Dodaj do ulubionych

nie ma linka? czy mam zwidy? /nt

08.02.05, 17:48

Obserwuj wątek
    • patience PS. To moze jeszcze taki dopisek: 08.02.05, 17:50
      "Dawniej Aktualnosci. Forum niemoderowane"
      ?
      • Gość: calkiem_nowy A jednak zniszczono [FA] ___ no txt ___ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:05
        • messja Re: A jednak zniszczono [FA] ___ no txt ___ 08.02.05, 20:41
          a nene: ciebie tutaj nie ma. aniela twierdzila, ze wszyscy sie ciesza z hapiendu
          i tylko ja jestem "niezadowolona".
      • tebe Re: PS. To moze jeszcze taki dopisek: 08.02.05, 21:16
        Żadne forum nie jest moderowane.
        Moderacja oznacza akceptację każdego postu, my czytamy tylko nieliczne.
        • patience Re: PS. To moze jeszcze taki dopisek: 08.02.05, 23:02
          To jest odpowiedz w stylu ZEN...
          Trzeba teraz usiasc w zazen, popatrzec w sciane i ten koan przemedytowac.

;)
    • messja Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 18:08
      nie ma linka i forum spadlo na liscie o kilka oczek. moze by od razu przeniesc
      do prywatnych? ja juz to od dawna przzewidywalam...
    • aniela Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 18:39
      poniewaz administracja przywlaszczyla sobie i wyniosla gdzies zlozonej ej
      wyrazy uznania powtorze, ze podoba mi sie sposob, w jaki pod plaszczykiem
      aquanetu wyprowadziliscie aktualnosci z forum i po generalnym remoncie
      oddaliscie do uzytku wiadomosci. a wilkowi wydaje sie ze jest syty.

ps przypominam administracji, ze moja pozycja pupilka zobowiazuje nie tylko mnie
      • messja Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 18:44
        aniela napisała:

> poniewaz administracja przywlaszczyla sobie i wyniosla gdzies zlozonej ej
        > wyrazy uznania powtorze,

anielo w przeciwienstwie do pejszyn ty masz jednak zwidy.
        • aniela Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 18:44
          tak. zdarza mi sie po herbacie
          • messja Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 18:55
            aha. tak tez pomyslalam, ale nie chcialam byc nieuprzejma.
            • aniela Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 18:56
              znaczy wyszlo Ci to niechcaco zupelnie? ;)

ps na przyszlosc nie bede przedawkowywac herbaty, gdyz mi ona szkodzi.
              • messja Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 18:57
                aniela napisała:

> znaczy wyszlo Ci to niechcaco zupelnie? ;)

co takiego niby?

>
                > ps na przyszlosc nie bede przedawkowywac herbaty, gdyz mi ona szkodzi.

tez tak mysle.
                • aniela Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 19:03
                  ta nieuprzejmość, ktorej nie chcialas (to wzruszajace, jak trzeba Ci kawe,
                  kropla po kropli na lawe rozlac)
                  • messja Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 19:08
                    aniela napisała:

> ta nieuprzejmość, ktorej nie chcialas (to wzruszajace, jak trzeba Ci kawe,
                    > kropla po kropli na lawe rozlac)

faktycznie w tym wypadku trzeba jesli sie dopatrylas gdzies
                    mojej "nieuprzejmosci".
                    bedziesz tak uprzejma i wskazesz konkretnie gdzie ci sie ta kawa rozlala?
                    (co prawda to nie to bedzie az tak intersujace jak historia twojej wiedzy na
                    temat wycinajacych dyzurnych i nagla utrata czesci pamieci, ale zawsze cos...)
                    • aniela Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 19:31
                      ok, przez wzglad na stara juz w koncu znajomosc biore lopate do reki i
                      chronologicznie:

Ty napisalas: nie chce byc nieuprzejma (piszesz, ze nie chcesz wcale byc
                      nieuprzejma)

ja napisalam: wyszlo Ci to zatem niechcaco (pisze, ze ta nieuprzejmosc wyszka
                      Ci bez Twojej woli a nawet wbrew niej. nieistotne jest przy tym czy bylas
                      nieuprzejma, to taki chwyt za slowko byl. nie byl to jednak sarkazm -wiemwiem,
                      na sarakzmie sie znasz)

i tak dalej
                      • Gość: calkiem_nowy Lubie te Wasze dyskusje [babeczki] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:07
                        • messja Re: Lubie te Wasze dyskusje [babeczki] 08.02.05, 20:37
                          a co tebe cie zabanowal za niewygodne pytania, ze sobie teraz pacynkujesz?

ps.
                          wiem, wiem: ostatniego nicka nawet nie pamietasz, wszystkich twoich wpisow na
                          tym forum jest 5 gora 10, a wogole to jestes z przypadku.
                          • Gość: calkiem_nowy Re: Lubie te Wasze dyskusje [babeczki] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:46
                            A nene, Messja, nie ja jestem Twoim targetem w tym watku.
                            • messja Re: Lubie te Wasze dyskusje [babeczki] 08.02.05, 20:55
                              Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a):

> A nene, Messja, nie ja jestem Twoim targetem w tym watku.

a nene (czytasz niczym aniela), bo dla mnie ty mozesz byc tylko droga do targetu.
                              • Gość: calkiem_nowy Re: Lubie te Wasze dyskusje [babeczki] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:05
                                Znaczy chcesz przejsc sie po moim grzbiecie zeby upiec Aniele i Tebe w ogniu? A
                                nene, nie dam sie deptac, zwlaszcza ze TeBe ostatnio zajety, bo ciagle tlumaczy
                                Jabburowi jak pisac posty, by sie jednoczesnie nie podkladac Niechowi. I ciagle
                                nic... ;)
                                • messja Re: Lubie te Wasze dyskusje [babeczki] 08.02.05, 21:09

>
                                  > nene, nie dam sie deptac, zwlaszcza ze TeBe ostatnio zajety, bo ciagle tlumaczy
                                  >
                                  > Jabburowi jak pisac posty, by sie jednoczesnie nie podkladac Niechowi. I ciagle
                                  >
                                  > nic... ;)

znaczy myslisz, ze prowadzi slepy kulawego? to nic dziwnego, ze do tej pory
                                  Niech wydaje si najbardziej wiarygodnym adminem na forum.
                                  • aniela Re: 08.02.05, 21:52
                                    przepraszam. zmienie tylko tytul, n ie przeszkadzajcie sobie...
                                    • Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:17
                                      N ie przes zkadzamy sob ie.
                                      • messja Re: 08.02.05, 22:20

> N ie przes zkadzamy sob ie.

z gadzam s ie.
                                        • aniela Re: 08.02.05, 22:21
                                          pieknie sie dobraliscie. naprawde, budujacy widok :))

ps prawda, ze sie swietnie bawicie? zdaje sie ze mala pauza a ilez smiechu i
                                          zabawy przy niej :)
                                          • Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:40
                                            aniela napisała:

> ps prawda, ze sie swietnie bawicie?

Zasadniczo zwykle bywam smiertelnie powazny. (Z naciskiem na smiertelnie)
                                            • aniela Re: 08.02.05, 22:46
                                              lekter?? (przepraszam, znow ta herbata...)
                                              • Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:50
                                                A nene.
                                                • aniela Re: 08.02.05, 22:55
                                                  aha. wyznam Wam, ze dla urozmaicenia wspolnej zabawy wyklikalam wszystkie
                                                  czerwone kosze w tym watku, gdyz uznalam, ze sa nie na temat. reakcja
                                                  administracji (jaka by nie byla) bedzie swietnym pretekstem do zalozenia nowego
                                                  watku. (mam nadzieje ze i Messja mnie nie zawiedzie)
                                                  • messja Re: 08.02.05, 23:14
                                                    aniela napisała:

> aha. wyznam Wam, ze dla urozmaicenia wspolnej zabawy wyklikalam wszystkie
                                                    > czerwone kosze w tym watku,

nie sciemniaj, ze sie meczysz z kapeluszami kiedy znajomego duzrnego mozesz
                                                    poprosic o przysluge.
                                              • Gość: ex h.l. Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:53
                                                O wypraszam sobie.
                                                • aniela Re: 08.02.05, 22:55
                                                  aha! uderzalam we wlasciwy stol!
                                                  • Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:57
                                                    Tylko inne norzyce sie odezwaly. (typowe u anielujacych - z tym waleniem. W
                                                    stol, rzecz jasna)
                                                  • Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:58
                                                    Te, nozyce, znaczy sie.
                                                  • aniela Re: 08.02.05, 22:58
                                                    Pollaku, ktos Ci otworzyl slownik ortograficzny na niewlasciwej stronie
                                                  • Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:00
                                                    To sie wytnie (przeciez).
                                                  • Gość: ex Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:01
                                                    aniela napisała:

> aha! uderzalam we wlasciwy stol!

Nene, jak nożycami w płot.
                                                  • aniela Re: 08.02.05, 23:02
                                                    aha, ale przyznacie, ze wiory polecialy.
                                                  • Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:03
                                                    aniela napisała:

> aha, ale przyznacie, ze wiory polecialy.

W kazdym razie to nie ja strugam wariata.

;)
                                                  • aniela Re: 08.02.05, 23:04
                                                    no nie. wyglada to raczej jak głup. to nie efekt strugania jest raczej

;) (noco, tak bog kubie)
                                                  • Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:06
                                                    > ;) (noco, tak bog kubie)

A nene. Teraz sie wierzy w horoskopy.
                                                  • Gość: ex Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:07
                                                    Mnie zaś tu od dawna już nie ma.
                                                  • aniela Re: 08.02.05, 23:09
                                                    aha, eMie i Pollaku, wiem już skad te maski weneckie. wszak już jutro popielec
                                                    jest :)
                                                  • Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:10
                                                    Mowi ze go nie ma (komunisci tez tak mowia, znaczy ze ich nie ma bo sie
                                                    skonczyli w '89).
                                                  • aniela Re: 08.02.05, 23:12
                                                    zapas sie wyczerpal? a i popytu nie bylo
                                                  • Gość: ex Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:14
                                                    Dokładnie. Podaży zresztą też nie.
                                                  • Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:18
                                                    Eeetam (z tym popytem i podaza). Sa w innym opakowaniu, takim blekitnym i z
                                                    zoltymi ciapkami.
                                                  • Gość: ex Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:20
                                                    Myślałem, że w brunatnych moherowych beretach.
                                                  • Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:22
                                                    Gość portalu: ex napisał(a):

> Myślałem, że w brunatnych moherowych beretach.

Gazetowyborczujesz okrutnie.
                                                  • aniela Re: 08.02.05, 23:21
                                                    hehehe nosz Pollak, to bal kostiumowy, nie przedstawiaj sie nieomal na wstepie,
                                                    bo co to za zabawa jest :)
                                                  • Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:25
                                                    Wystapisz jeszcze? ;)
                                                  • aniela Re: 08.02.05, 23:27
                                                    skad? nigdzie nie wstepowalam. nie ma mnie na zadnej liscie ;)
                                                  • Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:28
                                                    Ja w kazdym razie zlustrowalem wszystkich sasiadow ;)
                                                  • aniela Re: 08.02.05, 23:29
                                                    aha z naciskiem na sasiadki? w znaczeniu czy od stop do glow je lustrowales?
                                                  • messja Re: 08.02.05, 23:31
                                                    aniela napisała:

> aha z naciskiem na sasiadki? w znaczeniu czy od stop do glow je lustrowales?

powiedziala aniela niepozornie ustawiajac sie w kolejce.
                                                  • Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:33
                                                    aniela napisała:

> aha z naciskiem na sasiadki? w znaczeniu czy od stop do glow je lustrowales?

Nie moge powiedziec, bo sa na to paragrafy (na ten proces lustracyjny, znaczy).

Dobra, mnie tez juz nie ma tutaj.
                                                  • messja Re: 08.02.05, 23:37

> aniela napisała:
                                                    >
                                                    > > aha z naciskiem na sasiadki? w znaczeniu czy od stop do glow je lustrowal
                                                    > es?
                                                    >
                                                    > Nie moge powiedziec, bo sa na to paragrafy (na ten proces lustracyjny, znaczy).
                                                    >
                                                    > Dobra, mnie tez juz nie ma tutaj.

szkoda. lustracja anieli moglaby byc ciekawa.
                                                  • messja Re: 08.02.05, 23:27

> Wystapisz jeszcze? ;)

ciii. bo zapeszysz.
                                                  • Gość: calkiem_nowy Re: Messja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:30
                                                    messja napisała:

> ciii. bo zapeszysz.

E, nie. Mam dobra reke.
                                                  • messja nowy 08.02.05, 23:33

> messja napisała:
                                                    >
                                                    > > ciii. bo zapeszysz.
                                                    >
                                                    > E, nie. Mam dobra reke.

tylko nie wkladaj jej pod sukienke - dyzurny podglada.
                                                  • Gość: calkiem_nowy Re: nowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:34
                                                    Y, ja? Skad, pani kierowniczko!
                                                  • messja Re: 08.02.05, 23:23

> Eeetam (z tym popytem i podaza). Sa w innym opakowaniu, takim blekitnym i z
                                                    > zoltymi ciapkami.

przepraszam, ze przeszkadzam. czy aniela jeszcze wystapi?
                                                  • messja Re: 08.02.05, 23:18
                                                    Gość portalu: ex napisał(a):

> Dokładnie. Podaży zresztą też nie.

emmpik to naprawde ty? i znowu spamujesz?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=618&w=19725048&a=19730197
                                                  • messja Re: 08.02.05, 23:07
                                                    aniela napisała:

> no nie. wyglada to raczej jak głup. to nie efekt strugania jest raczej
                                                    >
                                                    > ;) (noco, tak bog kubie)

glup glupowi oka nie wykole
                                            • messja Re: 08.02.05, 22:46

> aniela napisała:
                                              >
                                              > > ps prawda, ze sie swietnie bawicie?
                                              >
                                              > Zasadniczo zwykle bywam smiertelnie powazny. (Z naciskiem na smiertelnie)

ja tez jestem zasadniczo po wazna. z naciskiem na wazna.
                                • patience Re: Lubie te Wasze dyskusje [babeczki] 08.02.05, 23:56
                                  > nene, nie dam sie deptac, zwlaszcza ze TeBe ostatnio zajety, bo ciagle
                                  > tlumaczy
                                  > Jabburowi jak pisac posty, by sie jednoczesnie nie podkladac Niechowi. I
                                  > ciagle nic... ;)

acha. to dlatego taki niekomunikatywny sie zrobil. syzyfowe prace...
                      • messja Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 20:35
                        aniela napisała:

nieistotne jest przy tym czy bylas
                        > nieuprzejma, to taki chwyt za slowko byl.

:)
                        nie chce byc nieuprzejma* powiem wiec tylko, ze poslugujesz sie interesujaca**
                        logika: twierdzisz, ze probujasz lapac mnie za slowka, a zarazem ze i tak
                        NIEISTOTNYM jest dla ciebie co powiedzialam. to na co ty biedactwo liczylas?

*to znaczy mniej wiecej tyle, ze nie jestem
                        **nie wiem czy sie znasz czy nie, ale to byl sarkazm
      • aniela Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 18:44
        holender, pomylilam fora. oczywiscie odszczekuje to co wyzej
    • bartoszcze Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 09.02.05, 00:38
      tak ładnie wątek szedł, i co - już koniec? nawet do setki nie dociągniecie?
      • gini Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 09.02.05, 00:49
        bartoszcze napisał(a):

> tak ładnie wątek szedł, i co - już koniec? nawet do setki nie dociągniecie?
        >
        Co za chamstwo sie tu panoszy na tym portalu.Chcialam napisac dokladnie to samo
        co przedmowca, zadnego respektu dla kobiet nie maja.
        Przepchnl sie przede mnie a ja niesmialo chcialam o te setke spytac, a tu
        brutal stanal na drodze do szczescia.
        • patience Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 09.02.05, 03:17
          Chcialam zadac to samo pytanie co przedmowcy, oraz dodac dlaczego rozpirzacie
          mi watek?
        • bartoszcze Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 09.02.05, 11:28
          gini napisała:

> bartoszcze napisał(a):
          >
          > > tak ładnie wątek szedł, i co - już koniec? nawet do setki nie dociągnieci
          > e?
          > >
          > Co za chamstwo sie tu panoszy na tym portalu.Chcialam napisac dokladnie to
          samo
          >
          > co przedmowca, zadnego respektu dla kobiet nie maja.
          > Przepchnl sie przede mnie a ja niesmialo chcialam o te setke spytac, a tu
          > brutal stanal na drodze do szczescia.
          >
          Pani tu nie stała :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka