tania.dorada 26.07.25, 01:23 dlaczego wilczamia i ta druga trollica jeszcze nie mają permanentnego bana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Administracjo 26.07.25, 01:28 podpisuje, za ucho wyprowadzic za drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Administracjo 26.07.25, 02:18 Przeciez sa tu gorsze byty... Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: Administracjo 26.07.25, 03:26 tania.dorada napisał(a): > dlaczego wilczamia i ta druga trollica jeszcze nie mają permanentnego bana? A dlaczego z ogromnego zbioru kandydatów wybrałaś akurat te dwa trolle? (i tego drugiego mamy się domyślić). W czym Ci biedaczki podpadły? Pokazałabym Ci długą listę nicków, które mam wyszarzone, ale musiałabym zrobić ze trzy zrzuty z ekranu, bo na jednym się nie zmieści. Odpowiedz Link Zgłoś
tania.dorada Re: Administracjo 26.07.25, 04:18 Bo te które masz wyszarzone (podejrzewam ze to te same co ja mam wygaszone) to są na ogół po prostu brzęczącomęczące, będą ci zaprzeczać dla samego zaprzeczania, a te tu to obrzydliwie kłamią i przekręcają fakty. Bo mam paskudne deja vu po 2016 a potem 2022. Poza tym od któregoś trzeba zacząć. Czy dlatego ze administracja forum wtedy nic nie robiła należy oczekiwać, że nigdy nie powinna sie za to wziąć? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Administracjo 26.07.25, 06:16 A o co chodzi tanio.dorado?.Tu jest setny nick papaj69, który się specjalizuje we wątkach antykościelnych. I nikomu to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Administracjo 26.07.25, 06:59 Dla własnego zdrowia pewnie łatwiej wygasić. Ale w dłuższej perspektywie trzeba reagować. Tylko nie przejmować się tym za bardzo, nawet jak im się wydaje, że "wygrali internet" i wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
tania.dorada Re: Administracjo 26.07.25, 07:08 No właśnie. Bo ja czy inne osoby tutaj doskonale widzę gdzie i jak ona kłamie ale tysiące innych osób które czytają przypadkowo, nie wiedzą kto ptak a kto nie ptak, wezmą ich kłamstwa za dobrą monetę i będzie rozpowszechniać dalej, “w dobrej wierze”, osszzywiśsie. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Administracjo 26.07.25, 07:16 I dobrze, że reagujesz tylko jednym z ich celów jest zmęczenie materiału czyli rozmówcy. Tak jak pisała Arendt im chodzi o to, żeby ludzie w ogóle przestali się interesować tym co jest prawdą a co kłamstwem, nie o to, żeby w coś uwierzyli. I to może być cokolwiek. Trzymaj się i dbaj o siebie. I pamiętaj, że ty juz jesteś wygrana, bo nie dałaś się "uwieść" fali obrzydliwych memów, kłamstw, oszczerstw itd. Odpowiedz Link Zgłoś
tania.dorada Re: Administracjo 26.07.25, 14:27 Ech, ja myślę że trzeba jak z Paramountem. Po prostyu olać to miejsce, niech się tu trolle same produkują. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Administracjo 26.07.25, 14:38 Ale ty wiesz, że już na forum "o moderacji" piszesz? Przefrunàł wàtek jak gołàb wiekuisty 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Administracjo 26.07.25, 08:14 Mnie już limit wygaszonych się skończył, jak chcę dodać nowy nick, to muszę jakiś usunąć 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Administracjo 26.07.25, 06:48 Obawiam się, że to nic nie da. Ja już kiedyś pisałam do administracji Odpowiedz Link Zgłoś
tania.dorada Re: Administracjo 26.07.25, 07:00 No ja wiem że nie jestem pierwsza ani pewnie ostatnia ale kurde, może w końcu dotrze? Bo to nie chodzi tylko o łamanie etykiety, administracja pozwala na coś nie tylko obrzydliwego ale zwyczajnie złego. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziestolatka80 Re: Administracjo 26.07.25, 08:24 Może powinno się zrobić ogólną listę trolli, które powinny być zbanowane lub chociaż ignorowane. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Administracjo 26.07.25, 09:39 Ale niektore stale forumki na stalych nickach zachowuja sie jak trollice. Ba, niektore sypisuja cale fantastyczne opowiesci Moderacja ma okreslone zasady. Wypowiedzi musza lamac regulamin by byly usuwane a ban rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
wilczamia [...] 26.07.25, 10:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tania.dorada Re: Administracjo 26.07.25, 14:25 O, dwie nieprawdy w jednym poście. Nie nazywałam obelżywie sadu francuskiego a co do wyroku to ty uparcie kłamiesz, nie widzę innego powodu oprócz tego że dostajesz za to ruble. Sąd NIE UZNAŁ że bredzenie pan jest “legitne” i że miały do tego jakiekolwiek podstawy. Sąd uznał że powtarzały bujdę BO SAME W NIĄ WIERZYŁY. Ty uparcie to przekręcasz i kłamiesz, jednocześnie starając się sączyć kłamliwą narrację ze francuski sąd widać miał jakieś podstawy do myślenia że panie mogą mieć rację. Nie. Пошёл на хуй. Odpowiedz Link Zgłoś
wilczamia [...] 26.07.25, 19:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tania.dorada Re: Administracjo 26.07.25, 19:39 Znajdź i wrzuć screenshot w którym mówię coś o kwitach. Odpowiedz Link Zgłoś
tania.dorada Re: Administracjo 26.07.25, 19:53 wilczamia napisała: > Sad orzekl, ze Macronowie nie sa w prawie, publikacje kobiet nie sa znieslawien > iem, tylko legitnym sledztwem, dociekaniem prawdy i mieszcza sie w granicach pu > blicystyki. Kłamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wilczamia [...] 26.07.25, 20:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Administracjo 27.07.25, 15:31 Zasłynęła w kilka dni na kilku forach, wow, a ile uwagi ma tutaj, fiuuuu. Mało kto tyle fernentu potrafi zasiać. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Administracjo 27.07.25, 20:10 Ciekawe, że mój stary nick od 20 paru lat ściągnął lub ściągnęła. Ludzie nie potrafią wynaleźć nowych. Piszę dosyć długo. Ale te fora mnie coraz bardziej zadziwiają. Ludzie nie potrafią żyć w zgodzie lub przynajmniej się ignorować. W jatkach bardziej przodują kobiety i to one są bardziej okrutne. Wyłączam się z tych wątków. Miłego. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Administracjo 28.07.25, 17:11 Ponieważ nie dostaliśmy pisemnego zgłoszenia w tej sprawie (nie wiadomo też, kim jest "ta druga trollica"). Uwagę, póki co, zwrócili tylko moderatorzy, więc wniosek jest rozpatrywany. Odpowiedz Link Zgłoś
tania.dorada Re: Administracjo 28.07.25, 17:45 A, gdybyście nie przenosili wątku z oryginalnego forum to byście wiedzieli o kogo chodzi bo przecież usuwaliscie chwile wczesniej posty. A na trmat wilczejmii to przeciez wiele osob do was pisze. Nie mam poczty gazetowej zeby zglaszac pisemnie. Odpowiedz Link Zgłoś