Gość: Blong IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 06:52 po jaka cholere wyciagasz te stare watki, czy chcesz by znow rozne smierdzace ryby i babo-chlopy tu rozpoczely nowa szopke ? a moze forum bez smrodow Ci nie pasuje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nurni Re: Blongu 20.10.02, 07:01 Gość portalu: Blong napisał(a): > po jaka cholere wyciagasz te stare watki, czy chcesz by znow rozne smierdzace > ryby i babo-chlopy tu rozpoczely nowa szopke ? > a moze forum bez smrodow Ci nie pasuje ? robie to celowo dla powodow dokladnie odwrotnych od podanych przez Ciebie nasluchalem sie od jednego z tzw godnych nickow jakim to Vist potworem byl przed chwila odkrylem cos na ksztalt credo Vista poszukaj dla mnie duze odkrycie przy okazji odkrylem ze to prawda co mowili o Viscie lewak antyklerykal co ci bede pisal gdyby byl...znasz mnie awantura murowana ale klamstwa ktore wypisuja legendy ktore tworza budza moj sprzeciw nie potrzebuje Twojej akceptacji ale sproboj choc zrozumiec pozdrawiam nurni jeszcze troche pobuszuje znalazlem tyle ciekawych postow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong rozwiazanie IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 07:10 prosze, szperaj do woli, ale czy moglbys umiescic wszystkie linki w jednym poscie a nie zasmiecac calej czolowki ? przeciez to forum informacje dnia a nie "historyczne spory personalne" Pozdrawiam i dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re:nie moglbym...:) 20.10.02, 07:50 Gość portalu: Blong napisał(a): > prosze, szperaj do woli, ale czy moglbys umiescic wszystkie linki w jednym > poscie a nie zasmiecac calej czolowki ? z trzech powodow: nazwa mnie zaraz cytatorem ucieknie kontekst i powod ostatni najwazniejszy pospie teraz sobie troche > przeciez to forum informacje dnia a nie "historyczne spory personalne" tesknie czasem za tym starym forum przy okazji: dawno Cie nie obilem ale nie zostawie tego ot tak klamstwa sa nachalne a dobre samopoczucie lgarzy irytuje mnie tym bardziej > Pozdrawiam i dobrej nocy wzajemnie milego dnia nurni Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Do przemiłych adwersarzy 20.10.02, 12:53 Nurni popracował w nocy i teraz pewnie śpi snem sprawiedliwego. Odgrażał się, że jak się zbudzi, to nas zje - czy coś w tym rodzaju. Prawdę mówiąc - zaczynam za tym tęsknić... Pozdrawiam Was obu. tyu Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Do przemiłych adwersarzy - cd. BARDZO poważny 20.10.02, 13:31 Blongu! Przeczytałem wyciągnięte przez Nurniego wątki Vista (i Mariusza, choć tam mniej danych). Rzadki wypadek, ale tym razem stanę po stronie Nurniego: POTRZEBNA była całościowa lektura tych wątków, by zrozumieć, jak - na naszych oczach! - zaszczuwano człowieka. Jak samotny musiał się czuć wtedy, gdy po raz setny udowadniał swe racje. Racje, które w dużym stopniu podzielam, choć w tym kontekście nie ma to znaczenia. Chwilami czyta się to ze ściśniętym sercem. tyu Odpowiedz Link Zgłoś
nurni adoptujac watek Blonga cd... 20.10.02, 21:58 tyu napisał: > POTRZEBNA była > całościowa lektura tych wątków, by zrozumieć, jak - na naszych oczach! - > zaszczuwano człowieka. > Jak samotny musiał się czuć wtedy, gdy po raz setny udowadniał swe racje. > Racje, które w dużym stopniu podzielam, choć w tym kontekście nie ma to > znaczenia. > Chwilami czyta się to ze ściśniętym sercem. poswiecilem troche czasu zanurzylem sie w mrok forum swiat Vist od poczatku swego pisania jasno zdeklarowal swoje sympatie w konflikcie zydowsko-arabskim min pisal o kolejnych ofiarach wojny palestynskich ofiarach robil mniej wiecej to samo co unas na aktualnosciach Mosze tyle ze z drugiej strony znalzlem ciekawe miejsce: • ____Yan__gość_(ZBIR)__ze__zdjęcia__?___ adres: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl Gość: Vist 16-07-2001, 18:32:30 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: Yan napisał(a): > Dlaczego nie pokazesz baranie zdjec zamordowanych > izraelskich dzieci ,kobiet ,niewinnych ducha winnych przechodniow > zamordowanych z zimna krwia przez siatke terrorystyczna arafata? Co kolego zdjęcie pokazuje Ciebie ? Napadłeś na karetkę pogotowia ? Czy wleczesz z kolegą po ulicy dziecko ? Chciałbyś być bohaterem ? To przykre, gdy żołnierz walczy z dziećmi. Godne pogardy. To wstyd, gdy nowoczesna armia morduje bezbronnych cywili. To hańba, wypędzać ludzi z ich domów i burzyć je spychaczem. Jesteście od nich silniejsi. Tak. Jak hitlerowcy byli silniejsi od nas. Ale chyba nienawidzicie bardziej. __________ Dlatego nie pokazuję zdjęć które byś chciał. Vist_____________________ hm..rasistowskie antyzydowskie podejscie? dla zydowskich szowinistow pewno tak od poczatku swojego pisania naznaczony zostal jako Vist Arab albo syn Araba...tak go nazywali ciekawostka moje arabskie pochodzenie sugerowal zsypol to ta sama szkola szybko zidentyfikowal swoich wrogow stare czasy chyba nie mozna bylo sie logowac bez ip jego przeciwnicy byli monotematyczni i dosyc prostaccy • ***FRANIO >>> z ORLANDO ? , rasizm, łamanie regulaminu forum*** adres: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl Gość: Vist 28-05-2001, 13:47:46 odpowiedz na list Gość portalu: Franio napisał(a): > Nie tylko ,ze produkuja tylko bandytyzm i teroryzm ale rozprzestrzeniaja > sie jak karaluchy po calym Swiecie ,w Europie to arabstwo widzi sie na > kazdym kroku . > Dzieci tez trzymaja w ciemnocie muzulmanskiej , tfu a co do produkcji to > jedyna produkcja arabska to dzieci plodza sie jak szczury ,baba u nich to > maszynka do robienia bachorow . > Taki "towar" to nie kupie ,FACK ARABS !!!! ______________________pkt. 4 i 5 Regulaminu Forum ___________________________ 4. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, czy też propagujących przemoc. 5. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety. ten sam franio dalej: Te arabskie terorystyczne bydlo rozumie tylko twarda piesc ,teroryzm trzeba zgniesc to gorzej niz pryszczyca .Wypalc ogniem zanim przyjdzie do nas to muzulmanskie terorystyczne scierwo. ktora sie rozprzestrzenia >>> FRANIO - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG No właśnie.Dlaczego? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.02, 22:54 nurni napisał: > > Zastanawiałem się dlaczego jesteśmy antysemitami choć nie czujemy tego ? > ..... > > pzdr > nurni > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt o pomocy Vistowi IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 22:57 nurni napisał: > w jednym bojowkarze mieli racje > kpili z niego ze jest sam > nikt prawie nikt z aktualnosci > nie przyszedl mu z pomoca > > dlatego masz racje > lektura watkow jest przygnebiajaca Nurni Carmina próbowała mu pomóc, trafiła na Helgę - powinno być w archiwum, napisałem kilka listów, pisałem o tchórzliwych kreaturach które opadły Vista, ale uczyniłem zbyt mało, teraz zobaczyłem, że pisał Tyu ale, wówczas w lutym kończyłem pisanie na forum, odszedłem równocześnie z Vistem, i Carmina w tym samym czasie przestała pisać i jeszcze kilka nicków - choćby Krates gdyby ktoś wówczas zadał sobie trud, przejrzenia tych wątków ze świata i właśnie cytowania, może byłaby jakaś szansa a tak masz prawo pisać, że nikt prawie nie przyszedł mu z pomocą pozdrawiam Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
nurni adoptujac_____ Vist>Stoik>Vist_____________cd 21.10.02, 01:21 Stoik: 'Do Vista: piszesz, że Żydów znasz tylko z forum, a wszyscy, których znasz chcą zmiecenia Palestyńczyków z powierzchni ziemi. Ja znam pewnie około setki Żydów i takiego zdania nie słyszałem od żadnego z nich. Większość uważa, że powinno powstać państwo palestyńskie. Czyżby Miriam, Mosze, Terek czy ktoś inny rzeczywiście wypowiedział o Palestyńczykach takie zdanie? Osobiście byłbym szczęśliwy, gdyby taki sam procent Palestyńczyków chciał zachowania państwa Izrael, jak Żydów powstania państwa palestyńskiego ------------------------- Vist: Cześć Stoiku, Zatem w kwestii Żydów jesteś w sposób oczywisty lepiej zorientowany. Nie myślę, abym pisał że Żydzi z forum chcą zmieść z powierzchni ziemi Palesttyńczyów, ale popierają spiralę terroru polegającą na wzajemnych odwetach i mordach. Tak się składa, że nie znam też żadnego Palestyńczyka i nie słyszę na forum arabskich mściwych i pełnych gróźb głosów. Nie lubię gdy gnębi się słabszych - jestem Europejczykiem. Mogę bez problemu przypomnieć sobie gdy obroniłem parę żydowskich studentów przed Arabami. Było to na greckim promie między Kretą a Rodos. Nie broniłem Żydów, ale parę [chłopca i dziewczynę) przed trzema Arabami. Zapewne gdyby Arabowie zachowywali się tak jak Żydzi, też doczekaliby się ode mnie komentarzy. Niestety, nie mamy Arabów na forum i stąd tylko z nachalną propagandą żydowską się męczymy [) Świat]. Mam zwyczaj mówić co myślę, szczególnie w kwestiach tzw. " moralnych "... I jak możesz ostatnio się przekonać doczekałem sie ofensywy ze strony tych anonimowych (fałszywych) nicków których umownie nazywam Żydami. Jeśli napadną mnie Arabowie... też nie będę grzecznie milczał... [ Rogata dusza. ] pzdr Vist¸________________/ ------------------------- Stoik: Przykro mi, Viście, ale nie mogę zgodzić się z Twoimi twierdzeniami. Gość portalu: Vist¸ napisał(a): ) Zatem w kwestii Żydów jesteś w sposób oczywisty lepiej zorientowany. ) Nie myślę, abym pisał że Żydzi z forum chcą zmieść z powierzchni ziemi ) Palesttyńczyów, ale popierają spiralę terroru polegającą na wzajemnych ) odwetach i mordach. Nie bardzo widzę na tym forum Żydów popierających spiralę terroru, poza kilkoma dziwnymi osobnikami, z którymi rozsądni forumowicze po prostu nie dyskutują. ) Tak się składa, że nie znam też żadnego Palestyńczyka i nie słyszę na forum ) arabskich mściwych i pełnych gróźb głosów. Jeśli bezbłędnie rozpoznajesz na forum Żydów, to chyba czytałeś też posty niejakiego Viri. Jeśli policzysz na tym forum posty wymierzone przeciw Żydom i przeciw Arabom, to wyjdzie Ci pewnie 10:1. ) Nie lubię gdy gnębi się słabszych - jestem Europejczykiem. ) Mogę bez problemu przypomnieć sobie gdy obroniłem parę żydowskich ) studentów przed Arabami. Było to na greckim promie między Kretą a Rodos. ) Nie broniłem Żydów, ale parę [chłopca i dziewczynę) przed trzema Arabami. To ładnie, że bronisz słabszych przed silniejszymi. Natomiast jednostronne widzenie problemów bliskowschodnich jest Twoją słabszą stroną. Nie będę się tu wdawał w ocenę tej sytuacji, bo nie jestem ani historykiem, ani politologiem, ale odrobina dobrej woli wystarczy, by zacząć ją widzieć w całym jej skomplikowaniu, bez dzielenia ludzi na dobrych i złych. A tak przy okazji - obrona słabszych przed silniejszymi niestety z Europą niewiele ma wspólnego. ) Zapewne gdyby Arabowie zachowywali się tak jak Żydzi, też doczekaliby się ) ode mnie komentarzy. ) Niestety, nie mamy Arabów na forum i stąd tylko z nachalną propagandą ) żydowską się męczymy [) Świat]. Obawiam się, że tu znowu sam kreujesz świat takim, jakim chcesz go widzieć. Forum zatrudniają hordy Żydów, a Araba ani na lekarstwo. Ciekawy jestem, skąd się wzięły po 11 września wątki pisane pismem arabskim - czy to też były fałszywki pisane przez Żydów? ) Mam zwyczaj mówić co myślę, szczególnie w kwestiach tzw. " moralnych "... ) I jak możesz ostatnio się przekonać doczekałem sie ofensywy ze strony ) tych anonimowych (fałszywych) nicków których umownie nazywam Żydami. ) Jeśli napadną mnie Arabowie... też nie będę grzecznie milczał... No właśnie, tych którzy Cię napadają, nazywasz umownie Żydami, zamiast świniami, oszustami czy jak tam chcesz. Mnie się nie podoba, gdy wątek zaczynasz od "Nie lubię Żydów na tym forum...", bo nie potrafię traktować poważnie ludzi dokonujących takich uogólnień. Dopiero w którymś z kolejnych postów okazuje się, że nie lubisz tylko podłych Żydów. Gdybyś napisał: Nie lubię podłych Żydów, albo: Nie lubię niektórych Żydów, to byłoby w porządku. Ja też nie lubię podłych Żydów, podobnie jak podłych Polaków czy Francuzów. Uogólniając obrażasz porządnych ludzi z tego forum, którzy nigdy nie zachęcali do nienawiści i nie wypowiedzieli złego słowa przeciw Arabom, ponadto nie przyszłoby im do głowy podszywać się pod Ciebie. Poza tym naprawdę nie wiesz, czy przypadkiem nie napadli Cię Arabowie. Pozdrawiam Stoik ----------------------------- Vist: ) Nie bardzo widzę na tym forum Żydów popierających spiralę terroru, poza ) kilkoma dziwnymi osobnikami, z którymi rozsądni forumowicze po prostu nie ) dyskutują. Tak długo póki nie zaczną się pod nich podszywać. (?) ) Jeśli bezbłędnie rozpoznajesz na forum Żydów, to chyba czytałeś też posty ) niejakiego Viri. - Odpowiedz Link Zgłoś