Dodaj do ulubionych

Jak zostać adminem społecznym?

08.01.06, 21:03
Są jakieś procedury, trzeba się gdzieś zgłosić ??
Obserwuj wątek
    • Gość: groby czlowieku, puknij sie w glowe IP: 213.55.89.* 08.01.06, 21:10
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=34598221
      • kakui Re: czlowieku, puknij sie w glowe 08.01.06, 21:16
        musisz miec czyste konto czyli - 0 postow wykasowanych, 0 postow na Oślej
        Ławce. musisz funkcjonowac na forum od przynajmniej pol roku. jezeli spelniasz
        wszystkie te kryteria, zglos swoja kandydature na adres forum@gazeta.pl i podaj
        link do forum ktore chcialbys moderowac(jezeli tam akurat moderator jest
        potrzebny)
        • messja Re: czlowieku, puknij sie w glowe 08.01.06, 21:25
          kakui napisała:

> musisz miec czyste konto czyli - 0 postow wykasowanych, 0 postow na Oślej
          > Ławce.

nie klam. notoryczne lamanie regulaminu i powycinana tfurczosc nie przeszkadza
          zostac aesem. wystarczy przesledzic historie niejakiego szkodnika. w jego
          wypadku chamstwo i glupota chyba mu nawet pomogly w karierze.
          • Gość: gorby Re: czlowieku, puknij sie w glowe IP: 213.55.89.* 08.01.06, 21:34
            AeSiaki to notoryczni klamcy zreszta sa.
          • kakui Re: czlowieku, puknij sie w glowe 08.01.06, 22:04
            messja napisała:

> kakui napisała:
            >
            > > musisz miec czyste konto czyli - 0 postow wykasowanych, 0 postow na Oślej
            >
            > > Ławce.
            >
            > nie klam. notoryczne lamanie regulaminu i powycinana tfurczosc nie
            przeszkadza
            > zostac aesem. wystarczy przesledzic historie niejakiego szkodnika. w jego
            > wypadku chamstwo i glupota chyba mu nawet pomogly w karierze.

ja wiem jak jest na prawde, tylko pisze co trzeba zrobic zeby ewentualnie
            kandydowac. przeciez i tak moderuja tylko osoby znane administracji(znajomi
            albo ktos), osoby o wielu nickach. moja odpowiedz to tak jakby odpowiedz
            administracji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka