Dodaj do ulubionych

ŻĄDAM !!!!!

20.10.05, 23:56
zeby byla jakas netykieta dla adminow!!!
nie moze tak byc ze admin przemosi moj watek a ja nawet nic a nic o tym nie
wiem....watek zyje sobie swoim zyciem a ja nawte nie moge bronic swego zdania

żądam zeby admin byl zobowiazany informowac o tym

Żadam zeby na kazdym z forow publicznych byla jasno sformuowana temtyka i
zeby admini nie sugerowali sie tylko swoim zdaniem ... przyklad admin wyzuca
watki o pilce noznej bo nie sa zwiazane z tematyka "forum mezczyzna" a
admin "Forum kobieta" pozwala pisac o polityce ... to pilka nozna to nie jest
tematyka mezczyzn??

jesli mezczyna na forum mezczyzna nie moze pisac o pilce bo jest na to
specjalne forum to co do cholery jest tematem zwiazanym z mezczyna jest na
wszystko sa porobione fora tematyczne??
Obserwuj wątek
    • anaiss Re: ŻĄDAM !!!!! 20.10.05, 23:59
      Musisz żądać małymi literami.
      I na abuse.
      • tygrysio_misio Re: ŻĄDAM !!!!! 21.10.05, 00:07
        a niby to dlaczego

to o pisaniu malymi literami to raczej jest zalecenie dla tych ktorzy nie
        wiedza ze jak sie pisze wielkimi to sie krzyczy...a ja moge wykrzyczec swoje
        poglady

pozatym chce rozpoczac polemike na temat netykiety dla adminow jawnie dostepnej
        dla wszystkich...wtedy jak cos bedzie nie tak to wszyscy beda wiedzieli co
        admin zrobil zle i beda mogli skarzyc sie na abuse

pozatym uwazam ze zapis o tym ze pisac trzeba na tematy zwiazne z forum jest
        glupi jesli chodzi o forum mezczyzna..wiec chce konkretnych przepisow..np co
        dotyczny tematyki mezczyzna

dlaczego admin forum "Mezczyna" wycinal watki o pilce a zostawial o damskich
        podkolanowkach?? w takim przyapdku skarzenie sie owocuje informacja zwrotna ze
        post nie byl na temat i zeby pisac osobiscie do admina ... chce wiedxziec co
        nie jest na temat mezczyzny bo juz mi sie myli
        ]
        • anaiss Re: ŻĄDAM !!!!! 21.10.05, 00:13
          takie są teraz wytyczne ;)
          • tygrysio_misio Re: ŻĄDAM !!!!! 21.10.05, 00:24
            a ja chce jaliejs listy...wiec wysowam wniosek

na temat "mezczynay" jest pilka norna,motory,polityka,zarty o cyckach:), glenie

natomiast nie jest na temat "mezczyna" rozmowa o tym ze facet zdradza,jest
            wstydliwy,zapomnial o urodzinach...na takie tematy plotkujemy na
            forum "pogaduchy" albo jak to Daibelek mowli na forum poradnika domowego
    • tebe Re: ŻĄDAM !!!!! 21.10.05, 08:48
      Poza wszystkim, to co Ty, Zola jesteś?
      Nie krzyczałbyś toby się łatwiej gadało.

> Żadam zeby na kazdym z forow publicznych byla jasno sformuowana temtyka i
      > zeby admini nie sugerowali sie tylko swoim zdaniem ... przyklad admin wyzuca

Bardzo sensowne.
      • b.pascal Re: ŻĄDAM !!!!! 21.10.05, 19:47
        tebe napisał:

> > zeby admini nie sugerowali sie tylko swoim zdaniem ...
        >
        > Bardzo sensowne.

Tak jest wprowadźmy zasadę vox populi vox dei i instytucję referendum. Będziemy
        poddawać pod głosowanie, które wątki usunąć/przenieść, a które zostawić. To
        dodatkowo zwiększy aktywność na forach i rozpali emocje. Teraz na forum co jakiś
        czas pojawiają się głosy, żeby jakieś wątki wywalić, bo sa głupie, dziecinne,
        powtarza się ich tematyka, itd.,itp. Ja bardzo chętnie będę spełniał takie
        życzenia, o ile upoważni mnie do tego "głos ludu" (nie mylić z "Trybuną Ludu")
        wyrażonym w takim referendum. Dziś nie mam do tego podstaw. Ewentualnie stwórzmy
        Rady Forów i im przekażmy władze opiniowania, co się na forum nadaje, a co nie.
        Cała władza w ręce rad, jak mawiał towarzysz Lenin! ;)))
        • tygrysio_misio Re: ŻĄDAM !!!!! 21.10.05, 21:17
          a nie sadzisz ze wystarczy jesli sie jasno zadeklaruje ze tematyka mezczyzny
          jest: pilka nozna,gole babki,cycki,o polityce mezczyzni moga tez rozmawiac

jesli do kazdego z postow na powyzszy temat jest odpowiedz admina "jest na ten
          temat osobne forum" to o czym maja rozmawiac mezczyzni??

z Twojej dzialalnosci kiedys mogly pozostawac tam tylko watki o
          tematyce "Dlaczego on mnie zostawil" albo "czy jestem zdradzana" lub tez "mam
          285cm wzrostu,czy podobam sie facetom"

teraz jest lepiej i nie kasujesz moich watkow o pilce:))
          ale jednek czasem pojawaiaja sie kontrowersyjne ciecia i tylko temu sugeruje
          wypisac jasno i wyraznie jakimi dziedzinami zajmuje sie facet
          • b.pascal Re: ŻĄDAM !!!!! 22.10.05, 11:00
            Nie da się enumeratywnie wymienic wszystkich tematów, jakie można poruszać na
            forum Mężczyzna. Tego jest po prostu za dużo. I nigdy nie byłoby pewności, że
            wymieniło się wszystkie. Dlatego łatwiej jest określić, o czym na forum
            Mężczyzna pisać się nie powinno. I tutaj moja propozycja jest taka, że biorąc
            pod uwagę bez wątpienia towarzyski charakter forum politykę uprawiać na forach
            Kraj, Świat, Wydarzenia, etc. Ponadto przyjąłem zasadę, że jeżeli istnieje na
            portalu forum o węższym zakresie tematyki, na które dany temat bez wątpienia
            pasuje, to proponuję właśnie tam go poruszać. Po to są na portalu utworzone fora
            tematyczne. Skoro piłce nożnej poświęcono osobne forum, to dlaczego nie możesz
            tam wymieniać się poglądami na ten temat? Inne przykłady, to: pytanie, jakie
            najlepiej kupić auto chyba lepeij zadać na forum Auto-Moto, pytanie o telefon
            komórkowy na forum Telefony, o to, co zrobić, żeby przestać kichać, na forum
            Zdrowie. Ma to sens, prawda? O cyckach i gołych babach można sobie na forum
            Mężczyzna do woli dyskutować, o ile dyskusja nie jest wzbogacana obrazkami ze
            świerszczykow, ale na takie publikacje można sobie pozwolić na forach dla dorosłych.
            Na pytanie, o czym można dyskutować na forum Mężczyzna odpowiedzią jest ponad
            160.000 wpisów, w które nie ingerowałem. To chyba niemało. I nie są to wyłącznie
            tematy, któe Ty podajesz, jako jedynie przeze mnie tolerowane. Nie mogę się
            zgodzić z Twoją sugestią, że temat "mężczyźna" ogranicza się wyłącznie do: piłki
            nożnej, gołych bab z cyckami i polityki. Jeśli takie są wnioski z Twoich
            kontaktów z mężczyznami, to współczuję. :)
            Co do Twoich wpisów o piłce nożnej, to do każdego wpisu na forum podchodzę
            indywidualnie i to, że jakieś Twoje wpisy o tej tematyce nie zniknęły nie
            oznacza, że nie będą znikać w przyszłości. Zwłaszcza teraz, kiedy sobie tyle
            wyjaśniliśmy i mam pewność, że wiesz, dlaczego działam tak, a nie inaczej, nawet
            jeśli nie zgadzasz się z tym, co napisałem. :)
            I jeszcze pytanie do Ciebie. Skoro uważasz, że o piłce nożnej powinno się
            rozmawiać na forum Mężczyzna, to o czym, Twoim zdaniem, powinno się rozmawiać na
            forum Piłka Nożna? O golfie? :)
            • tebe Re: ŻĄDAM !!!!! 22.10.05, 12:02
              Określenie tematu forum to nie to samo co ciągłe decydowanie czy jakiś wątek
              się nadaje czy nie. Umawiamy się co do czegoś, ale potem już się tego trzymamy.

W szczególności łatwo napisać, że mężczyzna nie jest np. o sporcie i o
              książkach, bo takie tematy mają już swoje fora. Ale może być np. o męskich
              aspektach piłki nożnej... Gdy jednak dobrze założona, ciekawa dyskusja o
              karierze Dudka cieszy się powodzeniem na Mężczyźnie, to raczej trzeba uszanować
              wolę użytkowników :-)

Co innego z zasadą pt. do dyskusji o rozmiarach są fora dla dorosłych.
            • Gość: pitu-pitu Re: "Ponadto przyjąłem zasadę"....., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 16:10
              a mnie się wydawało do tej pory, że od przyjmowania zasad jest netykieta i
              admini zawodowi.

Ty pascal jesteś jednak "zdrowo" ...........:)
              • b.pascal Re: "Ponadto przyjąłem zasadę"....., 22.10.05, 21:23
                Gość portalu: pitu-pitu napisał(a):

> a mnie się wydawało do tej pory, że od przyjmowania zasad jest netykieta i
                > admini zawodowi.

To dobrze Ci się wydawało. Przynajmniej jeśli chodzi o administrację zawodową,
                bo Netykieta, jako dokument, czyli byt zdecydowanie nieożywiony, nie może
                przyjmować zasad. On jest ich zbiorem, czyli efektem pracy wcześniej
                wspomnianych. ;)

> Ty pascal jesteś jednak "zdrowo" ...........:)

Zdrowie to podstawa. :)
                • Gość: pitu-pitu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:03
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • maksimum ŻĄDAM !!!!! OSMIESZACIE SIE Z TYM "KRZYCZENIEM" 22.10.05, 17:18
        tebe napisał:

> Poza wszystkim, to co Ty, Zola jesteś?
        > Nie krzyczałbyś toby się łatwiej gadało.

Nie osmieszajcie sie z tym "krzyczeniem",bo to dziecinnada.
        Od krzyczenia powinny Cie uszy bolec i przekonaj choc jedna osobe ,ze tak jest
        gdy czytasz tytul pisany duzymi literami.

• tebe Re: ŻĄDAM !!!!! OSMIESZACIE SIE Z TYM "KRZYCZENI 22.10.05, 17:59
          Taka jest zasada. Wersalujesz, wylatujesz.
    • jabbur ciii... nie krzyczymy 21.10.05, 10:53
      Nazwa forum mówi o jego tematyce. Czasami
      mówi jasno: "książki" czasami nieco mniej "mężczyzna".
      Dla adminów jest taka sama netykieta, jak dla użytkowników.
      Co do informowania o przenoszeniu wątków - pomysł zacny.
      j/a
    • diabel-tasmanski Re: ŻĄDAM !!!!! 21.10.05, 12:03
      > żądam zeby admin byl zobowiazany informowac o tym
      kiedys coś podobnego proponowałem. Administracja stwierdziła ze nie zrobią tego.
    • b.pascal Re: ŻĄDAM !!!!! 21.10.05, 19:36
      tygrysio_misio napisała:

> nie moze tak byc ze admin przemosi moj watek a ja nawet nic a nic o tym nie
      > wiem
      (...)
      > żądam zeby admin byl zobowiazany informowac o tym

Zawsze, kiedy mnie o to spytasz, uzyskasz odpowiedź. Tak zawsze dotąd było,
      ilekroć uznałaś za stosowne napisać do mnie w tej sprawie, więc nie rozumiem, o
      co nagle ten krzyk?
      Zobowiązanie do informowania o przenoszeniu wątków jest według mnie pozbawione
      sensu, bo na mocy takiego przepisu trzeba by informować również każdego
      forumowicza, którego wątek przesunęło się na Oślą Ławkę lub się go usunęło (są
      tacy, którzy zaczęliby się o to usilnie upominać).
      Obecnie jest tak, że każdy zainteresowany może uzyskać informację nt. swoich
      wpisów i wątków, których nie może znaleźć i ja nie widzę sensu zmieniania tych
      zasad. Zwłaszcza, że jest na pewno wiele osób, które nie korzystają ze swojego
      gazetowego konta pocztowego i pisanie do nich maili z wyjaśnieniami byłoby
      niepotrzebną, dodatkową robotą. :)
      Jak mówi Ewangelia wg św. T(omasza)ebe, pytajcie, a odpowiedzą Wam. ;))
      Mam nadzieję, że św. J(akub)abbur też podziela to zdanie. No chyba że
      wprowadzicie na forum jakiś automat, który będzie wyręczał moderatorów w pisaniu
      takich maili do użytkowników.
      • kakui dlaczego tygrysio_misio ma przy nicku taka buzke? 21.10.05, 20:42
        jakas taka dziwna ... takie widzialam tylko na forum "nasze zwierzeta" i
        dopis "troll free"

jezeli ta buzka oznacza trolla to ja tez o taka poprosze przy moim nicku :D
        • tygrysio_misio Re: dlaczego tygrysio_misio ma przy nicku taka bu 21.10.05, 21:20
          to oznacza to co ujrzysz jesli klikniesz na mojego nicka:))
      • tygrysio_misio Re: ŻĄDAM !!!!! 21.10.05, 21:19
        skoro mozna zrobic system automatycznych maili w przyadku kiedy kogos
        przyjmuje/odrzucam do.ze swego forum to nie moze powstac taki system przy
        przenoszeniu/wyrzucaniu postow??
        • kakui dzieki tygrysku:Dmoja glupota nie zna granic:D b/t 21.10.05, 21:32

• tygrysio_misio Re: dzieki tygrysku:Dmoja glupota nie zna granic: 21.10.05, 21:44
            prosze prosze:))

pierwszy raz ktos uznal mnie za spamera jak nie spamowalam:))
            nastepnym razem bardziej postaram sie o to uznanie:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka