Dodaj do ulubionych

Wisła gromi Otwock

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 19:52
graliśmy ze Startem, a nie Otwockiem, nikt z Nas kibiców, też nie
lubi jak pismaki nie znający się na rzeczy pisze o Nas że grał Płock
a nie Wisła
Obserwuj wątek
    • Gość: ZKS Re: Wisła gromi Otwock IP: *.113.c64.petrotel.pl 03.02.10, 20:11
      dokladnie grano ze Startem a nie z Otwockiem. Otwock to miasto

Poziom relacji fatalny... tyle to ja wiem ze strony oficjalnej, nic nowego sie nie dowiedzialem.

dobrze ze wygralismy... grajki robia swoje, kibice mam nadzieje ze tez zrobia swoje juz w niedziele
      ożóg won
      • Gość: zks Re: Wisła gromi Otwock IP: *.class147.petrotel.pl 04.02.10, 09:19
        przepraszam za grajków przecież wiem że oni są takimi piłkarzami jak
        ja kibicem
      • Gość: ciekawy Re: Wisła gromi Otwock IP: *.128.c64.petrotel.pl 04.02.10, 10:04
        W niedzielę jest mecz piłki ręcznej. A zdaje się, że kibice piłki ręcznej i
        piłki nożnej działają oddzielnie.
        Co więc fani futbolu będą robić na hali??
        • Gość: D Re: Wisła gromi Otwock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 10:18
          Zobaczysz ;)
          • Gość: E Re: Wisła gromi Otwock IP: *.251.c88.petrotel.pl 04.02.10, 13:49
            Przyjdą, nasrają i pójdą. Jak prawdziwi goście.
    • Gość: D Wisła gromi Otwock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 09:02
      Szersza relacja z tego meczu na nafciarze.net
    • Gość: maciek Wisła gromi Otwock IP: *.002.c91.petrotel.pl 04.02.10, 12:03
      Mam nadzieje ze Zlomanczuk przygotuje ich dobrze i ze druzyna zaskoczy nas pozytywnie w tej rundzie bo nie moge patrzec w tej chwili na tabele.
      Pozdrawiam
    • Gość: D Wisła gromi Otwock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 12:25
      Zaplanowany na jutro sparing z Widzewem w Łodzi nie dojdzie do skutku. Zespół
      gospodarzy odwołał grę kontrolną z powodu plagi kontuzji jaka nawiedziła ich
      ekipę. W związku z tym jutro o godzinie 11:00 na sztucznej nawierzchni przy
      Ł34 odbędzie się spotkanie Wisła I - Wisła II. Zapraszam wszystkich
      zainteresowanych.
    • Gość: człeń Re: Wisła gromi Otwock IP: *.213.c65.petrotel.pl 05.02.10, 15:20
      Won do 3 ligi papiaki !! tam bedzie wam najlepiej kopac sie po czołach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka