Dodaj do ulubionych

Uwaga - czas wielkich wyprzedaży

10.01.10, 19:08
Cytat: "Elegancki mężczyzna musi mieć garnitur. Vistula w galerii na Podolszycach - wyprzedaż 50 proc. - wchodzimy. Garnitur można tu kupić za 599,90 zł, tanio, bo cena wyjściowa opiewała na 1189 zł."

Hehe, 50% obniżki dosaje się przy zakupach powyżej 4000 czy coś takiego. Z wyprzedaży też trzeba umieć korzystać a nie na ślepo wydawać pieniądze bo większość okazji to ściema.
Obserwuj wątek
    • Gość: rozsądny konsument Re: Uwaga - czas wielkich wyprzedaży IP: 78.154.90.* 10.01.10, 20:19
      Potwierdzam, że te "wyprzedaże" to wielka sciema. Tydzień temu
      kupiłem komplet garnków w Auchan za 235,99 zł. Cóż zobaczyłem dziś?
      Ten sam komplet garów za 235,99 zł, ale niżej skreślone czerwonym
      flamastrem 299,99 zł. Wyprzedaże Made in Poland to parodia handlu,
      ale ja to się handlowcom nawet nie dziwię, skoro jeszcze znajdują
      frajerów którzy wierzą w tak bezczelne sztuczki marketingowe. Zdrowy
      rozsądek jest najlepszym doradcą w zakupach. Mimo takich numerów
      dalej lubię zakupy w Auchan lejąc ta te wszystkie "promocje" i
      kupując tylko te towary których cena jest niższa niż u konkurencji(a
      są takie - tylko trzeba wiedzieć co i gdzie).
      • Gość: kil345 Re: Uwaga - czas wielkich wyprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 21:05
        Ja kupuję jak mi jest potrzebne i mi się to coś podoba.
        Nie kupuję nigdy,bo coś jest tanie.
        Nawiasem,boję się taniochy i kojarzy mi się z mizerią jakości.
      • Gość: xogo Re: Uwaga - czas wielkich wyprzedaży IP: *.075.c80.petrotel.pl 11.01.10, 16:19
        no wlasnie znaleźli frajerow takich jak ty haha
    • Gość: Qba Re: Uwaga - czas wielkich wyprzedaży IP: *.197.c93.petrotel.pl 10.01.10, 21:24
      Najlepsze są wyprzedaże w tzw. Markowych sklepach jak Wran***, Le*, etc...
      normalnie rozwala mnie ten regał z ciuchami na wyprzedaży ... człowiek wchodzi
      rozgląda się ... o wyprzedaż tu jest .. podchodzi patrzy i się na torsje zbiera
      tak wspaniały towar wyprzedają ... a obok całkiem fajne rzeczy ale cena ....
    • rokitka00 Uwaga - czas wielkich ściem 10.01.10, 21:57
      Jakoś nie zauważyłam tych przecen w Galerii, w której czasem bywam, a ostatnio
      interesowały mnie konkretne rzeczy i pomyślałam, że może na wyprzedaży
      skorzystam, a tu co ... jedna wielka ściema. Te same ceny.
      • Gość: Fonczek Re: Uwaga - czas wielkich ściem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 23:18
        A ja zauważyłem "tą" wyprzedaż. Zauważyłem sportową bluzę firmy Umbro' za 89
        złotych (taka cena była na bluzie), przecenioną z 139 zł. Gdy podszedłem do
        kasy, sprzedawca poprosił mnie o 54 złote. To dopiero rabat ;]
        • Gość: zgig Re: Uwaga - czas wielkich ściem IP: *.234.c70.petrotel.pl 12.01.10, 00:14
          bo zobaczyl w tobie typowego dresa z lampasami to dal jak za pol
          darmo zeby nie marzla ci dupa:D
    • Gość: ss2 Re: Uwaga - czas wielkich wyprzedaży IP: *.opera-mini.net 10.01.10, 22:03
      Wyprzedazowa sciema nie jedno ma imie. Na osiedlowym parkingu na Czwartakow pomimo zakazu wjazdu dla niemieszkancow nagle niepokojaco rosnie liczba odwiedzin rodzinnych. Wczoraj jezdzilem dobre pol godziny w kolko zanim znalazlem dziure w ktora parkowalem na centymetry. Pozdrawiam w tym miejscu "rodzine" co chwile przede mna zaparkowala na ostatnim wolnym miejscu srebrnego focusa o rejestracji WW... Glowa rodziny zapakowala do kieszeni reklamowke i ze wzrokiem szalonego grzybiarza co to wie gdzie jest wysyp, pomkneli przez zaspy. Poniewaz nie bylo nawet gdzie zatrzymac sie na chwile zeby nie blokowac,
      kobieta zaniosla na rekach spiace dziecko a ja krazylem w kolko. Pozdrawiam tez kierowce ktory dzis zrobil dziure w drzwiach innemu. Nie parkujcie byle gdzie, promocja nie zajac.
      • Gość: Płocczanin 50 sport w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 09:13
        W skelpie 50sport przy Królewieckiej druga rzecz - 30% a trzecia -
        50% i nie ma sztucznie zawyżonych cen na szczęście :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka