Dodaj do ulubionych

Krem do pupci

24.01.04, 19:00
Witamsmile
Jestem w trakcie poszukiwania nowego kremu do pupci dla synka. Do tej pory stosowałam Tormentiol ale z wiadomych przyczyn
zrezygnowałam z niego. Wiem na pewno, że nie działa: Sudocrem, Alantan Plus, Linomag maść. Chciałam wypróbować krem Bambino ale
na tym, który oglądałam nie napisane jest, że jest na odparzenia tylko do stosowania ogólnego. Czy jest specjalny krem na
odparzenia Bambino? A może polecicie mi coś innego wypróbowanego?
Obserwuj wątek
    • bea_bak1 Re: Krem do pupci 24.01.04, 19:12
      Polecam Ci masc Bepanthen. Jest rewelacyjna do pupy mojej Madzi.

m
      • lch74 Re: Krem do pupci 24.01.04, 20:11
        bea_bak1 napisała:

> Polecam Ci masc Bepanthen.
        Nie wiedziałam, że można ją stosoować w tym celu. Mam jeszcze trochę w tubce, bo teraz już nie muszę smarować brodawek, więc wypróbuję. Jak zda egzamin, to mam problem z głowysmile
    • lechasia Re: Krem do pupci 24.01.04, 20:37
      Ja również polecam Bepanthen !!!
      • enab Re: Krem do pupci 25.01.04, 12:40
        Ja z całego serca i doświadczenia dwóch pup polecam krem Bobo Gal. Jest tani i
        sprawdza się rewelacyjnie!!!
        Bożena.
        • i544 Re: Krem do pupci 25.01.04, 15:05
          witam ja uzywam kremu NIVEA specjalny przeciw odparzenoim i jest bardzo dobry
          na początku probowalam roznych pieluszek i Wiki miala strasznie odparzoną pupe
          az w nie ktorych miejscach popękala wiec zaczelam uzywac tego kremu mineło
          zaledwie 3 dni i pupa byla wspaniala pozdrawiam pa
        • lch74 Re: Krem do pupci 25.01.04, 22:30
          Gdzie go szukać, w aptece czy sklepach?
          • lch74 Re: Krem do pupci 25.01.04, 22:32
            W poprzednim poście chodziło mi gdzie szukać kremu Bobo Galsmile
    • mwach1 Re: Krem do pupci 16.02.04, 22:41
      polecam ci masc DERMOVIT stosowany jest w wielu szpitalach na noworodkach.
      produkuje je firma coel w krakowie. 1/2 l. 30zl. super. syn nie mial odpazen od
      urodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka