12.04.07, 21:47
napisalas dzisiaj, o godz. 1 nad ranem post, w ktorym m. in. zwrocilas sie do
mnie ze slowami: "Najlepiej przenieście sie na Aquanet."
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60604481
odpowiedzialam ci na ten post a godz. 11, zadajac pytanie:
"czy twoje slowa "Najlepiej przenieście sie na Aquanet" skierowane rowniez do
mnie znacza, ze uprzejmie prosisz mnie o wyniesienie sie z forum swiat?"
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60604481&a=60619457
o godz. 17:43 zadalam to pytanie jeszcze raz. nie odpowiedzialas wczesniej,
chociaz odpowiedzialas innym. jestem pewna, ze widzialas rowniez i moje
pytanie. w tej chwili w polsce jest godzina 21:47. dotychczas nie mam
odpowiedzi.
jesli rzuca sie takie zdanie na forum publicznym, to powinno sie tez
odpowiedziec na tym samym forum na zadane pytanie, nie uwazasz? nie chcesz
odpowiedziec, czy sie ciagle jeszcze zastanawiasz, co chcesz odpowiedziec?

otwieram specjalnie watek, zeby nie dostac odpowiedzi, ze nie zauwazylas....
i czekam na odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • blazare1 Re: do kropki 12.04.07, 21:48
      dana33 napisała:

> mnie znacza, ze uprzejmie prosisz mnie o wyniesienie sie z forum swiat?"

Tak, te słowa były skierowane również do ciebie... Koniec ulg dla Żydówek, hehehe...
    • blazar Do danki 12.04.07, 21:49
      Tak danusiu dobrze zrozumialas. Przenies sie na aquanet, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

----------------------------------------------------
      Lubię żydów. Bardziej jednak lubię falafel.
    • aaki po polsku przestałas rozumiec? 12.04.07, 21:52
      DANA, Rachelka, blazare - przestańcie ścigać się w dokopywaniu innym. Dajcie
      ludziom pogadać, bo po to tu przychodzą. Najlepiej przenieście sie na Aquanet.
      tam(....) możecie nawalac sie do zarąbania.
      • blazare1 Re: po polsku przestałas rozumiec? 12.04.07, 21:54
        aaki napisała:

> DANA, Rachelka, blazare - przestańcie ścigać się w dokopywaniu innym.

Nie rozumem tylko dlaczego zostałem wymieniony jednym ciągiem w towarzystwie
        tych dwóch furiatek.. :P
        • tut_ets1 Re: po polsku przestałas rozumiec? 13.04.07, 10:53
          moze dlatego,ze sie wlasnie zidentyfikowales jako FURIATA... :)
    • maglara Re: urazony hunur dany, hehe 12.04.07, 22:01
      nu jak una smiala ta wredna kropa, mnie ? MNIE wyganiac ???

:)))
    • yann17 Re: do Dany 12.04.07, 22:23

jesli leży ci na sercu dobro twojego narodu to spadaj na Aquanet, bo tu tylko
      podsycasz nienawiśc do niego.
    • kropka Re: do kropki 12.04.07, 22:46
      jesli nie pamietasz co piszesz, to sobie kopiuj. jest was za duzo zebym kazdemu
      wyszukiwala posty. Mozesz sprawdzic ile twoich wpisow jest usunietych.
      Pisz na temat wątków, nie wymyślaj ludziom, nie bierz udziału w pyskówkach.
      To wszystko.
      A jesli masz jakies zalżalenia, pisz na forum.abuse@gazeta.pl Możesz tez na
      Moderacji, oczywiście. Tam juz wisi kilka skarg na mnie.
      • dana33 Re: do kropki 12.04.07, 22:48
        pamietam co pisze.
        prosilam cie o odpowiedz na twoje zdanie.
        czekam ciagle na ta odpowiedz.
        • dana33 Re: do kropki 12.04.07, 22:53
          napisalam rowniez to pytanie:

"mozesz mi uprzejmie powiedziec, dlaczego do pismejkera i jego dziesiatek
          nikow, do zbalansowanego, cepa, remkka, o_brothera, goldbauma, mirmika i reszty
          tych plujacych na moj kraj i moj narod i nie uznawajacych prawa do istnienia
          israela i broniacych terroru nie napisalas uprzejmie "Najlepiej przenieście sie
          na Aquanet" ????"

tez sie nie ustosunkowalas do tego....
          uwazasz, ze ja wymyslam ludziom? to co robia ci wyzej wymienieni? bo im nie
          zaproponowalas przeniesienia sie na inne forum....

a co do pisania na abuse i moderacje, to juz znam te metody. i te odpowiedzi.
          zadalam ci konkretne pytanie i chcialabym konkretna odpowiedz. to wszystko.
          • hanes Re: do kropki 12.04.07, 23:00
            Damuś, przecież to było jasne jak slonce! O co ty jeszcze pytasz?
            Nie wiesz jak waz syczy???
            S................... :D
          • kropka Re: do kropki 12.04.07, 23:02
            przepraszam, że nie wymieniłam wszystkich łamiących regulamin i netykietę. Jest
            was po prostu za duzo.
            Twój argument, ze inni tez śmiecą, jest dziecinny. Na poziomie przedszkolaka.
            Są tez tacy, którzy nie plują. Nie mogłabys naśladowac własnie ich?
            • dana33 Re: do kropki 12.04.07, 23:15
              moglabym. ale w ten sposob nie jestem w stanie bronic mojego kraju, bo oni
              innego jezyka nie rozumieja. dobrze wiesz, ze nie zawsze tak pisalam.
              tolerowanie tych swinstw doprowadzilo do tego, co sie dzisiaj dzieje...
              jesli ty nie usuwasz czegos takiego:

"teraz czas usunac okupanta innej masci z Ziemi Swietej."
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60638571&a=60640919

to nie mysle, ze powinnac oczekiwac salonu francuskiego z mojej strony. jesli
              takie rzeczy bylyby usuwane, jesli tacy, ktorzy pisza takie rzeczy ciagle i bez
              przerwy byliby banowani, to by nigdy nie doszlo do plucia z mojej strony. i
              wiesz o tym bardzo dobrze.
              wiec jak, dostane od ciebie w koncu odpowiedz, czy wyrzucasz mnie z fs?
              • hanes Re: do kropki 12.04.07, 23:23
                Przyglucha jakas??
                • dana33 Re: do kropki 12.04.07, 23:26
                  nie, nie przyglucha. ty nie dowidzisz. ja tu rozmawiam tylko i wylacznie z
                  kropka. z nikim innym. teraz doszlo? git.
              • kropka Re: do kropki 13.04.07, 00:41
                Juz Ci to pare razy tłumaczyłam, ale widac nie trafiło, więc jeszcze raz:
                niektórzy uważają, że Śląsk jest niemiecki. I takie sa ich poglądy, do których
                maja prawo. Moga nawet walczyć o przywrócenie Śląska do Niemiec. Ale póki walczą
                na argumenty - to wszystko gra. Nikt ich nie zamyka, nikt nie rozstrzeliwuje,
                śla petycje do sejmu, nawet organizuja całkiem legalne manifestacje.
                Niektórzy uważają, że Israel okupuje Palestynę. Takie sa ich poglądy.
                Reasumując: w Polsce, póki co, nie usuwa się postów wyrażających czyjeś poglądy.
                Rachelka ma takie, Ty masz inne. I to jest Wasze zbójeckie, demokratyczne prawo.
                dobranoc
                • dana33 Re: do kropki 13.04.07, 07:55
                  dzien dobry,

aha. teraz doszlo.
                  wiec mam nadzieje, ze jak otworze watek pt. "trzeba usunac okupanta polskiego
                  ze slaska" to nie wytniesz i bedzie cacy, tak? ok, to otworze taki temat. jako
                  ze sa forumowicze ktorzy tez tak uwazaja, to moze byc bardzo ciekawa dyskusja.

i dziekuje za wyjasnienie, ze nawolywanie do usuwania jakiegos narodu znaczy to
                  samo, co uwazanie jakiego narodu za okupanta. tego nie wiedzialam, ale jak
                  wiesz, czlowiek nie przestaje sie uczyc cale swoje zycie.
                  • dana33 Re: do kropki 13.04.07, 08:10
                    wiesz kropko.... wlasciwie to nie mam po co otwierac watka ani tego ani zadnego
                    innego.
                    jak powiedzial kiedys moj przyjaciel na tym twoim forum swiat, a czego jak
                    widac nie zrozumialas dobrze, tak samo zreszta jak nie chcesz zrozumiec roznicy
                    miedzy atakami prowokacyjnymi, pelnymi chamstwa i antysemityzmu, a pokazywaniem
                    tej holocie antysemickiej kim sa i glupie tlumaczenie ich nawolywan do
                    zlikwidowania mojego narodu i kraju:
                    DOBRZE ZE JA TU, A NIE TAM.
                    dowiedzenia.
                    • kropka Re: do kropki 13.04.07, 10:09
                      jasne. A "hołota" to pieszczota i nic a nic nie jest obraźliwa, tak?
                      • Gość: Iwona Re: do kropki IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.04.07, 10:55
                        Tam juz wisi kilka skarg na mnie.

- nie zastanawia Cie to?

- niektorzy ludzie maja poglady faszyzujace, ale Ty jak widze jestes bardzo
                        tolerancyjna i dla takich. Wiesz - niektorzy ludzie pisza, ze pluja na Papieza,
                        inni, ze nienawidza Zydow, jeszcze inni Arabow. Nie uwazasz, ze moderujac forum
                        GW powinnas kierowac sie zasadami, ktore GW glosi i ktorych broni?
                        Mam prawo twierdzic, ze skoro nie usuwasz takich watkow znaczy, ze je popierasz
                        i uwazasz, ze w demokratycznym kraju ludzie maja prawo do mowienia wszyskiego
                        co im slina na jezyk przyniesie.
                        Z drugiej strony usuwasz watki neutralne, nie naruszajace niczyjej godnosci.

Pytanie: gdzie mozna wyslac prosbe o pozbawienie Cie funkcji moderatora?
                        • rusek11 Re: he...he... 13.04.07, 11:43
                          Gość portalu: Iwona napisał(a):

>
                          > powinnas kierowac sie zasadami, ktore GW glosi i ktorych broni?
                          >

takimi jak bielecki i radziwinowicz???

• kropka Re: do kropki 13.04.07, 12:12
                          Gość portalu: Iwona napisał(a):

> GW powinnas kierowac sie zasadami, ktore GW glosi i ktorych broni?
                          nie uważam. Kieruję się regulaminem forum i netykietą. I tylko to mnie
                          interesuje.

> Mam prawo twierdzic, ze skoro nie usuwasz takich watkow znaczy, ze je
                          popierasz
                          nie masz prawa tak twierdzić.

> i uwazasz, ze w demokratycznym kraju ludzie maja prawo do mowienia wszyskiego
                          > co im slina na jezyk przyniesie.
                          W demokratycznym kraju ludzie maja prawo do wyrażania swoich poglądów. Ktos ma
                          prawo nienawidzić Żydów, Polaków, grochówki i psów bez kagańców. Nie ma prawa
                          nawoływac do przemocy, organizować linczów i innych zawieruch.

> Pytanie: gdzie mozna wyslac prosbe o pozbawienie Cie funkcji moderatora?
                          Pisałam Ci już na forum i mailem: forum.abuse@gazeta.pl
                          Może wreszcie skorzystaj z tego adresu? Naprawdę warto
                      • dana33 Re: do kropki 13.04.07, 11:41
                        moze jednak kupisz sobie okulary, kropko?
                        powtarzam jeszcze raz, bo zdaje sie ze nie chcesz zrozumiec, wiec postaram wie
                        powoli:
                        wiesz dobrze, ze nigdy tak nie pisalam.
                        wiesz dobrze, ze to ich chamskie i antysemickie wpisy, ktore TY tolerowalas i
                        tolerujesz dalej doprowadzily: 1) do opuszczenia fs przez bardzo wielu
                        normalnych ludzi, 2) do mojego pisania "holotka", 3) do stanu w jakim dzisiaj
                        znajduje sie fs.
                        holota nie jest pieszczota i napisalam to z cala premedytacja. ja sie nie boja
                        nazywac rzeczy po imieniu. to jest nie tylko holota, to sa mety spoleczne,
                        ktore lamia prawo polskie i nie tylko, a ktore ty tolerujesz, nie trzymajac sie
                        prawa. to ze guzik do wyrzucania jest pod twoim palcem, a nie pod moim, nie
                        znaczy jeszcze, ze znajduje sie pod wlasciwym palcem.
                        mam dosyc.
                        jesli chodzi o mnie, mozesz ich wszystkich przestac wycinac. niech kroluja
                        tutaj i lacznie z moderatorami pokazuja swiatu, jak wyglada dzisiejsza polska.
                        dobrze ze ja tu a nie tam.
                        • vitalia Re: do kropki 13.04.07, 11:45
                          Hołotka boli ale takie coś już nie ????

Autor: mosiek.us

Data: 07.04.07, 01:38

jak moska sie nie potrzasnie za pejsy
                          (moskowej za rozczochrane kudly)
                          nie da kopa w dupe....to nic nie zrozumie
                          i bedzie uparcie siedzial i beznamietnymi
                          slipiami patrzyl jak zrobic kolejny szwindel

niektorym moskom to malo,czekaja uparcie
                          zeby dostac jeszcze ekstra.........po ryju
                        • dana33 Re: do kropki 13.04.07, 11:51
                          jeszcze przyklad na twoja "ocene" watkow i co trzeba wyrzucac a co nie:
                          watek tutets o papiezu ladnie wyrzucilas na osla: mial tytul "Największa
                          herezja JP2"
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=60677460
                          nie bylo w nim nic obrazliwego, nic ponizajacego, nic chamskiego... ale byl
                          przeciwko papiezowi....

natomiast watek o tym samym temacie, pt. "Watykan bojkotuje obchody Shoah"
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60654656
                          pelny obrazajacych slow o zydach oczywiscie pozostal....

nie wiedzialam, ze nosisz moherowy beret. a cala reszta to jest mi jasna i tak.
                          • kropka Re: do kropki 13.04.07, 12:16
                            a gdzie masz w tym watku "pelno obrazajacych slow o zydach"?
                            Czytałaś go w ogóle, czy tak z przyzwyczajenia?
                            • dana33 Re: do kropki 13.04.07, 15:46
                              tym zydowskim jojczeniem
                              Dlaczego nie mowi sie o ostatnich odkryciach dotyczacych Piusa XII?
                              Bo nie sa po mysli oskarzajacych go Zydow?

nie potrzeba uzywac chamskich slow. cepowaty tego prawie nigdy nie robi. a
                              pluje na zydow od rana do wieczora. ty albo czytac nie umiesz, albo nie
                              rozumiesz tego co czytasz. w polsce komunistycznej sie wychowywalas, to
                              powinnas umiec czytac miedzy linijkami.
                              nu, zreszta nie wazne juz. nie wycinaj ich. niech pisza, co im slina na jezyk
                              przyniesie. obrazek jest pelny....
                              • kropka Re: do kropki 13.04.07, 21:18
                                dana33 napisała:

> tym zydowskim jojczeniem
                                poczytaj własne wpisy. "polska hołota", "polska ciemnota", a juz ten wpis to sam
                                miód dla Polski i Polaków
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60703997&a=60704296
                                I jakas "odezwa" nie wiadomo przez kogo sprokurowana i skąd wzięta, bo na pewno
                                nikt w Polsce nie napisał takimi zwrotami "przez Kraków przejdzie brunatny marsz
                                faszystów i neofaszystów".
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60703997&a=60708871
                                Cholera wie skąd to wzięłaś, bo na ogół dajesz linki, a tutaj nagle niby
                                "cytujesz" całość. Bez podania źródła, oczywiście.
                                To nie jest obraźliwe, prawda? Nic a nic? Powinnam to usunąć, ale natychmiast
                                napiszesz 15 watków na wszystkich forach i 150 postów z żądaniem wyjasnień.
                                To juz zostawiam, dla świetego spokoju.

> Dlaczego nie mowi sie o ostatnich odkryciach dotyczacych Piusa XII?
                                > Bo nie sa po mysli oskarzajacych go Zydow?
                                Pardon, ale za BRAK wpisów nie odpowiadam. Chociaz Ty pewnie uważasz, że
                                powinnam. A czemu sama o tym nie napisałas?
                                >
                                > nie potrzeba uzywac chamskich slow. cepowaty tego prawie nigdy nie robi. a
                                > pluje na zydow od rana do wieczora.
                                Nie usuwa się za nicka, tylko za treść wpisów. Poza tym Cep na ogół wylatuje co
                                drugi (za spam). Ale jego watków oczywiście nie widzisz na Ośle.
                                Niewygodne, prawda?

> w polsce komunistycznej sie wychowywalas, to
                                > powinnas umiec czytac miedzy linijkami.
                                admini społeczni nie maja narzędzi do usuwania między linijkami. Może zawodowi
                                mają, zapytaj.
                                Ręce opadają na takie zarzuty

> nu, zreszta nie wazne juz. nie wycinaj ich. niech pisza, co im slina na jezyk
                                > przyniesie. obrazek jest pelny....
                                Mam nadzieję
                                • dana33 Re: do kropki 13.04.07, 22:15
                                  kropka napisała:

> dana33 napisała:
                                  >
                                  > > tym zydowskim jojczeniem
                                  > poczytaj własne wpisy. "polska hołota", "polska ciemnota", a juz ten wpis to
                                  sa
                                  > m
                                  > miód dla Polski i Polaków
                                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60703997&a=60704296

ty sie nagle zamieniasz w rachelcie???? przeciez napisalam ci wyraznie w tym
                                  watku i to chyba ze 2 razy, ze moje pisanie dzisiejsze holotka itd, to wynik
                                  ich plucia na israel i zydow... ze nie pisalam kiedys tak i wiesz o tym dobrze,
                                  wiec co? mam to wyjasniac za kazdym razem???? jakby nie atakowali israel i
                                  zydow dzien w dzien, to i ja bym nie pisala holotka.
                                  a to co napisalam to co? nie prawda? ze nie jest mila, nu, trudno. ale to jest
                                  prawda. tak niestety wyglada....

> I jakas "odezwa" nie wiadomo przez kogo sprokurowana i skąd wzięta, bo na
                                  pewno
                                  > nikt w Polsce nie napisał takimi zwrotami "przez Kraków przejdzie brunatny
                                  mars
                                  > z
                                  > faszystów i neofaszystów".
                                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60703997&a=60708871
                                  > Cholera wie skąd to wzięłaś, bo na ogół dajesz linki, a tutaj nagle niby
                                  > "cytujesz" całość. Bez podania źródła, oczywiście.

jakbym miala link, to bym dala. dostalam w mailu, od dwoch roznych osob, ktorzy
                                  taka odezwe dostali. jak zostala napisana, tak zostala napisana. przewaznie o
                                  faszystach mowi sie brunatne koszule nie? i ze taka demonstracja bedzie, to
                                  wiesz tak samo dobrze jak ja. i ze wlasnie pisze, ze jest czesc polakow, ktora
                                  jest normalnie myslaca i protestuje, to tez prawda. i ze to mala grupa, bo
                                  wladze zgadzaja sie na cos takiego, to tez prawda. poczytaj ich w odpowiedziach.
                                  miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,4055506.html
                                  > To nie jest obraźliwe, prawda? Nic a nic? Powinnam to usunąć, ale natychmiast
                                  > napiszesz 15 watków na wszystkich forach i 150 postów z żądaniem wyjasnień.
                                  > To juz zostawiam, dla świetego spokoju.
                                  >
                                  nu, jesli jest obrazliwe, to dlaczego wszyscy polacy nie protestuja???? moze
                                  tego chca? moze nie widza w tym nic zlego? bo wiesz, zaczyna sie od slow, potem
                                  demonstracje, brak protestow do dzialan rzadow i dalej to juz leci samo.
                                  obrazliwe? nu, a to wg ciebie to nie jest:
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60710704&a=60716101
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60710704&a=60716002
                                  to typowe dla tego forumowicza, te ciagle porownywania israela i zydow do
                                  niemcow hitlerowskich i jako go nie wycinasz.... double standards, prawda?

mozesz usuwac kazdy moj wpis. juz od jakiegos czasu przestalam wogole
                                  protestowac, jesli jeszcze nie zauwazylas. nie pisze wiecej na moderacji. to ze
                                  ten watek sie tutaj znalazl, to juz nie moja wina, bo ty go tu przenioslac. na
                                  drugi raz po prostu wytnij, i bedzie swiety spokoj.

> > Dlaczego nie mowi sie o ostatnich odkryciach dotyczacych Piusa XII?
                                  > > Bo nie sa po mysli oskarzajacych go Zydow?
                                  > Pardon, ale za BRAK wpisów nie odpowiadam. Chociaz Ty pewnie uważasz, że
                                  > powinnam. A czemu sama o tym nie napisałas?

nie zrozumialas. podalam ci ten cytat, jako wg mnie obrazliwy dla zydow, ze niby
                                  jak cos nie jest po mysli zydow, to juz sie nie mowi o dobrych stronach piusa.
                                  ja o papiezach i religii malo pisze. nie moje pole.

> >
                                  > > nie potrzeba uzywac chamskich slow. cepowaty tego prawie nigdy nie robi.
                                  > a
                                  > > pluje na zydow od rana do wieczora.
                                  > Nie usuwa się za nicka, tylko za treść wpisów. Poza tym Cep na ogół wylatuje
                                  co
                                  > drugi (za spam). Ale jego watków oczywiście nie widzisz na Ośle.
                                  > Niewygodne, prawda?

widze, widze, ale wylatuje dopiero w ostatnich tygodniach. przedtem nie
                                  wylatywal. za napisanie, ze nie uznaje prawa israela do istnienia, bo wg niego
                                  nie ma wschodniej granicy, nie wylecial. wylatuje za spamy, ale nie za
                                  podsycanie nienawisci do zydow, co robi w kazdym swoim poscie od lat... ja
                                  wszystko widze, kropko....
                                  >
                                  > > w polsce komunistycznej sie wychowywalas, to
                                  > > powinnas umiec czytac miedzy linijkami.
                                  > admini społeczni nie maja narzędzi do usuwania między linijkami. Może zawodowi
                                  > mają, zapytaj.
                                  > Ręce opadają na takie zarzuty

nie, nie maja narzedzi do usuwania miedzy linijkami, ale maja glowy do
                                  zrozumienia sensu postu. zgadza sie, rece opadaja na takie odpowiedzi.
                                  >
                                  > > nu, zreszta nie wazne juz. nie wycinaj ich. niech pisza, co im slina na j
                                  > ezyk
                                  > > przyniesie. obrazek jest pelny....
                                  > Mam nadzieję
                                  mozesz byc pewna, ze jest pelny.
                                  • dana33 Re: do kropki 13.04.07, 22:54
                                    widzisz kropko, obraz jest dla mnie pelny, bo ja ci daje link do wpisu
                                    nawolujacego do przemocy i zabijania, ty go uparcie nie usuwasz, potem piszesz
                                    w odpowiedzi do innego forumowicza: "Nie ma prawa nawoływac do przemocy,
                                    organizować linczów i innych zawieruch." i dalej nie wycinasz tego postu.
                                    dlatego, ze ta paniusia napisala ladnie "teraz czas usunac okupanta innej masci
                                    z Ziemi Swietej", zamiast po prostu zydzi do gazu, albo wrzucimy zydow do
                                    morza, albo jak to modne jest ostanio "wykreslic israel z mapy swiata"????
                                    to jest czytanie miedzy linijkami. zrozumiec ten wpis mozna rowniez i bez
                                    czytania miedzy linijkami.
                                    teraz obraz pelniejszy?
                                    dobranoc.
                                    • kropka Re: do kropki 13.04.07, 23:17
                                      Dana, weź pomyśl chwilkę, bo jestes juz na tym etapie, że jak ktos napisze, że
                                      posial marchewke, to Ty odczytasz, że sadzi marchewkę żeby sie nia Żyd zadlawił.
                                      Opanuj sie kobito, policz do 100. Daj spokój sobie i innym. Nie widzisz, że
                                      Twoja agresja wzbudza agresję?
                                      • dana33 Re: do kropki 15.04.07, 00:39
                                        wzielam sobie twoja rade do serca, kropko.... pomyslalam, nawet caly dzien.
                                        policzylam pare razy do 100. od 1 do 100. zastanawilam sie nad tym zdaniem:
                                        "Twoja agresja wzbudza agresję". poczytalam fs:
                                        Sprowadzil ich Kazimierz bo nie znal co to za zaraza.
                                        POWIEDZ IM JAK TO ZYDZI MORDOWALI POLSKA LUDNOSC ZA CZASOW STALINA.
                                        motloch dorwal sie do wladzy juz 1945r
                                        jak to dzieki specjalnej diecie niemieckiej twoj protoplast mogl
                                        przez ruszta uciec w inserenatorze na wolnosc i ty sie mogles ukocic.W Polsce
                                        dzieki specjalnemu prawu ochrony zwierzat przetrwales do czesu kiedy wyjechales
                                        do zoolandu zw.zioland.
                                        Tak swoja droga jestem ciekaw co oni zra , ze im rzygowin nie zabraknie.

no i oczywiscie ta perelka:
                                        Gdyby nie holokaust to zionce by byli dziadami.Kradna od: Niemcy
                                        105,5mld.+624mln.na rok,Austria 370mln.Wegry 57mln
                                        Norwegia 50mln.,Szwajcaria 1.275mld.,Francja 162mln.,USA

i doszlam do wniosku, ze to rzeczywiscie moja agresja. nagle uswiadomilam
                                        sobie, ze przeciez naleze do narodu agresorow. i zrozumialam, ze masz racje:
                                        przyszedl czas na danie spokoju tobie, innym i sobie tez.
                                        • dana33 Re: do kropki 15.04.07, 00:41
                                          p.s.
                                          to nie marchewka. to melony, ktore my zatruwamy, zeby zatruc innych.
                                        • Gość: m.m Re: do kropki IP: *.range81-159.btcentralplus.com 15.04.07, 09:09
                                          interesujace, ze przeczytalas to na forum swiat, a nie mozesz podac linka...
                                          czyzby posty za ktore (jak twierdzisz) opluwasz wszystkich Polakow juz dawno
                                          przestaly egzystowac, za to twoje "holotki" wisza wszedzie?

> przyszedl czas na danie spokoju tobie, innym i sobie tez.

nie nalezy skladac obietnic, ktorych nie zamierzasz dotrzymac.

ps.
                                          na miejscu kropki nie wdzawalabym sie z toba w dyskusje. swoja postawa
                                          udowodnilas niejednokrotnie, ze nie chodzi tylko o antysemickie posty na forum
                                          Swiat. sa dla ciebie tylko pretekstem by opluwac Polske i Polakow. dlatego na
                                          jej miejscu wycinalabym wszystkie twoje "holotki" z taka sama bezwglednoscia, z
                                          jaka wycina wszystkie antysemickie posty w wyniku twoich donosow i... kropka.:)
                                          • dana33 Re: do kropki 15.04.07, 11:45
                                            strasznie lubie twoje posty, m.m. sa zawsze tak pelne zyczliwosci i nigdy, ale
                                            to nigdy nie watpisz w prawdziwosc tego, co pisze... linki oczywiscie moglam
                                            podac od razu, tylko mi sie nie chcialo, ale dla ciebie jestem gotowa na kazde
                                            poswiecenie:

Sprowadzil ich Kazimierz bo nie znal co to za zaraza.
                                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60703997&a=60724868
                                            POWIEDZ IM JAK TO ZYDZI MORDOWALI POLSKA LUDNOSC ZA CZASOW STALINA.
                                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60703997&a=60754936

motloch dorwal sie do wladzy juz 1945r
                                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60703997&a=60762039

Tak swoja droga jestem ciekaw co oni zra , ze im rzygowin nie zabraknie.
                                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60758059&a=60761443
                                            opowiedz im jak to dzieki specjalnej diecie niemieckiej twoj protoplast mogl
                                            przez ruszta uciec w inserenatorze na wolnosc i ty sie mogles ukocic.W Polsce
                                            dzieki specjalnemu prawu ochrony zwierzat przetrwales do czesu kiedy wyjechales
                                            do zoolandu zw.zioland.
                                            • Gość: m.m Re: do kropki IP: *.range81-159.btcentralplus.com 15.04.07, 12:17
                                              dana robisz z siebie glupa, bo delikatniej sie tego okreslic nie da. ZADEN z
                                              linkow, ktory teraz zapodalas nie prowadzi do rzekomych "cytatow" z
                                              poprzedniego twojego postu. wyglada na to, ze tamte posty zaostaly dawno
                                              wyciete, a ty SAMA piszesz teksty, ktore rzekomo tak cie oburzaly, ale i sa
                                              sprzeczne z regulaminem! poza tym linki, ktore przed chwila zapodalas to posty
                                              doslownie z ostatnich godzin, ktorych kropka miala wszelkie prawo jeszcze nie
                                              zauwazyc, albo posty ktore nie naruszaja wogole regulaminu.

lecz sie kobieto bo poki co to nikomu spokoju nie dasz, bez wzgledu na
                                              interpretacje tego slowa.
                                              • Gość: m.m errata IP: *.range81-159.btcentralplus.com 15.04.07, 12:27
                                                przpraszam za pomylke. to byly jednak linki do cytatow. tylko, ze czasami
                                                wyrwane z kontekstu i zlepione razem (w jednym wypadku nawet sugnaturka zostala
                                                dolepiona) tak, ze wszystko ma troche innych charakter niz w rzeczywistosci
                                                mialo miejsce, a wrecz wyglada na manipulacje. z reszty mojego postu sie nie
                                                wycofuje, zwlaszcza z twierdzenia, ze nie wszystkie zalinkowane posty lamia
                                                regulamin.
                                                • dana33 Re: errata 15.04.07, 15:18
                                                  alez nie musisz przepraszac, mm...... to jest typowe, ze najpierw sie oskarza
                                                  mnie o klamstwa, potem dopiero sprawdza, wiec i przepraszanie nalezy po prostu
                                                  do tej procedury.
                                                  sygnaturki nie dolepilam, mozna to przeciez zobaczyc w tym poscie, do ktorego
                                                  wkleilam na twoje uprzejme zyczenie link, i mozna ja zobaczyc pod absolutnie
                                                  kazdym postem tego wlasnie forumowicza.
                                                  jeszcze nie dostalam uprawnien do wklejania lub wycinania czegokolwiek na tym
                                                  forum, mm.... ale ciesze sie z kazdego twojego postu..... dostarcza mi
                                                  nastepnych dowodow, jak to wlasnie manipulacja i klamstwa kroluja tutaj bez
                                                  zadnych ograniczen i bez zadnych protestow ani ze strony administracji, ani
                                                  nawet ze strony innych, myslacych trzezwiej niz ty, forumowiczow.
                                                  milego dnia, mm.....
                                                  • Gość: m.m Re: errata IP: *.range81-159.btcentralplus.com 15.04.07, 15:51
                                                    > alez nie musisz przepraszac,

jesli ci to przeszkadza, to nie przepraszam ciebie, a wszystkich pozostalych,
                                                    ktorzy zagladaja do tego watku.

to jest typowe, ze najpierw sie oskarza
                                                    > mnie o klamstwa, potem dopiero sprawdza,

bedac zlosliwym (nie tak bardzo) moznaby napisac, ze zaden wstyd za pomylke
                                                    przeprosic, za to kogos falszywie oskarzyc i nigdy za to nie przeprosic to juz
                                                    tak, ale dajmy spokoj skoro faktycznie w tym wypadku byla to moja skucha.

> sygnaturki nie dolepilam,

zlalas w jeden tekst z cytatem (jesli to co napisalas wogole cytatem mozna
                                                    nazwac). wygladalo to tak jabys w calym swoim poscie cytowala tylko dwa posty
                                                    (i to tez nie bylo takie oczywiste) bo nie wiadmomo byly gdzie zaczyna sie
                                                    jeden cytat, konczy drugi, nie mowiac juz o zasadach interpunkcji. mozna by
                                                    powiedziec, ze to drobiazg gdyby powaznie nie wplywal na tresc cytowanych
                                                    postow, a wplywal zasadniczo (stad tez moja pomylka). dlatego mozna mowic tutaj
                                                    nawet o mnaipulacji, albo o powaznym niechlujstwie. w powaznej dyskusji ani
                                                    jedno ani drugie nie powinno miec miejsca tym bardziej, ze tresc jednego z
                                                    cytowanych przez ciebie zdan miala zupenie inne znaczenie w orginalnym poscie.

"motloch dorwal sie do wladzy juz 1945r"

z orginalnego postu nie wynika, ze chodzi tu tylko o Zydow (jesli wogole). z
                                                    twojego tak.

ale ciesze sie z kazdego twojego postu..... dostarcza mi
                                                    > nastepnych dowodow, jak to wlasnie manipulacja i klamstwa kroluja tutaj bez
                                                    > zadnych ograniczen i bez zadnych protestow ani ze strony administracji,

alez administracja protestuje przed moim domem od kilku godzin. zapewniem cie:)
                                                  • Gość: m.m ps. IP: *.range81-159.btcentralplus.com 15.04.07, 16:22

a swoja droga, interesujace, ze ktos z taka duza wrazliwoscia na "ss" w slowie
                                                    Israel nie zauwzyl, ze jeden z cytatow byl odpowiedzia na ten post:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60758059&a=60760216
                                                    a moze to sie wlasnie wiaze z interpetacja slowa "agresja"?:)
                                                  • dana33 Re: ps. 15.04.07, 16:39
                                                    alez oczywiscie, ze zauwazylam...... a ty zauwazyles jeszcze inna odpowiedz na
                                                    pisanie za kazdym razem issrael? tutaj:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=60774509&a=60778550
                                                    watek sobie krolowal, az nie bylo wlasnie tej odpowiedzi, dopiero wtedy
                                                    polecial na osla...
                                                    ten goldbam alias goldSSracz, to tez ciagle pisze srael zamiast israel i ciagle
                                                    robi porownania zydow do niemcow hitlerowskich i to bezkarnie, bo on przeciez
                                                    ostatecznie nikogo nie obraza, prawda, mm?
                                                    wiec jak pisza issrael albo srael i w odpowiedzi na to dostaja goldSSracz albo
                                                    polSSka, to wtedy odpowiedz nazywa sie agresja, a wpis poczatkowy nie. ty to
                                                    rozumiesz? nie? to zapytaj sie kropki.... to wlasnie nowa definicja agresji:
                                                    odpowiedzi na ataki nazywaja sie agresja.
                                                    nu, mysle, ze wyczerpalismy juz temat doszczetnie.
                                                  • Gość: m.m Re: ps. IP: *.range81-159.btcentralplus.com 15.04.07, 17:06
                                                    ...... a ty zauwazyles jeszcze inna odpowiedz na
                                                    > pisanie za kazdym razem issrael?

nie i prawde mowiac: nic dziwnego bo ten watek z przytaczanymi przez ciebie
                                                    cytatami nie ma nic wspolnego. wiecej z twoja filozofja obraznia Polski (ktora
                                                    podobno jest tez twoim krajem) tylko dlatego, ze nie ma tutaj cenzury
                                                    prewencyjnej.

> ten goldbam alias goldSSracz, to tez ciagle pisze srael zamiast israel i
                                                    ciagle
                                                    >
                                                    > robi porownania zydow do niemcow hitlerowskich i to bezkarnie, bo on przeciez
                                                    > ostatecznie nikogo nie obraza, prawda, mm?

w tej chwili to ty jego obrazasz, a ja postow innych osob ani nie sledze ani
                                                    nie oceniam w tej chwili.

> wiec jak pisza issrael albo srael i w odpowiedzi na to dostaja goldSSracz
                                                    albo
                                                    > polSSka, to wtedy odpowiedz nazywa sie agresja,

jakby nie nie nazwac taka odpowiedz to nic takiego nie mialo miejsca na watku,
                                                    ktory zalinkowalas. przypomnijmy, ze zalinkowalas post, ktory lamal regulamin,
                                                    tylko ze nie byl on ani pierwszym ani jedynym personalnym atakiem na tym watku.
                                                    nasuwa mi sie wniosek: jesli chcesz donosic - to rob to z glowa.
                                                  • dana33 Re: ps. 15.04.07, 17:33
                                                    uwielbiam takie zdanka:

nie zauwazylem, bo "nic dziwnego bo ten watek z przytaczanymi przez ciebie
                                                    > cytatami nie ma nic wspolnego." i takie: "ja postow innych osob ani nie
                                                    sledze ani nie oceniam w tej chwili." zaraz po tym, jak wlasnie dales taki link:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60758059&a=60760216

zaprawde, nie czytasz, nie sledzisz i nie oceniasz....
                                                    ubaw mam nie z tej ziemi, mm......
                                                  • Gość: m.m Re: ps. IP: *.range81-159.btcentralplus.com 15.04.07, 20:33
                                                    to dobrze, ze uwielbiasz bo akurat to "zdanko" nie zmienia faktu, iz moj link
                                                    ma wszystko wspolnego z przytaczanym przez ciebie jednym z cytatow.
                                            • dana33 Re: do kropki 15.04.07, 12:18
                                              aaaa, slowo agresja ma tez specjalna, nowa interpretacje.... tzw. interpretacje
                                              kropkowa:
                                              moje odpowiedzi na takie jak wyzej i jeszcze gorsze wpisy, kiedy np jeden z tej
                                              holotki pisze nazwe mojego kraju issrael, a ja w odpowiedzi na to pisze
                                              polSSka, to wlasnie ta moja odpowiedz jest agresja, ktora wywoluje napisanie
                                              slowa issrael. nie na odwrot. tylko wlasnie tak. ciekawa ta interpretacja, nie
                                              uwazasz?
                                              • Gość: m.m Re: do kropki IP: *.range81-159.btcentralplus.com 15.04.07, 12:33
                                                kiedys tlumaczylas sie, ze piszesz na tym forum bo Polska to tez twoj kraj.
                                                dzisiaj na niego plujesz, bo (jak twierdzisz) nie podobaja ci sie posty kilku
                                                osob. gdyby kazdy postepowal w rownie agresywny sposb co ty, to na tym forum
                                                bylyby tylko antysemickie posty. na szczescie u wiekszosci normalnych osob
                                                zachowanie jednej chorej z nienawisci Zydowki nie zmieni stosunku do wszystkich
                                                Zydow.
                                                • dana33 Re: do kropki 15.04.07, 15:24
                                                  no wlasnie..... przeciez napisalam, ze naleze do narodu agresorow.... wszystkie
                                                  cytaty sa oczywiscie zmanipulowane, wyjete z kontekstu i wogole nie lamia
                                                  niczego, bo jak widzisz, nic nie jest wycinane. spowodowane sa oczywiscie moja
                                                  agresja i pisaniem o tej grupie ludzi (do ktorej ty sie jak widac wyraznie
                                                  rowniez zaliczasz) holotka. i wtedy moje posty sa oczywiscie wycinane, bo
                                                  obrazam ta wlasnie holotke, ktorej uczucia sa ranione bez przerwy.
                                                  co ja ci ide powiedziec, mm..... zycie to nie piknik, zlotko, na okolo was nic,
                                                  tylko agresorzy. ale nicha.... wy dbacie o dobre imie polski, i zaden
                                                  polakozerca mojego pokroju nie jest w stanie polsce zaszkodzic, wiec o co ci
                                                  biega? co sie tak pienisz, facio?
                                                  • Gość: m.m Re: do kropki IP: *.range81-159.btcentralplus.com 15.04.07, 16:02
                                                    i zaden
                                                    > polakozerca mojego pokroju nie jest w stanie polsce zaszkodzic,

oczywiscie, ze nie. obrazasz tylko niepotrzebnie moja ojczyzne, wszystkich
                                                    Polakow, a nawet mnie osobiscie tylko dlatego, ze sie z twoim zachowaniem nie
                                                    zgadzam. nie bede jednak z tego powodu zakladac dziesiatkow watkow, karzac
                                                    tlumaczyc sie kropce czy olsowi dlaczego na to pozwalaja, mimo iz ja nigdy nie
                                                    obrazilem ani ciebie ani tym bardziej narodu, ktory ty tak nieszczesliwie na
                                                    tym forum chcesz reprezentowac.
                        • Gość: mardes Niezła pieniaczka z tej Dany33 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 21:27
                          przykro czytać
                          • dana33 Re: Niezła pieniaczka z tej Dany33 13.04.07, 22:18
                            ktos cie zmusza do czytania, mardes? wygas nik.
                            • Gość: mardes Re: Niezła pieniaczka z tej Dany33 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:57
                              Patrzę z coraz większym hmm...podziwem na twoje forumowe enuncjacje.
                • absztyfikant Ty chyba zartujesz kropka 13.04.07, 14:13
                  Poczytaj Konstutucje RP.

>Moga nawet walczyć o przywrócenie Śląska do Niemiec.
                  • absztyfikant Re: Ty chyba zartujesz kropka 13.04.07, 14:16
                    Art. 3.

Rzeczpospolita Polska jest państwem jednolitym.

Art. 5.

Rzeczpospolita Polska strzeże niepodległości i nienaruszalności swojego
                    terytorium, zapewnia wolności i prawa człowieka i obywatela oraz bezpieczeństwo
                    obywateli, strzeże dziedzictwa narodowego oraz zapewnia ochronę środowiska,
                    kierując się zasadą zrównoważonego rozwoju.

Art. 26.

1. Siły Zbrojne Rzeczypospolitej Polskiej służą ochronie niepodległości
                    państwa i niepodzielności jego terytorium oraz zapewnieniu bezpieczeństwa i
                    nienaruszalności jego granic.
                    • absztyfikant Kropka, a teraz Kodeks Karny 13.04.07, 14:23
                      Art. 127. § 1. Kto, mając na celu pozbawienie niepodległości, oderwanie części
                      obszaru lub zmianę przemocą konstytucyjnego ustroju Rzeczypospolitej Polskiej,
                      podejmuje w porozumieniu z innymi osobami działalność zmierzającą bezpośrednio
                      do urzeczywistnienia tego celu,
                      podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 10, karze 25 lat
                      pozbawienia wolności albo karze dożywotniego pozbawienia wolności.
                      § 2. Kto czyni przygotowania do popełnienia przestępstwa określonego w § 1,
                      podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3.

Art. 128. § 1. Kto, w celu usunięcia przemocą konstytucyjnego organu
                      Rzeczypospolitej Polskiej, podejmuje działalność zmierzającą bezpośrednio do
                      urzeczywistnienia tego celu,
                      § 2. Kto czyni przygotowania do popełnienia przestępstwa określonego w § 1,
                      podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
                      § 3. Kto przemocą lub groźbą bezprawną wywiera wpływ na czynności urzędowe
                      konstytucyjnego organu Rzeczypospolitej Polskiej,
                      podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.

Art. 129. Kto, będąc upoważniony do występowania w imieniu Rzeczypospolitej
                      Polskiej w stosunkach z rządem obcego państwa lub zagraniczną organizacją,
                      działa na szkodę Rzeczypospolitej Polskiej,

Art. 130. § 1. Kto bierze udział w działalności obcego wywiadu przeciwko
                      Rzeczypospolitej Polskiej,
                      § 2. Kto, biorąc udział w obcym wywiadzie albo działając na jego rzecz, udziela
                      temu wywiadowi wiadomości, których przekazanie może wyrządzić szkodę
                      § 3. Kto, w celu udzielenia obcemu wywiadowi wiadomości określonych w § 2,
                      gromadzi je lub przechowuje, włącza się do sieci komputerowej w celu ich
                      uzyskania albo zgłasza gotowość działania na rzecz obcego wywiadu przeciwko
                      podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
                      § 4. Kto działalność obcego wywiadu organizuje lub nią kieruje,
                      podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 5 albo karze 25
                      lat pozbawienia wolności.

Art. 131. § 1. Nie podlega karze za usiłowanie przestępstwa określonego w art.
                      127 § 1, art. 128 § 1 lub w art. 130 § 1 lub 2, kto dobrowolnie poniechał
                      dalszej działalności i ujawnił wobec organu powołanego do ścigania przestępstw
                      wszystkie istotne okoliczności popełnionego czynu; przepis art. 17 § 2 stosuje
                      się odpowiednio.
                      § 2. Nie podlega karze za przestępstwo określone w art. 128 § 2, art. 129 lub w
                      art. 130 § 3, kto dobrowolnie poniechał dalszej działalności i podjął istotne
                      starania zmierzające do zapobieżenia popełnieniu zamierzonego czynu zabronionego
                      oraz ujawnił wobec organu powołanego do ścigania przestępstw wszystkie istotne
                      okoliczności popełnionego czynu.
    • Gość: m.m Re: do kropki IP: *.range81-159.btcentralplus.com 13.04.07, 21:13
      dzisiaj o 6 rano obudzilem sie. moze byla 6:15 - nie wiem bo nie sprawdzilem. 0
      7:15 jak zwykle wstalem i wlaczylem komputer. potem naszykowalem sniadanie.
      teraz w Polsce jest 21:12, a zaden z moderatorow jeszcze do mnie nie napisal.
      to skandal! caly dzien czekalam przed komputerem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps.
      poza tym sie dziwie, ze kropke jeszcze nie oskarzono o antysemityzm i obrazanie
      calego narodu zydowskiego, bo to przeciez sprawdzony i wszedzie
      stosowany "argument" tlumaczacy opluwanie Polakow na polskim forum przez
      niejaka dane33.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka