Dodaj do ulubionych

Tebe, proszę Ciebie ...

11.04.05, 20:33
odbanuj Krzysia52. Nie rozumiem dlaczego to zrobiłeś. Jeśli komuś nie podobały
się jego wpisy to mógł sobie litkami figowymi zasłonić oczęta.

I moje pompony do tańczenia jako cheerlaederka Krzysia skonfiskowano mi, ale
specjalnie dla Ciebie kupię te:

www.ekpol.com/getPicture.php?PictureID=831&second=1

Odbanuj go :(( proszę :))))

czarna_owca
Obserwuj wątek
    • Gość: bylyfanmichnika Re: Tebe, proszę Ciebie ... IP: 64.122.244.* 11.04.05, 20:38
      Kochana dziewczyna z Ciebie :O))
      • Gość: calkiem_nowy Re: Tebe, proszę Ciebie ... IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.04.05, 20:48
        Krzyś?

Masz ode mnie nochalka: :O)

(albo nawet dwa :O))
      • owca_czarna Re: Tebe, proszę Ciebie ... 11.04.05, 20:52
        Gość portalu: bylyfanmichnika napisał(a):

> Kochana dziewczyna z Ciebie :O))

Witaj :O))

Wychowałam sie na pieśni :))) (znasz na pewno)

"Hej szable w dłoń! Łuki w juki, a łupy wziąć w troki. Hajda na koń! Okażemy się
        godni epoki, ach epoki".

Tebe słyszysz! Widziałeś pompony?? :)))

czarna_owca
    • Gość: calkiem_nowy Re: Tebe, proszę Ciebie ... IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.04.05, 20:46
      Wszystko było by ok, gdyby K52 trzymał się swojego stałego schematu (czyli
      zwykle pisze jako Kretyn52, w porach posiłków przyowdziewa stanik i robi za
      Gretshen52, a kiedy jest pobudzony udziela się jako misio_bambula lub
      lisek_spryciula). Jesli o mnie idzie, to uważam że można mu wybaczyć jego
      ostatnie wybryki. W końcu niedawne wydarzenia musiały być dla niego bardzo
      ciężkie. Odszedł wielki człowiek, który w jego mniemaniu był zwykłym niegodym
      szacunku 'czarnym'. Musiał się biedak podłamać kiedy zobaczył że dla setek
      tysięcy ludzi znaczy dużo więcej.
    • owca_czarna Re: Tebe, proszę Ciebie ... 11.04.05, 21:22
      owca_czarna napisała:

> odbanuj Krzysia52. Nie rozumiem dlaczego to zrobiłeś. Jeśli komuś nie podobały
      > się jego wpisy to mógł sobie litkami figowymi zasłonić oczęta.
      >
      > I moje pompony do tańczenia jako cheerlaederka Krzysia skonfiskowano mi, ale
      > specjalnie dla Ciebie kupię te:
      >
      > www.ekpol.com/getPicture.php?PictureID=831&second=1
      >
      > Odbanuj go :(( proszę :))))
      >
      > czarna_owca

Tebe, nie zabierasz już głosu? Chyba nie postawiłeś słynnego:"KONIEC! KROPKA!
      AMEN!" :)) na Krzysiu?

czarna_owca
      • Gość: . Tebe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 09:23
        Twardym trzeba byc a nie mietkim.
      • tebe Re: Tebe, proszę Ciebie ... 12.04.05, 14:49
        Bardzo się o to starał. Ale on chyba nie chce być odbanowany.
        Nie dzwoni, nie pisze...
        • xiazeluka Re: Tebe, proszę Ciebie ... 12.04.05, 14:54
          A jeśli się odezwie - to go nam oddacie?
          • tebe Re: Tebe, proszę Ciebie ... 12.04.05, 14:57
            Poglądy jego obojętne nam są, tak długo jak nie łamią prawa.
            Tak niezwykle bystra osoba na pewno granicę zna.
            Niech nie mnoży apeli do najmilszych i siedzi razem z wami, nie ma sprawy.
            Tylko spam i nieposzanowanie chwili są przyczyną naszych działań.
            Ale, Wielce Szanowny, On nie napisze, o to jestem spokojny :-)
            • xiazeluka Pewnie nie należę do "niezwykle bystrych" 12.04.05, 15:14
              ...skoro nie rozumiem zwrotu:

"Niech siedzi razem z wami".

PS. Napisze, napisze. Zakładamy się?

PPS. Albo nie zakładajmy się - bo jeśli napisze do Glempa, to słusznie
              odpowiesz, że nie napisał do Ciebie.
              • tebe Re: Pewnie nie należę do "niezwykle bystrych" 12.04.05, 15:39
                Nie napisze do nas i tyle. Bo nie chce. Ale masz rację, nie zakładajmy się.
                • xiazeluka Niech się dzieje wola Twoja, Gromowładny 12.04.05, 15:52
                  Acha, ale Borsuk jest skłonny zawrzeć zakład.
                  • tebe Re: Niech się dzieje wola Twoja, Gromowładny 12.04.05, 17:37
                    To niech do mnie pisze.
                    Podobno nie negocjuje się z terrorystami ale ani z niego terrorysta ani ze mnie
                    negocjator.
                    • Gość: Krzys52 ___Zaintrygowal mnie jeszcze jeden mily aromat... IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 13.04.05, 06:13
                      wszedlem wiec.

W pierwszym, uroczo wywijajac pomponami :O)), unosila sie sliczna Owieczka.

Witaj Tebe,

wcale nie musiales ciagnac za soba swego trefnisia, i to w dodatku tak
                      wyperfumowanego a wysmarowanego, ze swieci sie jak zarowka :)
                      Niemniej, pomyslowe. Przyznaje. Rzeczywiscie zapach tego mazidla mnie
                      znecil :O))

A serio... No coz, potrojne bardzo mile zaskoczenie. Twoja zyczliwoscia. Tym,
                      ze razem z Luka. Oraz Jego sympatyczna postawa. Doceniam, i pozostaje pod
                      wrazeniem.

Co do odbanowania to rzeczywiscie nie mialem zamiaru pisac prosb. Nadal nie
                      mam. Odbanuj sam, jesli chcesz – ostatecznie zabanowanie bylo Twoja inicjatywa.
                      Wierze, ze decyzja wynikala, ze slusznego poczucia obowiazku oraz
                      profesjonalizmu. Ale tez, jak nie chcesz to nie odbanuj – przezyje. Nie mysl
                      tylko poprosze, ze jest to droczenie sie z mojej strony czy jakies zwyczajowe
                      honorowe dasanie sie. Nic podobnego. Po prostu tak mi sie widzi porzadek
                      rzeczy. Kiedys zamkneli mnie na trzy lata i tez nie pisalem, choc moglem, a
                      wielu nie mialo zahamowan. Puscili sami po niemal polowie. To byla ich
                      inicjatywa – od poczatku do konca.

To powyzej to jednak pierdoly, w gruncie rzeczy, w stosunku do sensownosci
                      powrotu do starego nicka, do ktorych to przemyslen skloniles mnie wlasnie Ty. Z
                      kilku powodow ktorych nie bede tu wymienial, stanalem przed koniecznoscia
                      dokonania pewnych przewartosciowan. Nie oznacza to jednak, ze sam nick istotnie
                      stracil na znaczeniu. Absolutnie. Uwazam, ze to jest moja wlasnosc, tak samo
                      jak wspomniana wczesniej wolnosc. Bedzie mi niewymownie milo znow byc jego
                      posiadaczem (to juz 10 lat). Bede takze wdzieczny, gdyz rozumiem Twoja
                      sytuacje, a wiec tym bardziej docenie odnosna decyzje.

Jesli jednak zdecydujesz sie na zwrot, to musisz wiedziec, ze ja nie jestem z
                      tych co biora ogon pod siebie. Mam swoje prawdy do ktorych jestem przywiazany,
                      mam swoje zdanie na szereg kwestii i nic! nie obchodzi mnie, to, ze moga sie
                      one komus nie podobac. Mnie nie podoba sie bardzo wiele!! opinii gloszonych na
                      tych forach – niektore bardzo! mi nie leza. Smuca, obrazaja mnie, rania, bola,
                      a jednak toleruje je i nie odstawiam teatralnych poz. Z drugiej strony, gdyby
                      mialy zaczac podobac mi sie, to, nie byloby mowy o tolerancji.

Podsumowujac, jeszcze raz dziekuje za te piekna inicjatywe i z serca plynacy
                      akt dobrej woli. Oczywiscie dziekuje takze Luce oraz innym wrogom z
                      charakterem.

Swoje dziewczyny wycaluje na osobnosci :O)) Przyjaciol plci meskiej calowal nie
                      bede. Obiecuje :) Moj Murzyn nie wybaczylby mi tego. :O))

K.

• tebe Re: ___Zaintrygowal mnie jeszcze jeden mily aroma 13.04.05, 10:36
                        Witam

Chodzi tylko o jasny komunikat, że przyjmujesz do wiadomości iż wielokrotne
                        wklejanie tych samych tekstów na Forum nie jest akceptowane. Nie chcą tego inni
                        użytkownicy, nikt nie kocha spamu a my działamy w ich interesie.
                        Zastrzegam, że te same nie musi znaczyć identyczne, potrafimy to rozróżnić.

Zabanowany zostałeś za wielokrotne naruszenie tej zasady i notoryczną swoją
                        propagandę w czasie, w którym prosiliśmy o zachowanie ciszy. Nie chodzi nawet
                        o wyrażenie zdania, tylko propagandę.

Jeśli tylko to jest jasne, mogę nicka odblokować.
                        • xiazeluka Re: ___Zaintrygowal mnie jeszcze jeden mily aroma 13.04.05, 11:39
                          tebe napisał:

> Jeśli tylko to jest jasne, mogę nicka odblokować.

Odblokuj. A K52 niech następnie potwierdzi, że tego manifestu nie będzie więcej
                          powielał w więcej niż na jednym forum (w swoim dobrze pojetym interesie - ów
                          tekst jest beznadziejny literacko i merytorycznie). Jeśli tego nie zrobi, to
                          przecież zawsze możesz mu wyrwać wtyczkę z kontaktu...
                          • tebe Re: ___Zaintrygowal mnie jeszcze jeden mily aroma 13.04.05, 12:49
                            Luka daj mu szansę, bo jak odblokuje, to znowu będzie, że to Ty jesteś ten
                            główny cenzor :-)
                            W swoim dobrze pojętym interesie.
                            Pozdrawiam
                            • xiazeluka Re: ___Zaintrygowal mnie jeszcze jeden mily aroma 13.04.05, 12:58
                              No, od tego zarzutu się i tak nie wywinę... Cóż za perfidia: domagam się
                              przywrócenia K52 po to, by go wycinać. Tfu!
                        • Gość: Krzys52 Re: ___Zaintrygowal mnie jeszcze jeden mily aroma IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 13.04.05, 15:42
                          Witam

Chodzi tylko o jasny komunikat, że przyjmujesz do wiadomości iż wielokrotne
                          wklejanie tych samych tekstów na Forum nie jest akceptowane. Nie chcą tego inni
                          użytkownicy, nikt nie kocha spamu a my działamy w ich interesie.
                          Zastrzegam, że te same nie musi znaczyć identyczne, potrafimy to rozróżnić.

Zabanowany zostałeś za wielokrotne naruszenie tej zasady i notoryczną swoją
                          propagandę w czasie, w którym prosiliśmy o zachowanie ciszy. Nie chodzi nawet
                          o wyrażenie zdania, tylko propagandę.

Jeśli tylko to jest jasne, mogę nicka odblokować.
                          • Gość: Krzys52 PS___Zaintrygowal mnie jeszcze jeden mily aroma IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 13.04.05, 15:46
                            Re: Tebe, proszę Ciebie ...
                            Autor: tebe
                            Data: 12.04.2005 14:57 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                            Poglądy jego obojętne nam są, tak długo jak nie łamią prawa.
                            Tak niezwykle bystra osoba na pewno granicę zna.
                            Niech nie mnoży apeli do najmilszych i siedzi razem z wami, nie ma sprawy.
                            Tylko spam i nieposzanowanie chwili są przyczyną naszych działań.
                            Ale, Wielce Szanowny, On nie napisze, o to jestem spokojny :-)
                            • tebe Re: PS___Zaintrygowal mnie jeszcze jeden mily aro 13.04.05, 15:53
                              To było dość jasno napisane.
                              Natomiast tak czy siak do wstrzemięźliwości w wyrażaniu opinii bym namawiał.
                              Można pisać krytycznie nie posuwając się za daleko.
                              Pozdrawiam
                              • Gość: calkiem_nowy Re: PS___Zaintrygowal mnie jeszcze jeden mily aro IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.04.05, 16:37
                                Wystarczy żeby był taki jak zawsze (czyli mniej więcej jak sprzed kilku
                                miesięcy).
                                • tebe Re: PS___Zaintrygowal mnie jeszcze jeden mily aro 13.04.05, 17:09
                                  No to już nie do mnie apel.
                                  Swoje zrobiłem :-)
                                  • owca_czarna Re: PS___Zaintrygowal mnie jeszcze jeden mily aro 13.04.05, 17:16
                                    tebe napisał:

> Swoje zrobiłem :-)

tzn. Krzyś już jest odbanowany :))?

czarna_owca
                                  • Gość: calkiem_nowy Re: PS___Zaintrygowal mnie jeszcze jeden mily aro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 18:49
                                    tebe napisał:

> Swoje zrobiłem :-)

A można coś z tym zrobić?
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=22616355&a=22662335
                                    • tebe Re: PS___Zaintrygowal mnie jeszcze jeden mily aro 14.04.05, 10:06
                                      Nie, bo to już od dawna jest na OŁ.
                                      • jureek Re: PS___Zaintrygowal mnie jeszcze jeden mily aro 14.04.05, 10:32
                                        tebe napisał:

> Nie, bo to już od dawna jest na OŁ.

Zgłupiałem. Wyjaśniano kiedyś, że wątki z oślej znikają automatycznie po kilku
                                        dniach, teraz okazuje się, że wisi tam wątek z ostatnim wpisem sprzed kilku
                                        miesięcy. Nie twierdzę, że to źle, wręcz przeciwnie - podoba mi się, że nie
                                        wyrzucacie w kosmos, tylko jestem zaskoczony. Taka zmiana na lepsze, a ja ją
                                        przegapiłem.
                                        Jura
                                        • Gość: calkiem_nowy Re: PS___Zaintrygowal mnie jeszcze jeden mily aro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 19:10
                                          jureek napisał:

> tebe napisał:
                                          >
                                          > > Nie, bo to już od dawna jest na OŁ.
                                          >
                                          > Zgłupiałem. Wyjaśniano kiedyś, że wątki z oślej znikają automatycznie po kilku
                                          > dniach, teraz okazuje się, że wisi tam wątek z ostatnim wpisem sprzed kilku

Zdaje się że nie znikają, nie można jedynie dostać sie tam poprzez "podstrony".
                                      • Gość: calkiem_nowy Re: PS___Zaintrygowal mnie jeszcze jeden mily aro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 19:09
                                        A jakie to ma znaczenie? Jeszcze dłużej nikomu ten wątek absolutnie nie
                                        przeszkadzał. Teraz dzięki Waszym zabiegom już go nigdzie nie ma :(
            • owca_czarna Re: Tebe, czy 13.04.05, 17:14
              tebe napisał:

> Poglądy jego obojętne nam są, tak długo jak nie łamią prawa.

Tebe czy hmmm poglądy mogą łamać prawo???

> On nie napisze,

hehehe napisał!!!! tańczę z pomponami tralalalalala

www.ekpol.com/getPicture.php?PictureID=831&second=1

czarna_owca
              • owca_czarna znalazłam je 13.04.05, 17:18
                owca_czarna napisała:

> tebe napisał:
                >
                > > Poglądy jego obojętne nam są, tak długo jak nie łamią prawa.
                >
                > Tebe czy hmmm poglądy mogą łamać prawo???
                >
                > > On nie napisze,
                >
                > hehehe napisał!!!! tańczę z pomponami tralalalalala
                >
                > www.ekpol.com/getPicture.php?PictureID=831&second=1
                >
                > czarna_owca

i teraz tańczę :))) www.ekpol.com/getPicture.php?PictureID=831&second=1
        • jureek Re: Tebe, proszę Ciebie ... 12.04.05, 19:44
          tebe napisał:

> Bardzo się o to starał. Ale on chyba nie chce być odbanowany.
          > Nie dzwoni, nie pisze...

Z tego, ze nie dzwoni i nie pisze do Was, wyciagasz wniosek, ze nie chce byc
          odbanowany? Ja bym takiego wniosku nie wyciagal.
          Jura
    • Gość: calkiem_nowy przy okazji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:30
      Nie wiem dlaczego nagle zaczął przeszkadzać na FA ten wątek:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=11976904
      Istniał tyle miesięcy, niech więc dalej istnieje. Nie przeszkadzał nawet giwi,
      później kiedy przyszła "wolność" nagle stał się niepoprawny.
      • marianna.rokita dolaczam sie do prosby owcy czarnej -Tebe :) 13.04.05, 14:04
        Psze odbanowac Krzysia.
        Jeden z papiezy kazal "nawet z diablem negocjowac".Niejaki Pius XI.
        Forma negocjacji z Krzysiem moze byc odbanowanie go :)To litosciwy tworca ( nie
        Stworca ) pierwszy wyciaga reke nieprawdaz Tebe ?

:)
        • ewa8a Re: dolaczam sie do prosby owcy czarnej -Tebe :) 13.04.05, 23:21
          Ja również proszę o uwolnienie Krzysia. Jaki jest sens by mnożył krasnoludki?
          Chociaż one też sympatyczne.
    • hymen Krzyś odbanowany. OK. 14.04.05, 15:51
      To gest w dobrym kierunku, tak go oceniam.

Pozdr / Jacek
      • owca_czarna Re: Krzyś odbanowany. Gorące dzięki :))) 14.04.05, 16:22
        hymen napisał:

> To gest w dobrym kierunku, tak go oceniam.
        >
        > Pozdr / Jacek

Tebe, jesteś WIELKI ;). Teraz lecę gadać z Krzysiem

pozdrowienia

czarna_owca
        • xiazeluka Tebe, Ty ekstremisto 14.04.05, 16:53
          Dlaczego popadasz ze skrajności w skrajność? Najpierw ban dla Kretyna, potem
          czuła opieka amatorów wycinanek kurpiowskich... Został Twoim TW, że tak go
          chronisz?
          • tebe Re: Tebe, Ty ekstremisto 14.04.05, 19:13
            Ja naprawdę nie wiem o co teraz Tobie chodzi...
          • tebe P.S. 14.04.05, 19:18
            A już wiem. Ale tego już nie ma. Tzn. jest.
            • patience Zaciekawilam sie peesem 14.04.05, 20:57
              Z cyklu zagadki Sfinksa.
              Nie ma to znaczy jest?
              mmmm... czas? Czasu nie ma, to znaczy, ze czas jako wspolrzedna jest?
              To jest antyliberalne, tak poza tym. Liberalowie to strukturalisci. Nie wierza,
              ze czas jest.
              Precz z Balcerowiczem?
              • bartoszcze Re: Zaciekawilam sie peesem 14.04.05, 22:52
                A może Balcerowicz z preczem?
            • xiazeluka OK /nt 15.04.05, 09:06

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka