13.05.07, 15:54
Jestes pewna, ze chcialas mnie zabanowac?
Moge sobie byc kontrowersyjnym forumowiczem ale dobrze wiesz, ze nieczesto
lamie regulamin FS. Takze dobrze wiesz, ze nieczesto rozpoczynam glupawe
watki. Odbanuj mnie, do jasnej anielki.
Nie podoba mi sie ta jedynka w moim pseudonimie...
Obserwuj wątek
    • marouder Kropka nie banuje!! 13.05.07, 15:58
      Jakis czas temu zaczeto stosowac program typu "spam killer", ktory zlicza
      wszystkie wpadki forumowicza w postaci wyrzuconych na osla (lub w niebyt)
      wypowiedzi i watkow a nastepnie (zdaje sie, bo nie jestem tego pewien) sugeruje
      administracji zawodowej(!) blokade okreslonego forumowicza.
      Jak ty sie na to "zalapales", doprawdy trudno mi sobie wyobrazic.
      • ghotir Re: Kropka nie banuje!! 13.05.07, 16:39
        Dziekuje, marouder.
        • olo_olszewski Re: Kropka nie banuje!! - to prawda 13.05.07, 17:22
          Na temat ostatnich banow na zakladanie watkow naroslo ostatnio wiele legend.
          Prawda jest bardzo prozaiczna, robi to automat ustawiony na ilosc skasowanych
          postow danego nicka. Dlatego dotknelo to rowniez nawet tych co ostatnio nie
          pisali ale mieli duza ilosc skasowanych postow.
          Na pocieszenie moga ci napisac ze dotyczy to rowniez aesow np. kropki.
          Immunitet maja tylko zawodowi admini.
          • marouder Re: Kropka nie banuje!! - to prawda 13.05.07, 17:24
            Giwi takze mi wspominala, ze probowala na wlasnej skorze skutecznosci spamkillera.
          • i-love-2-bike Re: Kropka nie banuje!! - to prawda 13.05.07, 21:30
            olo_olszewski napisał:

> Na temat ostatnich banow na zakladanie watkow naroslo ostatnio wiele legend.
            > Prawda jest bardzo prozaiczna, robi to automat ustawiony na ilosc skasowanych
            > postow danego nicka. Dlatego dotknelo to rowniez nawet tych co ostatnio nie
            > pisali ale mieli duza ilosc skasowanych postow.
            > Na pocieszenie moga ci napisac ze dotyczy to rowniez aesow np. kropki.
            > Immunitet maja tylko zawodowi admini.

:)) nice try,ale PUDLO. jesli chodzi o ilosc skasowanych wypowiedzi i watkow to
            arap,lechu czy dana mieli ich znacznie wiecej niz ghotir,a wiec nie tedy droga
            bo wiadomo,ze kiedy nikt z nas nie mogl otworzyc watkow te osobki mogly:)
      • splitme Re: Kropka nie banuje!! 13.05.07, 18:51
        Jeszcze trudniej ze ja nie :))) Wyglada na to ze ten spam-killer ma flaws ,...
        ==============================================================================
        Jak ty sie na to "zalapales", doprawdy trudno mi sobie wyobrazic.
    • i-love-2-bike Re: Kropka 13.05.07, 19:07
      ghotir1 napisał:

> Jestes pewna, ze chcialas mnie zabanowac?
      > Moge sobie byc kontrowersyjnym forumowiczem ale dobrze wiesz, ze nieczesto
      > lamie regulamin FS. Takze dobrze wiesz, ze nieczesto rozpoczynam glupawe
      > watki. Odbanuj mnie, do jasnej anielki.
      > Nie podoba mi sie ta jedynka w moim pseudonimie...

ghotir nasz wszechpotezny nadredaktor (panie niech mu slonce swieci co dzien
      goraco) i jego nadworna swita niedouczonych informatykow pousuwala z forum 3/4
      uzytkownikow,bez podania przyczyny (oczywiscie glupi napis zawsze sie znajdzie
      aby usprawiedliwic czerwona cenzure). oczywiscie nikt z IL nie zostal objety ta
      akcja motyl,bo wiadomo,ze nikt z kolesio nadredaktora i ich przyjaciol
      moderatoro nie lamie netykiety:)) jesli bedziesz sie czlogal i przepraszal to
      MOZE cie odblokuja,ale nie licz na to:) glowa do gory,zien ncka albo opusc forum
      a juz na pewno czytaj poczte:))
      pozdr wiosennie
      • olo_olszewski Mijasz sie z prawda 13.05.07, 20:00
        i-love-2-bike napisała:

>
        > ghotir nasz wszechpotezny nadredaktor (panie niech mu slonce swieci co dzien
        > goraco) i jego nadworna swita niedouczonych informatykow pousuwala z forum 3/4
        > uzytkownikow,bez podania przyczyny (oczywiscie glupi napis zawsze sie znajdzie
        > aby usprawiedliwic czerwona cenzure). oczywiscie nikt z IL nie zostal objety ta
        > akcja motyl,bo wiadomo,ze nikt z kolesio nadredaktora i ich przyjaciol
        > moderatoro nie lamie netykiety:)) jesli bedziesz sie czlogal i przepraszal to
        > MOZE cie odblokuja,ale nie licz na to:) glowa do gory,zien ncka albo opusc foru
        > m
        > a juz na pewno czytaj poczte:))
        > pozdr wiosennie

Dana 33 pisze z IL i tez ma bana.
        • i_love_2_bike Re: Mijasz sie z prawda 13.05.07, 20:09
          olo_olszewski napisał:

>
          >
          > Dana 33 pisze z IL i tez ma bana.

:)) skoro pisze i otwiera watki jako dana33 to chyba bana nie ma,zreszta ona nie
          lamie nigdy netykiety wiec za co ban?
          ps.pozdrow ja ode mnie bo cus zamilkla ostatnio a ja znikne zanim pewnie powroci
          do zrodel:))
          • dana33 Re: Mijasz sie z prawda 13.05.07, 22:17
            znowu rachelcia pieprzysz niesamowicie i do tego idiotycznie, bo latwo mozna to
            udowodnic...
            ty mnie pokaz, paniusiu, kiedy to ja otworzylam ostatnio watek na fs?????
            bana dostalam na otwieranie watkow na fs. wszedzie indziej moge ile dusza
            zapragnie. ale dusza pragnie tylko na judajce. doszlo? giiiiit....
            a poniewaz dostalam bana na otwieranie watkow, a i tak ich duzo nie otwieralam,
            bo po co? przeciez gnoiliscie ladnie kazdy moj watek, nawet o archeologii.
            nu, to teraz ja zabanowalam sobie fs... piszcie sobie dalej... fs rozwija sie
            rowno w dol.... przestalam klikac, przestalam zglaszac, tak ze mozecie sobie do
            woli i ile chcecie, na mnie, ma moj kraj i na moj narod.
            no i jak to sie ladnie mowi: kisz mir majn tuches, rachelcia... :)))

a ty ols, masz prawo zawiadamiac wszystkich, ze dostalam bana?
            • i-love-2-bike Re: Mijasz sie z prawda 14.05.07, 00:18
              dana33 napisała:

> znowu rachelcia pieprzysz niesamowicie i do tego idiotycznie, bo latwo mozna to
              >
              > udowodnic...
              > ty mnie pokaz, paniusiu, kiedy to ja otworzylam ostatnio watek na fs?????
              > bana dostalam na otwieranie watkow na fs. wszedzie indziej moge ile dusza
              > zapragnie. ale dusza pragnie tylko na judajce. doszlo? giiiiit....
              > a poniewaz dostalam bana na otwieranie watkow, a i tak ich duzo nie otwieralam,
              >
              > bo po co? przeciez gnoiliscie ladnie kazdy moj watek, nawet o archeologii.
              > nu, to teraz ja zabanowalam sobie fs... piszcie sobie dalej... fs rozwija sie
              > rowno w dol.... przestalam klikac, przestalam zglaszac, tak ze mozecie sobie do
              >
              > woli i ile chcecie, na mnie, ma moj kraj i na moj narod.
              > no i jak to sie ladnie mowi: kisz mir majn tuches, rachelcia... :)))
              >
              > a ty ols, masz prawo zawiadamiac wszystkich, ze dostalam bana?

widac dostalas bana z poslizgiem,ale za co to spytaj sie olsa nie mnie. nu to
              zabanowali rowno kazdego i po musztardzie,ale czemu dalej plujesz tego nie
              wiem..a i dlaczego niby ja mam zawiadamiac kogos,kogo poza toba to obchodzi co
              prawie kazdy z nas dostal juz dawno temu,kiedy ty tancowalas z radosci nad
              tym,ze nas pozamylkali.
              a twoj kraj przezyje i ciebie,i twoj ban i nawet inne bany wiec o co ci biega?

a i jeszcze jedno,ja nie uznaje odpowiedzialnosci zbiorowej,ja na twoich watkach
              nie pisywalam juz od wielu,wielu miesiecy dlaczego sama wiesz wiec mi tu nie
              paniusiuj z jakimis bzdetami nie o mnie i nie do mnie bo wiadomo jak judajka sie
              zachowywala na kazdym moim watku.
              • tut_ets1 Re: Mijasz sie z prawda 14.05.07, 07:41
                Guzik prawda. NA szczescie nie wszystkich normalnych zabanowali. :))

Poza tym - nie ma sensu z Wami pisac, skoro podniecacie sie byle g..nem,
                szczegolnie jezeli zawiera podtekst izraelski/zydowski. Teraz nawet podniecaja
                was same nicki filosemitow...

Very repulsive, I must say.
              • dana33 Re: Mijasz sie z prawda 14.05.07, 14:08
                ty rachelcia bez klamstw i manipulacji naprawde nie mozesz???
                gdzie ja mowilam cos o tym, ze ty masz zawiadamiac? zapytalam sie olsa, czy ma
                prawa zawiadamiac wszystkich, ze mam bana, jak to zrobil w tym watku troche
                wyzej, ale jak zwykle, odpowiedzi nie ma. o tobie mowy nie bylo.
                no i te twoje klamliwe twierdzenia ciagle i bez przerwy... "ja na twoich watkach
                nie pisywalam juz od wielu,wielu miesiecy... " naprawde rachelcia? nie
                pisywalas i to juz od wielu miesiecy????? nu, cos takiego.... a tu zobacz, co
                znalazlam, i to sprzed tygodnia:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=61836374
                a tu jeszcze pare:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=61106925
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=61443326
                nu, szukaj se dalej, paniusia.... rzadko sie zdarzyl jakis moj watek, zebys nie
                dolozyla swoich 3 centow glupoty, klamstwa i wulgarnosci...

ty nie uznajesz odpowiedzialnosc zbiorowej??? nu, nu, ale bujasz, paniusia:
                "ci malutcy zawsze musza sie przyssac do kogos aby samemu zaistniec,nawet na
                forum"
                "tia,ale tu takich grossow duzo,platnych od kazdego szczekniecia. dobrze liza
                innym tylki,ale za to tez im placa"
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=56441762&v=2&s=0
                "zyd zyda to wstretne. widac nawet swoich nie toleruja a chca sie nam tu
                przedstawic jako tacy najlepsi,zawsze siebie popierajacy,tolerancyjni i walczacy
                z kazdym kto jest przeciwko ich narodowi. jak to bandziorstwo nazwac,ktore nawet
                szacunku do miejsca gdzie ich mordowano nie ma, co za dzicz,zreszta najlepiej to
                zauwazyc po tym forum jak reaguja na "inny swiatopoglad" niz ten co sami tu
                sprzedaja."
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=58970155&a=58983613

wystarczy.... kogo interesuje, to moze wejsc w wyszukiwarke, wrzucic twoj nick
                i zobaczy, jak sie tam roi od oskarzen wszystkich zydow i calego israela za
                cos, co robi jeden zyd, ile wulgarnosci i chamstwa...
                zreszta, rachelcia, z kazdego forum ciebie gonia, na kazdym swinisz ile
                wlezie... o glupocie to juz wogole nie pisze....
                i po co ci to? po co sie ciagle podstawiasz i "udawadniasz" twoje "prawdy",
                ktore mozna obalic w sekunde? masochistka jestes czy co?
                nu, jak ci juz powiedzialam: kisz mir majn tuches...
    • Gość: art Re: Kropka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 20:46
      www.pis.org.pl/multimedia.php#wideoframe
      • marouder Uprasza sie nie kwakac na moderacji!!!/nt 15.05.07, 01:22

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka