marcus_crassus 14.07.06, 07:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=45151856 20 godzin nie lamalo regulaminu i raptem zaczelo? niezle kwiatki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crassus ps-jestem ciekawy czy znow jak ostatnim razem 14.07.06, 07:33 wszyscy admini przejrza ten watek po czym dadza odpowiedz np jutro...jak macie moderatora ktory mnie nie lubi to jego biznes. ale osobiste sympatie a lamania regulaminu to inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: a to co komu odbilo? 14.07.06, 09:02 Łamie od momentu gdy zostanie zauważone. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus dziekuje za szybka reakcje :) 14.07.06, 09:15 mysle ze po przywroceniu ten watek jest zbyteczny i mozna go skasowac. nie bede sie klocil ani robil scen :) przyjmijmy ze sa upaly i kazdemu moze sie zdarzac :) a jako ze zaraz uda mi sie zarobic dobry interes o czym mnie wlasnie poinformowano mam dobry humor i zycze wszystkim milego i chlodnego dnia :) wasz marcusik :) mam tylko goraca prosbe - juz tyle razy to przerabalismy ze nie robmy tego wiecej. o ile jestem w stanie zrozumiec ze nie wszyscy mnie lubia - o tyle naprawde regulaminu raczej nie lamie :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus zbyteczny watek na forum moderacja ma sie rozumiec 14.07.06, 09:16 troszcze sie o zachowanie image'u profesjonalizmu przez moderatorow i administratorow GW i nie chce aby jakies przypadkowe wpadki psuly ten dobry obraz :)) jeszcze raz milego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: zbyteczny watek na forum moderacja ma sie roz 14.07.06, 10:01 Dziękujemy za serdeczności i przesyłamy wzajemne. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: a to co komu odbilo? 14.07.06, 22:03 giwi napisała: > Łamie od momentu gdy zostanie zauważone. Raczej od chwili, kiedy zostanie opublikowane na forum. Po dostrzeżeniu naruszenia wprowadzane są tylko sankcje, co nie znaczy, że przed ich zastosowaniem post mieści się w granicach nakreślonych regulaminem, chyba że od samych spojrzeń adminów nabiera on bezprawności... ale... nie będę sprzeczać się z ekspertem :) a. Odpowiedz Link Zgłoś