Dodaj do ulubionych

Sluzba nie druzba

11.04.06, 23:26
Jako ze jak kazda nowa miotla staram sie dobrze zamiatac - w tym wypadku
stajnie augiasza zwana "sluzba zdrowia" przekazuje pytanie medycznej czesci
uczestnikow: czy mozliwa jest zmiana nazwy tego forum? Konkretnie ludziska
maja dosc nazywania ich "sluzba" i chca byc "OPIEKA ZDROWOTNA".Mam nadzieje,
ze jest to do przeprowadzenia.
Obserwuj wątek
    • jabbur Re: Sluzba nie druzba 12.04.06, 08:08
      Przemyślimy i wpadne do was
    • jureek Re: Sluzba nie druzba 12.04.06, 12:10
      To już słowo "służba" nabrało pejoratywnego znaczenia? CO za czasy. I co tu
      dziwić się politykom, którzy swojej działalności też pojmują jako służbę, a
      tylko i wyłącznie jako władzę i zbieranie konfitur.
      Jura
      • felinecaline Re: Sluzba nie druzba 13.04.06, 12:34
        Skazawszy w "sluzbowce" trolli na smierc glodowa unuikam maksymalnie wycinania.
        Zreszta w porozumieniu ze wspoladminka i pozostalymi "normalnymi" uczestnikami.
        Niestety, niektorzy jeszcze nie wytrzymuja i wdaja sie w rozmowki. Wycinanie
        postow trolli pozbawia rozsadne wypowiedzi sensu bytu, wycinanie calych watkow
        penalizuje rozsadnych uczestnikow.
        Wczoraj wieczorem obie wspoladminki zgodnie nie wycinalysmy nic, mimo to watki
        znikaly w tym i na "oslej", co spowodowalo nawet zdziwienie jednej z "trollic"
        i podejrzenie o supercenzure (patrz wlasnie "osla", gdzie jej post "jakos"
        wyladowal, co potwierdza jej teze.
        Prosze - blagam "supercenzora": prosze uprzedzac adminow SZ o
        zamierzonym "zeslaniu" trolla.
        .
        • jureek Re: Sluzba nie druzba 13.04.06, 12:46
          Wyrazy szacunku. Widzę, że rosną szeregi "aesów o ludzkim obliczu". Popieram
          Waszą taktykę wobec trolli, moim zdaniem jest ona najskuteczniejsza. I macie
          rację, dobrze byłoby, gdyby inni admini Wam nie przeszkadzali.
          Pozdrawiam
          Jura
          • felinecaline Re: Sluzba nie druzba 13.04.06, 13:03
            To nie ma nic wspolnego z "ludzkim obliczem". Dla trolla bardziej bolesne jest
            ostentacyjne zbiorowe ignorowanie go niz wycinanie jego wypocin czy zsylka -
            latwo moze wrocic nawet po zabanowaniu jako troll zmutowany zalkadajac sobie
            nowe konto i przybierajac nowego nicka, trudniej jest przelamac ostracyzm
            uczestnikow. Metoda glodzenia jest skuteczna, ale wymaga odrobiny wyrzeczen
            (dla poskromienia chetki opyskowania trolla) i duzej solidarnosci
            wspolforumowiczow.
            • jureek Re: Sluzba nie druzba 14.04.06, 19:31
              Alez ja o tym doskonale wiem. Napisalem przeciez, ze to najskuteczniejsza
              metoda wobec trolla. A Twoje "ludzkie oblicze" polega na tym, ze pozwalasz
              forumowiczom na jej swiadome zastosowanie zastosowanie, a nie traktujesz ich
              jak dzieci, za ktore trzeba wszystko zrobic.
              Pozdrawiam
              Jura
              • felinecaline Re: Sluzba nie druzba 18.04.06, 09:11
                Jeszcze raz pytam: czy ktokolwiek poza adminami usuwa cokolwiek ze sluzbowki?
                Dzis rano przywrocilam 2 posty usuniete bez mojej wiedzy a co za tym idzie i
                zgody.Troll "czarna_rozpacz" ktory jest autorem jednego z nich czepia sie mnie
                notorycznie, ale tym lepiej, bo to kanalizuje jego aktywnosc, ja
                jestem "nieprzemakalna", wiec nie usuwam, bo forum na tym zyskuje, dlatego, ze
                trollica zadowala sie napadami na mnie i nie zasmieca dyskusji, ktore maja
                szanse toczyc sie swobodniej bez jej ingerencji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka