o-kikoo 03.09.09, 00:11 Tzw.henio podrabia mego nicka na różne sposoby! Jak tu: forum.gazeta.pl/forum/w,396,99761010,99761010,henio_to_zly_byly_milicjant_podrabia_nicki_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o-kikoo Re: Adminie! 03.09.09, 00:12 Czy tu: forum.gazeta.pl/forum/w,28,99773376,99773376,to_rowniez_henio_.html Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Trzeba wypić to piwo, którego się nawarzyło. 03.09.09, 00:40 Gdyby blokady nicków były czasowe nie porobiłoby się taki bałagan. A tak ludzie są przyzwyczajeni do tego, że po nicku XX1 pojawia się XX2 albo inne mutacje. Osobiście mogłem pisać pod nickiem o-hummer. Właśnie z tego powodu nie chciałem. Wychodzę z założenia, że co robię robię to jako hummer. Pod jednym nickiem. Jeśli nie naruszam prawa będę pisać, jeśli naruszam, to mnie zamkną. Jasna sprawa. A ty ile masz nicków? Odpowiedz Link Zgłoś
o-kikoo Re: Trzeba wypić to piwo, którego się nawarzyło. 03.09.09, 00:52 Nie powiem, że nie masz racji. Może nie jestem bez winy ale tzw. przyzwoici ludzie pewnych granic nie przekraczają. I mam nadzieję, że to ja do nich należę a nie henio. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer W wystarczy zaufać ludziom 03.09.09, 01:01 o-kikoo napisała: > Nie powiem, że nie masz racji. Może nie jestem bez > winy ale tzw. przyzwoici ludzie pewnych granic nie > przekraczają. I mam nadzieję, że to ja do nich należę > a nie henio. A nie ich nienawidzić :) Swoją drogą, zawsze mnie zastanawiała niewymuszona agresja w postach. Odpowiedz Link Zgłoś
o-kikoo Re: W wystarczy zaufać ludziom 03.09.09, 08:25 Rozumiem,ze masz na myśli patologicznego henia, którego agresja w stosunku do forumowiczów znana jest od lat,zarówno na FKraj, FSzczecin czy FKraków czy innych... Kolejno czepia się poszczególnych osób z tzw. przeciwnej opcji politycznej i "robi im koło pióra". W ten przedziwny sposób szuka, jak każda ludzka dusza, akceptacji. Oczywiście osiąga skutek wręcz odwrotny, co go jeszcze bardziej nakręca. Taka samonapedzająca się machina nienawiści, czyli hean, henio, zoro, pis_da, no i teraz kikoo na różne sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Jeszcze raz to samo ale bez ataków personalnych :) 03.09.09, 19:24 Potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Adminie! 03.09.09, 11:09 Podrobione nicki podsyłaj od razu mailem na forum@agora.pl. To znacznie skuteczniejsze niż pisanie odezw na FK. Nie jesteśmy w stanie wyłapać od razu podszywek, blokujemy jak się zorientujemy. Orientujemy się nie od razu, bo niestety macie z heniem tego samego providera. Poproszę o listę Twoich niepodrobionych nicków mailem. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A nie prościej jest odblokować zablokowane 03.09.09, 19:58 siwa napisała: > Podrobione nicki podsyłaj od razu mailem na forum@agora.pl. > To znacznie skuteczniejsze niż pisanie odezw na FK. Nie jesteśmy w stanie > wyłapać od razu podszywek, blokujemy jak się zorientujemy. Orientujemy się nie > od razu, bo niestety macie z heniem tego samego providera. > Poproszę o listę Twoich niepodrobionych nicków mailem. nicki (nick główny)? Po co komuś lista nicków? Ewentualnie można się umówić z autorką wątku, by pisała przez jakieś znane tylko wybranym proxy. IP jest znane tylko wybranym więc, nie będzie problemu z odróżnieniem kto jest kto. Już widzę dyżurnych z wiszącą listą nicków i dopisujących do niej nowe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: A nie prościej jest odblokować zablokowane 03.09.09, 20:05 Oczywiście. Wystarczy nie mijać się z regulaminem. Sam o tym wiesz najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A nie prościej jest odblokować zablokowane 03.09.09, 20:17 siwa napisała: > Oczywiście. Wystarczy nie mijać się z regulaminem. > Sam o tym wiesz najlepiej. Wiem. Ale za nowymi nickami stoi ta sama osoba. Więc trochę nie rozumiem, jaki jest sens ustawiania nicków? Skoro Administracja wie, że za nowym nickiem stoi osoba X i akceptuje to, a jednocześnie blokuje stary nick osoby X, to o co w tym wszystkim chodzi? Skoro Administracja akceptuje posty osoby Y pod nowymi nickami to dlaczego nie akceptuje ich pod starym? Niedawno się dowiedziałem, że osoba Z (zasłużona na forum) ma blokadę na Publicystykę. Nie mam nic przeciwko blokowaniem (usuwaniem) postów sprzecznych z Regulaminem, ale niech Administracja nie wylewa dziecka z kąpielą. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: A nie prościej jest odblokować zablokowane 04.09.09, 10:31 Ja dlaczego walczyłeś jak lew o odblokowanie nicka hummer? Skoro mogłeś mieć hummer-1? Jeśli Zasłużona Osoba napisała tyle nieregulaminowych postów, żeby wpaść w blokadę, to szansa na dalsze nieregulaminowe wpisy jest niezerowa. Jeśli to pomyłka, to zdejmujemy po sprawdzeniu, trzeba do nas napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A nie prościej jest odblokować zablokowane 04.09.09, 11:13 siwa napisała: > Ja dlaczego walczyłeś jak lew o odblokowanie nicka hummer? > Skoro mogłeś mieć hummer-1? Gdyż nick to osoba, a nie literki. Poza tym gdybym zaczął pisać pod kolejnymi numerkami, istniałaby szansa, że pojawi się problem taki jak w tym wątku. Podszywania się pod innych. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: A nie prościej jest odblokować zablokowane 04.09.09, 18:10 hummer napisał: > Gdyż nick to osoba, a nie literki. Dlatego blokujemy nick. Liczymy, że osobę zmotywuje to do takiego pisania, żebyśmy mogli odblokować. Czasami działa. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Jak walczą, niczym Lwy :) 04.09.09, 18:53 siwa napisała: > hummer napisał: > > > Gdyż nick to osoba, a nie literki. > > Dlatego blokujemy nick. Liczymy, że osobę zmotywuje to do takiego pisania, > żebyśmy mogli odblokować. Czasami działa. Jak walczą, jak Lwy :) Statystyka chyba nie jest tajna :) "Czasami" brzmi dość mało entuzjastycznie. Może to nie ta metoda? Zresztą co się wtrącam, to nie ja koordynuję społeczność. PS topór zakopany. Znowu skubię sobie trawkę na łące. A mogłem to już robić od roku czy dwóch, nawet podzieliłbym się pastwiskiem jakiem bykiem jest :) Czy było warto mnie tak uparcie blokować? Właściwie nie mnie - nicka li tylko. Bo przecież mogłem być hummerem-n i wtedy moja osoba nie byłaby blokowana, jeśli dobrze zrozumiałem? PPS Są tacy co tak nie walczyli. Mają blokady... Nie są tak wytrwali w walce o podstawowe prawo człowieka - prawo do wypowiedzi w miejscach otwartych i ogólnie dostępnych. Może ich też ułaskawić? W końcu tworzymy społeczność! Odpowiedz Link Zgłoś
o-kikoo Re: A nie prościej jest odblokować zablokowane 04.09.09, 11:16 Dzięki! Ja aktualnie używam tylko nicka o-kikoo, czasem u-kikoo. Pozostałe kikoo to podróbki henia. Może zatem mail jest niekonieczny? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: A nie prościej jest odblokować zablokowane 08.09.09, 19:27 > Dzięki! Ja aktualnie używam tylko nicka o-kikoo, > czasem u-kikoo. Wczoraj pisałaś na forum trzynastoma loginami. Przykro mi, ale w takiej sytuacji trudno nam Ci pomóc. I z całą pewnością nie były to podróbki Henia. Odpowiedz Link Zgłoś
0-kiko Re: A nie prościej jest odblokować zablokowane 08.09.09, 22:59 To niemożliwe, naprawdę! Nie rozumiem tego. Proszę o podanie, które to te "moje" wczorajsze posty. B.proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: A nie prościej jest odblokować zablokowane 09.09.09, 09:23 Listę loginów mogę Ci wysłać mailem, tylko nie wiem na który bo używasz tylko o-kikoo i u-kikoo, a teraz piszesz z jakiegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
0-kiko Do Siwej! 09.09.09, 12:59 Tak, bo już nie mogę zakładać wątków na te dwa, więc wczoraj musiałam założyć kolejny i tym się teraz posługuję. Nie chodzi mi o loginy ale o rzeczone posty pisane pod tymi 13 loginami!!! Nie mam niczego do ukrycia, proszę wklej te posty w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
0-kiko Re: Do Siwej! 10.09.09, 18:38 Ktoś Cię jednakowoż wprowadził w błąd? Rozumiem, że nie masz tych postów z 13 loginami, bo ich po prostu nie było!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia dobra rada Kobyłka u płota IP: *.tpnet.pl 11.09.09, 12:47 0-kiko napisała: > Ktoś Cię jednakowoż wprowadził w błąd? Rozumiem, że > nie masz tych postów z 13 loginami, bo ich po prostu > nie było!!! Loginy, albo przeprosiny! Postawiliście forumowiczkę w bardzo niezręcznej sytuacji oskarżając o mnożenie loginów, więc albo to udowodnijcie, albo przeproście za pomyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
0-kiko Re: Kobyłka u płota 12.09.09, 09:09 Admin zawsze ma rację, nawet jak jej nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Adminie! 05.09.09, 21:37 * kikoo1 * andrra * omari * kkiko1 * xyz3x * szall * allon * gatt * kikooo2 * kikoo44 * kiko45 * kiko5 * kikoo10 * kikoo7 * omari1 * omari2 * kiiiko * kikoo31 * kkiiiko * kiikko * kikkko * kiikoo * kikkoo * kikkoo5 * kikkoo6 * kiko.o * kikoo.1 * kikoo-1 * kikoo_1 * k.kiko * ajdija * tijana * ajdija1 * ajdija3 * kikoo102 * kiko105 * jakiko * ja-kiko * kiko-ja * o-kiko * u-kiko * u-kikoo * o-kikoo etc. etc. przemkowa.bi waszym zdaniem nie było kradzieżą nicka przemkowa.b - co zatem jest podrobionym nickiem, proszę o wykładnię... Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: Adminie! 09.09.09, 13:43 oraz - awizo - gatt - rychut - dex3 - damapik1 - fabienn - mino5 - crosse14 - verbb - omari - kkiko1 forum.gazeta.pl/forum/w,61,34337824,55491341,_aktualizacja_14_01_2007.html peteen napisał: > * kikoo1 > * andrra > * omari > * kkiko1 > * xyz3x > * szall > * allon > * gatt > * kikooo2 > * kikoo44 > * kiko45 > * kiko5 > * kikoo10 > * kikoo7 > * omari1 > * omari2 > * kiiiko > * kikoo31 > * kkiiiko > * kiikko > * kikkko > * kiikoo > * kikkoo > * kikkoo5 > * kikkoo6 > * kiko.o > * kikoo.1 > * kikoo-1 > * kikoo_1 > * k.kiko > * ajdija > * tijana > * ajdija1 > * ajdija3 > * kikoo102 > * kiko105 > * jakiko > * ja-kiko > * kiko-ja > * o-kiko > * u-kiko > * u-kikoo > * o-kikoo > etc. etc. > I zapewne jeszcze wiele, wiele innych... ale uwaga! Kiko: zastanawiam się nad kolejnymi! Odpowiedz Link Zgłoś
0-kiko [...] 09.09.09, 19:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś