Dodaj do ulubionych

O w morde jeża ! Ja chromole !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:48
To wełniane cielątko znowu została aesem na forum "Kobieta".....

Nie ma to jak sprawdzony w bojach stary aktyw, no nie admini ?:)
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 06:30
      a czegóż Ty chcesz od naszej Owcy???? Porządna jednostka :)))
      • messja Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 10:22
        mamba30 napisała:

> a czegóż Ty chcesz od naszej Owcy???? Porządna jednostka :)))

czy dlatego, ze podobnie jak aes betty bierze strone twoja i twojego plujacego
        sie narzyczonego w "swinskich zapasach" z boskim?
        • mamba30 Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 13:37
          Messja, weź koło i puknij się w czoło... zrobisz wszystkim przysługę... z toba
          to się nawet rozmawiać nie chce, bo jesteś nudna i monotematyczna...
          • jureek Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 14:05
            mamba30 napisała:

> Messja, weź koło i puknij się w czoło... zrobisz wszystkim przysługę...

Bardzo nie lubię, gdy ktoś próbuje wypowiadać się w moim imieniu, nie zapytawszy
            nawet wcześniej jakie mam zdanie.
            Jura
            • zamek Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 15:09
              Za to Ty, Jureczku, uwielbiasz się wypowiadać w imieniu messji. Aż mnie korci
              spytać, jakie masz stawki...
              • jureek Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 15:49
                Zawsze wypowiadam się we własnym imieniu. Nie oznacza to, że moje zdanie na
                jakiś temat nie może pokrywać się ze zdaniem kogoś innego. Nie piszę w imieniu
                "wszystkich", jak Mamba.
                Jura
                • mamba30 Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 16:01
                  jureek napisał:

Nie piszę w imieniu
                  > "wszystkich", jak Mamba.
                  > Jura

owszem, użyłam słowa "wszystkim", co pewnie nie jest adekwatne do
                  rzeczywistości, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie popierał wredne i
                  czepliwe jednostki. Nawet nie próbuję wnikać w powody tego... Więc się teraz
                  poprawiam - zrobiłaby większości przysługę, a Ty możesz teraz spokojnie
                  odetchnąć - jesteś w mniejszości.
                  • messja Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 16:16
                    mamba30 napisała:

> jureek napisał:
                    >
                    > Nie piszę w imieniu
                    > > "wszystkich", jak Mamba.
                    > > Jura
                    >
                    > owszem, użyłam słowa "wszystkim", co pewnie nie jest adekwatne do
                    > rzeczywistości, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie popierał wredne i
                    > czepliwe jednostki.

fakt. przypomnial mi sie pewien plutek w tym momencie. wiesz kogo mam na mysli:)

Nawet nie próbuję wnikać w powody tego... Więc się teraz
                    > poprawiam - zrobiłaby większości przysługę, a Ty możesz teraz spokojnie
                    > odetchnąć - jesteś w mniejszości.

pewno gdzies ankiete przeprowadzilas. niech zgadne: wypelnilas ja ty i twoj
                    narzyczony-plutek. kogos pominelam?
                    • jaa_ga Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 17:37
                      pewno gdzies ankiete przeprowadzilas. niech zgadne: wypelnilas ja ty i twoj
                      > narzyczony-plutek. kogos pominelam?
                      Owszem. Mnie pominęłaś
                      • messja Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 17:47
                        jaa_ga napisała:

> pewno gdzies ankiete przeprowadzilas. niech zgadne: wypelnilas ja ty i twoj
                        > > narzyczony-plutek. kogos pominelam?
                        > **********
                        > Owszem. Mnie pominęłaś

jak moglam zapomniec o elagnackiej jadze, ktorej dobre maniery sloma z butow
                        wychodza?

no jak???? no przeciez jeszcze tak niedawno zaczepila mnie reperezentujac swoja
                        klase. nie powiem jaka, bo nie lubie brzydkich wyrazow:) o ja niwdzieczna!

przewaga nie tylko liczebna teraz jest, ale biorac i pod uwage poziom
                        wypowiedzi coniektorych (czytaj wszystkich ankietowanych) i wagowa:)
                        • jaa_ga Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 17:57
                          jak moglam zapomniec o elagnackiej jadze, ktorej dobre maniery sloma z butow
                          > wychodza?
                          No comments
                          • messja Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 18:08
                            jaa_ga napisała:

> jak moglam zapomniec o elagnackiej jadze, ktorej dobre maniery sloma z butow
                            > > wychodza?
                            > **************
                            > No comments

mam tylko nadzieje, ze to nie przejawy amnezji zalosna nauczycielko atakow "z
                            klasa".
                            • jaa_ga Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 18:10
                              mam tylko nadzieje, ze to nie przejawy amnezji zalosna nauczycielko atakow "z
                              > klasa".
                              :)))))))))))
                              rozśmieszasz mnie do łez :)))))))))
                              • messja Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 18:48
                                jaa_ga napisała:

> mam tylko nadzieje, ze to nie przejawy amnezji zalosna nauczycielko atakow "z
                                > > klasa".
                                > ********************
                                > :)))))))))))
                                > rozśmieszasz mnie do łez :)))))))))

wygrywasz: bo ty masz tak zalosnie malo do powiedzenia, ze jestes tylko nudna.
          • messja Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 16:00
            mamba30 napisała:

po praz pierwszy zdalam ci to pytanie, wiec nie bardzo masz tutaj powod by mi
            zarzucac, ze jestem nudna czy monotematyczna. za to ton twojej wypowiedzi
            wskazuje wyraznie, ze pytania ci sie nie spodobalo. ciekawe dlaczego?:)
            • mamba30 Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 16:04
              już wcześniej Ci napisałam, że jakakolwiek dyskusja z Toba nie ma sensu.
              czepiasz się bezsensownie większości forumowych wypowiedzi, do każdej musisz
              dodać swoje 5 groszy i używasz inwektyw... Znam ciekawsze osoby do rozmowy, niż
              Ty...
              PS. przestań wiecznie węszyć spiski wokół siebie, bo popadniesz w paranoję, o
              ile już to nie nastapiło
              • messja Re: O w morde jeża ! Ja chromole ! 24.08.05, 16:13
                mamba30 napisała:

> już wcześniej Ci napisałam, że jakakolwiek dyskusja z Toba nie ma sensu.

alez ja ciebie nie prosilam o dyskusje, zadalam ci tylko jedno pytanie. nie
                chcesz - nie odpowiadaj, ale nie ma powodu sie denerwowac, ani obrazac.

> czepiasz się bezsensownie większości forumowych wypowiedzi,

wydaje mi sie, ze na tym wlasnie polega forum. na innym watku ty mnie
                zaczepialas i nie robilam scen tylko grzecznie poinformowlam na ile mnie
                intersuje twoja opinia na moj skromny temat.

do każdej musisz
                > dodać swoje 5 groszy i używasz inwektyw...

czybym uzyla wobec ciebie? gdzie?

Znam ciekawsze osoby do rozmowy, niż
                >
                > Ty...

z wzajemnoscia niewatpliwie, ale nie widze zwiazku.

> PS. przestań wiecznie węszyć spiski wokół siebie

a o jakich konkretnie spiskach mowisz i gdzie ja ich niby "wesze"?
      • Gość: pitu-pitu Re: poszperaj sobie mambo, np. w archiwum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:25
        tegoż forum, również szukaj nicka admin_kobieta czy jakoś tam - kumoterstwo to
        łagodnie napisane :))

mamba30 napisała:

> a czegóż Ty chcesz od naszej Owcy???? Porządna jednostka :)))
        • mamba30 Re: poszperaj sobie mambo, np. w archiwum 24.08.05, 16:41
          nie znam takiego nick'a, a o Owcy napisałam to, co myślę. Nie miałam z Nią
          żadnych zatargów, nie robię scen, jak moje wątki lądują na oślej, ot co...
          • Gość: pitu-pitu Re: poszperaj sobie mambo, np. w archiwum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:43
            To się jej przy okazji zapytaj - a przy okazji przekaż pozdrowienia dla jej
            psiapsiółki soczewnicy czy jakoś tam :)
            • mamba30 Re: poszperaj sobie mambo, np. w archiwum 24.08.05, 16:49
              problem w tym, że nie znam Owcy, więc też trudno będzie sie Jej o cokolwiek
              zapytać... Nie rozumiem też, dlaczego uparliście się, że mamy jakieś
              kumoterstwo, ale w końcu jest ponoć wolność słowa.. Możesz przecież zrobić to
              sam, wysyłając maila
              • betty Re: poszperaj sobie mambo, np. w archiwum 24.08.05, 17:00
                Ale tu nikogo to nie interesuje, ze nie znasz Owcy, mnie czy jeszcze tam kogos.
                ze nic nie mowi Ci login Soczewicy czy Szkodnika.
                Maja kaprys, zeby tym razem obstawic strone kapusia i jestes wielbladem :-)
                • mamba30 Re: poszperaj sobie mambo, np. w archiwum 24.08.05, 17:20
                  no cóż, skoro ich to kręci... na całe szczęście urzęduję na ciekawszym forum,
                  gdzie można się pośmiać, wymienić opinie, czy poznać ciekawych ludzi... Jak
                  wchodzę sporadycznie tutaj, to mam wrażenie, że większość forumowiczów
                  postawiła sobie za zadanie plucie jadem i oczernianie...
                  • betty Re: poszperaj sobie mambo, np. w archiwum 24.08.05, 22:44
                    No w sumie glupio zrobilam, ze stanelam publicznie przeciwko Zawodowemu
                    hipokrycie. Gdybym tego nie zrobila, to on zostalby tu styrany za kapowanie.
                    Ale jako, ze aes stanal po drugiej stronie barykady- dostaje Ci sie z mojej
                    winy.
                    Przepraszam.
                    @
                    • mamba30 Do Betty 25.08.05, 08:45
                      ja się absolutnie nie gniewam i nie mam do Ciebie żalu :))) Hipokryta już
                      dostał za swoje, chociaż i tak niewiele zrozumiał... Napisałaś, co uważałaś za
                      stosowne. A mi to wisi kalafiorem, czy ludzie z tego forum mnie lubią, czy nie
                      i nie urażają mnie absolutnie Ich opinie na mój temat. Jak już wcześniej
                      pisałam, mam forum, na którym się udzielam i na którym jest naprawdę
                      sympatycznie :))) Tutaj zaglądam sporadycznie, jeszcze bardziej sporadycznie
                      coś napiszę, a czuć to mogę jedynie żal, ponieważ część tutejszych forumowiczów
                      kieruje się jakimiś "dziwnymi" zasadami, które zamiast Ich zbliżać do siebie,
                      jako ludzi, to dzielą i doprowadzają do sprzeczek...
                      • messja do obu pan - ku przemysleniu 25.08.05, 10:14
                        mamba30 napisała:

>
                        > kieruje się jakimiś "dziwnymi" zasadami, które zamiast Ich zbliżać do siebie,
                        > jako ludzi, to dzielą i doprowadzają do sprzeczek...

wzruszajace. i pomyslec, ze pisze to dokladnie ta sama osoba, ktora na innym
                        watku rownolegle popisuje sie wyjatkowym chamstwem i glupota.
                        faktycznie jestes z betty ekspertem od hipokryzji.
                        • mamba30 Messja... 25.08.05, 10:20
                          miałaś już się nie odzywać do mnie, więc po co ten komentarz??? Czyzby zabrakło
                          postów na forum do odpisywania??? Jak sobie przeanalizowałam twój nick, to
                          jesteś wszędzie. Rozlewasz się po tym forum, wątkach i postach, jak jakaś
                          obślizgła maź... To jest juz chore...
                          • messja z wyrazami wspolczucia 25.08.05, 10:54
                            mamba30 napisała:

> miałaś już się nie odzywać do mnie, więc po co ten komentarz???

cos ci sie calkowicie pomerdalo: to ty twierdzials, ze jestem nudna, a nawet
                            sie pozegnalas. przypomniec?

>
                            > postów na forum do odpisywania??? Jak sobie przeanalizowałam twój nick, to
                            > jesteś wszędzie. Rozlewasz się po tym forum, wątkach i postach, jak jakaś
                            > obślizgła maź... To jest juz chore...

chore to trafne slowo na wyrazenie stanu osoby, ktora z jednej strony w
                            obrzydliwy sposob kogos zaczepia, a zdrugiej sie uskarza, ze tego kogos wszedzi
                            widzi. jeszcze lepsze byloby:"paranoja".
                            popros calkiem_nowa kolezanke betty o pomoc. zna sie na srodkach
                            farmakologicznych bo sama przez to przechodzila.
                            • jureek Re: z wyrazami wspolczucia 25.08.05, 11:52
                              messja napisała:

> popros calkiem_nowa kolezanke betty o pomoc. zna sie na srodkach
                              > farmakologicznych bo sama przez to przechodzila.

Nie wiem na ile to prawda, ale jeśli to prawda, to tym razem, Messjo, przegięłaś.
                              Jura
                              • Gość: przechodzień Re: z wyrazami wspolczucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:56
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=27230052&a=27433618
                                • messja Re: z wyrazami wspolczucia 25.08.05, 12:06
                                  dzieki. dokladnie o to chodzilo.
                                  mam nadzieje, ze to wystarczy by calkowicie rozwiac watpliwosci jurka.
                                • betty Re: z wyrazami wspolczucia 25.08.05, 14:02
                                  Odnosnie farmakologicznego leczenia

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=27230052&a=27383383

• jureek Re: z wyrazami wspolczucia 25.08.05, 14:26
                                    betty napisała:

> Odnosnie farmakologicznego leczenia
                                    >
                                    > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=27230052&a=27383383
                                    >

Czego ma dowodzić ten link? Ze Maja stosuje moralnie b. wątpliwe argumenty w
                                    dyskusji, dugerując, że Messja powinna brać jakieś tabletki? Samobója sobie
                                    strzelasz, czy co?
                                    Jura
                                    • messja Re: z wyrazami wspolczucia 25.08.05, 17:57
                                      jureek napisał:

> betty napisała:
                                      >
                                      > > Odnosnie farmakologicznego leczenia
                                      > >
                                      > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=27230052&a=27383383
                                      > >
                                      >
                                      > Czego ma dowodzić ten link? Ze Maja stosuje moralnie b. wątpliwe argumenty w
                                      > dyskusji, dugerując, że Messja powinna brać jakieś tabletki? Samobója sobie
                                      > strzelasz, czy co?
                                      > Jura

normalnie przy takiej rece opadaja:(
                                    • betty Re: z wyrazami wspolczucia 25.08.05, 23:13
                                      Jurek, mam tylko jedno pytanie: Dlaczego rownasz w dol?
                                      Na tym forum jest tylko jedna osoba, ktorej moze imponowac riposta z tak
                                      niskiej polki ( czyt. oderwana od rzeczywistosci, urojona).
                                      Dorosly, wyksztalcony, inteligenty facet, a tak beznadziejnie zacietwierzony.
                                      Ech.
                                      • jureek Re: z wyrazami wspolczucia 26.08.05, 10:05
                                        betty napisała:

> Jurek, mam tylko jedno pytanie: Dlaczego rownasz w dol?
                                        > Na tym forum jest tylko jedna osoba, ktorej moze imponowac riposta z tak
                                        > niskiej polki ( czyt. oderwana od rzeczywistosci, urojona).
                                        > Dorosly, wyksztalcony, inteligenty facet, a tak beznadziejnie zacietwierzony.
                                        > Ech.

Betty, czy jedynym celem pisania na forum jest chęć zaimponowania komuś?
                                        Dlaczego imputujesz mi takie motywy? Czyżbyś sądziła po sobie? Przeważnie piszę
                                        na forum, żeby wyrazić _swoje_ zdanie, czasami też pytam, gdy czegoś nie
                                        rozumiem. Tak właśnie było w powyższym poście, ale, jak to zwykle z Tobą bywa,
                                        nie doczekałem się odpowiedzi, bo zamiast zajęłaś się oceną mojej skromnej
                                        osoby. Czy moje beznadziejne zacietrzewienie polega na tym, że nie chcę dołączyć
                                        do nagonki na Messję?
                                        Pozdrawiam
                                        Jura
                                        • messja Re: z wyrazami wspolczucia 26.08.05, 10:19
                                          jureek napisał:

> betty napisała:
                                          >
                                          > > Jurek, mam tylko jedno pytanie: Dlaczego rownasz w dol?
                                          > > Na tym forum jest tylko jedna osoba, ktorej moze imponowac riposta z tak
                                          > > niskiej polki ( czyt. oderwana od rzeczywistosci, urojona).
                                          > > Dorosly, wyksztalcony, inteligenty facet, a tak beznadziejnie zacietwierz
                                          > ony.
                                          > > Ech.
                                          >
                                          > Betty, czy jedynym celem pisania na forum jest chęć zaimponowania komuś?
                                          > Dlaczego imputujesz mi takie motywy? Czyżbyś sądziła po sobie? Przeważnie
                                          piszę
                                          > na forum, żeby wyrazić _swoje_ zdanie, czasami też pytam, gdy czegoś nie
                                          > rozumiem. Tak właśnie było w powyższym poście, ale, jak to zwykle z Tobą bywa,
                                          > nie doczekałem się odpowiedzi, bo zamiast zajęłaś się oceną mojej skromnej
                                          > osoby. Czy moje beznadziejne zacietrzewienie polega na tym, że nie chcę
                                          dołączy
                                          > ć
                                          > do nagonki na Messję?

malo rogarnieta calkiem_nowa kolezanka betty i jakas sfrustrowana wife_to_be to
                                          jeszcze nie nagonka. bez przesady.
                                          mam wrazenie, ze chodzi o styl wypowiedzi.
                                          gdybys, za przykladem zapodanym w linku betty, dal riposte w stylu:
                                          "ktora tabletke wybierasz betty?"
                                          okazalby sie, ze jest to riposta z gornej polki( czyt. nieoderwana od
                                          rzeczywistosci, nieurojona).
                                          a Ty pozostalbys wyksztalconym, inteligentym facetem i do tego: zupelnie
                                          niezacietwierzonym.

mysle, ze o to z tym linkiem chodzilo; zeby pokazac jak sie zdaniem betty
                                          dyskutuje sie na wyzszych polkach.

normalnie innej mozliwosci nie ma.
                                          • jureek Re: z wyrazami wspolczucia 26.08.05, 10:50
                                            messja napisała:

> mysle, ze o to z tym linkiem chodzilo; zeby pokazac jak sie zdaniem betty
                                            > dyskutuje sie na wyzszych polkach.
                                            >
                                            > normalnie innej mozliwosci nie ma.
                                            >

Całkiem możliwe, że o to jej chodziło, ale nie wykluczam i innych możliwości.
                                            Mógł się na przykład Betty nie ten link wkleić, który chciała. No, ale jeśli ona
                                            sama wyjaśnić nie chce, to pozostają tylko spekulacje, o co jej chodziło.
                                            Pozdrawiam
                                            Jura
                                        • betty Re: z wyrazami wspolczucia 02.09.05, 15:16
                                          jureek napisał:

> Betty, czy jedynym celem pisania na forum jest chęć zaimponowania komuś?
                                          > Dlaczego imputujesz mi takie motywy? Czyżbyś sądziła po sobie?

Juurek, nie chcialam Ci ublizyc, ale niestety ostanimi czasy czesc Twoich
                                          wypowiedzi tak wyglada. Co w sumie smutne jest, bo zawsze byles jednym z
                                          niewielu, z ktorymi mozna bylo rzeczowo porozmawiac. Szczerze ubolewam nad ta
                                          matamorfoza.

Przeważnie piszę
                                          > na forum, żeby wyrazić _swoje_ zdanie, czasami też pytam, gdy czegoś nie
                                          > rozumiem. Tak właśnie było w powyższym poście, ale, jak to zwykle z Tobą bywa,
                                          > nie doczekałem się odpowiedzi, bo zamiast zajęłaś się oceną mojej skromnej
                                          > osoby.

Jakie pytanie taka odpowiedz.

Czy moje beznadziejne zacietrzewienie polega na tym, że nie chcę dołączy
                                          > ć
                                          > do nagonki na Messję?

;-) Jakiej nagonki na Messje??
                                          Widzisz, na tym wlasnie polega Twoje zacietwierzenie. Na sile starasz sie
                                          stanac w obronie kogos, kogo 99% aktywnosci na forum to ofensywa.
                                          Ja rozumiem- walczycie ramie w ramie w imie Waszych racji, ale po co naginasz
                                          do tego stopnia? Kto z czytelnikow tego forum da sie przekonac, ze to Messja
                                          jest ofiara?
                                          Poza tym nie zrozumiales o co chodzi w watku, do ktorego podala linki Messja.
                                          Mam jedynie nadzieje, ze myslisz na tyle trzezwo, zeby nie zawierzac teorii w/w.

Rowniez pozdrawiam
                                          • messja Re: z wyrazami wspolczucia 02.09.05, 22:19
                                            betty napisała:

> Poza tym nie zrozumiales o co chodzi w watku, do ktorego podala linki Messja.

nie wiem normalnie co mi sie bardziej w tym zdaniu podoba: sugestja, ze to
                                            jureek niezrozumial czy informacja, ze to ja podalam linki. poddaje sie: oba
                                            sa za..e:)
                      • betty Mamba ;-) 25.08.05, 14:05
                        Nie pogadamy tutaj po ludzkiemu. Jestes napietnowana znajomoscia ze mna. Tak
                        samo jak i Maja.
                        Ona tego NIGDY nie zrozumie.
                        • jureek Re: Mamba ;-) 25.08.05, 14:25
                          betty napisała:

> Nie pogadamy tutaj po ludzkiemu. Jestes napietnowana znajomoscia ze mna. Tak
                          > samo jak i Maja.
                          > Ona tego NIGDY nie zrozumie.

Przesadzasz. Nigdy nie wypierałem się znajomości z Tobą (oczywiście wirtualnej),
                          a jakoś napiętnowany się nie czuję.
                          Jura
                          • messja Jura 25.08.05, 18:11
                            jureek napisał:

> betty napisała:
                            >
                            > > Nie pogadamy tutaj po ludzkiemu. Jestes napietnowana znajomoscia ze mna.
                            > Tak
                            > > samo jak i Maja.
                            > > Ona tego NIGDY nie zrozumie.
                            >
                            > Przesadzasz. Nigdy nie wypierałem się znajomości z Tobą (oczywiście
                            wirtualnej)
                            > ,
                            > a jakoś napiętnowany się nie czuję.
                            > Jura

daj spokoj. betty (podobnie jak w wypadku masowych wlaman) tworzy dramatyczny
                            spektakl, ktory nie musi miec wiele wspolnego z faktami, ale za to ile rozrywki
                            nam dostarcza!
                            teraz oto roztacza obraz jej serdecznych przyjaciol bezwglednie i okrutnie
                            przesladowanych przez bezkompromisowa messje.
                            kto by sie przejmowal przy tym takim szczegolem, ze to nie ja szukalam
                            watpliwej przyjemnosci poznania prawdziwych, czy tez specjalnie powolanych na
                            te okazje, znajomych betty. i nie ma tez znaczenia, ze calkiem_nowa nawet
                            bezczelnie reklamowala sie w sygnaturce, ze jedynym celem powolania jej loginu
                            sa pyskowki ze mna. nic to - wytrze sie gumka.
                        • messja Re: Mamba ;-) 25.08.05, 17:58
                          betty napisała:

> Nie pogadamy tutaj po ludzkiemu. Jestes napietnowana znajomoscia ze mna. Tak
                          > samo jak i Maja.
                          > Ona tego NIGDY nie zrozumie.

rotfl:)
                • messja Re: poszperaj sobie mambo, np. w archiwum 24.08.05, 17:36
                  betty napisała:

> Ale tu nikogo to nie interesuje, ze nie znasz Owcy, ... bla bla...

od razu widac, ze betty nie jest "stad" przechodzila tylko przypadkiem, tak jak
                  przypadkiem zdemaskowala afere "masowych wlaman na kata" czy jak przypadkiem,
                  wyrasta w jej obronie calkiem_nowa koleznka. nie wspominajac juz calkiem, ze
                  udzial betty w wielu pyskowka i chamskich atakach to tez farmalogicznie czysty
                  PRZYPADEK.
                • Gość: pitu-pitu Re:siemanko betty, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 18:18
                  a może przypomnieć, skąd się wzięło się, tutaj i kiedyś, nowe
                  słowo: "betcenie" ?:)

> Ale tu nikogo to nie interesuje, ze nie znasz Owcy, mnie czy jeszcze tam
                  kogos.
                  >
                  > ze nic nie mowi Ci login Soczewicy czy Szkodnika.
                  > Maja kaprys, zeby tym razem obstawic strone kapusia i jestes wielbladem :-)
                  • Gość: przechodzień Re:siemanko betty, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 18:40
                    Te, orangutan, powinno być 'bettcenie'.
                    • Gość: pitu-pitu Re: tylko spolszczyłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 20:11
                      małpiszonie !
                      • Gość: calkiem_nowy widzę że masz tendencję do upraszczania sobie i innym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 20:44
                        Czyżby dawał o sobie znać nawyk protowania bananów, które rzucają Ci do klatki?
                        • Gość: pitu-pitu Re: a już wieczór, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:10
                          czy wpuścili ciebie z klatki (czyt. chwilowo nie ma twojej forumowej treserki) ?
                          • Gość: przechodzień Re: a już wieczór, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:26
                            > czy wpuścili ciebie z klatki (czyt. chwilowo nie ma twojej forumowej treserki)?

Jakież wyszukane metafory, drogi orangutanie. Zaskakujesz mnie tak mocno, jak mocno
                            twe cielsko pokryte jest włosami.
                            • Gość: pitu-pitu Re: rozdwojenie jaźni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:42
                              to przy tobie, skromny pawianie, pestka.
              • Gość: pitu-pitu Re: he, he "wolność słowa", IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 18:20
                a kumoterstwo to łagodnie napisane - można użyć innych słów......

p.s.: no nie betty ?:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka