Dodaj do ulubionych

Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda...

IP: *.220.c92.petrotel.pl 23.11.09, 20:12
Bardzo dobra decyzja.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.194.c82.petrotel.pl 23.11.09, 20:19
      BArdzo dobra decyzja. Komu się jszcze coś nie podoba z składu starej
      Damy rezerwy czekają
    • Gość: ZKS Ożóg won! IP: *.197.c69.petrotel.pl 23.11.09, 20:22
      Czy naprawde w tym klubie nic nikt nie wie? Wystarczy wejsc na oficjalna... najgorsza strona zawodowego klubu w Polsce? I pomyslec ze takich ożogów, świątków, zajączkowskich, rumniaków-wiśniewskich-wuszterów, amatorskich piłkarzy utrzymujemy też z naszych podatków!
      • Gość: pk Re: Ożóg won! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 01:56
        Pewnie że z twoich podatków!Z twojej pensji 1100 zł brutto!
    • Gość: wp Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.232.c88.petrotel.pl 23.11.09, 20:25
      ciekawa decyzja, odważna, popieramy Pana Szczuckiego
    • Gość: xxx Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.172.c65.petrotel.pl 23.11.09, 20:35
      Przynajmniej niektórzy dorównyją poziomem profesjonalizmu wyrażając
      obiektywną dcyzję. Brawo. Zróbcie z ta Starą Damą porządek.
      • Gość: łowczy Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 20:42
        ups...
        czyżby ogonek pod siebie i na łapkach kic, kic, kic na pasku ratusza ?
    • Gość: niekumaty Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.209.c66.petrotel.pl 23.11.09, 20:37
      To w końcu zostali przesunięci do tych rezerw czy nie? Bo chyba mam problemy z
      czytaniem ze zrozumieniem... Ożóg mówi, że obyło się bez kar, to jak to jest???
    • Gość: misiek Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.146.29.13.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.11.09, 20:38
      jestem zbulwersowany ta decyzja,nie zgodze sie ze to pierwsza linia
      decyduje o wyniku meczu (pomijajac oczywiscie Rumiaka,ktory po
      odniesionej kontuzji nie moze wrocic do pelnej dyspozycji).NIe
      widziałem meczu,tak wiec rozumiem ze to Wisniewski bronil
      Zydronia ,który rzucił 14 bramek,ale gral Miszka tak wiec chyba nie
      te osoby powinny byc odesłane do rezerw.Wszyscy zachwyceni sa
      Kuzelevem i Miszka którzy rzucili najwiecej goli,ale o ile sie
      orientuje to na te pozycje pracuje caly zespół,oni sa tylko
      egzekutorami.Mecz był na styku to dlaczego wszyscy mówia o
      odpuszczeniu go,bolączką naszego zesołu jest brak rzutu z drugiej
      lini,stad" spektakularne" transfery.Mielismy miec najlepsza druga
      linie w Europie.Gołym okiem widac ze trener faworyzuje "swoich
      zawodników" i ponosi pełna odpowiedzialnosc za wyniki
      • Gość: stary Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 20:46
        Kompletny debilizm.Adam Wiśniewski - ikona Wisełki.Po ciężkiej
        kontuzji.Musi mieć czas na dojście do siebie.Skrzydłowy,ktoremu
        Jensen kazał grać w drugiej linii.Bartek Wuszter-jeśli ktoś wątpi w
        jego ambicje i zaangażowanie dla klubu to chyba jest idiota.Rumniak-
        jeden z najwiekszych talentów,wychowanek i kadrowicz.Młody
        zawodnik,ktory szczególnie po kontuzji musi miec czas,żeby powrócic
        do formy.Puknijcie sie głowę.Chyba,że jest to pretekst,żeby znów
        kupic jakiegos pacjenta ortopedii.są szanse zawsze na jakąś prowizje
        i danie zarobić "swoim",ktorzy nim zagrali juz są kontuzjowani.Może
        chodzi o powrór Nielsena czy jak on sie tam nazywa.
    • Gość: Piter Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 20:43
      Patrząc po tym, jaki piach grali ostatnio Wiśniewski (w Kielcach w obronie nie robił zupełnie nic, jakby celowo) i Rumniak, to ich odsuniecie należy potraktować jako wzmocnienie klubu. Mam nadzieję, że ich wynagrodzenie będzie teraz na poziomie zawodników z drugiego składu. Jeśli pozostałym też nie będzie się chciało grać to aut.
    • Gość: kibicujący Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.plock.mm.pl 23.11.09, 20:44
      Dobra decyzja. Nie podoba się, kopa w d..ę.
    • Gość: gk Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 20:48
      Płocki charakter pokazali i to wychowankowie ,ale obciach znowu się z nas śmieją .
    • Gość: xxx Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.172.c65.petrotel.pl 23.11.09, 20:55
      Rumniak, Wiśniewski to już 2 lata po kontuzji a oni jeszcze dochodzą
      do siebie.Może ak do emerytury?
      • Gość: :P Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: 94.254.200.* 24.11.09, 00:24
        xxx ty jakis debil jestes? Wisniewski wrocil pol roku temu po 3 latach bez gry
        !!! Wrocil choc nikt nie dawal mu na to szans. Facet potrzebuje czasu zeby grac
        na 100% zeby przestac bac sie o noge. Uwazam ze jest lepszym skrzydlowym
        chociazby od nata i wielu wielu innych. Przebłyski gry Gadzeta z przed kontuzji
        widzielismy... Zdziwilbym sie gdyby po takiej przerwie mial stabilna forme !!!
        • Gość: cz Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: 94.254.214.* 24.11.09, 13:06
          natowi to niech ten burak buty czyści
      • Gość: fan Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 01:48
        Debilllllll!!!!!!!
        • Gość: fan Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 01:57
          Wiśniewski 2 lata po kontuzji!!!Nie dziwne czemu tu takie debilizmy
          są wypisywane...jak tu takie debile siedzą i piszą
    • Gość: misiek Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.146.22.145.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.11.09, 20:56
      Najlepsza decyzja zarzadu byłoby odesłanie do rezerw samego trenera
      FOJ-a
    • Gość: doj juan Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.023.c86.petrotel.pl 23.11.09, 20:59
      Bardzo dobrze tylko ze Rumniakowi to bym dozywocie w drugiej druzynie dal za
      postawy w meczach lub do 3 ligi Chinskiej wypozyczyc
    • maura4 Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... 23.11.09, 21:02
      Przeczytałam wszystko co znalazlam na temat sytuacji w Wiśle, bo
      bardzo jestem zaskoczona tym co się dzieje i chciałabym wiedzieć, co
      jest powodem tak wielkiego kryzysu. Nie wiem na ile wpisy
      internautów oddają rzeczywisty stan, a na ile to ich domysły ,
      podejrzenia , plotki. Niektórych wcale nie rozumiem, nie bedąc
      obeznana z roszadami personalnymi. W każdym razie ułożyło mi się w
      głowie równanie z wieloma niewiadomymi, którego nie rozwiążę, choć w
      tym akurat jestem niezła, bo mam zbyt mało danych. Wynik dałby
      odpowiedź na pytanie, dokąd Wisła idzie. Życzę im, aby bezpiecznie
      pokonali ostry zakręt i wyszli na prostą.
    • Gość: Jacek Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.007.c83.petrotel.pl 23.11.09, 21:03
      Nareszcie Wiśniewski dostał to na co zasłużył!!!
    • Gość: kkk Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 21:07
      Jasne, odsyłajcie wychowanków do rezerw. Zobaczymy jak będziecie ich
      w dupe całować żeby wrócili, kiedy ta cała armia kalek z zachodu
      razem z pajacem trenerem odejdzie. Oni mają w dupie Wisłe, przyszli
      tu tylko dla kasy. A ci wychowankowie zdrowie zostawiali na
      parkiecie kiedy zdobywali majstra nie raz i puchary Polski. Przykład
      zastępowania wychowanków na armie zaciężną dała kopana i jak wyszło,
      wszyscy widzą. Ciekawe ile zarabiają te gwiazdeczki, które siedzą na
      trybunach z kontuzjami i komu odpalają dole.
      • Gość: zks Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.197.c69.petrotel.pl 23.11.09, 21:29
        kpisz sobie, sprawdz ilu płocczan gra w tej chwili w sekcji pilki noznej i jak ona sie prezentuje, a jak prezentowala sie przy armii zacieznej
      • Gość: kibollo Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.209.c66.petrotel.pl 23.11.09, 21:34
        >Oni mają w dupie Wisłe, przyszli tu tylko dla kasy.

W tym momencie to właśnie armia zaciężna zostawia zdrowie na parkiecie i walczy
        dla tego klubu jak lwy! W dupie mam takich "nafciarzy", którzy myślą, że mają
        monopol na grę w Wiśle tylko dlatego, że są wychowankami i kiedyś wygrali kilka
        tytułów. TO CO BYŁO NIE ISTNIEJE!
        Morten Seier, Arkadiusz Miszka czy Dima Kuzelev nie są z Płocka i pewnie
        rzeczywiście grają przede wszystkim dla kasy. Ale grają z sercem! I tego ja,
        jako kibic, wymagam od wszystkich! Bez względu na to co do tej pory osiągnęli,
        ile zarabiają itd.
        Koniec z
    • Gość: kkk Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 21:12
      I jeszcze jedno. Nożna dno, ręczna się stacza, więc może zamiast
      opieprzać wszystkich na około trzeba by było wziąć taczki i
      wy.....ić najgorszego prezesa w historii klubu i zostawić pod
      Bełchatowem. ozóg wooooooooooooooooooooooooooooooooon.
    • Gość: xy Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.152.c76.petrotel.pl 23.11.09, 21:22
      diagnoza jest prosta trzeba usunac zrodlo zakazenia tzn szczuckiego
      ,nielsena,ipseudo zagraniczne gwiazdyi wtedy zespol moze prowadzic portier i
      tak zajma 1 albo 2 miejsce to takie proste przeciez
      • Gość: jacko77 Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.151.c91.petrotel.pl 23.11.09, 21:44
        xy, tylko jak za pol roku portier sie nie spodoba, to znow bunt i wywala
        portiera, wtedy kto - sprzataczka?? Prawda jest taka, ze bez tegorocznych
        zakupow bylibysmy gleboko w du..., glebiej niz teraz jestesmy!
        mam na dzieje, ze tak informacja o przesunieciu do rezerw jest prawdziwa -
        pokazuje to ze w koncu, po tylu latach trenera zostawiono a wzieli sie za
        'jasnie Panow zasluzonych'
        Tylko jeszcze proponuje Kuptela odeslac do rezerw, jako piatego trenera...
    • Gość: kkk Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 21:56
      Tak ostro bronicie tego trenera. To napiszcie w jakich wielkich
      klubach trenował i jakie sukcesy osiągnął.
      Natomiast u nas przegrał wszystko. Tak złego sezonu jak poprzedni
      nie było juz dawno. I to jest fakt. A ten niestety zapowiada się
      jeszcze gorzej.
      A co do armii zaciężnej to chyba nie pamiętasz tych "wspaniałych"
      Czechów z Caplarem na czele, albo pół afryki sprowadzonej do Płocka.
      • Gość: kibollo Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.209.c66.petrotel.pl 23.11.09, 22:00
        Ch.j mnie obchodzą jacyś Czesi, Caplar itp. Fakt jest taki, że w tym momencie to
        dzięki armi zaciężnej jesteśmy AŻ na drugim miejscu! Gdyby nie oni, pewnie
        mielibyśmy problem żeby być w pierwszej piątce.

Nie obchodzi mnie co Jensen wcześniej osiągnął. Tak samo nie obchodzi mnie ile
        razy mistrzostwo Polski w barwach Wisły zdobywali Wuszter, Wiśniewski czy Rumniak.
        • Gość: nazawsze Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 22:11
          Bo jesteś lamus i kibic sukcesu.Wypad!
          • Gość: kibollo Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.209.c66.petrotel.pl 23.11.09, 22:31
            Jestem kibic walki i zaagażowania na całego!
            Nie miałbym nic przeciwko gdyby wychowankowie ciągnęli ten wózek i zapieprzali
            dla tego klubu w kolejnych meczach! Ale niestety tego nie robią! Najwięcej
            zdrowia na parkiecie zostawiają ostatnio Morten, Dima i Arek. I to jest fakt!
    • Gość: kkk Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 22:09
      Ciebie moż nie obchodzi, ale mnie tak, bo na Wisłę chodzę od lat i
      ch...j mnie strzrela jak widzę co Ożóg i jego świta wyrabia i jak
      sprowadza płocki sport na dno.
    • Gość: jajan Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: 85.222.87.* 23.11.09, 22:47
      "obyło się bez kar" ... czytać nie umiecie? Zarębski padalec zawsze
      umiał a swój debilny sposób wszystko tłumaczyć... tylko podżega
      kibiców... nie dajcie się!
      • Gość: jacko77 Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.151.c91.petrotel.pl 23.11.09, 23:06
        zgadzam sie z Toba...a szczytem bylo po meczu w Kielcach podpis pod zdjeciem
        przedstawiaijacym zawodnikow kontuzjowanych - takiego bezczelnego i chamskiego
        dziennikarza nie znam - brak obiektywizmu, forsuje swoje poglady... proponuje
        niech zamieni sie z Milena - bedzie przepisywal kronike kryminalna ze strony
        Plockiej Policji - moze tam bedzie b obiektywny...
    • Gość: wisła Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 01:19
      Ludzie wy jestescie nienormalni!!!Nie ma na kogo zwalić winy-zwalmy
      na wychowanków!!!Jeszcze niedawno byli mistrzami teraz sa zerami???
      Bo macie madsena?bo macie kuzeleva?Pierwszy ma wszystko w dupie a
      drugi dopiero co się odnalazł.Peskov zagrał dwa dobre mecze i też
      już jest gwiazda?postawmy Madsenowi pomnik za zasługi!!!!Niedawno
      wszyscy sie cieszyli ze "wrócił stary gadzet" a teraz co?Spie...j?
      Wuszter solidna firma i też się wont?
    • Gość: fan Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 01:23
      Zgadzam się!!!Szczucki powinien odpowiedziec za całokształt.On nie
      widzi profesjonalizmu u starych graczy?on???profesjonalista?????
      hahaha!!!!Razem z madsenem cipą!!!!
    • Gość: ... Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.plock.mm.pl 24.11.09, 01:42
      zaslepili was tym,ze sie urodzili w Plocku,to znaczy,ze musza byc
      dobrzy,a mecze odpuszczaja z milosci do klubu i miasta
      pewnie.klepcie ich dalej po tylkach,a napewno nic sie nie
      zmieni,znawcy
      • Gość: piotr Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 01:53
        Bedziesz jeszcze dziękował bogu że oni grali w wiśle.teraz macie
        nową Wisłe!!!!Zaspiewajmy Wisła Płock to nie jest polski klub!!!
    • Gość: kp Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 01:51
      A czy ktoś wogóle wie dlaczego chłopaki jechali autem po meczu?Czy
      piszemy teksty do niestworzonych historii?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka