Gość: kibic IP: *.220.c92.petrotel.pl 23.11.09, 20:12 Bardzo dobra decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.194.c82.petrotel.pl 23.11.09, 20:19 BArdzo dobra decyzja. Komu się jszcze coś nie podoba z składu starej Damy rezerwy czekają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZKS Ożóg won! IP: *.197.c69.petrotel.pl 23.11.09, 20:22 Czy naprawde w tym klubie nic nikt nie wie? Wystarczy wejsc na oficjalna... najgorsza strona zawodowego klubu w Polsce? I pomyslec ze takich ożogów, świątków, zajączkowskich, rumniaków-wiśniewskich-wuszterów, amatorskich piłkarzy utrzymujemy też z naszych podatków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: Ożóg won! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 01:56 Pewnie że z twoich podatków!Z twojej pensji 1100 zł brutto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.232.c88.petrotel.pl 23.11.09, 20:25 ciekawa decyzja, odważna, popieramy Pana Szczuckiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.172.c65.petrotel.pl 23.11.09, 20:35 Przynajmniej niektórzy dorównyją poziomem profesjonalizmu wyrażając obiektywną dcyzję. Brawo. Zróbcie z ta Starą Damą porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowczy Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 20:42 ups... czyżby ogonek pod siebie i na łapkach kic, kic, kic na pasku ratusza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekumaty Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.209.c66.petrotel.pl 23.11.09, 20:37 To w końcu zostali przesunięci do tych rezerw czy nie? Bo chyba mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem... Ożóg mówi, że obyło się bez kar, to jak to jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.146.29.13.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.11.09, 20:38 jestem zbulwersowany ta decyzja,nie zgodze sie ze to pierwsza linia decyduje o wyniku meczu (pomijajac oczywiscie Rumiaka,ktory po odniesionej kontuzji nie moze wrocic do pelnej dyspozycji).NIe widziałem meczu,tak wiec rozumiem ze to Wisniewski bronil Zydronia ,który rzucił 14 bramek,ale gral Miszka tak wiec chyba nie te osoby powinny byc odesłane do rezerw.Wszyscy zachwyceni sa Kuzelevem i Miszka którzy rzucili najwiecej goli,ale o ile sie orientuje to na te pozycje pracuje caly zespół,oni sa tylko egzekutorami.Mecz był na styku to dlaczego wszyscy mówia o odpuszczeniu go,bolączką naszego zesołu jest brak rzutu z drugiej lini,stad" spektakularne" transfery.Mielismy miec najlepsza druga linie w Europie.Gołym okiem widac ze trener faworyzuje "swoich zawodników" i ponosi pełna odpowiedzialnosc za wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 20:46 Kompletny debilizm.Adam Wiśniewski - ikona Wisełki.Po ciężkiej kontuzji.Musi mieć czas na dojście do siebie.Skrzydłowy,ktoremu Jensen kazał grać w drugiej linii.Bartek Wuszter-jeśli ktoś wątpi w jego ambicje i zaangażowanie dla klubu to chyba jest idiota.Rumniak- jeden z najwiekszych talentów,wychowanek i kadrowicz.Młody zawodnik,ktory szczególnie po kontuzji musi miec czas,żeby powrócic do formy.Puknijcie sie głowę.Chyba,że jest to pretekst,żeby znów kupic jakiegos pacjenta ortopedii.są szanse zawsze na jakąś prowizje i danie zarobić "swoim",ktorzy nim zagrali juz są kontuzjowani.Może chodzi o powrór Nielsena czy jak on sie tam nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 20:43 Patrząc po tym, jaki piach grali ostatnio Wiśniewski (w Kielcach w obronie nie robił zupełnie nic, jakby celowo) i Rumniak, to ich odsuniecie należy potraktować jako wzmocnienie klubu. Mam nadzieję, że ich wynagrodzenie będzie teraz na poziomie zawodników z drugiego składu. Jeśli pozostałym też nie będzie się chciało grać to aut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicujący Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.plock.mm.pl 23.11.09, 20:44 Dobra decyzja. Nie podoba się, kopa w d..ę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 20:48 Płocki charakter pokazali i to wychowankowie ,ale obciach znowu się z nas śmieją . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.172.c65.petrotel.pl 23.11.09, 20:55 Rumniak, Wiśniewski to już 2 lata po kontuzji a oni jeszcze dochodzą do siebie.Może ak do emerytury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: 94.254.200.* 24.11.09, 00:24 xxx ty jakis debil jestes? Wisniewski wrocil pol roku temu po 3 latach bez gry !!! Wrocil choc nikt nie dawal mu na to szans. Facet potrzebuje czasu zeby grac na 100% zeby przestac bac sie o noge. Uwazam ze jest lepszym skrzydlowym chociazby od nata i wielu wielu innych. Przebłyski gry Gadzeta z przed kontuzji widzielismy... Zdziwilbym sie gdyby po takiej przerwie mial stabilna forme !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: 94.254.214.* 24.11.09, 13:06 natowi to niech ten burak buty czyści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 01:48 Debilllllll!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 01:57 Wiśniewski 2 lata po kontuzji!!!Nie dziwne czemu tu takie debilizmy są wypisywane...jak tu takie debile siedzą i piszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.146.22.145.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.11.09, 20:56 Najlepsza decyzja zarzadu byłoby odesłanie do rezerw samego trenera FOJ-a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doj juan Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.023.c86.petrotel.pl 23.11.09, 20:59 Bardzo dobrze tylko ze Rumniakowi to bym dozywocie w drugiej druzynie dal za postawy w meczach lub do 3 ligi Chinskiej wypozyczyc Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... 23.11.09, 21:02 Przeczytałam wszystko co znalazlam na temat sytuacji w Wiśle, bo bardzo jestem zaskoczona tym co się dzieje i chciałabym wiedzieć, co jest powodem tak wielkiego kryzysu. Nie wiem na ile wpisy internautów oddają rzeczywisty stan, a na ile to ich domysły , podejrzenia , plotki. Niektórych wcale nie rozumiem, nie bedąc obeznana z roszadami personalnymi. W każdym razie ułożyło mi się w głowie równanie z wieloma niewiadomymi, którego nie rozwiążę, choć w tym akurat jestem niezła, bo mam zbyt mało danych. Wynik dałby odpowiedź na pytanie, dokąd Wisła idzie. Życzę im, aby bezpiecznie pokonali ostry zakręt i wyszli na prostą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.007.c83.petrotel.pl 23.11.09, 21:03 Nareszcie Wiśniewski dostał to na co zasłużył!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 21:07 Jasne, odsyłajcie wychowanków do rezerw. Zobaczymy jak będziecie ich w dupe całować żeby wrócili, kiedy ta cała armia kalek z zachodu razem z pajacem trenerem odejdzie. Oni mają w dupie Wisłe, przyszli tu tylko dla kasy. A ci wychowankowie zdrowie zostawiali na parkiecie kiedy zdobywali majstra nie raz i puchary Polski. Przykład zastępowania wychowanków na armie zaciężną dała kopana i jak wyszło, wszyscy widzą. Ciekawe ile zarabiają te gwiazdeczki, które siedzą na trybunach z kontuzjami i komu odpalają dole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zks Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.197.c69.petrotel.pl 23.11.09, 21:29 kpisz sobie, sprawdz ilu płocczan gra w tej chwili w sekcji pilki noznej i jak ona sie prezentuje, a jak prezentowala sie przy armii zacieznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibollo Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.209.c66.petrotel.pl 23.11.09, 21:34 >Oni mają w dupie Wisłe, przyszli tu tylko dla kasy. W tym momencie to właśnie armia zaciężna zostawia zdrowie na parkiecie i walczy dla tego klubu jak lwy! W dupie mam takich "nafciarzy", którzy myślą, że mają monopol na grę w Wiśle tylko dlatego, że są wychowankami i kiedyś wygrali kilka tytułów. TO CO BYŁO NIE ISTNIEJE! Morten Seier, Arkadiusz Miszka czy Dima Kuzelev nie są z Płocka i pewnie rzeczywiście grają przede wszystkim dla kasy. Ale grają z sercem! I tego ja, jako kibic, wymagam od wszystkich! Bez względu na to co do tej pory osiągnęli, ile zarabiają itd. Koniec z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 21:12 I jeszcze jedno. Nożna dno, ręczna się stacza, więc może zamiast opieprzać wszystkich na około trzeba by było wziąć taczki i wy.....ić najgorszego prezesa w historii klubu i zostawić pod Bełchatowem. ozóg wooooooooooooooooooooooooooooooooon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.152.c76.petrotel.pl 23.11.09, 21:22 diagnoza jest prosta trzeba usunac zrodlo zakazenia tzn szczuckiego ,nielsena,ipseudo zagraniczne gwiazdyi wtedy zespol moze prowadzic portier i tak zajma 1 albo 2 miejsce to takie proste przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacko77 Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.151.c91.petrotel.pl 23.11.09, 21:44 xy, tylko jak za pol roku portier sie nie spodoba, to znow bunt i wywala portiera, wtedy kto - sprzataczka?? Prawda jest taka, ze bez tegorocznych zakupow bylibysmy gleboko w du..., glebiej niz teraz jestesmy! mam na dzieje, ze tak informacja o przesunieciu do rezerw jest prawdziwa - pokazuje to ze w koncu, po tylu latach trenera zostawiono a wzieli sie za 'jasnie Panow zasluzonych' Tylko jeszcze proponuje Kuptela odeslac do rezerw, jako piatego trenera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 21:56 Tak ostro bronicie tego trenera. To napiszcie w jakich wielkich klubach trenował i jakie sukcesy osiągnął. Natomiast u nas przegrał wszystko. Tak złego sezonu jak poprzedni nie było juz dawno. I to jest fakt. A ten niestety zapowiada się jeszcze gorzej. A co do armii zaciężnej to chyba nie pamiętasz tych "wspaniałych" Czechów z Caplarem na czele, albo pół afryki sprowadzonej do Płocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibollo Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.209.c66.petrotel.pl 23.11.09, 22:00 Ch.j mnie obchodzą jacyś Czesi, Caplar itp. Fakt jest taki, że w tym momencie to dzięki armi zaciężnej jesteśmy AŻ na drugim miejscu! Gdyby nie oni, pewnie mielibyśmy problem żeby być w pierwszej piątce. Nie obchodzi mnie co Jensen wcześniej osiągnął. Tak samo nie obchodzi mnie ile razy mistrzostwo Polski w barwach Wisły zdobywali Wuszter, Wiśniewski czy Rumniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nazawsze Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 22:11 Bo jesteś lamus i kibic sukcesu.Wypad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibollo Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.209.c66.petrotel.pl 23.11.09, 22:31 Jestem kibic walki i zaagażowania na całego! Nie miałbym nic przeciwko gdyby wychowankowie ciągnęli ten wózek i zapieprzali dla tego klubu w kolejnych meczach! Ale niestety tego nie robią! Najwięcej zdrowia na parkiecie zostawiają ostatnio Morten, Dima i Arek. I to jest fakt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 22:09 Ciebie moż nie obchodzi, ale mnie tak, bo na Wisłę chodzę od lat i ch...j mnie strzrela jak widzę co Ożóg i jego świta wyrabia i jak sprowadza płocki sport na dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajan Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: 85.222.87.* 23.11.09, 22:47 "obyło się bez kar" ... czytać nie umiecie? Zarębski padalec zawsze umiał a swój debilny sposób wszystko tłumaczyć... tylko podżega kibiców... nie dajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacko77 Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.151.c91.petrotel.pl 23.11.09, 23:06 zgadzam sie z Toba...a szczytem bylo po meczu w Kielcach podpis pod zdjeciem przedstawiaijacym zawodnikow kontuzjowanych - takiego bezczelnego i chamskiego dziennikarza nie znam - brak obiektywizmu, forsuje swoje poglady... proponuje niech zamieni sie z Milena - bedzie przepisywal kronike kryminalna ze strony Plockiej Policji - moze tam bedzie b obiektywny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisła Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 01:19 Ludzie wy jestescie nienormalni!!!Nie ma na kogo zwalić winy-zwalmy na wychowanków!!!Jeszcze niedawno byli mistrzami teraz sa zerami??? Bo macie madsena?bo macie kuzeleva?Pierwszy ma wszystko w dupie a drugi dopiero co się odnalazł.Peskov zagrał dwa dobre mecze i też już jest gwiazda?postawmy Madsenowi pomnik za zasługi!!!!Niedawno wszyscy sie cieszyli ze "wrócił stary gadzet" a teraz co?Spie...j? Wuszter solidna firma i też się wont? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 01:23 Zgadzam się!!!Szczucki powinien odpowiedziec za całokształt.On nie widzi profesjonalizmu u starych graczy?on???profesjonalista????? hahaha!!!!Razem z madsenem cipą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.plock.mm.pl 24.11.09, 01:42 zaslepili was tym,ze sie urodzili w Plocku,to znaczy,ze musza byc dobrzy,a mecze odpuszczaja z milosci do klubu i miasta pewnie.klepcie ich dalej po tylkach,a napewno nic sie nie zmieni,znawcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Praw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 01:53 Bedziesz jeszcze dziękował bogu że oni grali w wiśle.teraz macie nową Wisłe!!!!Zaspiewajmy Wisła Płock to nie jest polski klub!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kp Wiśniewski, Rumniak i Wuszter do rezerw. Prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 01:51 A czy ktoś wogóle wie dlaczego chłopaki jechali autem po meczu?Czy piszemy teksty do niestworzonych historii? Odpowiedz Link Zgłoś