Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 19:52 graliśmy ze Startem, a nie Otwockiem, nikt z Nas kibiców, też nie lubi jak pismaki nie znający się na rzeczy pisze o Nas że grał Płock a nie Wisła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZKS Re: Wisła gromi Otwock IP: *.113.c64.petrotel.pl 03.02.10, 20:11 dokladnie grano ze Startem a nie z Otwockiem. Otwock to miasto Poziom relacji fatalny... tyle to ja wiem ze strony oficjalnej, nic nowego sie nie dowiedzialem. dobrze ze wygralismy... grajki robia swoje, kibice mam nadzieje ze tez zrobia swoje juz w niedziele ożóg won Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zks Re: Wisła gromi Otwock IP: *.class147.petrotel.pl 04.02.10, 09:19 przepraszam za grajków przecież wiem że oni są takimi piłkarzami jak ja kibicem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Wisła gromi Otwock IP: *.128.c64.petrotel.pl 04.02.10, 10:04 W niedzielę jest mecz piłki ręcznej. A zdaje się, że kibice piłki ręcznej i piłki nożnej działają oddzielnie. Co więc fani futbolu będą robić na hali?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Wisła gromi Otwock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 10:18 Zobaczysz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Wisła gromi Otwock IP: *.251.c88.petrotel.pl 04.02.10, 13:49 Przyjdą, nasrają i pójdą. Jak prawdziwi goście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Wisła gromi Otwock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 09:02 Szersza relacja z tego meczu na nafciarze.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Wisła gromi Otwock IP: *.002.c91.petrotel.pl 04.02.10, 12:03 Mam nadzieje ze Zlomanczuk przygotuje ich dobrze i ze druzyna zaskoczy nas pozytywnie w tej rundzie bo nie moge patrzec w tej chwili na tabele. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Wisła gromi Otwock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 12:25 Zaplanowany na jutro sparing z Widzewem w Łodzi nie dojdzie do skutku. Zespół gospodarzy odwołał grę kontrolną z powodu plagi kontuzji jaka nawiedziła ich ekipę. W związku z tym jutro o godzinie 11:00 na sztucznej nawierzchni przy Ł34 odbędzie się spotkanie Wisła I - Wisła II. Zapraszam wszystkich zainteresowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człeń Re: Wisła gromi Otwock IP: *.213.c65.petrotel.pl 05.02.10, 15:20 Won do 3 ligi papiaki !! tam bedzie wam najlepiej kopac sie po czołach Odpowiedz Link Zgłoś