maga_luisa 26.03.06, 20:58 Jest koniecznie potrzebny. Grasuje tam kilka osób plujących jadem, ich posty są systematycznie zgłaszane do usunięcia, ale nie załatwia to problemu. Co można zrobić w tej kwestii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedrowiec2 Re: Moderator dla forum "Służba zdrowia" 26.03.06, 21:01 Nawet dwóch moderatorów. Ze względu na całodobową aktywność niektórych trolli jedna osoba może mieć problemy z wydajnością:( Forum Służba Zdrowia przestało pełnić swoją rolę:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Moderator dla forum "Służba zdrowia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 21:58 ja jestem chetna Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: Moderator dla forum "Służba zdrowia" 26.03.06, 22:37 Gość portalu: Daria napisał(a): > ja jestem chetna Ale do czego? ;) Jeśli do moderowania, to przydałoby się jeszcze konto i jakiś dorobek na forum podpisany loginem tego konta. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: Moderator dla forum "Służba zdrowia" 27.03.06, 11:59 To był taki czyjś extra-żarcik. Osoba niezalogowana podpisująca się nickiem Daria to jedno z największych utrapień tamtego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
konti7 odpowiedz admina w tej sprawie... 27.03.06, 13:43 jabbur 26.03.06, 19:21 + odpowiedz To forum nie jest moderowane w inny sposob niz przez Wasze zgloszenia. Jezeli nie zglaszacie do kosza/forum.abuse@gazeta.pl naruszen netykiety to takie posty zostaja. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: odpowiedz admina w tej sprawie... 27.03.06, 21:02 Można wprowadzić logowanie, można poszukać opiekuna. Z trollami sami nie zostaniecie pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
konti7 Re: odpowiedz admina w tej sprawie... 28.03.06, 02:13 Bardzo dziekuje.Rowniez pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Służba zdrowia nie zasługuje na moderatora 27.03.06, 15:23 To najbardziej zdemoralizowane środowisko zawodowe w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: Służba zdrowia nie zasługuje na moderatora 27.03.06, 16:04 Argument chybiony biorąc pod uwagę, że na forum Służba Zdrowia udzielać się mogą (i pewnie się udzielają) także osoby spoza tego środowiska. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski A rzeczywiście, masz rację, nawet tam potrzebny... 28.03.06, 14:19 b.pascal napisał: > Argument chybiony biorąc pod uwagę, że na forum Służba Zdrowia udzielać > się mogą(i pewnie się udzielają) także osoby spoza tego środowiska ... jest moderator. Takie drobne przeoczenie z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
lauralay Re: Służba zdrowia nie zasługuje na moderatora 27.03.06, 21:16 dokowski napisał: > To najbardziej zdemoralizowane środowisko zawodowe w Polsce Czym motywujesz? Służba zdrowia to przekrój całego społeczeństwa. Jak każda grupa zawodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Gdyby tak było, to wszyscy ankieterzy mieliby ... 28.03.06, 14:17 lauralay napisała: > Służba zdrowia to przekrój całego społeczeństwa ... ułatwione zadanie. Wystarczyłoby robić ankiety tylko w służbie zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Moderator dla forum "Służba zdrowia" 27.03.06, 20:43 popieram. tego forum nie da się czytać. to co się teraz tam dzieje to po prostu jakiś horror. Odpowiedz Link Zgłoś
poloznik-gin Re: Moderator dla forum "Służba zdrowia" 27.03.06, 21:26 Osobnik piszacy pod nickiem Daria z USA powinna byc wyzucona z tego forum,czy jest taka mozliwośc,jesli macie inne zdanie proszę ja czasowo przeniśc na jakiekolwiek forum.Zgłaszanie postów do kosza nie skutkuje brak reakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
lauralay Re: Moderator dla forum "Służba zdrowia" 27.03.06, 21:23 Jestem jak najbardziej za. Odpowiedz Link Zgłoś
poloznik-gin Re: Moderator dla forum "Służba zdrowia" 27.03.06, 21:28 Prosze uprzejmie o poparcie w forum o forum mojego postu Odpowiedz Link Zgłoś
lauralay Re: Moderator dla forum "Służba zdrowia" 27.03.06, 21:30 Już się tam udaję, Położniku. Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: Moderator dla forum "Służba zdrowia" 31.03.06, 15:53 Czekamy na wprowadzenie obowiązku logowania i moderatora. Odpowiedz Link Zgłoś