Dodaj do ulubionych

A GDZIE ZGLOSIC,ZEBY MAJA45 PRZYWROCILA 100 WPISOW

19.08.05, 06:47
A gdzie zglossic,zeby maja45 przywrocila 100 wpisowy watek?
Obserwuj wątek
    • giwi Re: A GDZIE ZGLOSIC,ZEBY MAJA45 PRZYWROCILA 100 W 19.08.05, 08:37
      Na forum.abuse@gazeta.pl
      • maksimum Re: A GDZIE ZGLOSIC,ZEBY MAJA45 PRZYWROCILA 100 W 19.08.05, 18:37
        giwi napisała:

> Na forum.abuse@gazeta.pl

Jesli sie pofatygowalas na odpowiedz,to dlaczego mojego pytania tam nie
        umiescilas?
        Spychotechnika sie klania.
        Nie przemeczaj sie za bardzo bo ci zaszkodzi,przeciez lepiej jest utrudniac
        forumowiczom zycie i bronic "swojaka".
        Podobnie jak SLD nie jestescie w stanie sie samooczyscic.
        • zaq28 Re: A GDZIE ZGLOSIC,ZEBY MAJA45 PRZYWROCILA 100 W 20.08.05, 00:28
          Dlaczego giwi ma to robić za Ciebie?? To Ty masz z tym problem, a nie giwi.
          • maksimum Re: A GDZIE ZGLOSIC,ZEBY MAJA45 PRZYWROCILA 100 W 20.08.05, 01:45
            zaq28 napisał:

> Dlaczego giwi ma to robić za Ciebie?? To Ty masz z tym problem, a nie giwi.

Wlasnie o to chodzi,ze to nie moj problem lecz prowadzacych forum w GW,ze maja45
            robi im chlew z forum "wychowanie".
            To admini powinni sie troszczyc o to,zeby tlumok nie byl moderatorem a nie ja.
            Ja jestem tu ostatnia osoba,ktora powinna im zwracac na to uwage.

maja45 usuwa pod bystrym okiem adminow 100 wpisowy watek i NIKT Z ADMINOW NIE
            WIE GDZIE SIE ON PODZIAL.
            To jest moj problem,czy adminow problem?
            Nie dosc ,ze macie tam balagan,to jeszcze nie robicie nic,zeby sytuacje
            poprawic.
            • giwi forum Wychowanie 20.08.05, 11:42
              Forum Wychowanie (bo o nim chyba piszesz) należy do serwisu e-Dziecka, które ma własnego administratora. Wszystkie uwagi kieruj do zawisek@gazeta.pl Podaj tytuł wątku, bo ona prawdopodobnie nie jest jasnowidzem. Nie licz jednak na to, że ktoś Ci odpowie, jeśli wyślesz treści obraźliwe, tak jak w wątkach tu, na moderacji.
              • maksimum Re: forum Wychowanie 24.08.05, 05:15
                giwi napisała:

> Forum Wychowanie (bo o nim chyba piszesz) należy do serwisu e-Dziecka, które
                ma
                > własnego administratora. Wszystkie uwagi kieruj do zawisek@gazeta.pl Podaj
                >tytuł wątku, bo ona prawdopodobnie nie jest jasnowidzem.

Problem w tym,ze ten garkotluk maja45,skasowala mnie ze 20 watkow(slownie
                dwadziescia),w tym jeden byl 100 wpisowy,a wiele innych 20 wpisowych.

> Nie licz jednak na to, że ktoś Ci odpowie, jeśli wyślesz treści obraźliwe,
                tak jak w wątkach tu, na moderacji.

Ja pisze sporo na forum kraj,gdzie Ty jestes i ile mnie wpisow skasowalas do
                tej pory,tak z ciekawosci pytam???
                Jeden,dwa czy zadnego w tym roku?
                I dlatego nie mam zadnego powodu Ciebie od wyzywac.
                Dziwi mnie tylko,ze jesli jest tam jakas zawisek,to ze ona nie widzi,co ta
                nawiedzona maja45 wyprawia.

• maksimum KTO MA Z CZYM PROBLEM I DLACZEGO? 20.08.05, 05:25
            zaq28 napisał:

> Dlaczego giwi ma to robić za Ciebie?? To Ty masz z tym problem, a nie giwi.

Gdyby moje dzieci,dla przypomnienia dodam ze maja 8,5 i 11 lat,zachowywaly sie
            tak jak maja45,to bylby to moj problem,a ze maja45 tnie bez rozumu jak
            nawiedzona,to jest to wasz problem.
            Roznica w odpowiedzialnosci jest dosc wyrazna,ja nie bede was obwinial o bledy
            moich dzieci,a wy sobie dawajcie rade ze swoja moderatorka.
            To jest interpretacja odpowiedzialnosci w wykonaniu amerykanskim,bo wg polskiej
            interpretacji,to ani maja45 ani Cimoszewicz nie sa niczemu winni i niech sie
            Amerykanie od nich odstosunkuja.
            • kropka Re: KTO MA Z CZYM PROBLEM I DLACZEGO? 20.08.05, 19:38
              Jezu, Facet!
              Giwi Ci wyjasniła, że forum Wychowanie to zupełnie inna administracja. Jedynie
              mieści sie na serwerach gazety Wyborczej i pod jej znakiem. Taka sublokatorka,
              rozumiesz? To tak, jakby zalał Ci mieszkanie sąsiad jan Kowalski, a Ty
              chcialbys wyjasnień od prezesa Spółdzielni Mieszkaniowej.
              kapujesz teraz?
              Więc napisz do szefa adminów forum Wychowanie zawisek@gazeta.pl
              Tutaj możesz krzyczeć do upojenia, a i tak nikt Ci nie odpowie, bo nie wie.
              Nikt na forum o forum nie wie kto to jest admin maja45 i o jaki wątek Ci chodzi.
              Więc albo napisz na forum.abuse - to taka skrzynka zbiorcza wszystkich forów
              GW, albo bezpośrednio do szefa Wychowania.
              I przestań juz zakładac kolejne wątki, bo zaczną wylatywac za spamowanie.
              • maksimum Re: KTO MA Z CZYM PROBLEM I DLACZEGO? 24.08.05, 05:21
                kropka napisała:

> Jezu, Facet!
                > Giwi Ci wyjasniła, że forum Wychowanie to zupełnie inna administracja.
                Jedynie
                > mieści sie na serwerach gazety Wyborczej i pod jej znakiem. Taka
                sublokatorka,
                > rozumiesz? To tak, jakby zalał Ci mieszkanie sąsiad jan Kowalski, a Ty
                > chcialbys wyjasnień od prezesa Spółdzielni Mieszkaniowej.
                > kapujesz teraz?

Nie wiem jakie u was w Polsce zasady obowiazuja,ale dokladnie tak jak opisales
                jest w Stanach.
                Jesli zaleje Cie sasiad z gory,to nie idziesz do niego,bo on cie w nerwach moze
                zwyzywac albo i nozem przylozyc,tylko zglasza sie to do administracji budynku i
                administrator sam idzie do sasiada z gory i wyjasnia sprawe.
                Zachodzi rowniez inna obawa,ze zalal cie sasiad,ktory mieszka dwa pietra
                wyzej,a ty wylecisz z pyskiem do tego ,ktory mieszka nad toba.

> Więc napisz do szefa adminów forum Wychowanie zawisek@gazeta.pl
                > Tutaj możesz krzyczeć do upojenia, a i tak nikt Ci nie odpowie, bo nie wie.
                > Nikt na forum o forum nie wie kto to jest admin maja45 i o jaki wątek Ci
                chodzi.
                > Więc albo napisz na forum.abuse - to taka skrzynka zbiorcza wszystkich forów
                > GW, albo bezpośrednio do szefa Wychowania.
                > I przestań juz zakładac kolejne wątki, bo zaczną wylatywac za spamowanie.

To rzeczywiscie wygodne rozwiazanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka