marouder.eu 06.07.09, 10:59 Pare osob roznosi tu pogloski, ze pani Siwa odeszla z pracy.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozarski Re: To kto teraz jest oberadminem? 06.07.09, 11:13 Jesli to prawda,to swietnie zrobila. Za 5 min 12, bo admilicja sie stacza,jesli sie juz nie stoczyla, na pozycje ND. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: To kto teraz jest oberadminem? 06.07.09, 12:56 Stoczyła? A gdzież, administracja jest cały czas w bliskości z userami, frontem do ludu pracującego miast i wsi. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
mali.sa Re: To kto teraz jest oberadminem? 06.07.09, 11:37 Siwa wciąż jest szefem forum.:) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: To kto teraz jest oberadminem? 06.07.09, 14:07 A czemu nie odpowiada, ja sie jaz pyta? Odpowiedz Link Zgłoś
zerva Re: To kto teraz jest oberadminem? 06.07.09, 15:04 Bo nie jest botem i korzysta z urlopu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikiboki Re: To kto teraz jest oberadminem? IP: *.versanet.de 06.07.09, 14:18 Falszywy alarm MOSADu?! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Chcialbys, zeby byl prawdziwy?:)/nt 06.07.09, 14:21 Mossad zawsze wie, co ro bi przyjacielu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikiboki Re: Chcialbys, zeby byl prawdziwy?:)/nt IP: *.versanet.de 06.07.09, 22:34 Mossad zawsze wie, co ro bi przyjacielu:) Moze masz racje ale w takim razie ty nie wiesz co robisz! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Chcialbys, zeby byl prawdziwy?:)/nt 06.07.09, 22:40 Gość portalu: kikiboki napisał(a): A kto ty jestes? Mossad?;) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Czyli co? 06.07.09, 16:38 ..bo widze, ze moja moze i dosc niesympatyczna odpowiedz Giwi/EEli wcielo...Giwi teraz robi za oberadminkie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: Czyli co? IP: *.aster.pl 06.07.09, 19:02 poleciales pewnie przypadkiem. glownie z tego powodu, ze wspomniana "dala ciala", wiec ja przycieto. zeby wygladalo "humanitarnie", to przycieto post wyzej. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Czyli co? 06.07.09, 20:31 Nie rozumiesz co czytasz? Wyżej jest napisane, kto jest rządzi forum. :-) A co do twojego postu to sie nie przejmuj - nie zrobił na mnie wrażenia. :-) Jesli ktoś nie ma technicznego wykształcenia, nie powinien zajmować się liczbami urojonymi. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Plotki ;) 06.07.09, 20:08 Wizytowałam krze. Od jutra jestem w pracy i pewnie zacznę odpowiadać na zaległe maile. O ile nie ucieknę na sam widok mojej skrzynki. Tylko tydzień mnie nie było i już mnie plotkarze zwolnili? Wzruszające przywiązanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: Plotki ;) IP: *.aster.pl 06.07.09, 20:37 swietnie, bo czekam juz troche na odpowiedz. :-) (tylko.tu) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Plotki ;) 07.07.09, 22:14 Cześć Siwa, skoro już jesteś, to może odpowiesz na pytanie, czy zmieniło się podejście administracji w sprawie publikowania na forum korespondencji mailowej z adminami: forum.gazeta.pl/forum/w,654,96849013,97057052,Re_publikowanie_na_forum_mailow_od_administracji.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: Plotki ;) IP: *.aster.pl 08.07.09, 07:40 a czym ty sie przejmujesz? skoro to tylko kwestia elegancji, to sprawa jest wzgledna i de facto zalezy od indywidualnego podejscia. jesli administracja potrafi wywalic post z powitaniem nowego admina, zostawiajac taki sam post, ale juz aesa. jesli sami aesi pisza czesto i gesto zaczepne posty na poziomie... a wlasciwie ponizej poziomu, a to wszystko za przyzwoleniem administracji. jesli administracja nie raczy odpowiadac na maile. tych "jesli" jest sztuk kilka. rozprawianie o takiej elegancji, przy czym wymaganej jednostronnie, jest rozprawianiem o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Plotki ;) 31.07.09, 17:40 siwa napisała: > Nie zmieniło się. To dziwne. Bo tutaj po raz kolejny admin pyta forumowicza o to, co napisała mu redakcja forum w mailu: forum.gazeta.pl/forum/w,654,97882315,98487885,Re_Juz_pare_miesiecy_blad_na_Publicystyce.html Odpowiedz Link Zgłoś