Dodaj do ulubionych

obiektywizm adminow

27.11.04, 17:27
ja wszystko rozumiem. rozumiem, ze w konflikcie p.pndzelek - aniela, to
p.pndzelek jest zly i nie ma dyskusji. dostrzegam tez, ze jemu duzo czesciej
zdarza sie siegac po nieco mniej eleganckie srodki ekspresji. mimo to,
odorbina obiektywizmu akurat by specjalnie adminom nie zaszkodzila, a kto wie,
moze czasami poprawila image, nawet u tych wiernych i wyprobowanych trolli, a
juz z pewnoscia poprawila atmosfere na forum.

a oto probka tego co jest politycznie niepoprawne:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=18068239
i co politycznie poprawne bywa pod warunkiem, ze napisze to odpowiedni login:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=17137558&a=17866982
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: obiektywizm adminow IP: *.acn.waw.pl 27.11.04, 17:34
      Droga Administarcjo,
      by nie dawac pretekstow do bicia piany, przychylam sie do sugestii, by wyciac
      wskazanego posta mojego autorstwa. wyciecie mojej wypowiedzi nie wplynie co
      prawda na jakosc umyslu Szanownej Przedpiszacej, ale z pewnoscia poprawi jej
      samopoczucie (bez uchybienia mojemu. samopoczuciu).

ps oczywiscie przepraszam Cie Messjo, ze ujawnilam swoja o Tobie opinie.
      istotnie, nie bylo to ani mile ani pozyteczne. choc wyznam, ze zaskoczona
      jestem reakcja- bylam przekonana, ze moje zdanie na temat Twojego
      intelektualnego potencjalu mozna wyczytac spod kazdej linijki tekstu przeze
      mnie pisanego. najwyrazniej jednak przecenilam Cie.

a.
      • Gość: nieujawniona Re: obiektywizm adminow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 17:58
        Ja uważam,że wycięcie wpłynie na jakość umysłu wyzej wymienionejco więcej
        ,wpłynie negatywnie,gdyż jak widać Twoje posty anielu skłaniają wyzej wymieniona
        do myslenia, czego dała wyraz zakładając ten wątek,bez Twoich postów nie miała
        by okazji i tematów do przemysleń,a zatem głosuję za niewycinaniem,dla dobra
        wyzej wymienionej.

Oddana Fałszywa Przyjaciółka
        • Gość: aniela Re: obiektywizm adminow IP: *.acn.waw.pl 27.11.04, 18:04
          a z zcego wnosisz, ze zalozenie tego watku bylo dzialaniem przemyslanym? bo mi
          to nijak wyjsc nie chce ;)

ps wiec to serce nie ze zlota a z tombaku? falszywe?
          • Gość: aniela Re: obiektywizm adminow IP: *.acn.waw.pl 27.11.04, 18:04
            zapomnialam oddac glos: za (wycieciem)
          • Gość: nieujawniona Re: obiektywizm adminow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 18:11
            Gość portalu: aniela napisał(a):

> a z zcego wnosisz, ze zalozenie tego watku bylo dzialaniem przemyslanym? bo mi
            > to nijak wyjsc nie chce ;)

Rzeczywiscie,być moze niepotrzebnie sugerowałam się autopsją:)

> ps wiec to serce nie ze zlota a z tombaku? falszywe?

Serce zjedzone w gulaszu,przetrawione...i tak dalej,zeby nie napisać,ze mam
            przesr...ne,serce:)
        • Gość: nieujawniona Re: obiektywizm adminow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:43
          Cztery linijki, milion mysli, jedno zdanie, zero tresci.

Aniela jak zwykle odpowiedziala na posta w ogole nie rozumiejac jego tresci :)

Oddana Fałszywa Przyjaciółka
          • Gość: prawdziwa nieujawn Re: obiektywizm adminow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:47

Spadaj oszuście,od teraz przestaję uzywać tego nicku.

Gość portalu: nieujawniona napisał(a):

> Cztery linijki, milion mysli, jedno zdanie, zero tresci.
            >
            > Aniela jak zwykle odpowiedziala na posta w ogole nie rozumiejac jego tresci :)
            >
            >
            > Oddana Fałszywa Przyjaciółka
            • Gość: pollak Re: obiektywizm adminow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:50
              Ciekawe czym tym razem zaskoczy nas zagotowana.
            • pollak Re: obiektywizm adminow 27.11.04, 19:58
              toppost = debil
      • Gość: kixx kochana anielo-anielu-aniele* IP: *.acn.waw.pl 27.11.04, 22:02
        *niepotrzebne skreslic
        kocha sie pomimo,a nie za cos
        kocham cie aniele
    • Gość: pit-pitu Re: lecz się na nogi, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:41
      bo na główkę juz za późno :)

p.s.; a tak z ciekawości - skąd bierzesz te ciągle "nowe tematy
      antyadminowskie": to jakieś koszmary nocne, sny na jawie ?
      • Gość: pollak Re: lecz się na nogi, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:49
        Pitu-pitu, przygłupie forumowy, gdzie żeś bywał? :)
    • Gość: pollak Re: lecz się na nogi, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:53
      JZ z FA napisałby że czółko cię zdradza, podszywaczu. I do ciężkiej cholery,
      miałby rację :)
    • Gość: pollak Re: obiektywizm adminow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:55
      A więc w tym wątku mamy dwóch (dwoje) ciuli piszących z internetdsl i mnie
      (zawsze musi być ktoś normalny).
      • bartoszcze Re: obiektywizm adminow 27.11.04, 21:04
        pollak, skąd u ciebie takie słownictwo?
        • Gość: pollak Re: obiektywizm adminow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:50
          Wygrzebane z samego serca i zarezerwowane specjalnie dla podszywek i
          wielonickowych trolli.
          • bartoszcze Re: obiektywizm adminow 27.11.04, 22:58
            to masz serce regionalne z pochodzenia:) lub jesteś fanem Adrianny
            Biedrzyńskiej ("Piłkarski poker")
            :)))
            • Gość: pollak Re: obiektywizm adminow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:31
              bartoszcze napisał(a):

> to masz serce regionalne z pochodzenia:)

Miej serce, prawda, i patrzaj tam gdzie wzrok nie sięga. ;) (jak mawiał pisarz
              Sofronow)

> lub jesteś fanem Adrianny
              > Biedrzyńskiej ("Piłkarski poker")

Adrianna Adrianna, a! To całkiem szykowna babeczka.......... była, jak była
              młodsza! ;) (hihi, zabiła by mnie za taki tekst pewnie)

A poważnie, to zaglutowana na tym forum zawsze może liczyć na dobre słowo ode
              mnie.
              • bartoszcze Re: obiektywizm adminow 28.11.04, 19:45
                Wiesz, tak się dopytuję, bo "u mnie" na Forum Katowice to użyte przez Ciebie
                słowo idzie do wycinki:)
                • Gość: pollak Re: obiektywizm adminow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:50
                  U mnie, to miałbyś przeje..e ;) więc ciesz się cenzorze że jesteś na
                  Katowicach (wierz, nie było by Ci lekko gdybyś tak po "uznaniu" ciachał, a
                  jeszcze jakbyś trollował jak "stara gwardia" to już wogóle). Teraz wasza rola,
                  aesi, spada tylko do usuwania spamu, bluzgi usuwa automat.
                  • bartoszcze Re: obiektywizm adminow 28.11.04, 19:59
                    A co ja poradzę, że tebe nie nauczył automatu lokalnych bluzgów:))
                    • Gość: pollak Re: obiektywizm adminow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 20:04
                      Jakich bluzgów? To było łagodne określenie trolla który podpisywał się jako
                      pollak. Nie rozumiem po co jakiś sprzątacz społeczny ma się wtrącać w sprawy
                      między forumowiczami (a bazując na doświadczeniu, można przypuszczać że z dużym
                      prawdopodobieństwem weźmie stronę tego trolla - bo znają się z innego forum,
                      łażą razem na piwo, w ostateczności - bo tak...).
                      • bartoszcze Re: obiektywizm adminow 28.11.04, 20:06
                        No ja wiem, że troll na ochronę nie zasługuje:)) ale mnie zawsze jeden wujek
                        uczył, że c..l to bardzo brzydkie słowo:))
                        • Gość: pollak Re: obiektywizm adminow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 20:08
                          1. Wujek rację miał.
                          2. Brzydkie ale i tak mało dosadne w tym przyapdku ;)
                          3. Znam brzydsze. ;)
    • messja Re: obiektywizm adminow 27.11.04, 23:42
      prawde mowiac nie posadzam "droga redakcje" by wykazala sie rownie wielkim
      deficytem intelktualnym ( a moze raczej zla wola?) jak aniela i potrkatowala
      moja uwage na temat braku obiektywizmy w interwencjach na forum jako sugestje by
      wyciac obrazliwy post anieli....
      ....ale nigdy nic nie wiadomo, wiec uscisle:

1) nie razi mnie wypowiedz anieli podobnie jak nie razila mnie wypowiedz niecha
      pt:"eela jest glupia".
      2) nadal zgodzam sie z tym, o czym przy tamtej okazji wzmiankowal tebe: do
      kultury dyskusji na forum nalezy umiejetnosc oddzielenia uwag na temat
      poszczegolnych wypowiedzi od atakow personalnych typu: "jestes gupi",
      3) mimo to nadal tez podtrzymuje to co ja twierdzilam przy tamtej okazji: trudno
      by admini usuwali na forum kazdy past tego typu, bo to tez byloby glupie i
      fizycznie niewykonalne.

4) jedynie co nalezaloby wziac pod uwage ( jezeli adminstracja uwaza juz ze
      musi) przy wtracaniu sie w forumowe klotnie i wojny, to to na ile tzw. "ofiara"
      nie jest tez i napastnikiem produkujac wcale nie sporadycznie chamskie i
      prowokacyjne posty. pomojajac juz, ze "opinia" anieli na moj temat nie byal ani
      pierwsza, ani tez ostatnia z zaczepek na tym poziomie, to pragne tez zwrocic
      uwage, ze i szczegolnie nie unika p. pendzelka (mimo wielokrotnych zapowiedzi):

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=17985000&a=18063771
      moze warto wziac to jednak pod uwage zanim z zamordyzmem godnym lepszej sprawy
      wytnie sie KAZDY post "niegodnego" nicka i zostawi KAZDY prowokacyjny czy
      chamski post "godnego" nicka?

tylko taka sugestia...
      • niech Re: obiektywizm adminow 28.11.04, 19:39
        I znowu jest na eele.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka