Dodaj do ulubionych

Administracjo

26.07.25, 01:23
dlaczego wilczamia i ta druga trollica jeszcze nie mają permanentnego bana?
Obserwuj wątek
    • asia.sthm Re: Administracjo 26.07.25, 01:28
      podpisuje, za ucho wyprowadzic za drzwi
    • princesswhitewolf Re: Administracjo 26.07.25, 02:18
      Przeciez sa tu gorsze byty...
    • al_sahra Re: Administracjo 26.07.25, 03:26
      tania.dorada napisał(a):

> dlaczego wilczamia i ta druga trollica jeszcze nie mają permanentnego bana?

A dlaczego z ogromnego zbioru kandydatów wybrałaś akurat te dwa trolle? (i tego drugiego mamy się domyślić). W czym Ci biedaczki podpadły?

Pokazałabym Ci długą listę nicków, które mam wyszarzone, ale musiałabym zrobić ze trzy zrzuty z ekranu, bo na jednym się nie zmieści.
      • tania.dorada Re: Administracjo 26.07.25, 04:18
        Bo te które masz wyszarzone (podejrzewam ze to te same co ja mam wygaszone) to są na ogół po prostu brzęczącomęczące, będą ci zaprzeczać dla samego zaprzeczania, a te tu to obrzydliwie kłamią i przekręcają fakty.
        Bo mam paskudne deja vu po 2016 a potem 2022.
        Poza tym od któregoś trzeba zacząć.
        Czy dlatego ze administracja forum wtedy nic nie robiła należy oczekiwać, że nigdy nie powinna sie za to wziąć?
        • hrasier_2 Re: Administracjo 26.07.25, 06:16
          A o co chodzi tanio.dorado?.Tu jest setny nick papaj69, który się specjalizuje we wątkach antykościelnych. I nikomu to nie przeszkadza.

• mocca25 Re: Administracjo 26.07.25, 06:59
        Dla własnego zdrowia pewnie łatwiej wygasić. Ale w dłuższej perspektywie trzeba reagować. Tylko nie przejmować się tym za bardzo, nawet jak im się wydaje, że "wygrali internet" i wszystko
        • tania.dorada Re: Administracjo 26.07.25, 07:08
          No właśnie. Bo ja czy inne osoby tutaj doskonale widzę gdzie i jak ona kłamie ale tysiące innych osób które czytają przypadkowo, nie wiedzą kto ptak a kto nie ptak, wezmą ich kłamstwa za dobrą monetę i będzie rozpowszechniać dalej, “w
          dobrej wierze”, osszzywiśsie.
          • mocca25 Re: Administracjo 26.07.25, 07:16
            I dobrze, że reagujesz tylko jednym z ich celów jest zmęczenie materiału czyli rozmówcy. Tak jak pisała Arendt im chodzi o to, żeby ludzie w ogóle przestali się interesować tym co jest prawdą a co kłamstwem, nie o to, żeby w coś uwierzyli. I to może być cokolwiek.

Trzymaj się i dbaj o siebie. I pamiętaj, że ty juz jesteś wygrana, bo nie dałaś się "uwieść" fali obrzydliwych memów, kłamstw, oszczerstw itd.

• tania.dorada Re: Administracjo 26.07.25, 14:27
              Ech, ja myślę że trzeba jak z Paramountem. Po prostyu olać to miejsce, niech się tu trolle same produkują.
              • asia.sthm Re: Administracjo 26.07.25, 14:38
                Ale ty wiesz, że już na forum "o moderacji" piszesz? Przefrunàł wàtek jak gołàb wiekuisty 🤣
        • marta.graca Re: Administracjo 26.07.25, 08:14
          Mnie już limit wygaszonych się skończył, jak chcę dodać nowy nick, to muszę jakiś usunąć 🙄
    • mocca25 Re: Administracjo 26.07.25, 06:48
      Obawiam się, że to nic nie da. Ja już kiedyś pisałam do administracji
      • tania.dorada Re: Administracjo 26.07.25, 07:00
        No ja wiem że nie jestem pierwsza ani pewnie ostatnia ale kurde, może w końcu dotrze? Bo to nie chodzi tylko o łamanie etykiety, administracja pozwala na coś nie tylko obrzydliwego ale zwyczajnie złego.
        • mocca25 Re: Administracjo 26.07.25, 07:17
          Nie dotrze
    • trzydziestolatka80 Re: Administracjo 26.07.25, 08:24
      Może powinno się zrobić ogólną listę trolli, które powinny być zbanowane lub chociaż ignorowane.
      • princesswhitewolf Re: Administracjo 26.07.25, 09:39
        Ale niektore stale forumki na stalych nickach zachowuja sie jak trollice. Ba, niektore sypisuja cale fantastyczne opowiesci

Moderacja ma okreslone zasady. Wypowiedzi musza lamac regulamin by byly usuwane a ban rowniez.
    • wilczamia [...] 26.07.25, 10:25
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • tania.dorada Re: Administracjo 26.07.25, 14:25
        O, dwie nieprawdy w jednym poście. Nie nazywałam obelżywie sadu francuskiego a co do wyroku to ty uparcie kłamiesz, nie widzę innego powodu oprócz tego że dostajesz za to ruble. Sąd NIE UZNAŁ że bredzenie pan jest “legitne” i że miały do tego jakiekolwiek podstawy. Sąd uznał że powtarzały bujdę BO SAME W NIĄ WIERZYŁY. Ty uparcie to przekręcasz i kłamiesz, jednocześnie starając się sączyć kłamliwą narrację ze francuski sąd widać miał jakieś podstawy do myślenia że panie mogą mieć rację. Nie.
        Пошёл на хуй.
        • wilczamia [...] 26.07.25, 19:30
          • tania.dorada Re: Administracjo 26.07.25, 19:39
            Znajdź i wrzuć screenshot w którym mówię coś o kwitach.
          • tania.dorada Re: Administracjo 26.07.25, 19:53
            wilczamia napisała:

> Sad orzekl, ze Macronowie nie sa w prawie, publikacje kobiet nie sa znieslawien
            > iem, tylko legitnym sledztwem, dociekaniem prawdy i mieszcza sie w granicach pu
            > blicystyki.

Kłamiesz.
            • wilczamia [...] 26.07.25, 20:23
    • brightsun Re: Administracjo 27.07.25, 15:31
      Zasłynęła w kilka dni na kilku forach, wow, a ile uwagi ma tutaj, fiuuuu.

Mało kto tyle fernentu potrafi zasiać.
    • hrasier_2 Re: Administracjo 27.07.25, 20:10
      Ciekawe, że mój stary nick od 20 paru lat ściągnął lub ściągnęła. Ludzie nie potrafią wynaleźć nowych. Piszę dosyć długo. Ale te fora mnie coraz bardziej zadziwiają. Ludzie nie potrafią żyć w zgodzie lub przynajmniej się ignorować. W jatkach bardziej przodują kobiety i to one są bardziej okrutne. Wyłączam się z tych wątków. Miłego.
    • kasi.aa Re: Administracjo 28.07.25, 17:11
      Ponieważ nie dostaliśmy pisemnego zgłoszenia w tej sprawie (nie wiadomo też, kim jest "ta druga trollica").
      Uwagę, póki co, zwrócili tylko moderatorzy, więc wniosek jest rozpatrywany.
      • tania.dorada Re: Administracjo 28.07.25, 17:45
        A, gdybyście nie przenosili wątku z oryginalnego forum to byście wiedzieli o kogo chodzi bo przecież usuwaliscie chwile wczesniej posty. A na trmat wilczejmii to przeciez wiele osob do was pisze. Nie mam poczty gazetowej zeby zglaszac pisemnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka