicznych, musieliśmy usunąć wątek ze zgłoszeniem.

Ze wzlędów technicznych?
      Jakie to były względy techniczne?
      • wybitniemondry Re: Usunięty wątek 17.07.25, 01:27
        wybitniemondry napisał:
        > bagienny napisał:
        > > Ze względów technicznych, musieliśmy usunąć wątek ze zgłoszeniem.
        >
        > Ze wzlędów technicznych?
        > Jakie to były względy techniczne?

I ilu was jest w jednej osobie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka