Gość: pitu-pitu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:48 To wełniane cielątko znowu została aesem na forum "Kobieta"..... Nie ma to jak sprawdzony w bojach stary aktyw, no nie admini ?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba30 Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 06:30 a czegóż Ty chcesz od naszej Owcy???? Porządna jednostka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 10:22 mamba30 napisała: > a czegóż Ty chcesz od naszej Owcy???? Porządna jednostka :))) czy dlatego, ze podobnie jak aes betty bierze strone twoja i twojego plujacego sie narzyczonego w "swinskich zapasach" z boskim? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 13:37 Messja, weź koło i puknij się w czoło... zrobisz wszystkim przysługę... z toba to się nawet rozmawiać nie chce, bo jesteś nudna i monotematyczna... Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 14:05 mamba30 napisała: > Messja, weź koło i puknij się w czoło... zrobisz wszystkim przysługę... Bardzo nie lubię, gdy ktoś próbuje wypowiadać się w moim imieniu, nie zapytawszy nawet wcześniej jakie mam zdanie. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 15:09 Za to Ty, Jureczku, uwielbiasz się wypowiadać w imieniu messji. Aż mnie korci spytać, jakie masz stawki... Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 15:49 Zawsze wypowiadam się we własnym imieniu. Nie oznacza to, że moje zdanie na jakiś temat nie może pokrywać się ze zdaniem kogoś innego. Nie piszę w imieniu "wszystkich", jak Mamba. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 16:01 jureek napisał: Nie piszę w imieniu > "wszystkich", jak Mamba. > Jura owszem, użyłam słowa "wszystkim", co pewnie nie jest adekwatne do rzeczywistości, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie popierał wredne i czepliwe jednostki. Nawet nie próbuję wnikać w powody tego... Więc się teraz poprawiam - zrobiłaby większości przysługę, a Ty możesz teraz spokojnie odetchnąć - jesteś w mniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 16:16 mamba30 napisała: > jureek napisał: > > Nie piszę w imieniu > > "wszystkich", jak Mamba. > > Jura > > owszem, użyłam słowa "wszystkim", co pewnie nie jest adekwatne do > rzeczywistości, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie popierał wredne i > czepliwe jednostki. fakt. przypomnial mi sie pewien plutek w tym momencie. wiesz kogo mam na mysli:) Nawet nie próbuję wnikać w powody tego... Więc się teraz > poprawiam - zrobiłaby większości przysługę, a Ty możesz teraz spokojnie > odetchnąć - jesteś w mniejszości. pewno gdzies ankiete przeprowadzilas. niech zgadne: wypelnilas ja ty i twoj narzyczony-plutek. kogos pominelam? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 17:37 pewno gdzies ankiete przeprowadzilas. niech zgadne: wypelnilas ja ty i twoj > narzyczony-plutek. kogos pominelam? ********** Owszem. Mnie pominęłaś Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 17:47 jaa_ga napisała: > pewno gdzies ankiete przeprowadzilas. niech zgadne: wypelnilas ja ty i twoj > > narzyczony-plutek. kogos pominelam? > ********** > Owszem. Mnie pominęłaś jak moglam zapomniec o elagnackiej jadze, ktorej dobre maniery sloma z butow wychodza? no jak???? no przeciez jeszcze tak niedawno zaczepila mnie reperezentujac swoja klase. nie powiem jaka, bo nie lubie brzydkich wyrazow:) o ja niwdzieczna! przewaga nie tylko liczebna teraz jest, ale biorac i pod uwage poziom wypowiedzi coniektorych (czytaj wszystkich ankietowanych) i wagowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 17:57 jak moglam zapomniec o elagnackiej jadze, ktorej dobre maniery sloma z butow > wychodza? ************** No comments Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 18:08 jaa_ga napisała: > jak moglam zapomniec o elagnackiej jadze, ktorej dobre maniery sloma z butow > > wychodza? > ************** > No comments mam tylko nadzieje, ze to nie przejawy amnezji zalosna nauczycielko atakow "z klasa". Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 18:10 mam tylko nadzieje, ze to nie przejawy amnezji zalosna nauczycielko atakow "z > klasa". ******************** :))))))))))) rozśmieszasz mnie do łez :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 18:48 jaa_ga napisała: > mam tylko nadzieje, ze to nie przejawy amnezji zalosna nauczycielko atakow "z > > klasa". > ******************** > :))))))))))) > rozśmieszasz mnie do łez :))))))))) wygrywasz: bo ty masz tak zalosnie malo do powiedzenia, ze jestes tylko nudna. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 16:00 mamba30 napisała: po praz pierwszy zdalam ci to pytanie, wiec nie bardzo masz tutaj powod by mi zarzucac, ze jestem nudna czy monotematyczna. za to ton twojej wypowiedzi wskazuje wyraznie, ze pytania ci sie nie spodobalo. ciekawe dlaczego?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 16:04 już wcześniej Ci napisałam, że jakakolwiek dyskusja z Toba nie ma sensu. czepiasz się bezsensownie większości forumowych wypowiedzi, do każdej musisz dodać swoje 5 groszy i używasz inwektyw... Znam ciekawsze osoby do rozmowy, niż Ty... PS. przestań wiecznie węszyć spiski wokół siebie, bo popadniesz w paranoję, o ile już to nie nastapiło Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 16:13 mamba30 napisała: > już wcześniej Ci napisałam, że jakakolwiek dyskusja z Toba nie ma sensu. alez ja ciebie nie prosilam o dyskusje, zadalam ci tylko jedno pytanie. nie chcesz - nie odpowiadaj, ale nie ma powodu sie denerwowac, ani obrazac. > czepiasz się bezsensownie większości forumowych wypowiedzi, wydaje mi sie, ze na tym wlasnie polega forum. na innym watku ty mnie zaczepialas i nie robilam scen tylko grzecznie poinformowlam na ile mnie intersuje twoja opinia na moj skromny temat. do każdej musisz > dodać swoje 5 groszy i używasz inwektyw... czybym uzyla wobec ciebie? gdzie? Znam ciekawsze osoby do rozmowy, niż > > Ty... z wzajemnoscia niewatpliwie, ale nie widze zwiazku. > PS. przestań wiecznie węszyć spiski wokół siebie a o jakich konkretnie spiskach mowisz i gdzie ja ich niby "wesze"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitu-pitu Re: poszperaj sobie mambo, np. w archiwum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:25 tegoż forum, również szukaj nicka admin_kobieta czy jakoś tam - kumoterstwo to łagodnie napisane :)) mamba30 napisała: > a czegóż Ty chcesz od naszej Owcy???? Porządna jednostka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: poszperaj sobie mambo, np. w archiwum 24.08.05, 16:41 nie znam takiego nick'a, a o Owcy napisałam to, co myślę. Nie miałam z Nią żadnych zatargów, nie robię scen, jak moje wątki lądują na oślej, ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitu-pitu Re: poszperaj sobie mambo, np. w archiwum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:43 To się jej przy okazji zapytaj - a przy okazji przekaż pozdrowienia dla jej psiapsiółki soczewnicy czy jakoś tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: poszperaj sobie mambo, np. w archiwum 24.08.05, 16:49 problem w tym, że nie znam Owcy, więc też trudno będzie sie Jej o cokolwiek zapytać... Nie rozumiem też, dlaczego uparliście się, że mamy jakieś kumoterstwo, ale w końcu jest ponoć wolność słowa.. Możesz przecież zrobić to sam, wysyłając maila Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: poszperaj sobie mambo, np. w archiwum 24.08.05, 17:00 Ale tu nikogo to nie interesuje, ze nie znasz Owcy, mnie czy jeszcze tam kogos. ze nic nie mowi Ci login Soczewicy czy Szkodnika. Maja kaprys, zeby tym razem obstawic strone kapusia i jestes wielbladem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: poszperaj sobie mambo, np. w archiwum 24.08.05, 17:20 no cóż, skoro ich to kręci... na całe szczęście urzęduję na ciekawszym forum, gdzie można się pośmiać, wymienić opinie, czy poznać ciekawych ludzi... Jak wchodzę sporadycznie tutaj, to mam wrażenie, że większość forumowiczów postawiła sobie za zadanie plucie jadem i oczernianie... Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: poszperaj sobie mambo, np. w archiwum 24.08.05, 22:44 No w sumie glupio zrobilam, ze stanelam publicznie przeciwko Zawodowemu hipokrycie. Gdybym tego nie zrobila, to on zostalby tu styrany za kapowanie. Ale jako, ze aes stanal po drugiej stronie barykady- dostaje Ci sie z mojej winy. Przepraszam. @ Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Do Betty 25.08.05, 08:45 ja się absolutnie nie gniewam i nie mam do Ciebie żalu :))) Hipokryta już dostał za swoje, chociaż i tak niewiele zrozumiał... Napisałaś, co uważałaś za stosowne. A mi to wisi kalafiorem, czy ludzie z tego forum mnie lubią, czy nie i nie urażają mnie absolutnie Ich opinie na mój temat. Jak już wcześniej pisałam, mam forum, na którym się udzielam i na którym jest naprawdę sympatycznie :))) Tutaj zaglądam sporadycznie, jeszcze bardziej sporadycznie coś napiszę, a czuć to mogę jedynie żal, ponieważ część tutejszych forumowiczów kieruje się jakimiś "dziwnymi" zasadami, które zamiast Ich zbliżać do siebie, jako ludzi, to dzielą i doprowadzają do sprzeczek... Odpowiedz Link Zgłoś
messja do obu pan - ku przemysleniu 25.08.05, 10:14 mamba30 napisała: > > kieruje się jakimiś "dziwnymi" zasadami, które zamiast Ich zbliżać do siebie, > jako ludzi, to dzielą i doprowadzają do sprzeczek... wzruszajace. i pomyslec, ze pisze to dokladnie ta sama osoba, ktora na innym watku rownolegle popisuje sie wyjatkowym chamstwem i glupota. faktycznie jestes z betty ekspertem od hipokryzji. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Messja... 25.08.05, 10:20 miałaś już się nie odzywać do mnie, więc po co ten komentarz??? Czyzby zabrakło postów na forum do odpisywania??? Jak sobie przeanalizowałam twój nick, to jesteś wszędzie. Rozlewasz się po tym forum, wątkach i postach, jak jakaś obślizgła maź... To jest juz chore... Odpowiedz Link Zgłoś
messja z wyrazami wspolczucia 25.08.05, 10:54 mamba30 napisała: > miałaś już się nie odzywać do mnie, więc po co ten komentarz??? cos ci sie calkowicie pomerdalo: to ty twierdzials, ze jestem nudna, a nawet sie pozegnalas. przypomniec? > > postów na forum do odpisywania??? Jak sobie przeanalizowałam twój nick, to > jesteś wszędzie. Rozlewasz się po tym forum, wątkach i postach, jak jakaś > obślizgła maź... To jest juz chore... chore to trafne slowo na wyrazenie stanu osoby, ktora z jednej strony w obrzydliwy sposob kogos zaczepia, a zdrugiej sie uskarza, ze tego kogos wszedzi widzi. jeszcze lepsze byloby:"paranoja". popros calkiem_nowa kolezanke betty o pomoc. zna sie na srodkach farmakologicznych bo sama przez to przechodzila. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: z wyrazami wspolczucia 25.08.05, 11:52 messja napisała: > popros calkiem_nowa kolezanke betty o pomoc. zna sie na srodkach > farmakologicznych bo sama przez to przechodzila. Nie wiem na ile to prawda, ale jeśli to prawda, to tym razem, Messjo, przegięłaś. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzień Re: z wyrazami wspolczucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=27230052&a=27433618 Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: z wyrazami wspolczucia 25.08.05, 12:06 dzieki. dokladnie o to chodzilo. mam nadzieje, ze to wystarczy by calkowicie rozwiac watpliwosci jurka. Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: z wyrazami wspolczucia 25.08.05, 14:02 Odnosnie farmakologicznego leczenia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=27230052&a=27383383 Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: z wyrazami wspolczucia 25.08.05, 14:26 betty napisała: > Odnosnie farmakologicznego leczenia > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=27230052&a=27383383 > Czego ma dowodzić ten link? Ze Maja stosuje moralnie b. wątpliwe argumenty w dyskusji, dugerując, że Messja powinna brać jakieś tabletki? Samobója sobie strzelasz, czy co? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: z wyrazami wspolczucia 25.08.05, 17:57 jureek napisał: > betty napisała: > > > Odnosnie farmakologicznego leczenia > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=27230052&a=27383383 > > > > Czego ma dowodzić ten link? Ze Maja stosuje moralnie b. wątpliwe argumenty w > dyskusji, dugerując, że Messja powinna brać jakieś tabletki? Samobója sobie > strzelasz, czy co? > Jura normalnie przy takiej rece opadaja:( Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: z wyrazami wspolczucia 25.08.05, 23:13 Jurek, mam tylko jedno pytanie: Dlaczego rownasz w dol? Na tym forum jest tylko jedna osoba, ktorej moze imponowac riposta z tak niskiej polki ( czyt. oderwana od rzeczywistosci, urojona). Dorosly, wyksztalcony, inteligenty facet, a tak beznadziejnie zacietwierzony. Ech. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: z wyrazami wspolczucia 26.08.05, 10:05 betty napisała: > Jurek, mam tylko jedno pytanie: Dlaczego rownasz w dol? > Na tym forum jest tylko jedna osoba, ktorej moze imponowac riposta z tak > niskiej polki ( czyt. oderwana od rzeczywistosci, urojona). > Dorosly, wyksztalcony, inteligenty facet, a tak beznadziejnie zacietwierzony. > Ech. Betty, czy jedynym celem pisania na forum jest chęć zaimponowania komuś? Dlaczego imputujesz mi takie motywy? Czyżbyś sądziła po sobie? Przeważnie piszę na forum, żeby wyrazić _swoje_ zdanie, czasami też pytam, gdy czegoś nie rozumiem. Tak właśnie było w powyższym poście, ale, jak to zwykle z Tobą bywa, nie doczekałem się odpowiedzi, bo zamiast zajęłaś się oceną mojej skromnej osoby. Czy moje beznadziejne zacietrzewienie polega na tym, że nie chcę dołączyć do nagonki na Messję? Pozdrawiam Jura Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: z wyrazami wspolczucia 26.08.05, 10:19 jureek napisał: > betty napisała: > > > Jurek, mam tylko jedno pytanie: Dlaczego rownasz w dol? > > Na tym forum jest tylko jedna osoba, ktorej moze imponowac riposta z tak > > niskiej polki ( czyt. oderwana od rzeczywistosci, urojona). > > Dorosly, wyksztalcony, inteligenty facet, a tak beznadziejnie zacietwierz > ony. > > Ech. > > Betty, czy jedynym celem pisania na forum jest chęć zaimponowania komuś? > Dlaczego imputujesz mi takie motywy? Czyżbyś sądziła po sobie? Przeważnie piszę > na forum, żeby wyrazić _swoje_ zdanie, czasami też pytam, gdy czegoś nie > rozumiem. Tak właśnie było w powyższym poście, ale, jak to zwykle z Tobą bywa, > nie doczekałem się odpowiedzi, bo zamiast zajęłaś się oceną mojej skromnej > osoby. Czy moje beznadziejne zacietrzewienie polega na tym, że nie chcę dołączy > ć > do nagonki na Messję? malo rogarnieta calkiem_nowa kolezanka betty i jakas sfrustrowana wife_to_be to jeszcze nie nagonka. bez przesady. mam wrazenie, ze chodzi o styl wypowiedzi. gdybys, za przykladem zapodanym w linku betty, dal riposte w stylu: "ktora tabletke wybierasz betty?" okazalby sie, ze jest to riposta z gornej polki( czyt. nieoderwana od rzeczywistosci, nieurojona). a Ty pozostalbys wyksztalconym, inteligentym facetem i do tego: zupelnie niezacietwierzonym. mysle, ze o to z tym linkiem chodzilo; zeby pokazac jak sie zdaniem betty dyskutuje sie na wyzszych polkach. normalnie innej mozliwosci nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: z wyrazami wspolczucia 26.08.05, 10:50 messja napisała: > mysle, ze o to z tym linkiem chodzilo; zeby pokazac jak sie zdaniem betty > dyskutuje sie na wyzszych polkach. > > normalnie innej mozliwosci nie ma. > Całkiem możliwe, że o to jej chodziło, ale nie wykluczam i innych możliwości. Mógł się na przykład Betty nie ten link wkleić, który chciała. No, ale jeśli ona sama wyjaśnić nie chce, to pozostają tylko spekulacje, o co jej chodziło. Pozdrawiam Jura Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: z wyrazami wspolczucia 02.09.05, 15:16 jureek napisał: > Betty, czy jedynym celem pisania na forum jest chęć zaimponowania komuś? > Dlaczego imputujesz mi takie motywy? Czyżbyś sądziła po sobie? Juurek, nie chcialam Ci ublizyc, ale niestety ostanimi czasy czesc Twoich wypowiedzi tak wyglada. Co w sumie smutne jest, bo zawsze byles jednym z niewielu, z ktorymi mozna bylo rzeczowo porozmawiac. Szczerze ubolewam nad ta matamorfoza. Przeważnie piszę > na forum, żeby wyrazić _swoje_ zdanie, czasami też pytam, gdy czegoś nie > rozumiem. Tak właśnie było w powyższym poście, ale, jak to zwykle z Tobą bywa, > nie doczekałem się odpowiedzi, bo zamiast zajęłaś się oceną mojej skromnej > osoby. Jakie pytanie taka odpowiedz. Czy moje beznadziejne zacietrzewienie polega na tym, że nie chcę dołączy > ć > do nagonki na Messję? ;-) Jakiej nagonki na Messje?? Widzisz, na tym wlasnie polega Twoje zacietwierzenie. Na sile starasz sie stanac w obronie kogos, kogo 99% aktywnosci na forum to ofensywa. Ja rozumiem- walczycie ramie w ramie w imie Waszych racji, ale po co naginasz do tego stopnia? Kto z czytelnikow tego forum da sie przekonac, ze to Messja jest ofiara? Poza tym nie zrozumiales o co chodzi w watku, do ktorego podala linki Messja. Mam jedynie nadzieje, ze myslisz na tyle trzezwo, zeby nie zawierzac teorii w/w. Rowniez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: z wyrazami wspolczucia 02.09.05, 22:19 betty napisała: > Poza tym nie zrozumiales o co chodzi w watku, do ktorego podala linki Messja. nie wiem normalnie co mi sie bardziej w tym zdaniu podoba: sugestja, ze to jureek niezrozumial czy informacja, ze to ja podalam linki. poddaje sie: oba sa za..e:) Odpowiedz Link Zgłoś
betty Mamba ;-) 25.08.05, 14:05 Nie pogadamy tutaj po ludzkiemu. Jestes napietnowana znajomoscia ze mna. Tak samo jak i Maja. Ona tego NIGDY nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Mamba ;-) 25.08.05, 14:25 betty napisała: > Nie pogadamy tutaj po ludzkiemu. Jestes napietnowana znajomoscia ze mna. Tak > samo jak i Maja. > Ona tego NIGDY nie zrozumie. Przesadzasz. Nigdy nie wypierałem się znajomości z Tobą (oczywiście wirtualnej), a jakoś napiętnowany się nie czuję. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
messja Jura 25.08.05, 18:11 jureek napisał: > betty napisała: > > > Nie pogadamy tutaj po ludzkiemu. Jestes napietnowana znajomoscia ze mna. > Tak > > samo jak i Maja. > > Ona tego NIGDY nie zrozumie. > > Przesadzasz. Nigdy nie wypierałem się znajomości z Tobą (oczywiście wirtualnej) > , > a jakoś napiętnowany się nie czuję. > Jura daj spokoj. betty (podobnie jak w wypadku masowych wlaman) tworzy dramatyczny spektakl, ktory nie musi miec wiele wspolnego z faktami, ale za to ile rozrywki nam dostarcza! teraz oto roztacza obraz jej serdecznych przyjaciol bezwglednie i okrutnie przesladowanych przez bezkompromisowa messje. kto by sie przejmowal przy tym takim szczegolem, ze to nie ja szukalam watpliwej przyjemnosci poznania prawdziwych, czy tez specjalnie powolanych na te okazje, znajomych betty. i nie ma tez znaczenia, ze calkiem_nowa nawet bezczelnie reklamowala sie w sygnaturce, ze jedynym celem powolania jej loginu sa pyskowki ze mna. nic to - wytrze sie gumka. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Mamba ;-) 25.08.05, 17:58 betty napisała: > Nie pogadamy tutaj po ludzkiemu. Jestes napietnowana znajomoscia ze mna. Tak > samo jak i Maja. > Ona tego NIGDY nie zrozumie. rotfl:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszperaj sobie mambo, np. w archiwum 24.08.05, 17:36 betty napisała: > Ale tu nikogo to nie interesuje, ze nie znasz Owcy, ... bla bla... od razu widac, ze betty nie jest "stad" przechodzila tylko przypadkiem, tak jak przypadkiem zdemaskowala afere "masowych wlaman na kata" czy jak przypadkiem, wyrasta w jej obronie calkiem_nowa koleznka. nie wspominajac juz calkiem, ze udzial betty w wielu pyskowka i chamskich atakach to tez farmalogicznie czysty PRZYPADEK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitu-pitu Re:siemanko betty, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 18:18 a może przypomnieć, skąd się wzięło się, tutaj i kiedyś, nowe słowo: "betcenie" ?:) > Ale tu nikogo to nie interesuje, ze nie znasz Owcy, mnie czy jeszcze tam kogos. > > ze nic nie mowi Ci login Soczewicy czy Szkodnika. > Maja kaprys, zeby tym razem obstawic strone kapusia i jestes wielbladem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzień Re:siemanko betty, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 18:40 Te, orangutan, powinno być 'bettcenie'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitu-pitu Re: tylko spolszczyłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 20:11 małpiszonie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy widzę że masz tendencję do upraszczania sobie i innym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 20:44 Czyżby dawał o sobie znać nawyk protowania bananów, które rzucają Ci do klatki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitu-pitu Re: a już wieczór, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:10 czy wpuścili ciebie z klatki (czyt. chwilowo nie ma twojej forumowej treserki) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzień Re: a już wieczór, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:26 > czy wpuścili ciebie z klatki (czyt. chwilowo nie ma twojej forumowej treserki)? Jakież wyszukane metafory, drogi orangutanie. Zaskakujesz mnie tak mocno, jak mocno twe cielsko pokryte jest włosami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitu-pitu Re: rozdwojenie jaźni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:42 to przy tobie, skromny pawianie, pestka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitu-pitu Re: he, he "wolność słowa", IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 18:20 a kumoterstwo to łagodnie napisane - można użyć innych słów...... p.s.: no nie betty ?:) Odpowiedz Link Zgłoś