Dodaj do ulubionych

Lamanie praw forumowych

23.07.06, 17:02
Absolutny skandal!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=45699705&a=45708960
Tu potrzebny jest ostracyzm srodowiska?

Czy kolegow skandalisty na to stac???
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Re: Lamanie praw forumowych 23.07.06, 17:04
      Od tego jest forum.abuse jak wiesz tawarariszcz.

Poglady ma sie forum jakie sie ma.

I przyjaciol jak los i polityka Izraela pozwala.

PF
      • manny_ramirez Re: Lamanie praw forumowych 23.07.06, 17:07
        Hipokryzja. Tfu!
        Nikla reakcja bo kolezka antysemita?
        • polski_francuz Re: Lamanie praw forumowych 23.07.06, 17:10
          2/3 obelgi na 7 slow.

Ale od innych sie wymaga...

PD

• manny_ramirez Re: Lamanie praw forumowych 23.07.06, 17:12
            Oblega zasluzona.

Zachowanie ostatnio ponizej jakichkolwiek granic rozsadku.

I ja nie do obelg sie odnosze a do skonczonego szujstwa forumowego czyli
            ujawniania danych.

Tylko poniewaz to kolezka antysemita zrobil to trzeba marginalizowac.
      • manny_ramirez I taka reakcja od kogos 23.07.06, 17:10
        kto sie ostatnio rzucal ze moze sie jego wlasne dane opublikuje.

Tfu i jeszcze raz tfu. gdyby to bylo odwrotnie to bylbys pierwszy by wolac o
        ostracyzm. Tfuj i tyle.
    • maureen2 Re: Lamanie praw forumowych 23.07.06, 17:04
      to drobiazg w porównaniu z innymi na FS, zwykły upadek obyczajów ku uciesze
      innych
      • manny_ramirez Re: Lamanie praw forumowych 23.07.06, 17:07
        Wlasnie ze nie drobiazg. Skonczone szujstwo. Opluwac sie to jedno. Publikowac
        dane osobowe to skonczone sku..elstwo jest.
        • maureen2 Re: Lamanie praw forumowych 23.07.06, 17:13
          czy słowo tamaro jest podaniem danych, mnie ono nic nie mówi. Gorzej gdy foru
          mowicze podają adres z serwera.
          • manny_ramirez Re: Lamanie praw forumowych 23.07.06, 17:18
            Kazdy ma swoja forumowa postac. Jesli tomek404 chcial byc znany jako Tomek to
            jest jego sprawa i nalezy to uszanowac a nie rozdmuchiwac na lewo i prawo ze
            sie wie kim jest w realu.
        • polski_francuz Ty manny 23.07.06, 17:15
          tu nie graj prokuratora.

Jak mnie bez zadnego powodu jeden gnojek sugeruje nazwisko przejrzystymi
          aluzjami, miejsce pracy i daje opinie na temat ksiazki ktora napisalem, to
          siedzisz cicho.

Wiec radze ci i teraz sie zamknac, bo nie lubie podwojnej moralnosci i
          hipokrytow, ktorzy innym daja lekcje pojedynczej moralnosci i hipokryzji.

Capito?

PF
          • manny_ramirez Re: Ty manny 23.07.06, 17:19
            Az hadko sluchac od Ciebie o podwojnej moralnosci.
            • polski_francuz Re: Ty manny 23.07.06, 17:21
              Nie obrzucam nikogo obelgamai jak nie mam argumentow.

I dwa razy stanelem juz publicznie w twojej obronie.

Trzeciego razu nie bedzie.

PF
            • i-love-2-bike Re: Ty manny 23.07.06, 17:21
              manny_ramirez napisał:

> Az hadko sluchac od Ciebie o podwojnej moralnosci.

gadasz do lustra manny i kogo widzisz-krzywa gebe moralizatora za dwa grosze
              dupku jeden i pieprzona KUKULKO.
          • explicit Re: Ty manny 23.07.06, 17:43
            Porownanie aaki z Mendele tez mu nie przeszkadzalo :)))

uklony

Wiec radze ci i teraz sie zamknac, bo nie lubie podwojnej moralnosci i
            hipokrytow, ktorzy innym daja lekcje pojedynczej moralnosci i hipokryzji.
            • manny_ramirez Re: Ty manny 23.07.06, 17:45
              Split mnie tu porownywano do najrozniejszych sku..eli i co z tego?

Ujawnianie danych osobowych to zuplenie inna jakosc sku..synstwa.
    • aaki Re: Lamanie praw forumowych 23.07.06, 17:14
      bo cie manny krew zaleje ze swietego oburzenia
      szkoda ze nie byles wczesniej taki pryncypialny
      • manny_ramirez Re: Lamanie praw forumowych 23.07.06, 17:15
        Zawsze bylem pryncypialny w kazdym przypadku.

I to ostatnie slowo jakie do Ciebie pisze.
        • i-love-2-bike Re: Lamanie praw forumowych 23.07.06, 17:19
          manny_ramirez napisał:

> Zawsze bylem pryncypialny w kazdym przypadku.
          >
          >to przypomnij sobie co robilek jak KUKALES,jakie info dawales i komu jako admin
          forum i co powiedziales na do widzenia na tym forum. pryncypialny my ass dewocie.
        • aaki Re: Lamanie praw forumowych 23.07.06, 17:24
          to dobrze :-)
      • i-love-2-bike Re: Lamanie praw forumowych 23.07.06, 17:17
        aaki napisała:

> bo cie manny krew zaleje ze swietego oburzenia
        > szkoda ze nie byles wczesniej taki pryncypialny

jak w kukulkach zbierali materialy potajemnie,aby kukac na kazdego z nas. typowy
        manny,sam jako zlodziej krzyczy glosno lapac zlodzieja. w czym ty znowu aaki
        zlamales prawo,podales imie,nazwisko i adres tej pacynki? no i jeszcze sam jako
        admin innych forow zapomnial z kim dzielil sie informacjami z tego powodu. co za
        palant fuj,a mialo to zniknac z tego forum,nawet podawal godzine i minute
        ostatniego swego wpisu oszust.
        • dana33 Re: Lamanie praw forumowych 23.07.06, 17:21
          w kukulkach, idiotko, zbierano wasze wypowiedzie a nie wasze prywatne dane.
          • maureen2 Re: Lamanie praw forumowych 23.07.06, 17:25
            zbierali ale na próżno, ot taki ich los
    • manny_ramirez I jest powod publikacji 23.07.06, 17:32
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=45699705&a=45713079

Przedszkole:(((
    • marouder Np i co Maniek, nienawisc to, czy zlosc?:)) 23.07.06, 17:55
      Ja na razie widze duze poklady zlosci, roznego rodzaju zranionych uczuc,
      zawiedzionych nadziei i zaufania.
      Do nienawisci daleka droga:))

Swoja droga nie pamietam kiedy to FS sie tak ostatnio ladnie "posypalo":)

manny_ramirez napisał:

> Absolutny skandal!
      >
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=45699705&a=45708960
      > Tu potrzebny jest ostracyzm srodowiska?
      >
      > Czy kolegow skandalisty na to stac???
      • manny_ramirez Re: Np i co Maniek, nienawisc to, czy zlosc?:)) 23.07.06, 17:57
        Ok, uznaje wiedze fachowca:)

mam przy okazji nadzieje ze Ty sie zgodzisz ze ujawnianie danych osobowych na
        forum to juz totalne przegiecie nieprownywalne do jakichkolwiek forumowych
        utraczek czy obelg.
        • marouder A i pewnie, choc Tamara to ladne imie:) 23.07.06, 18:03
          Aaki nie powinien sie wysypac.

Podobnie jak cep znalem kiedys jedna Tamare, piekna dziewczyna mowie ci Manny.
          Nie grala w siatke, nie klela, ale byla piekna, kruczowlosa..az oczy bolaly
          patrzec:)

manny_ramirez napisał:

> Ok, uznaje wiedze fachowca:)
          >
          > mam przy okazji nadzieje ze Ty sie zgodzisz ze ujawnianie danych osobowych na
          > forum to juz totalne przegiecie nieprownywalne do jakichkolwiek forumowych
          > utraczek czy obelg.
          • manny_ramirez Popularne imie wsrod naszych Latynosek:) 23.07.06, 18:06
            Tez pewnie znajda sie perelki:)
      • i-love-2-bike Re: Np i co Maniek, nienawisc to, czy zlosc?:)) 23.07.06, 20:34
        marouder napisał:

> Ja na razie widze duze poklady zlosci, roznego rodzaju zranionych uczuc,
        > zawiedzionych nadziei i zaufania.
        > Do nienawisci daleka droga:))
        >
        > Swoja droga nie pamietam kiedy to FS sie tak ostatnio ladnie "posypalo":)
        >
        >
        nie pamietasz moze ja ci przypomne bo widac siedzac po nocach i obrabiajac moja
        d. i krystiana co nieco zapominasz po drodze. jakis rok temu opublikowales PELNE
        dane gabryski,niejakiej kropki brytyjskiej,na co ona obiecala cie do sadu
        pozwac. jak widac nie tylko masz krotka pamiec ale i judaszowskie poczucie
        podwojnych standardow. typowe dla tych co sciemniaja i bawia sie w
        trzeciorzednego psychologa dla ubogich.no zlalazles sobie dobrego sluchacza
        jako,ze manny od miesiecy paral sie udzialeaniem sie na ukrytym forum,gdzie cala
        wesola ich grupa robila wiadomo co wiadomo komu i wiadmo dlaczego swietoszku dla
        ubogich.
    • itp432 Tomek Aaki 23.07.06, 17:58
      Tamara ładne imię.

Znałem kiedyś jedną, repatriantka z CCCP w 1957, wyjechała potem do Izraela, fajnie grała w siatę, i umiała kląć jak szewc.

Ale to chyba nie Ty Tomek - co? Wnosząc z róznych drobnych aluzji różnica jednego pokolenia.

Tak że Tomek - uszy do góry. Że jesteś płeć piękna, to się domyślałem.

Aaki - przestań się rozgoryczać.

Żeby było jasne. Mnie też wqrwia ta wciąz odnawiająca się post-kolonialna gadanina, ta izraelska odmiana mesjanistycznego schematu "brzemienia bialego człowieka" skrzyżowana z wyniesioną pewnie z Polski mitologią "przedmurza". I to tkwiące u jej (tej gadaniny) podłoża przekonanie, że ma się do czynienia z głupkami, którzy powinni wszystko przełknąć, a jeśli tego nie robią, stają się automatycznie antysemitami. Zastanawiałem się nad tym, z parę razy, i doszedłem do przekonania, może nie nazbyt oryginalnego, że kiedy ktoś mówi do mnie: "antysemita z ciebie", czuje się zwolniony od dokumentowania własnych racji, może przejść od dokumentowania do moralizowania.

Widzę to - i coraz mniej mnie to bawi, coraz mniej rozczula. W coraz większym stopniu nudzi, jakoś zobojętnia.

A mimo wszystko:

Re: Kupa mięci IP: *.acn.pl
      Gość: Cep 09.09.2004 17:16 zarchiwizowany

Co to takiego,
      Te niby "mięcie"?
      Skupisko dziwnych kumpli ---
      W to wierzę święcie.

Wchodzą tu codziennie
      Polski Żyd z polskim Gojem
      Z myślą, by choć przez chwilkę
      Pobyć tu we dwoje.

Wymienić stare klątwy,
      I nowe inwektywy,
      W atmosferze kojącej,
      Braterskiej komitywy.

Bo wiesz Aaki? Ciągle pamiętam swoją pierwszą dziewcyznę.

I tak to.
      • manny_ramirez Nie wiem Cepie 23.07.06, 18:00
        byc moze zle odczytuje, ale Ty bronisz tego sku..elstwa? Tu nie chodzi o
        antysemityzm czy antypolonizm tylko o uszanowanie danych osobowych.
        • itp432 Re: Nie wiem Cepie 23.07.06, 18:20
          Moim zdaniem nie nastąpiło ujawnienie danych osobowych. Aaki fakt - za bardzo się wpienił. Ale rozpoczęto na niego systematyczną nagonkę - i w końcu pękł. Trochę mu się nie dziwię. Trochę.

Ujawnianie danych osobowych miało tu miejsce w stosunku do innej osoby. Ktoś (i Ty wiesz dobrze kto) pisała o kimś innym, że złoży skargę na tę osobę u władz uczelni (wymieniając nazwę uczelni), ta ktoś podawała też, jaką specjalizację reprezentuje nielubiana osoba, jaki posiada stopień/tytuł naukowy.

Wystarczy?

Protestowałeś?
          • manny_ramirez Re: Nie wiem Cepie 23.07.06, 18:25
            Nie widzialem. Jak dasz link to zaprotestuje jednakowo silnie jak w sprawie
            aakiego.
            • dana33 Re: Nie wiem Cepie 23.07.06, 18:42
              to bylam ja, manny. i nie grozilam, tylko ostrzeglam ben shapruta, ktory
              zreszta pod innym nikiem pare lat temu mowil ze jest magistrem i doktorem, ze
              ujawnie jego nazwisko i napisze na jego uczelnie, jesli nie zaprzestanie jego
              swinskich wpisow o zydach i israelu, jego klamstw i insynuacji. ale tylko
              ostrzeglam. nie podalam. aki zwyczajnie, bez ostrzezenia, podal imie tomka.
              wpadlo mi do glowy wlasnie porownanie miedzy idf a hizballah..... idf ostrzega
              zanim strzela, hizballah strzela bez ostrzezenia... :))))
              • manny_ramirez Re: Nie wiem Cepie 23.07.06, 18:46
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=45715964
              • nopes Czy chodzi o tego "tomek"? Czy "niestworzony"? 23.07.06, 18:54
                Ja nie wiem o co chodzi, ale jeżeli reakcja jest na ten wątek , to sami sie proszą.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=45675083&a=45691932

Mam przyjaciela we Wiedniu, który już od roku monitoruje niniejsze forum i
                zbiera wątki antyżydowskie. Próbuje również dotrzeć do ich autorów, i mimo
                dużych trudności, może się nawet pochwalić pewnymi osiągnięciami.
                Gdybyś mu mógł i chciał służyć pomocą, daj mi znać w jakikolwiek sposób.
                Pozdrawiam i przesyłam gorące życzenia sukcesów w waszej walce z wcieleniem
                wszelkiego zła, Hassanem Nasrallą.
                • nopes nie tu miało byc 23.07.06, 18:56
          • manny_ramirez I nie wiem KTO 23.07.06, 18:26
            wbrew temu co sugerujesz bo ostatnio FS czytuje bardzo rzadko. Co zreszta chyba
            iwdac po ilosci mych tamtejszych wpisow.
            • itp432 Re: I nie wiem KTO 23.07.06, 18:29
              No i dobrze.

Jak będzie stosowna chwila, przypomnę.

Kończ waść, itd.
              • manny_ramirez Nie skoncze 23.07.06, 18:31
                To jest sprawa powazna.

Ludzie ktorzy ujawniaja dane osobiste powinny byc NATYCHMIAST na ZAWSZE usuwane
                z forow.
              • dana33 Re: I nie wiem KTO 23.07.06, 18:46
                nu, cepus..... nie kryguj sie tak.... ja mam dosyc odwagi przyznac sie do
                kazdego mojego "przestepstwa". no i nie manipuluj, bo wqrwielszczak pod nikiem
                andrzej a potem magister pisal sam gdzie pracuje. nie ujawnilam nic, czego sam
                nie podal na forum juz wczesniej pod swoimi roznymi nikami. ale prawda jest, ze
                go publicznie ostrzeglam, bo mi juz troche za duzo bylo tego jego "stylu",
                poczawszy od pytania czy mamusia byla dostatecznie gruba, zeby z niej zrobic
                mydlo, az do oskarzania mnie osobiscie o kradziez czyjegos domu czy ziemi.
                przegial facet i dostal ostrzezenie. no i sie letko uspokoil. nie za bardzo,
                ale to troche to juz dobrze.
                lepiej miej pretensje do moderacji, ze nie usuwajac tych wszystkich chamskich
                postow doprowadzila do sytuacji, jaka dzisiaj panuje na forum swiat.
    • nopes Czy chodzi o tego "tomek" ? Czy "niestworzony"? 23.07.06, 18:56
      Ja nie wiem o co chodzi, ale jeżeli reakcja jest na ten wątek , to sami sie proszą.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=45675083&a=45691932

Mam przyjaciela we Wiedniu, który już od roku monitoruje niniejsze forum i
      zbiera wątki antyżydowskie. Próbuje również dotrzeć do ich autorów, i mimo
      dużych trudności, może się nawet pochwalić pewnymi osiągnięciami.
      Gdybyś mu mógł i chciał służyć pomocą, daj mi znać w jakikolwiek sposób.
      Pozdrawiam i przesyłam gorące życzenia sukcesów w waszej walce z wcieleniem
      wszelkiego zła, Hassanem Nasrallą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka