27.02.06, 19:01
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=37586953&a=37586953
a to za co? poniewaz sporo ludzi czyta to co ja pisze zerknijcie ponizej.
ludzie sie smieja.

bedzie kolejne "przywrocone" jak poprzednie?

a moze cenora innego trzeba przywrocic?

czy wybieracie cenzorow specjalnie zeby kompromitowali forum? czy to
przypadek?
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus Re: 3 raz? 27.02.06, 19:06
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=37586953&a=37588781
      proponuje naprawde pomyslec o zmianie kadry moderatorow. mam wrazenie ze obecni
      moga sie zgodnie ze slowami pewnego marszalka kwalifikowac najwyzej do kur
      macania. a i mam watpliwosci - bo to powazne zajecie
      • Gość: kropka Re: 3 raz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 22:28
        a ja proponuję, żebys po-myślał przed pisaniem.
        • marcus_crassus to moze bede sobie poglady zmienial :D 27.02.06, 22:41
          co kropa? ostatnio cos napisalas ze w kazdym poscie mam takie same poglady i to
          od paru lat.

to teraz moze sobie bede zmienial. jak sugerujesz? z ranca bede np katolikiem.
          kolo poludnia bede muzulmaninem. pod wieczor buddysta a w nocy ateista. to
          zmiksuje jeszcze z byciem gejem/hetero/bi. A to z byciem
          komunista/anarchista/demokrata/monarchista

mam nadzieje ze taki uklad cie zadowoli. na pewno nie bedzie nudno.

ps-ostatnie dwa przypadki mam wrazenie ze nie myslal ktos inny niz ja.

jak ci sie poglady nie podobaja to gryziemy sie w paluszek i kopiemy rzucamy
          pileczki w scianke tenisowa az do wyzycia sie.

chuck norris podobno wygral ze scianka. masz spore szance na wyrownanie
      • i-love-2-ski Re: 3 raz? 27.02.06, 23:02
        matko kochana jak ty lkasz,jak nieopierzony szczeniak.masz wlasny
        portal,reklamujesz go za darmo w GW i jeszcze lkasz jak ci twoje idiotymy
        podetna. nikt tego juz nie trawi od lat,az dziw bierze,ze cie wogole
        puszczaja,bo spamujesz co wpis.
        • marcus_crassus wejscia z gazety z sygnaturki to okolo 3% wejsc 27.02.06, 23:09
          na portal. jak jestes zaciekawiona malenka to statystki moge ci z checia
          pokazac.

wczoraj bylo to dokladnie "3,19%"

jak sie ma ponad 2 tysiace gosci to 50-60 jakby nie robia wielkiej roznicy.

ps-jako ze mam wlasny portal mam wrazenie ze moja opinia jest tym bardziej
          cenna jako osoby ktora liczy sie nieco bardziej niz byle wyploch ktory sie
          gdzies zawieruszyl.

ps-mimo iz pisze cos na forum nie pamietam abym z kimkolwiek brudzia pil. a z
          toba szczegolnie.a eurojihad jest podawany juz na masie linkow w europie jako
          naprawde wysoka jakosc i polski odpowiednik brussels journal.

wiec ze tak powiem sorry ale twoje poglady mnie jakby niewiele interesuja.a
          fakty sa niestety takie jakie sa.

cos powtorzyc?
          • i-love-2-ski Re: wejscia z gazety z sygnaturki to okolo 3% wej 28.02.06, 00:20
            marcus_crassus napisał:

> na portal. jak jestes zaciekawiona malenka to statystki moge ci z checia
            > pokazac.
            >
            > nie koteczku nie jestem zaciekawiona,nigdy nie lubilam walnietych
            chlopow,ktorzy lkajac jak dzieci,udaja adwokatow a w dodatku podobno mnie
            zablokowali:)))))))))))) he,he nie ma to jak komedia,sami swoi:)
            • pndzelek taki zabawny cytat :) 28.02.06, 00:41
              "Czy statystyki nie kłamią? Analiza odwiedzin na eurojihadzie nie pozostawia
              teoretycznie wątpliwości - odwiedza nas obecnie przypuszczalnie "zaledwie"
              połowę mniej gości niz portal należący do jednej z największych gazet w RP -
              rzeczpospolita.pl."

juz widze jak na rzepe wlazi tylko 4 tysiace ludzi dziennie
              • marcus_crassus Re: taki zabawny cytat :) 28.02.06, 08:01
                sa tzw dni przesilenia - kiedy np cos sie dzieje na swiecie - jest to zwiazane
                zarowno z wiekszym ruchem w internecie jak i z wiekszym zainteresowaniem
                sprawami zwiazanymi z bliskim wschodem/islamem.

przecietnie zas staty obecnie nie sa az tak imponujace. obejmuja okolo 2
                tysiecy gosci. dziennie.

w dniach kiedy bylo ich ponizej 10 tysiecy wejscia z GW nawet nie wchodzily na
                strony brane pod uwage.

Eurojihad jest znanym portalem. komentuje sobie tutaj zazwyczaj po prostu
                zwyczajnie z przyzwyczajenia. zreszta nawet w brusseles journal bylo kilka
                tlumaczen materialow ktore pojawily sie na eurojihadzie.

nie mam wiec najmniejszego zamiaru interesowac sie fobiami/pogladami/prywatnymi
                opiniami moderatora kropki.

tak dlugo jak zaden z owych komentarzy nie jest spamem co ostatnio juz mialem 3
                razy jako przyklad niech moderator kropka nie kompromituje portalu gazeta.pl
                swoimi idiotycznymi decyzjami.

koniec.kropka.
                • Gość: Hannibal Re: taki zabawny Marcusik:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 00:14
                  > zwyczajnie z przyzwyczajenia. zreszta nawet w brusseles journal bylo kilka
                  > tlumaczen materialow ktore pojawily sie na eurojihadzie.
                  ----------------------
                  w tym brusseles juornal to jacyś sami idioci pracują, skoro tłumaczą z
                  polskiego to co wcześniej było w języku angielskim, francuskim, niemieckim itp,
                  a na EJ jest ordynarnym plagiatem podpisanym nickiem jednego "autorów" tego
                  portalików.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka