Dodaj do ulubionych

Miarka się przebrała

25.07.25, 16:29
Dużo subtelniejsi ludzie zbierali bany a od ponad miesiąca userka forum Dla nieśmiałych I samotnych, Psychologia, Ocean i w ostatnich dniach też emama jest prawie bezkarna, nawet Wasze cięcia całych gałęzi nie dają jej do myślenia.

Na Psychologii zaprezentowała homofobie, dehumanizacje, islamofobie, rasizm, seksizm. Potem przeszła do umniejszania i ubliżania oponentom i ośmieszania ich poglądów z wykorzystaniem informacji osobistych, często odwołując się do ich sytuacji życiowych i stanu psychicznego. Mimo próśb userów nie zaprzestała, cięcia tez nie powodują żeby się cofnęła.

To już za długo. Mail poszedł
Obserwuj wątek
    • wilczamia Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 21:20
      Agresywny, prowadzacy kilometry pogaduszek prywatnych trolu, zalewajacy forum psychologia uwagami typu "oby tylko ludzie o pogladach lewicowych mieli dzieci", wskaz jeden moj komentarz o charakterze homofobicznym, islamofobicznym, rasistowskim czy seksistowskim.

Jestes klamca. Zmyslasz historie swojego zycia, zmyslasz wszystko z zasady i dla przyjemnosci. Prowadzisz dzialanosc, ktorej celem jest przeforsowanie narracji, w ramach ktorej ktos, kto nie popiera adopcji dzieci przez gejow jest homofobem, a ktos, kto uwaza, ze brigtsun chwalacy sie na forum psychologia tym, ze uderzyl kobiete, nie ma do tego prawa, jest seksistka.

Czas Twoj i Twojego marksizmu mija. Do zobaczenia przy urnie jesienia. Doloze wszelkich staran, zeby ludzie Twojego pokroju wylecieli poza polski parlament.

• brightsun Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 21:42
        Dzięki, że pomogłaś i nie musiałem podawać nicka
        • wilczamia Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 21:48
          Wskaz moj jeden komentarz o charakterze homofobicznym, ksenofobicznym, rasistowskim czy seksitowskim, narcystyczny klamco z pustym slowotokiem, ktory czesc uzytkownikow wskazuje jako rozwalajacy forum.

Zmyslasz niewiarygodne historie, zasmiecasz, zasmiecasz, zasmiecasz, slowotok, slowotok, slowotok, mialka tresc na poziomie intelektualnym gimnazjum, z agresja w porywach.

Jestes jak rosnaca gora plastiku na tej planecie. W pewien sposob symboizujesz upadek cywilizacji Zachodu.
          • brightsun Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 22:00
            Nasze rozmowy są rozległe i też zostały pocięte, ale czysto od cięć w wątku Obowiązki na psycho. Można zobaczyć. Mocniejsze jeszcze rzeczy są jeszcze w rękach dzidzi, bo cięła na maxa a nigdy odkąd znam takich cięć nie było.

Czy przyznasz tutaj, że nazywalas mnie po łacinie przedwczesnym wytryskiem?

Kilka osób może potwierdzić, złodziej jeszcze stoi, choć pewnie niedługo.

I tak, uderzyłem kobietę, nie chwalę się. Zwierzam, bo to czyn który do dziś ze mną jest i nie dziwi mnie, że go tu wykorzystujesz. O tej taktyce pisałem w starterze
            • wilczamia Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 22:10
              Tak, masz werbalny przedwczesny wytrysk, czego dowodzi fakt, ze czesto odpowiadasz 3 razy na jeden komentarz. Niestosownosc takiego zachowania powinna ujmowac netykieta BTW. Gdybys najpierw myslal, potem pisal, nie bylbys tak uciazliwym uczestnikiem.

Odpowiadasz za swoja biografie, ktora ujawniasz lub ktora zmyslasz. Napisales, ze matka Twojego dziecka "wyladowala na scianie", czyli nie poprostu ja uderzyles, tylko bardzo brutalnie, prawdopodobnie w sposob, ktory nie tylko naruszal jej nietykalnosc cielesna, ale tez zrobil jej fizyczna krzywde - i to nie w tonie ekspiacji tylko wlasciwie szukania wspolczucia dla siebie. Ciesze sie, ze zmieniasz narracje, szkoda, ze tak pozno.

Nigdy nie napisalam nic rasistowskiego, homofobicznego, seksistowskiego, dehumanizujacego czy islamofobicznego. Brzydze sie Twoja narracja, poniewaz agresywne klamstwo jest Twoim obyczajem, natura i religia.
              • brightsun Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 22:22
                Nie jest to wątek o tym akcie. Wcześniej mogliśmy o tym rozmawiać, teraz nie widzę już szans, żeby to wyjaśnić.
                • wilczamia Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 22:28
                  Twoja tfurczosc komentuje sie doskonale sama. Nie wymaga zadnych wyjasnien. I gdzie ta wyimaginowana zona? Znowu spi?

Oryginalnie dostales/las ode mnie kredyt zaufania, jak kazdy. A nawet nieoapcznie stanelam w Twojej obronie. Natomiast Twoje manipulacyjne zachowanie - jak w tym watku, w ktorym zarzucasz mi rozmaite fobie, ktorych nie byles swiadkiem - jest byc moze nieczytelne dla wielu userow, natomiast przeliczyles/las sie, liczac, ze wszyscy Twoi czytelnicy sa idiotami niepotrafiacymi polaczyc ikonieckropek.
                  • brightsun Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 22:36
                    Nazywasz właśnie userów idiotami? 😆🤔

Tu?
                    • wilczamia Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 22:48
                      Tak, niektorzy Twoi czytelnicy skrajnie slabo przetwarzaja dane, przyznaje, ze przewyzszasz ich inteligencja operacyjna. Nie udalo Ci sie natomiast zrobic idiotki z Permet, Yomy czy w sumie takze Tej. Musisz sie przyzwyczaic, ze nie kazdy jest glupszy od Ciebie i widzi, jak jednostki mniej lotne ulegaja manipulacjom, gratulujac Ci czlowieczenstwa (!!!), kiedy wrzeszczysz wersalikami, ze nie bedziesz uzywal bluzgow - w stosunku do kogos, kto niczym takim Cie nie traktuje.
                      • brightsun Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 23:51
                        A Ta chyba prosiła, żebyś ją nie włączała, a robisz to
                        • wilczamia Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 23:58
                          Ta napisala na forum publicznie jako pierwsza, ze jestes kreacja. To jest fakt, ktory mial miejsce. Historia. Bede sie na niego powolywac, poniewaz sie wydarzyl. Jesli Ty mnie poprosisz, zebym sie nie powolywala na to, ze napisales (klamliwie), ze jestem homofobka, rowniez te "prosbe" zignoruje. Poniewaz napisales, takie sa fakty. Nie mozna czegos zrobic, a potem sie domagac, zeby zostalo to znikniete z historii.
                          • brightsun Re: Miarka się przebrała 26.07.25, 00:06
                            Nie, nie zrezygnuję z tych zarzutów Są u dzidzi i są też w tym co zostało, kiedy nawoływano, żebyś przestała
                            • wilczamia Re: Miarka się przebrała 26.07.25, 00:16
                              Nie, kiedy sie komus zarzuca homofobie, nalezy ja przynajmniej zacytowac, a nie zaslaniac sie klamliwie dzidzia, ktora zadnej mojej "homofobii" nigdy nie usuwala.

Jestes zwyklym klamca, dlatego nie zaslugujesz na dalsza wymiane zdan.
                              • brightsun Re: Miarka się przebrała 26.07.25, 00:20
                                Ciągle ze mną ją prowadzisz i to łatwe do sprawdzenia. U dzidzi najbardziej
                            • brightsun Re: Miarka się przebrała 26.07.25, 00:19
                              Tak samo jak to, że ja uderzyłem kobietę.

Różnica- ja się nie wypieram
                              • brightsun Re: Miarka się przebrała 26.07.25, 00:19
                                Wiem co zrobiłem
      • brightsun Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 22:53
        Wszystko jak na dłoni
        • brightsun Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 22:59
          Bez grama ingerencji:

forum.gazeta.pl/forum/w,210,179087842,179087842,Obowiazki_nuda.html?p=179087842
      • brightsun Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 23:04
        "Czas Twoj i Twojego marksizmu mija. Do zobaczenia przy urnie jesienia. Doloze wszelkich staran, zeby ludzie Twojego pokroju wylecieli poza polski parlament."

Więc to nie żałoba a agitacja polityczna?

Mówili o tym przy Tobie na emmie, gdzie zostałaś totalnie powycinana, hmm

Pisali ruski troll. Czyli o to chodzi, nie żałobę. I ja widziałem w Tobie człowieka choć Ty we mnie wcale 🤦‍♂️

A to o wybory chodzi 🤦‍♂️
        • wilczamia Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 23:09
          Totalnie powycinana w jednym poscie :D

Skad bajania o zalobie? Doprawdy powinienes/nnas powsciagnac bujna wyobraznie...

Zaprezentowales marksizm kulturowy, wage zagrozenia ktorym zrozumialam wlasciwie dopiero w zetknieciu z Twoja agresja. To jest komentarz-odpowiedz na Twoj, ze chcialbys, zeby tylko ludzie o pogladach lewicowych mieli dzieci.

Coz, odwdziecze sie uwaga, ze mam nadzieje, ze ludzie o Twojej konstrukcji etycznej jednak realnych dzieci beda mieli jak najmniej. Dla dobra cywilizacji i samych dzieci.
          • brightsun Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 23:35
            To był post o myśleniu życzeniowym, w którym się rozbuchalem i w innym wątku przeprosiłem, bo to przegięcie było. Kiedy za coś na tych forach, czy się gdzieś cofnelas albo zrezygnowałaś?
            • brightsun Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 23:45
              *przeprosisz i się gdzieś cofniesz albo zrezygnujesz?
              • wilczamia Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 23:54
                Moj dziadek mawial, ze tylko panny sluzace sie obrazaja, dlatego nie zywie do Ciebie urazy.

Aczkolwiek uwazam, ze byloby oznaka choc cienia klasy, gdybys wycofal(a) sie z manipulacyjnego zarzutu, jakobym prezentowala homofobie, dehumanizacje, islamofobie, rasizm, seksizm.

Nie zebym sie spodziewala natomiast.
                • brightsun Re: Miarka się przebrała 26.07.25, 04:12
                  "Moj dziadek mawial, ze tylko panny sluzace sie obrazaja"

To o Twoim dziadku, nie o tych kobietach.
                  • wilczamia Re: Miarka się przebrała 26.07.25, 08:39
                    To o Twoim dziadku, nie o tych kobietach.

Moj dziadek nigdy nie uderzyl kobiety, wychowywal swoje dzieci, nie darl sie na nie - slowem, byl antyteza niektorych wspolczesnych karykatur mezczyzn, ktore opowiadaja wiecznie o swoich prawach, klamia, donosza, zmyslaja i maja jednoczesnie usta pelne frazesow o wlasnej lewicowej wrazliwosci. Daruj wiec sobie, nie jestes godny.
            • wilczamia Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 23:48
              Tak, zrezygnowalam z obrony Ciebie, kiedy zrozumialam, co robisz. Nie przeprosiles za to, co pisales o rodzicielstwie tylko lewicowym, nie na forum Psy.

Zreszta po co przepraszac, to przeciez Twoje faktyczne poglady. Reprezentujesz tzw. marksizm kulturowy. Zadasz, zeby Twoje osobiste odczucie, ze jestes obrazany, choc jest to zwykla polemika, bylo podstawa do korekty cudzej tresci. Tymczasem bluzgi sa bluzgi, a krytyka Twojego zachowania, uzasadniona i podparta przykladami, nie jest ani bluzgami, ani atakiem. Dlatego wlasnie nazywam Cie platkiem sniegu, co rowniez uwazasz za epitet. Na koncu tej filozofii jest biologiczny facet w damskiej szatni domagajacy sie uznania swojego poczucia, ze jest kobieta, ktore z pktu widzenia innych ludzi jest tylko zaburzeniem. To jest wlasnie mentalnosc komunistyczna. Jej czas w Polsce sie konczy, szala kulturowa wraca do poziomu wiekszej rownowagi i wiekszej ochrony wolnosci slowa.

Ufam, ze jestes w stanie pojac to stanowisko.
              • brightsun Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 23:57
                Przeprosiłem i u dzidzi na pewno to jest
                • wilczamia Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 23:59
                  Dzidzia, powiadasz, ukryla przeprosiny... a to zla kobieta! :D

Kontroluj narracje. Sa pewne granice.
              • brightsun Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 23:58
                O szatni nic nie pisałem, nie manipuluj
                • wilczamia Re: Miarka się przebrała 26.07.25, 00:00
                  Nikt nie twierdzi, ze pisales cos o szatni.
          • brightsun Re: Miarka się przebrała 25.07.25, 23:55
            Podzielam!!!
          • brightsun Re: Miarka się przebrała 26.07.25, 00:24
            W Hymnie na psycho też Cię powycinali
            • wilczamia Re: Miarka się przebrała 26.07.25, 00:26
              Nigdy nie dorownam w tej konkurencji Tobie. Nikt nie dorowna.
              • brightsun Re: Miarka się przebrała 26.07.25, 01:00
                Słabo
          • brightsun Re: Miarka się przebrała 26.07.25, 04:13
            I w psycho na Hymnie też Cię wykropokowali na totalu
          • brightsun Re: Miarka się przebrała 26.07.25, 04:22
            Jak zresztą ma się do Twojego miej jak najwięcej, żeby emerytury były w zalinkowanym przeze mnie wątku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka