rbucko 24.07.05, 00:49 Kupuję mieszkanie i potrzebuję do spisania umowy przedwstępnej notariusza - czy możecie mi jakiegoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobrefinanse Re: Tani notariusz z Warszawie 25.07.05, 21:47 Czy notariusze sa tani nie powiedzialbym, ale jesli 10% rabatu Cie uszczesliwi to zapraszam do mojego notariusza. Info przez e-mail Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszpaszta Re: Tani notariusz z Warszawie 27.07.05, 08:36 hm.. 10 % rabatu od czego ? albo inaczej... jaki koszt ( nie licząć podatku od czynności cywilnoprawnych ) za sporządzenie aktu notarialneg ? mój adres : bartoszpaszta@poczta.onet.pl czekam na odpowiedź i kontakt do notariusza pozdrawiam bartek Odpowiedz Link Zgłoś
bojana Re: Tani notariusz z Warszawie 27.07.05, 09:15 Lepiej szukaj zaufanego bo zdarzają im się dość komiczne (ale nie dla tego, który stracił kasę:() wpadki. Pozdrawiam .................................... I co na to NATO? NATO na to nic Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszpaszta Re: Tani notariusz z Warszawie 27.07.05, 09:19 zaufanego też nie mam :( Odpowiedz Link Zgłoś
kzajko Re: Tani notariusz z Warszawie 11.01.19, 17:57 Polecam dobrego notariusza w Warszawie w Centrum, który jest też tłumaczem przysięgłym, Pana Szymona Krzyszczuka Odpowiedz Link Zgłoś