maksimum 19.08.05, 06:47 A gdzie zglossic,zeby maja45 przywrocila 100 wpisowy watek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giwi Re: A GDZIE ZGLOSIC,ZEBY MAJA45 PRZYWROCILA 100 W 19.08.05, 08:37 Na forum.abuse@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: A GDZIE ZGLOSIC,ZEBY MAJA45 PRZYWROCILA 100 W 19.08.05, 18:37 giwi napisała: > Na forum.abuse@gazeta.pl Jesli sie pofatygowalas na odpowiedz,to dlaczego mojego pytania tam nie umiescilas? Spychotechnika sie klania. Nie przemeczaj sie za bardzo bo ci zaszkodzi,przeciez lepiej jest utrudniac forumowiczom zycie i bronic "swojaka". Podobnie jak SLD nie jestescie w stanie sie samooczyscic. Odpowiedz Link Zgłoś
zaq28 Re: A GDZIE ZGLOSIC,ZEBY MAJA45 PRZYWROCILA 100 W 20.08.05, 00:28 Dlaczego giwi ma to robić za Ciebie?? To Ty masz z tym problem, a nie giwi. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: A GDZIE ZGLOSIC,ZEBY MAJA45 PRZYWROCILA 100 W 20.08.05, 01:45 zaq28 napisał: > Dlaczego giwi ma to robić za Ciebie?? To Ty masz z tym problem, a nie giwi. Wlasnie o to chodzi,ze to nie moj problem lecz prowadzacych forum w GW,ze maja45 robi im chlew z forum "wychowanie". To admini powinni sie troszczyc o to,zeby tlumok nie byl moderatorem a nie ja. Ja jestem tu ostatnia osoba,ktora powinna im zwracac na to uwage. maja45 usuwa pod bystrym okiem adminow 100 wpisowy watek i NIKT Z ADMINOW NIE WIE GDZIE SIE ON PODZIAL. To jest moj problem,czy adminow problem? Nie dosc ,ze macie tam balagan,to jeszcze nie robicie nic,zeby sytuacje poprawic. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi forum Wychowanie 20.08.05, 11:42 Forum Wychowanie (bo o nim chyba piszesz) należy do serwisu e-Dziecka, które ma własnego administratora. Wszystkie uwagi kieruj do zawisek@gazeta.pl Podaj tytuł wątku, bo ona prawdopodobnie nie jest jasnowidzem. Nie licz jednak na to, że ktoś Ci odpowie, jeśli wyślesz treści obraźliwe, tak jak w wątkach tu, na moderacji. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: forum Wychowanie 24.08.05, 05:15 giwi napisała: > Forum Wychowanie (bo o nim chyba piszesz) należy do serwisu e-Dziecka, które ma > własnego administratora. Wszystkie uwagi kieruj do zawisek@gazeta.pl Podaj >tytuł wątku, bo ona prawdopodobnie nie jest jasnowidzem. Problem w tym,ze ten garkotluk maja45,skasowala mnie ze 20 watkow(slownie dwadziescia),w tym jeden byl 100 wpisowy,a wiele innych 20 wpisowych. > Nie licz jednak na to, że ktoś Ci odpowie, jeśli wyślesz treści obraźliwe, tak jak w wątkach tu, na moderacji. Ja pisze sporo na forum kraj,gdzie Ty jestes i ile mnie wpisow skasowalas do tej pory,tak z ciekawosci pytam??? Jeden,dwa czy zadnego w tym roku? I dlatego nie mam zadnego powodu Ciebie od wyzywac. Dziwi mnie tylko,ze jesli jest tam jakas zawisek,to ze ona nie widzi,co ta nawiedzona maja45 wyprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum KTO MA Z CZYM PROBLEM I DLACZEGO? 20.08.05, 05:25 zaq28 napisał: > Dlaczego giwi ma to robić za Ciebie?? To Ty masz z tym problem, a nie giwi. Gdyby moje dzieci,dla przypomnienia dodam ze maja 8,5 i 11 lat,zachowywaly sie tak jak maja45,to bylby to moj problem,a ze maja45 tnie bez rozumu jak nawiedzona,to jest to wasz problem. Roznica w odpowiedzialnosci jest dosc wyrazna,ja nie bede was obwinial o bledy moich dzieci,a wy sobie dawajcie rade ze swoja moderatorka. To jest interpretacja odpowiedzialnosci w wykonaniu amerykanskim,bo wg polskiej interpretacji,to ani maja45 ani Cimoszewicz nie sa niczemu winni i niech sie Amerykanie od nich odstosunkuja. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: KTO MA Z CZYM PROBLEM I DLACZEGO? 20.08.05, 19:38 Jezu, Facet! Giwi Ci wyjasniła, że forum Wychowanie to zupełnie inna administracja. Jedynie mieści sie na serwerach gazety Wyborczej i pod jej znakiem. Taka sublokatorka, rozumiesz? To tak, jakby zalał Ci mieszkanie sąsiad jan Kowalski, a Ty chcialbys wyjasnień od prezesa Spółdzielni Mieszkaniowej. kapujesz teraz? Więc napisz do szefa adminów forum Wychowanie zawisek@gazeta.pl Tutaj możesz krzyczeć do upojenia, a i tak nikt Ci nie odpowie, bo nie wie. Nikt na forum o forum nie wie kto to jest admin maja45 i o jaki wątek Ci chodzi. Więc albo napisz na forum.abuse - to taka skrzynka zbiorcza wszystkich forów GW, albo bezpośrednio do szefa Wychowania. I przestań juz zakładac kolejne wątki, bo zaczną wylatywac za spamowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: KTO MA Z CZYM PROBLEM I DLACZEGO? 24.08.05, 05:21 kropka napisała: > Jezu, Facet! > Giwi Ci wyjasniła, że forum Wychowanie to zupełnie inna administracja. Jedynie > mieści sie na serwerach gazety Wyborczej i pod jej znakiem. Taka sublokatorka, > rozumiesz? To tak, jakby zalał Ci mieszkanie sąsiad jan Kowalski, a Ty > chcialbys wyjasnień od prezesa Spółdzielni Mieszkaniowej. > kapujesz teraz? Nie wiem jakie u was w Polsce zasady obowiazuja,ale dokladnie tak jak opisales jest w Stanach. Jesli zaleje Cie sasiad z gory,to nie idziesz do niego,bo on cie w nerwach moze zwyzywac albo i nozem przylozyc,tylko zglasza sie to do administracji budynku i administrator sam idzie do sasiada z gory i wyjasnia sprawe. Zachodzi rowniez inna obawa,ze zalal cie sasiad,ktory mieszka dwa pietra wyzej,a ty wylecisz z pyskiem do tego ,ktory mieszka nad toba. > Więc napisz do szefa adminów forum Wychowanie zawisek@gazeta.pl > Tutaj możesz krzyczeć do upojenia, a i tak nikt Ci nie odpowie, bo nie wie. > Nikt na forum o forum nie wie kto to jest admin maja45 i o jaki wątek Ci chodzi. > Więc albo napisz na forum.abuse - to taka skrzynka zbiorcza wszystkich forów > GW, albo bezpośrednio do szefa Wychowania. > I przestań juz zakładac kolejne wątki, bo zaczną wylatywac za spamowanie. To rzeczywiscie wygodne rozwiazanie. Odpowiedz Link Zgłoś