mistrz_ognia 08.05.07, 18:32 czy ktoś otworzy wreszcie paszczękę i piśnie słówko na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danus01 Re: bany, bany, bany.... 08.05.07, 20:24 mistrz_ognia napisał: > czy ktoś otworzy wreszcie paszczękę i piśnie słówko na ten temat? moge 'pisnac'slowko ale najpierw poprosze o liste zabanowanych z adnotacja za co ban Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ognia ban za darmo ale... 08.05.07, 20:25 wieczysty... lista... listę ma kropka Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re: ban za darmo ale... 08.05.07, 20:38 mistrz_ognia napisał: > wieczysty... > lista... listę ma kropka musiales niezle nabroic wieczysty ban? teraz dopiero jestem zaciekawiona jaki miales nick poprzednio lub ile ich bylo Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ognia tak, nabroiłem... 08.05.07, 20:41 przez dwa miesiace nie zaglądałem na forum... A po za tym nie ja jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re: tak, nabroiłem... 08.05.07, 20:59 mistrz_ognia napisał: > przez dwa miesiace nie zaglądałem na forum... > A po za tym nie ja jeden... a ci inni to tez dostali bana za nieobecnosc? nurtuje mnie jeszcze jedna sprawa moze byc tak przeciez,ze ktos dostal bana za jakies wpisy dwa miesiace niby milczy a potem podnosi krzyk,ze jest zabanowany....za niewinnosc,czyli nieobecnosc Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ognia danka 08.05.07, 21:09 dwa miesiace siedziałem cicho -------- wróciłem na forum trochę popisałem (żadne awantury... spokój, cisza, kultura) No i nagle... BACH!!!! ban wieczysty! I zero wyjaśnienia! Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re: danka 08.05.07, 21:13 mistrz_ognia napisał: > dwa miesiace siedziałem cicho > -------- > wróciłem na forum trochę popisałem (żadne awantury... spokój, cisza, kultura) > No i nagle... > BACH!!!! > ban wieczysty! > I zero wyjaśnienia! > a co stoi na przeszkodzie,zebys teraz dal mi mozliwosc poznania(przypomnienia) twojego wczesniejszego nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Re: bany, bany, bany.... 08.05.07, 20:35 Ja zlozylem oficjalny protest z szeroko umotywowanym bezprawiem kropki do abuse oraz do szefa portalu gazeta.pl, rowniez wyslalem listy do paru niezaleznych witryn z pelnym opisem co tu sie wyrabia a mianowicie cenzuruje obiektywne informacje o Izraelu, szczegolnie te negatywne mimo ze sa zgodne z prawda. Pozostawia sie wszelkie antypolskie prowokacje, piszacych z Izraela ( mam szeroko prowadzona dokumentacje).Osoba zwana kropka, admin FS nie reaguje na faszystowskie i rasistowskie prowokacje obrazajace islam i ich wiare. Ponadto wyslalem podobne emaile do znaczacych mediow: Radoa Zet, Radia RMF FM, kilku gazet ( Polityka, Rzepa...) Wyslalem rowniez emaile z wieloma antypolskimi wypowiedziami do osob , ktore nie boja sie krytykowac otwarcie zbrodni izraelskich: Radio Maryja, Portal Michalkiewicza.. Wyslalem rowniez email z wnioskiem do prokuratury rejonowej o sciganie osob zatrudnionych w portalu gazeta.pl oraz adminow, z powodu aktywnej pomocy w lzeniu wladz Rzeczypospolitej, polskiej flagi, pomowien narodu polskiego o zbrodnie holokaustu. Wszystko to udokumentowalem postami z tego forum , ktore zbieralem przez rok. Mam nadzieje da to porzadany skutek. Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re: bany, bany, bany.... 08.05.07, 20:45 blazar napisała: > Ja zlozylem oficjalny protest z szeroko umotywowanym bezprawiem kropki do abuse > oraz do szefa > portalu gazeta.pl, rowniez wyslalem listy do paru niezaleznych witryn z pelnym > opisem co tu sie > wyrabia a mianowicie cenzuruje obiektywne informacje o Izraelu, szczegolnie te > negatywne mimo ze sa > zgodne z prawda. Pozostawia sie wszelkie antypolskie prowokacje, piszacych z Iz > raela ( mam szeroko > prowadzona dokumentacje).Osoba zwana kropka, admin FS nie reaguje na faszystows > kie i rasistowskie > prowokacje obrazajace islam i ich wiare. Ponadto wyslalem podobne emaile do zna > czacych mediow: > Radoa Zet, Radia RMF FM, kilku gazet ( Polityka, Rzepa...) Wyslalem rowniez ema > ile z wieloma > antypolskimi wypowiedziami do osob , ktore nie boja sie krytykowac otwarcie zbr > odni izraelskich: > Radio Maryja, Portal Michalkiewicza.. Wyslalem rowniez email z wnioskiem do pro > kuratury rejonowej o > sciganie osob zatrudnionych w portalu gazeta.pl oraz adminow, z powodu aktywnej > pomocy w lzeniu > wladz Rzeczypospolitej, polskiej flagi, pomowien narodu polskiego o zbrodnie ho > lokaustu. Wszystko to > udokumentowalem postami z tego forum , ktore zbieralem przez rok. > Mam nadzieje da to porzadany skutek. biorac pod uwage zakrojona na tak szeroka skale twoja dzialalnosc scigania wrogow RP we wszystkich jej numerach,mam nadzieje,ze zostaniesz w swoim czasie odpowiednio nagrodzony nie tyle banem ile jakims krzyzem...walecznych inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Re: bany, bany, bany.... 08.05.07, 20:51 Nie zartuj sobie. Kilka twoich antypolskich odzywek tez mam w kolekcji i umiescilem w emailu do prokuratury. Smiej sie smiej..... Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re: bany, bany, bany.... 08.05.07, 21:03 blazar napisała: > Nie zartuj sobie. Kilka twoich antypolskich odzywek tez mam w kolekcji i umiesc > ilem w emailu do > prokuratury. teraz chyba ty zartujesz a jesli nie zartujesz... to juz sie trzese ze strachu > Smiej sie smiej..... z czego? przeciez to zalosne raczej,ze takie blazarki teczki na forumowiczow zakladaja Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: bany, bany, bany.... 08.05.07, 21:48 blazar napisała: > Ponadto wyslalem podobne emaile do zna czacych mediow: > Radoa Zet, Radia RMF FM, kilku gazet ( Polityka, Rzepa...) > Mam nadzieje da to porzadany skutek. To teraz rozumiem dlaczego przyznano mi Wielką Nagrode Mediów. Za cieropliwość Dzięki Blazar, zaproszę Cie oczywiście na uroczystość wręczenia nagrody. Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re: bany, bany, bany.... 08.05.07, 21:56 kropka napisała: > blazar napisała: > > > Ponadto wyslalem podobne emaile do zna czacych mediow: > > Radoa Zet, Radia RMF FM, kilku gazet ( Polityka, Rzepa...) > > Mam nadzieje da to porzadany skutek. > > To teraz rozumiem dlaczego przyznano mi Wielką Nagrode Mediów. > Za cieropliwość > Dzięki Blazar, zaproszę Cie oczywiście na uroczystość wręczenia nagrody. naprawde takie nagrody istnieja? moje gratulacje,ze cie Kropko docenili wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Nie klam kropka. 08.05.07, 22:04 Masz do czynienia z zawodowcem jesli chodzi o media. Nie ma takiej nagrody. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-k Nie klam, blzarku ))) 08.05.07, 22:12 blazar napisała: Masz do czynienia z zawodowcem jesli chodzi o media. Blazarku, jezeli inni zawodowcy tak wygladaja, jak Ty, to ja przestane pisac :))) bo wlasciwie, po co? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Jontek 08.05.07, 23:41 blazar napisała: > Masz do czynienia z zawodowcem jesli chodzi o media. > > Blazarku, jezeli inni zawodowcy tak wygladaja, jak Ty, to ja przestane > pisac :))) > > bo wlasciwie, po co? :))) Masz racje wszyscy zawodowcy wygladaja tak blazar.Kiedy margariniarzu przestaniesz pisac? Odpowiedz Link Zgłoś
jj-k mam nadzieje, pajacu, ze cie to zmeczy :))) 08.05.07, 22:02 blazar napisała: > Mam nadzieje, da to porzadany skutek. a ja mam nadzieje, pajacu, z cie to zmeczy :))) GW jest z natury proamerykanska i prozydoska. jezeli profil gazety ci nie odpowiada, to opusc jej fora. pisze jasno, czy uproscic? Odpowiedz Link Zgłoś
blazar [...] 08.05.07, 22:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-k blazar... nie znizaj sie, i nie ponizaj. 08.05.07, 22:09 GW jest proamerykanska i prozydoska.. jezeli masz inn poglady - to nie pisz tu. nie znizaj sie i nie ponizaj. wykaz troche meskij gosnosci. opusc fora GW. i pisz tam gdzie cir lubia i kochaja... np, na forum al ahram :))) Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Re: Lub podac krope do Trybunalu w Strasbourgu!!! 08.05.07, 21:32 Wystarczy na razie prokuratura, za wspolodzial w lzeniu wladz Rzeczypospolitej, prezydenta , za wspoludzial w obrazaniu uczuc religijnych. To na poczatek. I mam na to dowody w postaci listow do abuse i do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Lub podac krope do Trybunalu w Strasbourgu!!! 09.05.07, 01:10 blazar napisała: > za wspoludzial w obrazaniu uczuc religijnych. To ktoś tu Allaha obrażał ??? S. Odpowiedz Link Zgłoś