Dodaj do ulubionych

Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego

28.04.10, 19:43
W UM Plock zbierane sa podpisy poparcia Kaczynskiego na prezydenta.Ciekawe czy
od podpisu uzalezniona bedzie kwota motywacji a
moze dalsze zatrudnienie w UM.
Oraz czy pracownik popierajacy otrzyma zdjecie pary prezydentowej.
Obserwuj wątek
    • Gość: KOSZ bezczelne kłamstwo, tak ma wygladać wasza kampania IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.10, 20:08
      KOSZ
      • Gość: to Re: bezczelne kłamstwo, tak ma wygladać wasza kam IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.10, 20:12
        Listy z podpisami można składać w terminie do 4 maja (wtorek) w Biurze Wyborczym
        PiS w Płocku, al. Jachowicza 2/4 (budynek Politechniki, II p.), od poniedziałku
        do piątku w godz. 12 - 20.

Tel. kontaktowe w sprawie zbierania podpisów:
        Biuro: 24 364-56-56,
        • Gość: Lidka Re: bezczelne kłamstwo, tak ma wygladać wasza kam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 20:20
          Podpisujcie się Mohery i głosujcie na Konusa Tylko zastanówcie się,
          Wassi synowie i wnuki zaraz pójdą na wojnę z Rosją i Niemcami Kopnus
          swoją nienawiścią doprowadzi do konfliktu Nie będzie miał was kto
          pochować bezmyślne MOHERY!!! Bóg wam tego nie odpuści i będziecie
          smażyć się z Rydzykiem w piekielnych czeluściach
          • Gość: Moher Re: bezczelne kłamstwo, tak ma wygladać wasza kam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 22:37
            A kultury nie nauczyli Paniusi? Skoro nie, to Ci odpowiem po Twojemu.
            " splunąć na takie nic bez kultury? Szkoda śliny"
            • firstkaktus Re: bezczelne kłamstwo, tak ma wygladać wasza kam 29.04.10, 07:35
              Ma rację . Boli prawda ? To takie moherowe !!!
          • Gość: kaszmir Re: bezczelne kłamstwo, tak ma wygladać wasza kam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 23:17
            Lidio, ja będę głosować na PIS z kilku przyczyn (nie chce mi się tu
            teraz wyjaśniać z jakich, również z obawy o Ciebie. Sądząc po Twojej
            wypowiedzi, Twój dość prosty umysł, mógłby tego nie pojąć, co
            mogłoby zachwiać Twoją psychiką i mieć duży wpływ na postrzeganie
            przez Ciebie, otaczającej Cię rzeczywistości ;P). Możesz mnie
            nazywać moherem i kim tam jeszcze chcesz! Tak naprwdę bawi mnie to,
            jak również to, że w perspektywie Twojej przepowiedni będę się
            smażyć w piekle. Jeśli tak to cóż, teraz też jeżdżę do ciepłych
            krajów i nie narzekam więc najwyżej będę miała wieczne darmowe
            wakacje, jak coś to mogę Ci nawet kartę wysłać :PPP. Moja droga,
            udaj się też koniecznie do dobrego lekarza psychiatry (mam nadzieję,
            że stać Cię na prywatną wizytę, bo z funduszu to możesz dłuuugo
            czekać, a to sprawa niecierpiąca zwłoki!) niech zaleci Ci jakieś
            leki na Twoją psychozę, maniakalno prześladowczą. Acha i wyrzuć z
            domu wszystkie swetry z moheru, no i kaszmiru też (chyba masz jakiś
            prawda?). Zrób to koniecznie, bo inaczej opanuje Cię ciemna masa, a
            z tego to jedwabiu już się nie da zrobić...
            • Gość: Lidka Re: bezczelne kłamstwo, tak ma wygladać wasza kam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 23:16
              Głosuj za wypłatą ubezpieczeń z ZUS dla dzieci do 18-tego roku życia
              sierotom po ofiarach bo Najmądrzejsza w RP kancelaria prezydenta
              zaniechała ubezpieczenia lotu ViP-ów Czy Państwo wypłaciłoby ći
              odszkodowanie lub Twojej rodzinie, gdybyś leciał rejsowym samolotem
              na wycieczkę bez ubezpieczenia?
              • Gość: kasa dla swoich Re: bezczelne kłamstwo, tak ma wygladać wasza kam IP: *.035.c69.petrotel.pl 01.05.10, 16:33
                te ofiary jak wynika z ich oświadczeń majątkowych mają ogromne oszczędności nawet w granicach 200 tys. zł, do tego kilka samochodów, domy o pow. do 200 m2, do tego mieszkania w blokach, akcje, udziały, oszczędności w euro,dolarach itd.
                Jeśli byli ubezpieczeni na życie, dostaną poza wszystkim w normalnym trybie jeszcze odszkodowanie.
                Ale zapewne nie byli, skoro za pomoc prawną w celu uzyskania odszkodowania za śmierć w katastrofie też zapłaci budzet nie rodziny.
                Bo to ponoć wypadek przy pracy. Naginania przepisów ciąg dalszy.
                Kto pamięta, że ci "pracusie" w piątek zwiali z sejmu w trzy minuty!!!A nawet jakiś pisowiec powiedział, że nie interesuja go głosowane zmiany przepisów w zakresie prokuratury.
                Uzyskali czas lepszy niż prognozowany przy ewakuacji w razie pożaru, tak ci "odpowiedzialni"politycy gnali do domu z ław poselskich.

Tymczasem natychmiast lekką ręka daje im rząd (o taką pomoc wystosowali natychmiast apel do rządu pisowsy politycy!) z budżetu po 40 tys. zł, opłaca pogrzeby,dojazdy na pogrzeb, etc, zapewnia stypendia dzieciom aż do ukończenia nauki, do tego dodatkowe renty dla dzieci i niepracujących żon, a nawet spłatę ich kredytów.
                Nie ma nawet żadnego znaczenia, że wspólmałżonkowie ofiar pracują, zarabiają, a więc nie stoi przed nimi widmo głodu, braku pieniędzy na opłaty i utrzymanie domu.
                Boże widzisz i nie grzmisz.
                Ile dzieci, których rodzice giną idzie do domu dziecka albo przymiera głodem, ile matek nie pracujacych gdy ginie mąż zostaje absolutnie bez środków do życia skazana wraz z dziećmi na głód i nędzę?
                A przecież takie 200 tys zł oszczedności przy średniej płacy rocznej zwykłych ludzi 30 tys, daje rodzinom tych "nadludzi" gwarancję normalnego utrzymania na prawie 7 lat!- nawet gdyby nie mieli żadnych innych źródeł dochodów w tym czasie.
                Przecież dla większości tych ofiar to był prywatny wyjazd okolicznościowo-wycieczkowy, nie wizyta dyplomatyczna czy honorowa, ich lot był gratisowy, opłacony z podatków społeczeństwa.
                Jaki wniosek?
                Naród polski dla polityków jest nikim, jego dzieci - również nikim,że głodują, że nie mają pracy, a kogo to obchodzi?
                Tylko rodziny polityków nie mogą żyć za 600zł m-nie, ubierać się w lumpeksach, korzystać z pomocy socjalnej dla bidenlumpen.Ich żony nie mogą pracować, jeśli mają uczące się dzieci, co innego cała reszta matek w Polsce.
                Oni "elita"? Nie, nie elita, wyzyskiwacze, bezczelni i zakłamani.
                Stawiam już dziś na was krzyżyk, żadne listy wyborcze nie są mi do tego potrzebne.
              • Gość: v5 Re: bezczelne kłamstwo, tak ma wygladać wasza kam IP: 80.48.4.* 01.05.10, 16:51
                za ubezpieczenie takich lotow odpowiada kancelaria premiera bo to samolot
                rzadowy byl klamczucho
                • Gość: jeśli nawet Re: bezczelne kłamstwo, tak ma wygladać wasza kam IP: *.008.c94.petrotel.pl 01.05.10, 17:23
                  to orły z pisdzielcowa poleciały jak ćmy bez ubezpieczenia na życie, o którym zwykli ludzie nie zapominają? Pożałowali pieniędzy no to do kogo pretensja.
                  Ludzie z groszowych pensji ubezpieczają mieszkanie 30 m a elyta taka ograniczona?
                  Niech nie lataja stadami, to nie będą społeczeństwa narażać na kolejne straty finansowe w budżecie. Są samochody (ich własne), pociagi, autobusy, chciało się po pańsku i bezmyślnie, no to jest jak jest.
        • krzysztof.1962 Re: bezczelne kłamstwo, tak ma wygladać wasza kam 28.04.10, 20:23
          Ciekawi mnie dlaczego pani K. radna miasta Płocka rozsyła na firmowe skrzynki
          pocztowe (internetowe) spółek gminy Płock druki na zbieranie podpisów na
          Jarosława Kaczyńskiego. Czy jest to dopuszczalne aby prezes spółeki gminy Płock
          "pod takim wpływem" rozdawał pracownikom do podpisywania w godzinach pracy list
          poparcia na Jarosława Kaczyńskiego. A co jak ktoś odmówi ?!
          • Gość: zbieracz Re: bezczelne kłamstwo, tak ma wygladać wasza kam IP: 80.48.4.* 28.04.10, 20:37
            no popatrz, ale że w tych samym miejscach również zbierają na napieralskiego i
            komorowskiego, i nawet się spotkałem na jurka, to już obłudniku nie informujesz.
            widać pluralizm jest dla ciebie słowem obcym. na każdego podpisuje kto chce,
            zresztą z pewnością wiesz że wielu podpisuje na wszystkich...
            • Gość: zbieracz? Re: bezczelne kłamstwo, tak ma wygladać wasza kam IP: *.073.c75.petrotel.pl 28.04.10, 22:06
              Czemu zatem zbieraczu pełen pluralizmu nie poinformowałeś o tym pierwszy podając
              wszystkie nazwiska, na które zbiera się podpisy??? Dopiero reagujesz na wpis
              dotyczący zbierania podpisów na JK?
            • Gość: PSL Re: bezczelne kłamstwo, tak ma wygladać wasza kam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 23:21
              dokładnie... ja dostałam linka do list na PSL... I po jakiego
              grzyba??? Przecież głos na Pawlaka jest głosem straconym... Nie ma
              nawet najmnijszej szansy na wygraną, był już kiedyś u władzy i co???
              nic... no właśnie, wielkie nic...
          • Gość: do Krzysztofa [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 20:56
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • Gość: dd Sondaże sraże! IP: *.060.c85.petrotel.pl 28.04.10, 22:10
              Pisane dla TVN, które za kasę PO publikuje sondaże. to właśnie HGW dała 500
              baniek na budowę stadionu legii w warszawie, a legia to własność iti czyli
              własciciela tvn i tvn24, w tej samej stacji olechowski jest w drugiej turze, to
              dlatego olechowskiego i sd marginalizują w sondażach, bo to realne
              niebezpieczeństwo dla POpłuczyn
              www.tvn24.pl/1002982,1,1,w-najblizszych-wyborach-prezydenckich-zaglosuje-na,sondy.html
              • Gość:   tylko w "mediach" typu Radio Ma Pysk i TV Sram IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 22:50
                sama "prawda" ;)
                • Gość: wróż Re: tylko w "mediach" typu Radio Ma Pysk i TV Sra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 23:22
                  Ależ skund! TVN i GW prawdę Ci powie, Panocku... :P
                  • Gość: dd Re: tylko w "mediach" typu Radio Ma Pysk i TV Sra IP: *.025.c72.petrotel.pl 29.04.10, 07:28
                    a dzisiaj jeszcze lepiej
                    www.tvn24.pl/1002982,1,1,w-najblizszych-wyborach-prezydenckich-zaglosuje-na,sondy.html
                    • Gość: do dd Re: tylko w "mediach" typu Radio Ma Pysk i TV Sra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 08:02
                      no no, skoro wśród wyznawców wsi24 jarosław ma aż 15% poparcia to
                      znaczy że zwycięstwo jego w I turze jest wielce prawdopodobne.
                    • Gość: ajsnp Re: tylko w "mediach" typu Radio Ma Pysk i TV Sra IP: *.xdsl.centertel.pl 29.04.10, 08:07
                      bardzo dobre wyniki - oby tak dalej :)
                      ja bym w życiu nie zagłosował na PiS - to najbardziej buraczano-
                      mocherowa partia i nikt z moich znajomych na nich nie głosuje.
                      I dobrze że wśród młodych ludzi nie maja oni poparcia - widać ze
                      młodzież nie daje sobie robić wody z mózgu i nie nabiera się na ich
                      kłamstwa i krętactwa.Nie przepadam za PO - właściwie nie widzę dobrego
                      kandydata w tych wyborach ale na wybory pójdę by nie doszedł do władzy
                      najgorszy z nich - czyli Jarosław.
                      • Gość: ero Re: tylko w "mediach" typu Radio Ma Pysk i TV Sra IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.10, 08:44
                        każdy wróg naszego Narodu tak myśli
                        • Gość: ajsnp Re: tylko w "mediach" typu Radio Ma Pysk i TV Sra IP: *.xdsl.centertel.pl 29.04.10, 08:59
                          każdy kretyn myśli jak ty.
                          • Gość: nie dla PO Re: tylko w "mediach" typu Radio Ma Pysk i TV Sra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 10:55
                            nie nazywaj kogoś kretynem bo sam nim jesteś,przepraszam że tak to określiłem
                            ale to prawda
                            • Gość: Tsuk Re: tylko w "mediach" typu Radio Ma Pysk i TV Sra IP: *.209.c77.petrotel.pl 01.05.10, 00:04
                              Reprezentujecie chamstwo w stylu Palikota? Gratulacje, jesteście na dnie.
                      • Gość: wyborca: Re: tylko w "mediach" typu Radio Ma Pysk i TV Sra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 00:22
                        ajsnp nie kłam - dobrze cię znam i będę głosowac na PIS.
          • Gość: misiu52.3 Re: bezczelne kłamstwo, tak ma wygladać wasza kam IP: *.leon.com.pl 23.05.10, 22:38
            Witm Kszysztofie z rocznika znacznie mlodszego,
            dlaczego uczciwym ludziom nie dać szansy skoro "Mafia u władzy"
            Popacz jak podle zachowuje się Wajda, albo Michnik...patrz i ucz się
            na stare lata jak znalazł...
            Pozdrawiam, były zwolennik E.Gierka, czy alkoholika A.Kwaśniewskiego.
            Jerzy Rybnika
    • Gość: 25-latka Re: Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego IP: *.028.c64.petrotel.pl 29.04.10, 19:58
      Kaczyński to prawdziwy patriota i każdy Polak powinien na niego
      głosować i na jego partię też. Nie liczy się wygląd polityka tylko
      jego intencje, a o historię Polaków należy dbać, żeby nigdy więcej
      się nie powtórzyła sytuacja z przed lat(wojna)
      • Gość: do 25-latki Re: Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 20:05
        Jeśli nie rozumiesz słów: My stimy tu, gdzie wtedy staliśmy a"Oni"
        soją tam, gdzie stało ZOMO" to zamilcz lub poznaj prawdziwą historię
      • Gość: lala Re: Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego IP: *.plock.mm.pl 29.04.10, 20:12
        A tobie rozum odjęło kobieto???
        Jak tak dalej pójdzie to czas mi chłopa na wojnę z ruskimi szykować.
        • Gość: Lidka Re: Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 20:24
          Głosuj i szykuj chłopa a matka syna
    • Gość: zbieracz Re: Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego IP: 80.48.4.* 29.04.10, 22:22
      W Płocku podpisów już 3674 na Jarosława, a wy ile macie barany?
      • Gość: Fix Re: Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 22:38
        Szkoły miejskie się prześcigają, zeby dostać kontrakt na nowy rok
        szkolny we wrześniu Całe szczęście że głosowanie przy urnach jest
        tajne Zobaczysz baranie prawdę po 20.września
        • Gość: dalej Re: Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.10, 22:41
          jeden sie już ujawnił,
          • Gość: fikumiku Re: Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 22:44
            Spełniła się przepowiednia Rydzyka "Czarownico, pierwsza poddaj się
            autanazji" MOHERY GÓRĄ
        • Gość: zbieracz Re: Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego IP: 80.48.4.* 29.04.10, 22:43
          możesz sobie baranie pobeczeć... ja będę oglądał zaprzysiężenie Jarosława
          Kaczyńskiego na Prezydenta Polski, ale dużo wcześniej niż 20 września. Z
          komentarzy płocczan przy stoliku PiS na Tumskiej: "Głosowałam na PO, teraz już
          tylko PiS", "Dobrze pilnujcie SLD na Miodowej, żeby znów nie fałszowali".
          • Gość: fikumiki Re: Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 23:02
            hahahahahahaha idioto tylko wytrzeżwiej do wyborów
            • Gość: zbieracz Re: Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego IP: 80.48.4.* 29.04.10, 23:09
              typowe, idiota przypisuje swoje cechy innym. to raz, a dwa, jestem abstynentem w
              przeciwieństwie do ciebie ochlapusie.
            • Gość: no i Re: Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.10, 23:09
              po co ? po wyborach ty jak zwykle bedziesz chlał, hahahaha
    • Gość: oui Re: Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.10, 23:36
      prawica.net/opinie/21699
    • pokrecony_psi_syn_szakala a ja sie za autorem pytam 30.04.10, 07:28
      "Na pokład samolotu lecącego do Smoleńska, wsiadł człowiek "mały",
      kłótliwy, przeciętny prezydent, "zaściankowy" i ksenofobiczny,
      mierny polityk.
      Autor słów: "spieprzaj dziadu", "małpa w czerwonym", "ja panią
      załatwię",
      nieznający za to słów refrenu hymnu...
      Pośmiewisko nie tylko satyryków, ale całej Europy i prezydent
      z rekordowo niskim poparciem społecznym...

W trumnie ze Smoleńska, przywieziono "wybitnego męża
      stanu","patriotę", "bohatera narodowego", "ojca narodu",
      największego Polaka", "równego królom"...

Ja się pytam: kto podmienił ciało?! "
      • Gość: odp Re: a ja sie za autorem pytam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 08:06
        Odpowiedź jest prosta. Wylatywał człowiek, o którym przekaz medialny
        był zdominowany przez oceny ludzi małych, zawistnych, kłótliwych,
        zaściankowych, ksenofobicznych, miernych dziennikarzy i politykierów,
        znających głównie międzynarodówkę, z których śmiał się cały Naród
        polski w kraju i na emigracji, a którzy poparcie sami sobie tworzyli w
        swoich sondażach. Gdy wróciła trumna, wypowiedział swoją ocenę o Nim
        Naród. I stąd ta różnica.
        • pokrecony_psi_syn_szakala Re: a ja sie za autorem pytam 30.04.10, 09:45
          ciekawe rzeczy wymyslasz
          jak wiec uzasadnisz ze bylo tylu tych "ludzi małych, zawistnych,
          kłótliwych, zaściankowych, ksenofobicznych, miernych dziennikarzy i
          politykierów", nie tylko w polsce ? :)
          i czemu ten Narod siedzial dotad cicho ? :D
          popusc wodze fantazji i odpowiedz
          • Gość: odp Re: a ja sie za autorem pytam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 10:16
            nic nie wymyślam. stwierdzam tylko ogólnie znane fakty. Nie było tylu,
            byli tylko ci, których pokazywano i promowano w mediach. Aż tylu to
            teraz opłakiwało Prezydenta. Z opiniami na zachodzie to było tak jak z
            listem wajdy. Michnik "poprosił" po koleżeńsku i lewicowi przyjaciele
            na zachodzie promowali małość i fałsz. A z Narodem tak to już jest
            zazwyczaj. Dopiero realna strata Wielkiego Polaka otworzyła oczy i
            wywołała powstanie przeciwko medialnej okupacji.
      • Gość: Gość Re: a ja sie za autorem pytam IP: *.105.c94.petrotel.pl 30.04.10, 08:10
        Dobre, psi synu. Tej wersji będziemy się trzymać.
      • Gość: hihi Re: a ja sie za autorem pytam IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.10, 10:50
        nikt nie podmienił ciała ani duszy, tylko z Ciebie robią głupka,
        zresztą nie po raz pierwszy.

LW - wybitny, genialny, w rzeczywistości zdrajca i analfabeta.
        Santo subito - cuda, cuda , cuda, w rzeczywistości układ zboczeńców,
        wspólne wspieranie.
        Cudowne obrazy, hihi
        Matki Boskie dziewice - hihihi, wzięte żywcem do nieba
        Jezus Bóg, a to człowiek jak ty
        itd, itp.

KK swoją władzę nad ludźmi czerpie z przymuszania do wiary w
        kłamstwa, im w większe i bezczelniejsze kłamstwo i głupota tym
        lepiej. Działanie KK jest w pełni świadome, im większe kłamstwo i
        głupotę będziesz za KK powtarzał to dla KK oznaka że jego władza nad
        tobą większa. To bardzo prosta władza, oparta na bezgranicznie
        bezczelnym kłamstwie, i jeżeli nie sprzeciwiasz się temu kłamstwu i
        jego głosicielowi, a je za nim powtarzasz lub tylko godzisz się to
        już jesteś we władaniu tej siły.
    • Gość: alez Re: Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.10, 09:15
      chwilowo rządzi hotnews.pl/artpolska-552.html wataha
      • Gość: abc Re: Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 12:25
        Kaczyński wygra. To pewne.
      • Gość: maja Re: Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego IP: *.023.c69.petrotel.pl 30.04.10, 12:26
        Poziom merytoryczny dyskusji- zerowy.Żadnych argumentów za czy
        przeciw, tylko wzajemne wyzwiska - prawdopodobnie z powodu braku
        jakiejkolwiek wiedzy merytorycznej dyskutantów.
        Ja na Jarosława Kaczyńskiego nie zagłosuję, gdyż reprezentuje
        partię , której wizja na interesujące mnie tematy , czyli:
        -zmiana ordynacji wyborczej i konstytucji
        -uproszczenie prawa i ograniczenie liczby urzędników
        -zmiany w zakresie podatków
        -reforma służby zdrowia itd.
        jest niezgodna z moją, lub też partia ta nie ma jej wcale.
        IPN, CBA itd nie interesują mnie absolutnie.
        Pozdrawiam wszystkich
        • Gość: lala podpisy zaparcia dla Kaczyńskiego IP: *.plock.mm.pl 30.04.10, 13:33
          Kaczyński wielkim reformatorem jest... he, he, he.
          • Gość: rawa Re: Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.10, 16:30
            ilośc chetnych do poparcia jarosława kaczyńskiego jest tak ogromna ze ciagle
            brakuje druków,olbrzymia ilość młodzieży spontanicznie całymi grupami przychodzi
            składac podpisy,czuć Polską
            • Gość: Roman Re: Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego IP: *.centertel.pl 30.04.10, 16:43
              penie ze strachu aby nie dostać oceny niedostateczej
              • Gość: limo Re: Podpisy poparcia dla dr Jarosława Kaczyńskiego IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.10, 16:55
                W 1977 roku dr Jarosław Kaczyński z KOR udzielal pomocy poszkodowanym za
                pokojowy marsz z Petrochemi do miasta w 1976 roku.
                • Gość: pamietam Re: Podpisy poparcia dla dr Jarosława Kaczyńskieg IP: 80.48.4.* 30.04.10, 17:28
                  Wielki człowiek pan Jarosław. Komorowski mu do pięt nie dorasta.
                  • Gość: ajsnp Re: Podpisy poparcia dla dr Jarosława Kaczyńskieg IP: *.xdsl.centertel.pl 01.05.10, 01:37
                    hahaha dobre - chyba kaczor Komorowskiemu do kolan hahaha :)))))
                • Gość: gość Re: Podpisy poparcia dla dr Jarosława Kaczyńskieg IP: *.133.c92.petrotel.pl 01.05.10, 02:09
                  ten doktorat, to zdaje się komunistyczny?
                  ma się czym Jarosław chwalić :))
            • Gość:   Re: Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.10, 11:20
              wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80271,7815001.html?i=0
              jak widac chyba mlodych inaczej :)
    • Gość: smutny 9 maja ugruntują nową Targowicę IP: *.privacyfoundation.de 01.05.10, 12:50
      Jak przed wiekami szlacheckie warcholstwo spieszyło na Kreml z pokłonami do carycy Katarzyny tak teraz 9 maja 2010 hrabia Komorowski herbu Korczak i hetman Jaruzelski herbu Ślepowron pospieszą wspólnie jednym samolotem czapkować Putinowi. To symboliczny wyjazd, symbol pełnej symbiozy PRL i III RP oraz podporządkowania Moskwie w osobie hrabiego Komorowskiego herbu Korczak.
      • Gość: a nie skleroza? Re: 9 maja ugruntują nową Targowicę IP: *.035.c69.petrotel.pl 01.05.10, 15:55
        Naprawdę pamięć zawodzi? Przecież Kaczyński wybierał się do Moskwy, więc naturalne, że skoro już nie żyje, jedzie w jego miejsce Komorowski, jako p.o.
        Hipokryzja, ma lecieć na obchody do Moskwy Kaczyński to "wyważony polityk", jak poleci teraz Komorowski to "targowica".
        Trochę bezstronności i umiaru w ocenach wypadałoby mieć , bo wygląda, że to wpisy pijarowskich pisioków kontra pijar platformersów.
        Jeden prezydent hanukowy drugi, jesli nim będzie - WSIowy, Polska ciągle nie ma prezydenta prawdziwego Polaka, który byłby bezkompromisowy i dbał o interes Polski a nie swoich kolegów partyjnych i pewnych grup nacisku, uprzywilejowanych od 20 lat.
        Tak na marginesie, jaki skowyt podniósłby się, gdyby zginęła całą generalicja wojskowa i minister strategicznego banku, gdyby w samolocie zamiast prezydenta Kaczyńskiego był np.Komorowski?
        Robiono by z niego boga, ideał, czy skatowano by medialnie, że pośrednio naraził na smierć blisko sto osób?
        Chłopaki na zapadłej wsi wiedzą, że do malucha wsadzić osiem osób to grób w razie wypadku, a tu proszę beztrosko infantylnie nazgarniano do samolotu dziesiątki wysokopostawionych osób i wio koniku jedziemy.
        • Gość: sprostowanie Re: 9 maja ugruntują nową Targowicę IP: 80.48.4.* 01.05.10, 16:27
          prezydent kaczynski dostal zaproszenie do moskwy ale nie podjal decyzji przed
          smiercia. ostatnia jego wypowiedzia na ten temat bylo stwierdzenie ze na
          podjecie decyzji i ewentualne przyjecie zaproszenia ma jeszcze duzo czasu do 9
          maja. komorowski przyjal zaproszenie od razu, bez namyslu. takze nie pisz o
          hiprokryzji nie znajac faktow bo sam wyszedles na hipokryte uzywajace w dodatku
          klamstwa dla podparcia swych propagandowych tez.
          • Gość: bajdurzysz Re: 9 maja ugruntują nową Targowicę IP: *.008.c94.petrotel.pl 01.05.10, 18:07
            propagandowo niestety ty.
            Kaczyński krygował się na zasadzie jak stara panna na wiejskiej zabawie i chciałabym i boje się.
            Faktem jest, że musiał podjąć decyzję o locie do Moskwy, skoro wyraził zgodę aby z NIM w samolocie PREZYDENCKIM leciał wrona jaruzelski.
            To zaproszenie do prezydenckiego samolotu kombatantów, w tym kombatanta jaruzelskiego, jak sam to ujął, świadczy bezprzecznie, że decyzję o locie do Moskwy podjął w 100%.
            A krygował się niezdecydowaniem, bo się zaroiło na forach od krytycznych głosów na temat tej wizyty przez prezydenta.
            Im bliżej wyjazdu znów by ogłosił starą śpiewkę z ogranej płyty, że robi to dla dobra kraju i w imię wielkiej polityki.
            Sranie w banie jak zawsze.
            • Gość: sprostowanie Re: 9 maja ugruntują nową Targowicę IP: 80.48.4.* 01.05.10, 18:25
              niestety trwasz w nadal w urojeniach swojej glowy. decyzja o wyjedzie na 9 maja
              nie byla podjeta. byla owszem w trakcie rozwazania, ale ostatecznych wynikow
              tych rozwazan juz nigdy nie poznamy.
              • Gość: ajsnp Re: 9 maja ugruntują nową Targowicę IP: *.xdsl.centertel.pl 01.05.10, 23:12
                lepiej trwać we własnych urojeniach niż przyjmować cudze.
                Choć może i masz rację - prezydent nie podjął jeszcze ostatecznej
                decyzji bo mu jeszcze Jaruś nie powiedział co ma robić - w końcu
                interes kraju wcale się nie liczył ważny był tylko interes PiS.
                • Gość: hehe Re: 9 maja ugruntują nową Targowicę IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.10, 23:22
                  możesz sobie tam mruczeć pod nosem ale nie masz na to rady
                  Prezydentem będzie Jarosław Kaczyński a najblizsze wybory wygra PiS
                  • Gość: :)) Re: 9 maja ugruntują nową Targowicę IP: *.051.c87.petrotel.pl 02.05.10, 00:14
                    To tylko wasze wishful thinking, a po wyborach dooopa blada, kanapa i zasiłek.
                    Jak się urwie zawód polityk, to co wy będziecie robić, skoro większość z was ma zaledwie średnie wykształcenie?
                • Gość: abc Re: 9 maja ugruntują nową Targowicę IP: 80.48.4.* 01.05.10, 23:23
                  interes PiS przynajmniej dbał o silną i solidarną Polskę, a interes PO tylko
                  grabi, łupi i wywozi na Florydę.
                  • Gość: ropa Re: 9 maja ugruntują nową Targowicę IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.10, 11:30
                    PiS ma rekordowa ilość podpisów, ciagle tworzą sie kolejki ludzi,
                    Tusk swoja nieudacznością przypomina nieudacznika Obame który chce zniszczyc cały swiat www.youtube.com/watch?v=Xq4SyvYMVGI
                    • Gość: tiaaa Re: 9 maja ugruntują nową Targowicę IP: *.049.c87.petrotel.pl 03.05.10, 15:25
                      całą Jachowicza zablokowali, a koniec kolejki był aż w Ciechomicach.
                      Nie mąć propagandzisto ludziom w głowach. Weź się do pracy, wodolejstwo to domena leni.
                      A na polibudzie na Jachowicza w pustym biurze możecie sobie wyśpiewywać łubu dubu,łubu dubu, niech nam żyje ....( to ja Jarząbek).
                      Ślepa miłość gorsza od faszyzmu.
                      • Gość: ajsnp Re: 9 maja ugruntują nową Targowicę IP: *.xdsl.centertel.pl 03.05.10, 15:43
                        słyszałem że dawali po 20 zł od podpisu na Jarosława - cała żulia ponoć
                        podpisywała i to na kilku listach
                        • Gość: zbieracz Re: 9 maja ugruntują nową Targowicę IP: 80.48.4.* 03.05.10, 15:49
                          no popatrz, a ja słyszałem od kilku żuli że nie podpiszą na jarka skoro nie chcę
                          im dać 5 zł na koko, bo inni kandydaci na koko dają.
                          • Gość: dagmara Re: 9 maja ugruntują nową Targowicę,he he IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.10, 21:12
                            przed otwrciem linku www.fakt.pl/ walnij ze dwie sety bo moze cie szlag
                            trafić wielonickowcu
                        • Gość: ajsnp: Re: 9 maja ugruntują nową Targowicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 23:12
                          Przepraszam - pomyliłem się to na Bronisława dawali po 20 zł od podpisu - - - a
                          nie na pana Jarosława Kaczyńskiego.
                          • Gość: uwaga Re: 9 maja ugruntują nową Targowicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 23:48
                            abc, sprostowanie, zbieracz wpisuje z tego samego kompa i IP nie z Płocka, a to
                            znaczy, że popieraczy PISu u nas niewielu.
                            • Gość: pyta Re: 9 maja ugruntują nową Targowicę IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.10, 09:45
                              po czym poznajesz że nie z Płocka , jakie Płock ma IP, moze z Opola ?
                              • Gość: płock Re: Żałosne działania IP: *.046.c89.petrotel.pl 04.05.10, 10:10
                                Widzieliście , jak zbierano podpisy na Kaczyńskiego , po mszy przed
                                Stanisławówką stał pan z kartka zawieszona na szyi informującą o
                                zbieraniu podpisów na Kaczyńskiego . Szkoda , ze proboszcz wyraża
                                zgodę na takie działania tylko jednej , " jedynie słusznej opcji".
                                Wszak wczoraj chyba biskup Życiński przestrzgał przed
                                wykorzystywaniem kościoła przez partie przypominając , ze jedna ,
                                która tak robiła już zginęła z areny politycznej(LPR)Nawiasem mówiac
                                niewielu uczestników mszy zatrzymywało sie przed stolikiem , aby
                                złożyć podpis.
                                • Gość: myslenie nie boli Re: każdy mógł tak stanąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 10:15
                                  a życiński to zdrajca i paltformowy pachołek znany jako TW Filozof.
                                  prawdziwi biskupi Polacy i katolicy to np bp Ryczan czy Napierała.
                                  • Gość: olin Re: 9 maja ugruntują nową Targowicę IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.10, 10:24
                                    tamten zwany abp-em wszystkich UB-ków
                          • Gość: ajsnp Re: 9 maja ugruntują nową Targowicę IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.10, 00:25
                            ot typowy przykład PiSurkowego łgarstwa - nawet nie stać cię na pisanie
                            pod własnym nickiem tylko podpinasz sie pod cudzy - i to nieudolnie.
    • Gość: hi Przywódca Polaków na białym IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.10, 10:35
      k.cie.

Jaki Naród tacy przywódcy.
    • Gość: misiu52.3 Re: Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego IP: *.leon.com.pl 23.05.10, 22:28
      Witam Cię Przyjacielu, Ohaju, czy ty nie masz jakiegoś kompleksu
      psychicznego...lepiej sprawdź to jak najszypciej. Mam nadzieję że
      przyjmą Cię poza kolejnością, jak nagłe przypadki!!!
      Pozdrawiam serdecznie.
      Jerzy z Rybnika
    • Gość: Alina Re: Podpisy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego IP: *.radom.vectranet.pl 29.05.10, 15:51
      ZAMIAST BRONKA Z KASZALOTEM - WOLĘ JARKA Z PIĘKNYM KOTEM...dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka