agnwr 19.09.05, 16:04 Czy ktoś mógłby mi polecić notariusza w W-wie okolicach, celem sparządzenia umowy kupna -sprzedazy domu i mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ketter1 Re: notariusz w Warszawie 24.09.05, 01:36 Ja polecam Iwonę Umecką w Międzylesiu - moim zdaniem super obsługa do samego końca i umiarkowane ceny (miałem kilka spraw w tym 2 naprawdę zagmatwane i wszystko zrobione na błysk :). Dojazd nie taki straszny, ale rzeczywiście dość daleko od centrum :/. Jeżeli chcesz dokładniejsze dane daj znać :). Odpowiedz Link Zgłoś
amigo9 Re: notariusz w Warszawie 24.09.05, 12:42 możesz podać dane tej Pani? Dzięki. Najlepiej na amigo9@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kzajko Re: notariusz w Warszawie 07.01.19, 11:21 Ja ze swojej strony polecam notariusza z Warszawy, który ma duże doświadczenie związane z nieruchomościamy oraz jest również tłumaczem przysięgłym: Notariusz w Warszawie Polecam też blog: Blog notariusza Odpowiedz Link Zgłoś
kzajko Re: notariusz w Warszawie 09.11.19, 23:32 Polecam też serwis informacyjny na temat notariuszy w Krakowie: Notariusz Kraków Odpowiedz Link Zgłoś