ewolwenta 02.12.05, 16:03 Po wykasowaniu pewnej (dużej) liczby wpisów, w określonym czasie ich autor dostaje czasową blokadę. Mam pytanie ile wywalonych postów to wyzwala i na jaki czas? I czy blokada działa tylko na forum, z którego zniknęły wpisy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T-800 Re: Czasowa blokada IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.12.05, 19:35 Ja raz zostałem zabanowany i nie kojarzę takiego faktu, by została wykasowana "duża liczba wpisów moich wpisów z określonego czasu". Zostałem zabanowany za próby założenia jednego konkretnego wątku, który konsekwentnie znikał. Po czwartej próbie dostałem bana. Odpowiedz Link Zgłoś
ewolwenta Re: Czasowa blokada 04.12.05, 20:05 Moje pytanie tyczy się działania forum prywatnego. Zauważyłam, że walcząc z paplaniną na prywatnym forum (mocno tematycznym) czasem ucinam ją dokumentnie na pół dnia. Potem jest pisk, że kogoś zablokowałam :) Okazuje się, że nieświadomie rzeczywiśćie to robię. Chciałbym wiedzieć jakie są reguły takiego blokowania z automatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Czasowa blokada IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.12.05, 21:48 No a ja myślałem o forum publicznym. :-] Niestety, nie pomogę Ci. Co prawda mam jedno forum, ale praktycznie "nieużywane". ;-) Pozdrawiam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś