Dodaj do ulubionych

Kiedy wraca Tebe?

19.02.05, 10:33
Czy moze mnie ktos poinformowac?
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: Kiedy wraca Tebe? 19.02.05, 10:57
      Obiecal Ci cos czy po prostu tesknisz?
      • gini Re: Kiedy wraca Tebe? 19.02.05, 11:01
        miltonia napisała:

> Obiecal Ci cos czy po prostu tesknisz?

Tesknie Miltonio , a poza tym mam sprawe, wiesz takie dwa w jednym.
        Bylas ostatnio na bylym FA?
        Wiesz jak On slicznie przerobil ten forumek?
        Ktos tam tlumaczy, ze portal sie komercjalizuje, wiec, sie zastanawiam czy go
        nie opchnal FA jednej pani by sie tam reklamowala.
        • gini Re: I powaznie sie zastanawiam 19.02.05, 11:03
          Czy Tebe nie zabral Krzysia ze soba, bo jak Tebe wyjechal na narty to i Krzys
          zniknal.Rozumiesz wiec, ze tesknie podwojnie.
          • marianna.rokita Re: I powaznie sie zastanawiam 21.02.05, 00:35
            Tak Gini, Tebe zabral Krzysia:)))))))))))))))))))))
            A w ogole nie wpadlo ci moze do glowy,ze tak naprawde Tebe to mr Jecyll i dr
            Hyde w jednej osobie ? Ze moze Tebe to Krzys?
            Pomysl nad tym tez ostro :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            A jesli juz Tebe to nie Krzys, to pojechal sobie z fantastyczna laska.
            Widisz, Tebe jest przystojny wiec ma branie.

Co do sprzedazy portalu jednej Pani, ktora sie reklamuje, jak zwykle masz
            rewelacyjne informacje.Gratuluje:)

• gini Re: Widzisz Miltonka jaka orlica z FA 21.02.05, 08:39
              Patrz, jakaz ynteligentna, niczym jej kolega Krzys.Ilez poczucia humoru, ale co
              najwazniejsze bedzie bronic, Tebe jak niepodleglosci.
              Krzys sie znalazl, jako jakis zdenek bebenek, czy cos takiego .
              Wstapil do parti koronkowych stringow, i bedzie teraz po forum latal w
              stringach.
              Moze by tak Karolaka do tej partyi zapisac, ja mu przeciez wlasnorecznie
              stringi juz dawno wydziergalam!!!
              • patience Gini, skarzypyto jedna odleciala 21.02.05, 17:55
                Z litosci ci sie dopisuje:

1. Krzysio to nie Tebe.
                2. Fakt znikniecia Krzysia i Tebe w tym samym czasie nie oznacza jeszcze, ze sa
                gejami, ktorzy razem wybrali sie na narty.
                3. Tebe Krzysia raczej nie lubi...
                4. Jest wysoce watpliwe, czy twoj donos o tajemniczych zwiazkach prywatnych
                miedzy tebe i krzysiem wstrzasie posadami forum o moderacji.
                5. Wracaj do domciu i nie przynos nam wstydu.
                • gini Re: Gini, skarzypyto jedna odleciala 21.02.05, 19:58
                  patience napisała:

> Z litosci ci sie dopisuje:
                  >
                  > 1. Krzysio to nie Tebe.
                  >
                  A gdzie to wyczytalas, ze krzysio to Tebe?

2. Fakt znikniecia Krzysia i Tebe w tym samym czasie nie oznacza jeszcze, ze sa
                  >
                  > gejami, ktorzy razem wybrali sie na narty.
                  >
                  To znowu gdzie wyczytalas?

3. Tebe Krzysia raczej nie lubi...

A co mnie to obchodzi?

> 4. Jest wysoce watpliwe, czy twoj donos o tajemniczych zwiazkach prywatnych
                  > miedzy tebe i krzysiem wstrzasie posadami forum o moderacji.
                  >
                  Gdzie i do kogo tumanie donioslam?

5. Wracaj do domciu i nie przynos nam wstydu.
                  >
                  Nam to komu?Jak na razie, to ja z toba, nie mam nic wspolnego, i to ja decyduje
                  co i gdzie bede pisac.
                  A ty naucz sie czytac, i nie bierz wszystkiego na powaznie ponuraku.
              • miltonia Re: Widzisz Miltonka jaka orlica z FA 21.02.05, 22:56
                Eno, Gini, ta z dolu lepsza jak Ci na powages objasnia tajemnice swiata
                forumowego, hihi.
                Karolaka juz Ty nie wciagaj do krzysiowej partii, bo jeszcze gotow zdurniec.
                Krzysio w stringach juz latal jako Gretchen.
                Na Aktualnosci sporadycznie zagladam ale sie nie dopisuje, bo ciagle to samo
                jest walkowane.
                • gini Re: Widzisz Miltonka jaka orlica z FA 21.02.05, 23:46
                  miltonia napisała:

> Eno, Gini, ta z dolu lepsza jak Ci na powages objasnia tajemnice swiata
                  > forumowego, hihi.
                  > Karolaka juz Ty nie wciagaj do krzysiowej partii, bo jeszcze gotow zdurniec.
                  > Krzysio w stringach juz latal jako Gretchen.
                  > Na Aktualnosci sporadycznie zagladam ale sie nie dopisuje, bo ciagle to samo
                  > jest walkowane.

Ee tam ostatnio jest ciekawie, krzysio teraz bedzie latal w partyjnych stringach
                  , a jak sie karolak zechce zapisac, to mu tez partyjne stringi wydziergam, tylko
                  fotke musi sobie zrobic.Bo legitymacje miec beda .Moze sie go uda na skarbnika
                  wcisnac Miltonka .A gorzej zdurniec Karolak juz nie zdurnieje .
                  Gorzej ze mna, jak jeszcze troche tam poczytam, bo o pisaniu mowy nie ma, to
                  zdaje sie, ze bede musiala sie zglosic, do psychiatry i do seksuologa.
                  zastanawiam sie czy sie nie przeniesc na erotyke, tam chyba spokojniej.
                  • aniela Re: Widzisz Miltonka jaka orlica z FA 22.02.05, 10:28
                    a nene, obie sie mylicie. wreszcie aktualnosci przestaly byc nudnym,
                    politycznym forum a staly sie yyyy...nosamaniewiemczym. z nudow zdarza mi sie
                    nawet zajrzec. dotad nie zagladalam, rowniez z nudow.
                    • gini Re: Widzisz Miltonka jaka orlica z FA 22.02.05, 10:38
                      aniela napisała:

> a nene, obie sie mylicie. wreszcie aktualnosci przestaly byc nudnym,
                      > politycznym forum a staly sie yyyy...nosamaniewiemczym. z nudow zdarza mi sie
                      > nawet zajrzec. dotad nie zagladalam, rowniez z nudow.

Anielcia, a moze Ty sie wcisniesz na skarbnika do PKS?Tyle, ze Tobie stringow
                      dziergac nie bede, az na tyle poswiecenia mnie nie stac.
                      Ostatecznie moge wydzierkac fdj-owi, i polecic go jako sad kolezenski , jak da
                      odpowiednia koperte naturalnie.
                      • aniela Re: Widzisz Miltonka jaka orlica z FA 22.02.05, 10:48
                        poniewaz widzialam jak oferowalas posade Miltonii, nie spodziewam sie by
                        cokolwiek w kasie zostalo. siądę raczej bliżej barku, gdyz tak mi kaze intuicja
                        oraz inne zrodla wiedzy.
                        • gini Re: Uprzejmie donosze Anielciu 22.02.05, 10:55
                          aniela napisała:

> poniewaz widzialam jak oferowalas posade Miltonii, nie spodziewam sie by
                          > cokolwiek w kasie zostalo. siądę raczej bliżej barku, gdyz tak mi kaze intuicja
                          >
                          > oraz inne zrodla wiedzy.

Nie Miltonii tylko Karolakowi, a poniewaz, nie widze zasnej zachety kopertowej z
                          Jego strony, to zwracam sie do Ciebie, bo ufam w Twoj rozsadek .
                          Obawiam sie, ze barek moze byc pusty, Helga chyba sporo pociaga, co widac po jej
                          postach.
                          • gini Re: Anielciu jeszcze jedno 22.02.05, 10:57
                            Cos Ci chyba wzrok szwankuje , na bylym FA, jest taki ladny watek, ma juz 1236
                            postow, w chwili obecnej, a Ty nie zaliczylas zadnej setki, nie mowiac juz, ze
                            przeoczylas 1000 ca, mam nadzieje, ze drugiego nie przeoczysz.
                            • aniela Re: Anielciu jeszcze jedno 22.02.05, 10:59
                              staram sie. nie moge jednak trzymac reki na pulsie przez 100 (nomenomen) %
                              czasu, co mnie nieco ogranicza w moim hobby.

ps Karolakowi oferowalas stringi, a Miltonii posade. przypomnij sobie. to tylko
                              dwa posty wzwyz ;))
                              • gini Re: Anielciu jeszcze jedno 22.02.05, 11:10
                                Anielciu, przeczytaj jeszcze raz dokladnie, proponowalam Karolaka wcisnac na
                                skarbnika!!!
                                Miltonii nigdy, bo z doswiadczenia wiem, na co poszla by kasa, i nic bym z tego
                                w dodatku nie miala.
                                • aniela Re: Anielciu jeszcze jedno 22.02.05, 11:12
                                  holender, faktycznie. czytalam stereotypami (jak kasa to Miltonia).
                                  ine myslalam, ze kiedys to napisze: masz racje Gini ;)
                              • patience Tylko ze do Partii Moherowych Barchanow 22.02.05, 11:57
                                > ps Karolakowi oferowalas stringi, a Miltonii posade. przypomnij sobie. to
                                > tylko dwa posty wzwyz ;))

Musze sprostowac. To co oferowala Karolakowi, to moherowe barchany w krate,
                                osobiscie przez nia wydziergane na szydelku. Odziez spodnia ciepla, acz
                                niekoniecznie higieniczna, szczegolnie latem. A posada dla Miltonii w
                                rzeczywistosci polega na spisywaniu i kolportowaniu telefonicznych recytacji
                                Ojca Rydzyktora z Australian Open.
                                • aniela Re: Tylko ze do Partii Moherowych Barchanow 22.02.05, 12:23
                                  fajnie sie miziacie pogrzebaczami. nie bolą Was zebra?
                                  • patience Re: Tylko ze do Partii Moherowych Barchanow 22.02.05, 12:35
                                    > fajnie sie miziacie pogrzebaczami. nie bolą Was zebra?

Dla higieny osobistej trzeba byc gotowym na poswiecenia. Moherowe barchany sa
                                    niezdrowe. Powoduja uczulenia, swiad, egzeme i strajki sluzby zdrowia.
                                    • aniela Re: Tylko ze do Partii Moherowych Barchanow 22.02.05, 12:42
                                      ja sie z tym wszystkim zgadzam. nie rozumiem tylko jednego: dlaczego nosicie
                                      stringi na glowie? to znacznie ogranicza postrzeganie swiata przeciez. i
                                      deformuje (postrzeganie) bardziej niz tradycyjne, konskie klapki.

z serdecznymi pozdrowieniami, aniela.
                                      • patience Re: Tylko ze do Partii Moherowych Barchanow 22.02.05, 12:45
                                        To w ramach wolnosci wypowiedzi artystycznej. Oraz dlatego, ze to denerwuje
                                        Moherowe Barchany. Widocznosci nie przeslaniaja, bo sa koronkowe. A swiat
                                        ogladany przez koronkowe zaslonki nabiera kobiecego wdzieku.
                                        • aniela Re: Tylko ze do Partii Moherowych Barchanow 22.02.05, 12:58
                                          znaczy w mojej skromnej opinii swiat ogladany zza firanek rzes wdzieku ma
                                          wiecej jest niz ten zza firanek stringow. to kwestia smaku, jak mawial poeta.
                                          • patience Re: Tylko ze do Partii Moherowych Barchanow 22.02.05, 13:36
                                            aniela napisała:

> znaczy w mojej skromnej opinii swiat ogladany zza firanek rzes wdzieku ma
                                            > wiecej jest niz ten zza firanek stringow. to kwestia smaku, jak mawial poeta.

Ja sie z toba calkowicie zgadzam. Tylko, ze zycie partyjne wymaga poswiecen...
                                            Poeta powiadal tez, ze ktos nie spi, aby spac mogl ktos. Dlatego licze na
                                            empatie i zrozumienie.
    • bartoszcze Re: Kiedy wraca Tebe? 22.02.05, 13:04
      Obserwując ten wątek nabieram przekonania, że nie wróci, dopóki nie zapewni
      sobie koronkowych stringów lub innej modnej odzieży:))
      PS. coś pisał o trzech tygodniach, ale nie pamiętam, jak dawno temu:)
      • patience Re: Kiedy wraca Tebe? 22.02.05, 13:42
        To nie wiadomo. Gini go moze zrekrutowac do Partii Mocherowych Barchanow.
        • patience PS. Blad ortograficzny sam mi sie wymsknal 22.02.05, 13:43
          Nieintencjonalnie.
        • Gość: calkiem_nowy Re: Kiedy wraca Tebe? IP: 84.40.178.* 22.02.05, 15:32
          patience napisała:

> To nie wiadomo. Gini go moze zrekrutowac do Partii Mocherowych Barchanow.

Ależ Ci w smak ta gazetowyborczowa dialektyka.
          • Gość: calkiem_nowy PS IP: 84.40.178.* 22.02.05, 15:33
            Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a):

[...]
            > Ależ Ci w smak ta gazetowyborczowa dialektyka.

Zapomniałem dopisać: bleee ;)
            • aniela Re: PS 22.02.05, 16:13
              czemu nie spisz? nie po to Paitence nie spi na lotnisku bys ine spal teraz.
              • Gość: calkiem_nowy Re: PS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:16
                aniela napisała:

> [...] bys ine spal teraz.

Ino mi się nie chce.
        • gini Re: Kiedy wraca Tebe? 22.02.05, 18:42
          patience napisała:

> To nie wiadomo. Gini go moze zrekrutowac do Partii Mocherowych Barchanow.

To spiesz sie Felga .Wysylaj mu juz zaproszenie, i jakas godna funkcje ofiaruj.
    • Gość: xxx222 Re: Kiedy wraca Tebe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:01
      Hmmm... Tebe najwyrazniej odbiera zalegly urlop, a z takiego urlopu czasem sie juz
      nie wraca... :/
    • bartoszcze WYGLĄDA NA TO ŻE POWRÓCIŁ:)) 01.03.05, 20:24
      Jest na to dowód:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=21165637&a=21168816
      • gini Re: Czesc Tebe !!!! 05.03.05, 14:08
        Widze, ze wrociles zdrowy i caly, to pewnie Ty umiesciles taki sliczny napis,
        nad aquanetem, ze to najstarsze forum polityczne .
        A Twoj aquanet rozkwita, nie powiem, moje gratulacje, miales swietny pomysl z
        tym aquanetem .Tylko tak sie zastanawiam czy uczestnicy tego aquaneta, nie
        mogli sobie zalozyc forum prywatnego do pogaduszek we wlasnym gronie?Trzeba
        bylo rozwalac FA?
        • aniela Re: Czesc Tebe !!!! 05.03.05, 14:29
          obecnie administracja pracuje nad reforma warszawy. nowa nazwa "przepraszam, ze
          zawracam wam glowe" (tradycyjnie juz od najdluzszeog watku forum)
          lub "policjant zastzrelil psa na smyczy"(drugi najdluzszy). prosimy o oddawania
          glosow na propozycje. prosze sie spieszyc, licza sie trzy pierwsze glowy. nie
          zmarnuj tej szansy Gini, skoro juz przy urnie (o, jak to dwuznacznie brzmi)
          stoisz.
          • aniela Re: Czesc Tebe !!!! 05.03.05, 14:30
            jesu, tzry pierwsze glsy sie licza, rzecz jasna. nie musza byc oddane z glowa
            przesz. mamy swoje zasady, ktorych sie trzymamy wszak.
            • gini Re:Aniela !!! 05.03.05, 15:12
              Jeszcze 150 postow i bedzie 2500 , jak przegapisz ostatni, to zwatpie w Ciebie.
              • aniela Re:Aniela !!! 05.03.05, 15:14
                aha, nastaw mi budzik na za piec dwa i pol tysiaca. gdyz jestempamietamczuwam
                ale nie tam na ogol.
              • gini Re:Aniela !!! 05.03.05, 15:14
                W siebie juz zwatpilam, nawet marnej setki nie ustrzelilam , a bylo ich juz
                tyle .
                • aniela Re:Aniela !!! 05.03.05, 15:20
                  moze nie masz duszy mysliwego? (zamiennie mozna bawic sie w ofiary przesz,
                  kazdemu wg potrzeb)
                  ;)
                  • gini Re:Tebe mam pomysl 05.03.05, 15:40
                    Moze by przeniesc na Warszawe albo Wroclaw, ten najdluzszy watek aquanet, i
                    wtedy Warszawe albo Wroclaw przemianowac na aquanet, a stare FA, na FA?
                    A z aquanetem mozecie tam przeflancowac, te peilungi i abprale , oraz kropka
                    angielskiego.
              • aniela Re:Aniela !!! 06.03.05, 17:08
                yhyhyh, widzialas? w sam srodek 2500 trafilam ;)
          • Gość: xxx222 Re: Czesc Tebe !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 18:50
            Tylko "Psie kupy"!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka