prawicowa.krysia2 24.08.06, 16:35 a nabucco4 i travel-wawa są w porządku? Nie widzę powodu, aby mnie banować, ale ich tak! Można jeszcze wiedzieć, czy kiedykolwiek mnie odbanujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
browanx Re: Banujecie mnie 24.08.06, 22:50 krysia, dam Ci maila do odpowiedniej komórki forum.abuse@gazeta.pl tam należy pisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Banujecie mnie 25.08.06, 15:57 Blokada uruchamia się, jeżeli zbyt dużo Twoich wypowiedzi zostanie zgłoszonych (i zmoderowanych) jako niezgodne z netykietą. Nie zależy od tego co robią inni użytkownicy forum. Odpowiedz Link Zgłoś
prawicowa.krysia2 Re: Banujecie mnie 25.08.06, 16:50 Możecie mi powiedzieć dlaczego nie mogę się zalogować i jest coś takiego: Error 500--Internal Server Error niżej też jest po angielsku Napisałeś jabbur na forum o forum, że to nie ban, więc co to? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Banujecie mnie 26.08.06, 23:44 > Error 500--Internal Server Error > [...] > Napisałeś jabbur na forum o forum, że to nie ban, więc co to? To są problemy techniczne. Odpowiedz Link Zgłoś