patience PS. To moze jeszcze taki dopisek: 08.02.05, 17:50 "Dawniej Aktualnosci. Forum niemoderowane" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy A jednak zniszczono [FA] ___ no txt ___ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:05 Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: A jednak zniszczono [FA] ___ no txt ___ 08.02.05, 20:41 a nene: ciebie tutaj nie ma. aniela twierdzila, ze wszyscy sie ciesza z hapiendu i tylko ja jestem "niezadowolona". Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: PS. To moze jeszcze taki dopisek: 08.02.05, 21:16 Żadne forum nie jest moderowane. Moderacja oznacza akceptację każdego postu, my czytamy tylko nieliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: PS. To moze jeszcze taki dopisek: 08.02.05, 23:02 To jest odpowiedz w stylu ZEN... Trzeba teraz usiasc w zazen, popatrzec w sciane i ten koan przemedytowac. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 18:08 nie ma linka i forum spadlo na liscie o kilka oczek. moze by od razu przeniesc do prywatnych? ja juz to od dawna przzewidywalam... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 18:39 poniewaz administracja przywlaszczyla sobie i wyniosla gdzies zlozonej ej wyrazy uznania powtorze, ze podoba mi sie sposob, w jaki pod plaszczykiem aquanetu wyprowadziliscie aktualnosci z forum i po generalnym remoncie oddaliscie do uzytku wiadomosci. a wilkowi wydaje sie ze jest syty. ps przypominam administracji, ze moja pozycja pupilka zobowiazuje nie tylko mnie Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 18:44 aniela napisała: > poniewaz administracja przywlaszczyla sobie i wyniosla gdzies zlozonej ej > wyrazy uznania powtorze, anielo w przeciwienstwie do pejszyn ty masz jednak zwidy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 18:44 tak. zdarza mi sie po herbacie Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 18:55 aha. tak tez pomyslalam, ale nie chcialam byc nieuprzejma. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 18:56 znaczy wyszlo Ci to niechcaco zupelnie? ;) ps na przyszlosc nie bede przedawkowywac herbaty, gdyz mi ona szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 18:57 aniela napisała: > znaczy wyszlo Ci to niechcaco zupelnie? ;) co takiego niby? > > ps na przyszlosc nie bede przedawkowywac herbaty, gdyz mi ona szkodzi. tez tak mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 19:03 ta nieuprzejmość, ktorej nie chcialas (to wzruszajace, jak trzeba Ci kawe, kropla po kropli na lawe rozlac) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 19:08 aniela napisała: > ta nieuprzejmość, ktorej nie chcialas (to wzruszajace, jak trzeba Ci kawe, > kropla po kropli na lawe rozlac) faktycznie w tym wypadku trzeba jesli sie dopatrylas gdzies mojej "nieuprzejmosci". bedziesz tak uprzejma i wskazesz konkretnie gdzie ci sie ta kawa rozlala? (co prawda to nie to bedzie az tak intersujace jak historia twojej wiedzy na temat wycinajacych dyzurnych i nagla utrata czesci pamieci, ale zawsze cos...) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 19:31 ok, przez wzglad na stara juz w koncu znajomosc biore lopate do reki i chronologicznie: Ty napisalas: nie chce byc nieuprzejma (piszesz, ze nie chcesz wcale byc nieuprzejma) ja napisalam: wyszlo Ci to zatem niechcaco (pisze, ze ta nieuprzejmosc wyszka Ci bez Twojej woli a nawet wbrew niej. nieistotne jest przy tym czy bylas nieuprzejma, to taki chwyt za slowko byl. nie byl to jednak sarkazm -wiemwiem, na sarakzmie sie znasz) i tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Lubie te Wasze dyskusje [babeczki] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:07 Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Lubie te Wasze dyskusje [babeczki] 08.02.05, 20:37 a co tebe cie zabanowal za niewygodne pytania, ze sobie teraz pacynkujesz? ps. wiem, wiem: ostatniego nicka nawet nie pamietasz, wszystkich twoich wpisow na tym forum jest 5 gora 10, a wogole to jestes z przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: Lubie te Wasze dyskusje [babeczki] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:46 A nene, Messja, nie ja jestem Twoim targetem w tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Lubie te Wasze dyskusje [babeczki] 08.02.05, 20:55 Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a): > A nene, Messja, nie ja jestem Twoim targetem w tym watku. a nene (czytasz niczym aniela), bo dla mnie ty mozesz byc tylko droga do targetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: Lubie te Wasze dyskusje [babeczki] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:05 Znaczy chcesz przejsc sie po moim grzbiecie zeby upiec Aniele i Tebe w ogniu? A nene, nie dam sie deptac, zwlaszcza ze TeBe ostatnio zajety, bo ciagle tlumaczy Jabburowi jak pisac posty, by sie jednoczesnie nie podkladac Niechowi. I ciagle nic... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Lubie te Wasze dyskusje [babeczki] 08.02.05, 21:09 Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a): > > nene, nie dam sie deptac, zwlaszcza ze TeBe ostatnio zajety, bo ciagle tlumaczy > > Jabburowi jak pisac posty, by sie jednoczesnie nie podkladac Niechowi. I ciagle > > nic... ;) znaczy myslisz, ze prowadzi slepy kulawego? to nic dziwnego, ze do tej pory Niech wydaje si najbardziej wiarygodnym adminem na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: 08.02.05, 21:52 przepraszam. zmienie tylko tytul, n ie przeszkadzajcie sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:17 N ie przes zkadzamy sob ie. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: 08.02.05, 22:20 Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a): > N ie przes zkadzamy sob ie. z gadzam s ie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: 08.02.05, 22:21 pieknie sie dobraliscie. naprawde, budujacy widok :)) ps prawda, ze sie swietnie bawicie? zdaje sie ze mala pauza a ilez smiechu i zabawy przy niej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:40 aniela napisała: > ps prawda, ze sie swietnie bawicie? Zasadniczo zwykle bywam smiertelnie powazny. (Z naciskiem na smiertelnie) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: 08.02.05, 22:55 aha. wyznam Wam, ze dla urozmaicenia wspolnej zabawy wyklikalam wszystkie czerwone kosze w tym watku, gdyz uznalam, ze sa nie na temat. reakcja administracji (jaka by nie byla) bedzie swietnym pretekstem do zalozenia nowego watku. (mam nadzieje ze i Messja mnie nie zawiedzie) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: 08.02.05, 23:14 aniela napisała: > aha. wyznam Wam, ze dla urozmaicenia wspolnej zabawy wyklikalam wszystkie > czerwone kosze w tym watku, nie sciemniaj, ze sie meczysz z kapeluszami kiedy znajomego duzrnego mozesz poprosic o przysluge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex h.l. Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:53 O wypraszam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:57 Tylko inne norzyce sie odezwaly. (typowe u anielujacych - z tym waleniem. W stol, rzecz jasna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:58 Te, nozyce, znaczy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: 08.02.05, 22:58 Pollaku, ktos Ci otworzyl slownik ortograficzny na niewlasciwej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:00 To sie wytnie (przeciez). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:01 aniela napisała: > aha! uderzalam we wlasciwy stol! Nene, jak nożycami w płot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:03 aniela napisała: > aha, ale przyznacie, ze wiory polecialy. W kazdym razie to nie ja strugam wariata. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: 08.02.05, 23:04 no nie. wyglada to raczej jak głup. to nie efekt strugania jest raczej ;) (noco, tak bog kubie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:06 > ;) (noco, tak bog kubie) A nene. Teraz sie wierzy w horoskopy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:07 Mnie zaś tu od dawna już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: 08.02.05, 23:09 aha, eMie i Pollaku, wiem już skad te maski weneckie. wszak już jutro popielec jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:10 Mowi ze go nie ma (komunisci tez tak mowia, znaczy ze ich nie ma bo sie skonczyli w '89). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:14 Dokładnie. Podaży zresztą też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:18 Eeetam (z tym popytem i podaza). Sa w innym opakowaniu, takim blekitnym i z zoltymi ciapkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:20 Myślałem, że w brunatnych moherowych beretach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:22 Gość portalu: ex napisał(a): > Myślałem, że w brunatnych moherowych beretach. Gazetowyborczujesz okrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: 08.02.05, 23:21 hehehe nosz Pollak, to bal kostiumowy, nie przedstawiaj sie nieomal na wstepie, bo co to za zabawa jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:25 Wystapisz jeszcze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: 08.02.05, 23:27 skad? nigdzie nie wstepowalam. nie ma mnie na zadnej liscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:28 Ja w kazdym razie zlustrowalem wszystkich sasiadow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: 08.02.05, 23:29 aha z naciskiem na sasiadki? w znaczeniu czy od stop do glow je lustrowales? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: 08.02.05, 23:31 aniela napisała: > aha z naciskiem na sasiadki? w znaczeniu czy od stop do glow je lustrowales? powiedziala aniela niepozornie ustawiajac sie w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:33 aniela napisała: > aha z naciskiem na sasiadki? w znaczeniu czy od stop do glow je lustrowales? Nie moge powiedziec, bo sa na to paragrafy (na ten proces lustracyjny, znaczy). Dobra, mnie tez juz nie ma tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: 08.02.05, 23:37 Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a): > aniela napisała: > > > aha z naciskiem na sasiadki? w znaczeniu czy od stop do glow je lustrowal > es? > > Nie moge powiedziec, bo sa na to paragrafy (na ten proces lustracyjny, znaczy). > > Dobra, mnie tez juz nie ma tutaj. szkoda. lustracja anieli moglaby byc ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: 08.02.05, 23:27 Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a): > Wystapisz jeszcze? ;) ciii. bo zapeszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: Messja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:30 messja napisała: > ciii. bo zapeszysz. E, nie. Mam dobra reke. Odpowiedz Link Zgłoś
messja nowy 08.02.05, 23:33 Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a): > messja napisała: > > > ciii. bo zapeszysz. > > E, nie. Mam dobra reke. tylko nie wkladaj jej pod sukienke - dyzurny podglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: nowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:34 Y, ja? Skad, pani kierowniczko! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: 08.02.05, 23:23 Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a): > Eeetam (z tym popytem i podaza). Sa w innym opakowaniu, takim blekitnym i z > zoltymi ciapkami. przepraszam, ze przeszkadzam. czy aniela jeszcze wystapi? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: 08.02.05, 23:18 Gość portalu: ex napisał(a): > Dokładnie. Podaży zresztą też nie. emmpik to naprawde ty? i znowu spamujesz? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=618&w=19725048&a=19730197 Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: 08.02.05, 23:07 aniela napisała: > no nie. wyglada to raczej jak głup. to nie efekt strugania jest raczej > > ;) (noco, tak bog kubie) glup glupowi oka nie wykole Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: 08.02.05, 22:46 Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a): > aniela napisała: > > > ps prawda, ze sie swietnie bawicie? > > Zasadniczo zwykle bywam smiertelnie powazny. (Z naciskiem na smiertelnie) ja tez jestem zasadniczo po wazna. z naciskiem na wazna. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Lubie te Wasze dyskusje [babeczki] 08.02.05, 23:56 > nene, nie dam sie deptac, zwlaszcza ze TeBe ostatnio zajety, bo ciagle > tlumaczy > Jabburowi jak pisac posty, by sie jednoczesnie nie podkladac Niechowi. I > ciagle nic... ;) acha. to dlatego taki niekomunikatywny sie zrobil. syzyfowe prace... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 20:35 aniela napisała: nieistotne jest przy tym czy bylas > nieuprzejma, to taki chwyt za slowko byl. :) nie chce byc nieuprzejma* powiem wiec tylko, ze poslugujesz sie interesujaca** logika: twierdzisz, ze probujasz lapac mnie za slowka, a zarazem ze i tak NIEISTOTNYM jest dla ciebie co powiedzialam. to na co ty biedactwo liczylas? *to znaczy mniej wiecej tyle, ze nie jestem **nie wiem czy sie znasz czy nie, ale to byl sarkazm Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 08.02.05, 18:44 holender, pomylilam fora. oczywiscie odszczekuje to co wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 09.02.05, 00:38 tak ładnie wątek szedł, i co - już koniec? nawet do setki nie dociągniecie? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 09.02.05, 00:49 bartoszcze napisał(a): > tak ładnie wątek szedł, i co - już koniec? nawet do setki nie dociągniecie? > Co za chamstwo sie tu panoszy na tym portalu.Chcialam napisac dokladnie to samo co przedmowca, zadnego respektu dla kobiet nie maja. Przepchnl sie przede mnie a ja niesmialo chcialam o te setke spytac, a tu brutal stanal na drodze do szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 09.02.05, 03:17 Chcialam zadac to samo pytanie co przedmowcy, oraz dodac dlaczego rozpirzacie mi watek? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: nie ma linka? czy mam zwidy? /nt 09.02.05, 11:28 gini napisała: > bartoszcze napisał(a): > > > tak ładnie wątek szedł, i co - już koniec? nawet do setki nie dociągnieci > e? > > > Co za chamstwo sie tu panoszy na tym portalu.Chcialam napisac dokladnie to samo > > co przedmowca, zadnego respektu dla kobiet nie maja. > Przepchnl sie przede mnie a ja niesmialo chcialam o te setke spytac, a tu > brutal stanal na drodze do szczescia. > Pani tu nie stała :))) Odpowiedz Link Zgłoś