Dodaj do ulubionych

AA EYE PERFECT dla 24latki??

IP: 62.29.253.* 15.11.04, 14:20
Dziewczyny pomozcie, mam sucha i wrazliwa skore wokol oczu musze uzywac kremu
kt natlusza na noc i na dziec (pod korektor -since). Wczesniej sprawddzal sie
polski krem lniany (chyba polena uroda ). Pozniej dostalam AA eye perfect na
noc i okazal sie super ( nie uczula i lekko natluszcza ). Skonczylam 1
opakowanie i mam watpliwosci czy nie jest dla mnie mocny.... probowalam
innych
(preventi, loreala, ) po oczy ale uczulaja badz wysuszaja, kupilam ponownie
lniany ale zmienilo sie opakowanie i chyba tez troche sklad bo rowniez
wysusza.
Czy mozecie doradzic jakis podobny (w konsystencji i lekkim natluszczeniu) do
AA eye perfect krem po oczy? Czy faktycznie eye perfect jest wskazany dopiero
po 30 roku zycia ?
dzieki!
Obserwuj wątek
    • Gość: Madame Re: AA EYE PERFECT dla 24latki?? IP: *.aster.pl 15.11.04, 15:09
      Ja tez uzywam tego kremu, ale w wersji na noc (mam 25 lat). Powiem szczerze, ze
      obawiam sie troche czy nie jest za mocny, ale z drugiej strony ostatnio
      przeczytalam, ze kremy przeciwzmarszczkowe (zwl. te lekkie, od 30 roku zycia)
      maja za zadanie ZAPOBIEGAC zmarszczkom, a nie je niwelowac. Wiec logicznie
      myslac nalezaloby je stosowac, co by zmarszczek nie miec :)) Moze jakas
      kosmetyczka czy dermatolog rozwieje nasze watpliwosci??
      Na dzien uzywam kremu pod oczy AA Face z serii "Wygladza zmarszczki", to jest
      seria od 25 roku zycia (zielono-niebieska). Dla mnie ten krem jest OK, ale
      zauwazylam, ze lepiej go tez uzyc jeszcze raz w srodku dnia (oprocz rannego
      smarowania), wtedy mam wrazenie wiekszego nawilzania.
      Podrawiam!
      • Gość: Luka Re: AA EYE PERFECT dla 24latki?? IP: 62.29.253.* 15.11.04, 15:36
        ja rowniez bardzo chetnie poslucham rady kosmetyczki:)
        jak do tej pory slyszalam dwie wersje (od pan sprzedwczyn ),ze nalezy stosowac
        troche mocniejsze kremy zeby zapobiegac zmarszczkom jaki i rowniez,ze nie
        nalezy, gdyz nie wolno przyzwyczajac skory do silnie dzialajacych kremow
        i badz tu teraz madra :))
        • Gość: Madame Re: AA EYE PERFECT dla 24latki?? IP: *.aster.pl 15.11.04, 17:02
          Dokladnie! Dowiedzialam sie, ze kosmetyczka mojej przyjacoilki powiedziala tak:
          zeby raz na jakis czas (na 2-3 miesiace przez jekis miesiac) robic taka kuracje
          mocniejszymi kosmetykami, zeby skore troche pobudzic, a potem wrocic do
          lzejszego kremu. Problem w tym, ze ja jednen krem (a zwl. pod oczy) zuzywam w
          jakies pol roku co najmniej. Czyli trzeba nabyc 2 kremy? Ale oni mącą...
          • Gość: Luka Re: AA EYE PERFECT dla 24latki?? IP: 62.29.253.* 16.11.04, 12:46
            podciagam...
            moze ktoras z was wypowie sie jeszcze na temat jego mocy jego dzialania i
            ewentualnie poleci podobny (konsystencja, niepodrazniajacy) ale slabszy
            dzieki
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka