patience 18.09.07, 18:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=69221432 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder To robota wrogow droga Pejszns! 18.09.07, 18:37 A tym tym bardziej odkrywaj i karc krecie roboty, ktorych z braku przenikliwosci nikt inny poza toba nie za=u-wa-za!! Odpowiedz Link Zgłoś
antka_pustak Re: Forum o forum? Giwi.... ;) 18.09.07, 18:38 i tak CIę dobrze potraktowała, mnie na osla wyniosła:) a pisałam tylko prawde o tym jak Żydzi twierdzą, że nazwa kraju Polska pochodzi z hebrajskiego bo oni tu przyszli pewnego ranka i tak po hebrajsku nazwali ten skrawek ziemi i oto nowa syjonistyczna historia się kłania Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Forum o forum? Giwi.... ;) 18.09.07, 18:40 Żydzi wypędzeni z Hiszpanii nazwali skrawek po hebrajsku. Oj, ośle, ośle. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Za sama zmiane plci powinienes na osle.. 18.09.07, 18:42 ..ladowac. Znam tu takich, ktorzy zadurzyli sie w tobie, jako kobiecie...do sadu cie podadza za straty moralne wraz z utrata nasienia!! Odpowiedz Link Zgłoś
patience A teraz o moderacji? heheh 18.09.07, 18:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=69221432 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
antka_pustak Re: Giwi..rżnie głupa?. ;) 18.09.07, 18:40 moze Giwi przypomniaął sobie, że jest w Polsce własnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Watek o moczarowcach na oslej? Heheeeeeeeeeeeeeeee 18.09.07, 18:41 Prawda w oczy kole? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=69217129 :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
antka_pustak Wy to za sulkces uważacie:)że na antypolskiej Agor 18.09.07, 18:44 Agorze wycina się polskie watki?:) jesteście żałośni:) musicie sie ukrywac za pleckami Szechtera, który wydaje dyrektywy i wy z tego korzystcie:)To wasze UB?:) Odpowiedz Link Zgłoś
remekk to w dużej mierze perfidni współparcujacy z cenzor 18.09.07, 18:45 aczkolwiek zdaża się iż jeden czy drugi pozyteczny idiota "gra" tak jak perfidny dyrygent -dyryguje ... . Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Giwi..rżnie głupa?. ;) 18.09.07, 18:43 ..ze jest w Polsce wlasnie"..napisal pewien jegomosc, hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Mam powazne watpliwosci, Giwi :-) 18.09.07, 18:51 Czy przenoszenie z forum na forum jest sensowne nawet z waszego punktu widzenia. Przeciez mozemy sie wqrzyc i napisac w gazecie jakiejs. No nie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
remekk czy to z Tobą Jolu dyskutowałem ? 18.09.07, 18:43 Jakby tu jeszcze raz spróbowac i jednak skłonic Cię do racjonalnego myślenia ... . Czy to Polacy "zakapowali" najwiecej Zydów czy raczej sami Zydzi (zreszta nie tylko kapowali ale takze baaardzo gorliwie poganili na smierc nawet własne rodziny) Czy np Zydzi na Kresach w 39 uratowali tylu Polaków co Polacy - Zydów (tam nie grozliły a ztak straszliwe kary). A moze znasz przynajmniej JEDEN w pełni udokumentowany takowy przypadek ? > gadać. Jeszcze więcej Twoich postów i powie, że nie jestem patriotką, i Twoja t > o > będzie zasługa. A to dobre - "argumentcja" swiadczy o tym iz cybernetycznie upodabnisz sie do perfidnych intrygantów . Powiem Ci tak - jesli taki jest Twój "patrityzm" iz ta dyskusja moze Cię go pozbawić to - -niewielka strata ... . Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: czy to z Tobą Jolu dyskutowałem ? 18.09.07, 18:53 remekk napisał: > Jakby tu jeszcze raz spróbowac i jednak skłonic Cię do racjonalnego > myślenia ... . ze mną Remuś, nie dam się skłonićdo myślenia płaszczaków:) Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: czy to z Tobą Jolu dyskutowałem ? 18.09.07, 19:04 > ze mną Remuś, nie dam się skłonićdo myślenia płaszczaków:) "argumentacja" godna twego "patriotyzmu" .Mam nadziej iz jesteś jedną z wielu pełniących obowiązki "Polki"-ale jesli nawewt nie - to i tak niewielka strata jesli takich jak ty przyciaga tamta cywilizacja ... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: czy to z Tobą Jolu dyskutowałem ? 18.09.07, 19:11 remekk napisał: "argumentacja" godna twego "patriotyzmu" .Mam nadziej iz jesteś > jedną z wielu pełniących obowiązki "Polki"-ale jesli nawewt nie - to > i tak niewielka strata jesli takich jak ty przyciaga tamta > cywilizacja ... Nic nie pełnię Remuś,. Jestem matkąpolką, babcią czworga wnucząt. Nic mnie nie przyciąga, żyję sobie tu na ojcowiżnie,daję żyć innym i o to samo proszę Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: czy to z Tobą Jolu dyskutowałem ? 18.09.07, 20:01 Gdyby to była prawda to jestes wyjatkowo przykrym okazem cybernetyczno-cywilizacyjnego wpływu patologicznej cywilizacji . Ale biorąc pod uwage twój "poziom" - "argumentacji" to w sumie dziwic nie powinna podtanośc na prymitywne manipualcje ... . Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Forum o forum? Giwi.... ;) 18.09.07, 18:44 Dawno cię nie wywalili? Sprawdź może najpierw, kiedy tych Zydów wypędzono z Hiszpanii Odpowiedz Link Zgłoś
remekk alez wolno - poza wiadomym tematem - podwójna ... 18.09.07, 18:51 ..."etyka" to jeden z podstawych wyróżników cywilizacyjnych tej cywilizacji ... . Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: kiepsko już z Agorą skoro łamie konstytucyjne 18.09.07, 18:51 A gdzie w konstytucji stoi o nieusuwalnosci watkow Pejszns z FK? Kazdemu sie zdazy, ze mu wywala, Pejszns dodatkowo wywalono tylko na moderacje, a ta jeszcze placze, na powaznie zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic a mnie pejszms nie interesuje 18.09.07, 18:55 czytałem, ze posty starowiera wyleciały, blokowanie nicków też jest nie uzasadnione bo nick to wszak własnośc intelektualna > A gdzie w konstytucji stoi o nieusuwalnosci watkow Pejszns z FK? a przy okazji mówimy to o wolności wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: a mnie pejszms nie interesuje 18.09.07, 18:59 Dla mnie niech pisza, choc jak sam wiesz, w ich przypadku (i remka i starowiera) to pisanie jest nie tyle wynikiem przemyslen i przekonan, co stanow psychotycznych.. Odpowiedz Link Zgłoś
patience To samobojcza bramka GW :-) 18.09.07, 18:59 Kogoz innemu by przeszkadzalo pisanie o propagandzistach Moczara, jak nie GW? Poniekad dowod rzeczowy ...;) Odpowiedz Link Zgłoś